GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο κ. Πάγκαλος σήμερα πάει για κολύμπι... Εσύ;

Toυ Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Δ εν θα σταθώ στον τίτλο της συνέντευξης. Θα παρακάμψω το ποιός συνεντευξιάζει. Προσπερνώ το ύφος και την φ...

Toυ Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Δεν θα σταθώ στον τίτλο της συνέντευξης. Θα παρακάμψω το ποιός συνεντευξιάζει. Προσπερνώ το ύφος και την φρασεολογία καφενείου ενός ανώτερου κυβερνητικού εκπροσώπου.
Θα εμμείνω απλά, στα πλαίσια της επώνυμης κριτικής πολιτικών που επώνυμα συνηθίζω, στα όσα είπε και όσα άκουσε έπειτα από τους αναγνώστες ο συνεντευξιαζόμενος Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως του Γεωργίου Παπανδρέου του Νεώτερου.
Αναφέρομαι σε...
συνέντευξή του σε απεσταλμένο (;) του Kafenio-gr.
Πριν προχωρήσω στον σημείο προς σημείο σχολιασμό των λεγομένων του Νο2 της Κυβέρνησης, καταθέτω απλά μια απορία:
Ο κ. Πάγκαλος θεωρεί ότι η Αντιπροεδρεία είναι συνώνυμη με την ανάληψη καθηκόντων P.R.; Θεωρεί ότι επιλέχθηκε από τον Πρωθυπουργό για να δίνει σωρηδόν συνεντεύξεις και να ασκεί την αγαπημένη του συνήθεια, που δεν είναι άλλη από την θρέψη της ματαιοδοξίας του, την εκτροφή στην ακόρεστη διάθεσή του για δημοσιότητα και στην λανθασμένη αντίληψή του ότι ο λόγος της ύπαρξής του είναι το χάρισμα δήθεν ανατρεπτικών ή ρεαλιστικών απόψεων; Noμίζει ότι έργο του είναι το ξεστόμισμα ατυχών ατακών και η βαθμολόγηση των υπουργών ή κάνω λάθος; Όπως και να χει, είναι κυρίως θέμα του Πρωθυπουργού να δικαιολογήσει άμεσα την επιλογή Πάγκαλου.
Στο προκείμενο τώρα και στην ερώτηση "πως λειτουργεί πρακτικά η Αντιπροεδρία" ο ευτραφής συγκυβερνήτης, θεωρεί ότι η δομή είναι ελάχιστη ("δέκα περίπου σύμβουλοι και πέντε υποστηρικτικοί υπάλληλοι", αλήθεια το "περίπου" πώς ερμηνεύεται; +2,3 επιπλέον ας πούμε;) και αποκαλύπτει ότι έχει κάνει ένα αίτημα να διπλασιαστούν οι υπάλληλοι και να γίνουν 20 σύμβουλοι και 10 διοικητικοί! Να τον συμβουλεύουν σε τί ακριβώς δεν μας είπε. Με τί ακριβώς ασχολείται ο κ. Πάγκαλος και θέλει έναν στρατό ανθρώπων να τον υπηρετούν; Κι αν είναι τόσο απαιτητική η εργασία του, πού βρίσκει το χρόνο να προβαίνει σε αλλεπάλληλες δηλώσεις, αναρίθμητες συνεντεύξεις, πολυάριθμες παρουσιάσεις βιβλίων, αρκετές συμμετοχές σε συνέδρια, ουκ ολίγες ομιλίες, σημαντικές περιοδείες και παράλληλα να βοηθά τη σύζυγο στην προεκλογική της εκστρατεία (αλήθεια, θα επικρατήσει η οικογενειοκρατία και στον "Καλλικράτη";).
"Αν δεν ανήκεις σε αυτές τις περιθωριακές επιλογές θα πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στη Ν.Δ. και στο ΠΑΣΟΚ που μπορεί να μην είναι συνεπές, αλλά σου δίνει προοπτική. Εγώ πιστεύω ότι η τεράστια πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών ψήφισε το ΠΑΣΟΚ αλλά δεν πίστεψε ότι θα τηρήσει το Πρόγραμμα του σε όλο του το εύρος.". Μην σοκάρεσαι από τον κυνισμό του. Σε προειδοποίησε και ο φέρελπις που πήρε τη συνέντευξη γι' αυτόν. Mην απορείς που ακόμα μιλά στο όνομα του δικομματισμού, ενώ καταρρέει στα μάτια όλων. Μην εκνευριστείς που κάνει ότι δεν το βλέπει. Αν στο παραδεχτεί, χαζούλη, θα πρέπει πρώτος αυτός να πάει σπίτι του. Μην νιώθεις προδομένος που σε θεωρεί εκτός από κερατά και χαζό. Συγχώρα τον. Αυτά του ήρθαν να σου πει, αυτά σου είπε. Αυτό δεν κάνει εξάλλου; Ότι του ρθει σου λέει κι είναι τόσες πολλές πια οι αοριστίες του που έχεις χάσει το μέτρημα και δεν του δίνεις μεγάλη σημασία και τον αφήνεις ακόμα να πιστεύει ότι οξύνει τα πνεύματα μ' αυτά που διατυμπανίζει..
Εξάλλου, τον αφήνεις να πιστεύει ότι με το να σου εξομολογείται την αμαρτία παύει να είναι ο ίδιος αμαρτωλός. Με το να ακυρώνει τους αρχηγούς που υπηρέτησε από την πρώτη γραμμή, θεωρεί ότι διασώζεται κι εσύ γελάς. Δεν κρυφογελάς. Δυνατά το κάνεις, αλλά εκείνος δεν σ' ακούει κι έτσι μετά τον Σημίτη, ήρθε να αποδομήσει και τον μέντορά του, τον άνθρωπο που του οφείλει ότι είναι, τον Ανδρέα Παπανδρέου και λέει γι' αυτόν: "Υπήρχαν εποχές που η χώρα αυτή ήταν ανώριμη, αν θέλετε για παράδειγμα το ’81 του Ανδρέα Παπανδρέου ήρθε για μία σειρά από λόγους, πρώτον γιατί είχες ένα ρήτορα και μάγευε τα πλήθη που τον ακολουθούσαν από πίσω, δεν ξέρω όμως αν πρέπει να είναι κανείς περήφανος για αυτό, και εγώ ήμουν χαρούμενος και εγώ ήμουν στο δρόμο με μία πράσινη σημαία, αλλά δεν σας θυμίζει λίγο το Γερμανικό παραμύθι που έπαιζε ο ένας τη φλογέρα και ακολουθούσαν από πίσω τα ποντίκια; Αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό ώριμης χώρας, αν ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν Βέλγος δεν θα μπορούσε να το κάνει ποτέ αυτό."
"Βλέπω για παράδειγμα μερικούς διανοούμενους οι οποίοι από τη μια πλευρά ζητούν τον εκσυγχρονισμό, και τον απαιτούν όταν δεν υπάρχει, αλλά παράλληλα νοσταλγούν και τη γραφικότητα, δεν γίνεται αυτό. Ή θα σου αρέσει ο Μπράμς ή θα ψήνεις αρνιά στην ταράτσα." δήλωσε επιπρόσθετα και σε κάνει ν' απορείς αν ο... ποιόν να ονομάσω "διανοητή" ρε πούστη μου;!.. o όποιος τελοσπάντων, αν δικαιούται να τρώει αρνί ψητό!
Περίπου τα μισά βιογραφικά ήταν άχρηστα θεωρεί ο κ. Πάγκαλος, "τα είχαν στείλει συμπαθείς συμπολίτες μας που είχαν μία τελείως εσφαλμένη ιδέα για τον εαυτό τους. Πλανιόνταν σε μία σφαίρα που δεν είχε σχέση με την πραγματικότητα" και γι' αυτό μάλλον αποφάσισαν οι κυβερνώντες να μην χρησιμοποιήσουν ούτε τ' άλλα μισά και είπαν να βάλλουν κολλητές και φίλους σε θεσούλες κλειδιά.
Προχωρώντας στο καυτό θέμα του Δ.Ν.Τ., ο κ. Πάγκαλος άρχισε τα ψέματα στα οποία έχει μια ροπή. "Καταρχήν, το Δ.Ν.Τ. δεν το ζήτησε η Ελλάδα. Μας το επέβαλλε η Μέρκελ η οποία δεν ήθελε να αφήσει αυτή την επίθεση κερδοσκοπίας, την οποία την ήξερε πολύ καλά γιατί την έκαναν και τραπεζικοί οργανισμοί της χώρας της". Ξεχνά ότι ο Πρόεδρος της Κυβέρνησής του έπαιζε το χαρτί του Δ.Ν.Τ στις διαπραγματεύσεις για να δείξει τάχα ότι υπάρχει και η άλλη λύση, αφήνοντας τα spreads να φθάνουν στα ύψη και κάποιοι να βγάζουν δισεκατομμύρια σορτάρωντας, όπως κατήγγειλε η κ. Παπανδρέου, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
"Δεύτερον, εμείς στο Δ.Ν.Τ. είμαστε μέλη, είναι λογικό όταν πήγαμε στην Ε.Ε. να ζητήσουμε βοήθεια να μας πουν, εδώ δεν υπάρχει μηχανισμός, γιατί δεν πάτε εκεί που υπάρχει και είστε και ιδρυτικός μέλος. Γιατί δεν πρέπει να το ξεχνάμε η Ελλάδα είναι ιδρυτικό μέλος του Δ.Ν.Τ. , βέβαια έχει μικρή συμμετοχή, γιατί είμαστε μικρή χώρα. Ήταν λογικό επιχείρημα, δεν μπορείς να πεις εγώ δεν θέλω Δ.Ν.Τ. γιατί δεν αρέσει στην Παπαρήγα.". Δεν βρίσκω άλλον τίτλο συνοδευτικό, πέραν της "λογικής του παραλόγου".
"Τι μας ζητάει το Δ.Ν.Τ. που δεν έπρεπε να το κάνουμε;". Προκλητικός ή ανίδεος μικρή σημασία έχει, όταν συναινεί στον βιασμό των χαμηλοσυνταξιούχων. Αυτό έπρεπε αλήθεια να κάνει το ΠΑΣΟΚ;
Και ποιά είναι η επόμενη μέρα για τον Θεόδωρο Πάγκαλο; Προτάσσοντας τον πλήρη ατομικισμό, την χοντροπετσιά και την αδιαφορία, αφού τα δικά του προβλήματα τα έχει λυμένα, δηλώνει με κυνικότητα: "Αύριο θα πάω για κολύμπι". 
Λογικό και αναμενόμενο να γίνει πανικός από σχόλια εκνευρισμένων και εξαγριωμένων πολιτών με τις απαντήσεις του Προέδρου. Συνέλεξα τα πιο ενδιαφέροντα σχόλια και σου τα παραθέτω κλείνοντας, πριν σ' αφήσω να κολυμπάς στα άγχη σου και στην επιφάνεια των επίπλαστων ονείρων σου..
Ανώνυμοι είπαν:
  • Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, γιατί το “σύστημα” δίνει τόσο απροκάλυπτα τους πολιτικά τελειωμένους του ΠΑΣΟΚ; Τσοχατζόπουλος, Μαντέλης, Τσουκάτος κ.λ.π. Μήπως θέλουν έτσι να ….προστατεύσουν κάποιους από τους εν ενεργεία πρωταγωνιστές του προσκηνίου και του …παρασκηνίου; Οι υπόλοιποι πρέπει να μας ενδιαφέρουν. Αυτοί των οποίων το όνομα δεν συζητείται καθόλου. Ο Ακης δεν είναι τίποτα. Οι υπόλοιποι είναι το θέμα.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΠΑΜΠΟΥΚΗ-ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΝΙΚΟS & ANDRIKOS PAPANDREOY ;
  • "Πάγκαλος: "Το μαύρο χρήμα δεν είναι παράνομο"!!!" (http://press-gr.blogspot.com/2010/06/blog-post_3296.html
  • ΠOY EINAI O XPYΣOΣ ΠOY EΠΩΛHΣE O ΣHMHTHΣ;; ΠOY EINAI TA OMOΛOΓA;TA ΛEΦTA AΠO TO XPHMATHΣTHPIO;;TO ΦΠA ΠOY OYΔHΣ ΠΛHPΩNEI AΠO TOYΣ MEΓAΛOKAPXAPIEΣ;;TO EKATOMHPIO TOY TΣOYKATOY:H POZ BIΛΛA;TA ΦAKEΛAKIA TOY ΠAΓKAΛOY;TΣOBOΛA ΔΩΣTA OΛA;KAI TOΣA AΛΛAΠAΓKAΛE HΣOYN KI EΣY EKEIΠAΣOK=ΠANEΛΛHNIO ΣOΣIA ΛΗΣTPΙΚΟ ΚINHMA 
  • "Αύριο θα πάω για κολύμπι." Θα μας έκανες μεγάλη χάρη αν δεν ξαναγύριζες!!!!
  • Ο Πάγκαλος είναι αποδεδειγμένα ένας από τους κυριότερους ενόχους, βασικός παράγοντας που έφερε την χώρα στον πάτο, στην καταστροφή. Δημιουργεί καταστάσεις κι ύστερα τις φορτώνει στον κοσμάκη. Αν δεν είναι προδότης, είναι σίγουρα ελλιπής, θα ήταν ευτύχημα για την χώρα αν εξέλειπε αυτός και καμιά δεκαριά ακόμα βασικοί παίχτες από το πολιτικό σύστημα....
  • «Ο μπαμπούλας είναι ο εαυτός μας» Είναι σαφές ότι κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.... Νομίζει όλους τους έλληνες άρρωστους....
  • ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ!!!τιποτα αλλο 
  • Πούσαι νιότη πούδειχνες πως θα γινόσουν άλλος !!! Πρωτίστως να συγχαρώ τους διαχειριστή και Καρατράντο, για την απόσπαση μιας συνέντευξης παρά το ότι το μόνο που συνεισέφερε στην ενημέρωσή μας ήταν η κυνική παραδοχή πως τα κόμματα, εν προκειμένω το δικό του ΝΕΟΠΑΣΟΚ μπορούν ασυστόλως να εξαπατούν και να ψευδολογούν (στην προέκτασή τους βρίσκεται η κλοπή του δημόσιου χρήματος) στην εξωφρενική παραδοχή πως ο Έλλην είναι αν όχι επιρρεπής τουλάχιστον ανοικτός ως προς αυτό προκειμένου να διαχειριστεί την καθημερινότητά του. Δύο τινά συμβαίνουν.. Η ο εν λόγω «σοσιαλιστής» χρήζει επειγόντως ψυχιατρικής εξέτασης από τον Μανώλη τον Μυλωνάκη (ξέρει καλά αυτός τι υπαινίσσομαι) ή οι ψηφοφόροι του ειδικώς και γενικώς του ΝΕΟΠΑΣΟΚ χρήζουν πολιτικού ψυχιάτρου. Και μόνον η συγκεκριμένη ανατριχιαστική αναφορά του καταδεικνύει τον τρόπο που στην πράξη διοικούνται από τους αιρετούς αξιωματούχους τους οι Έλληνες. Προσοχή. Δεν είναι αστείοι. Είναι επικίνδυνοι. Και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται από τον λαό. Να τους ξυρίζει έναν έναν στεγνά των αξιωμάτων τους και να τους παραδώσει σε δημόσια χλεύη και στην πλατεία συντάγματος για τα περαιτέρω. Κατά τα λοιπά αηδιαστικά φληναφήματα του έχω απαντήσει σε μια σειρά από άρθρα μου και δεν θα τα επαναλάβω γιατί μπορεί η επανάληψη να είναι μητέρα της μάθησης αλλά επίσης είναι αιτία κορεσμού και αηδίας. Ευγένιος Ανδρικόπουλος 
  • Άμα βρεθεί ένα θετικό σχόλιο για το ...άτομο να μου το πείτε! Το ότι ο έλληνας έχει πέσει θύμα προδοσίας, δεν σημαίνει ότι έχει χάσει το φως και την λογική του σκέψη!! 
  • Κυριε Παγκαλε καντε μας ενα σχολιο για τις συνθηκες κρατησης του Οτσαλαν.
  • Με αφήνει άφωνο ο κυνισμός του πολιτικού ανδρός. ΔΝΤ δεν μας ζητά τίποτα περισσότερο από αυτά που πρέπει να εφαρμόσουμε! Τι να εφαρμόσετε; Την εξόντωσή μας; Και το μέλλον των παιδιών μας υποθήκη στη δική σας ανικανότητα. Κυβερνήσατε 35 χρόνια, εσείς και οι άλλοι, και οδηγήσατε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού! Το μέλλον έχει μόνο μία σελίδα. Τελείως λευκή. Θα προσθέσουμε εμείς σύμβολα και ονόματα!!! Και να γνωρίζεις κ. Πάγκαλε ότι και γραφή γνωρίζουμε και αποφασιμένοι είμαστε.         Τ 
  • Σέ κάποια τηλεοπτική εκπομπή,πρίν λίγα χρόνια "απεκάλυπτε" ότι έχοντας πάρει δάνειο 1 εκατ.ευρώ,έγινε αμπελο-οινο-παραγωγός,μέ αμπελώνες κάπου στό χωριό του.Στήν ίδια δέ εκπομπή,είχε μιλήσει κι ό χημικός,πού επόπτευε τήν επιχείρησίν του.Τελικά,όπως αποκαλύπτεται τελευταία,μετά από προσωπικές εξηγήσεις -ομολογίες μεγαλοστελεχών μέ ζιβάγκο,ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ(!!!!),έχουν δημιουργήσει μεγάλες περιουσίες μέ "ΔΑΝΕΙΑ"!!!Μήπως πρέπει νά τούς εντάξουμε στό Εθνικό Ταμείο Φιλοπτώχων,τελικά??Από σωματικά κιλά καλά πάμε!!!Από τσίπα όμως???????? 
  • ΠΑΓΚΑΛΕ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ.. Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ..
  • Μπαμπούλας Πάγκαλε δεν ειναι ο εαυτός μας , μπαμπούλας για μας ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ!
  • Συγνώμη φίλτατε εσυ που πήρες τη συνέντευξη αλλά ολα οσα ελέχθησαν ηταν κοινότυπα και σούπα. γνωστής μπουρδολογίας το ανάγνωσμα. Οι πράξεις, η ιστορία του ανθρώπου και τι πρεσβεύει ειναι γνωστά και σίγουρα δεν τα πάει καλά ούτε με το σαρκίο του ούτε με τη συνείδησή του . Και επειδή κυκλοφορεί ενας γρίφος στον αέρα θα πω τούτο . "Παμε στοίχημα" κουμπάρε οτι φέτος το κρασί θα βγεί ξύδι γιατι ο αέρας δεν παίρνει μόνο σημαίες ενίοτε και κληματαριές. χοχοχο 
  • Kαφετζή, σας ευχαριστώ για τη συνέντευξη και το γέλιο που μας χάρισε ο εν λόγω. Το δε μεγάλο γέλιο έπεσε εκεί που είπε για τον αυλό και τα ποντίκια του Παπανδρέου, δηλ. εμάς. Ο άνθρωπος Δ ε ν π α ί ζ ε τ α ι...
  • Ρε Πάγκαλε νομίζεις οτι μπορείτε να δουλέψετε τον κόσμο , τώρα δεν υπάρχουν ουτε πράσινοι ουτε μπλέ ουτε κόκκινοι , ουτε ρόζ , μόνο αγανακτησμένοι υπάρχουν.
  • Προκαλεί εντύπωση ο κυνισμός και η αναισθησία ενός παλιού και εξέχοντος πολιτικού, όπως ο Πάγκαλος. Ο πολιτικός του αριβισμός προκαλεί ανατριχίλα, αλλά είναι πολύ χρήσιμος, για να καταλάβει ο μέσος πολίτης τον τρόπο που τον αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει η κομματοκρατία. Κάτι που αποκαλύπτεται ωμά, από τον εν λόγω εν αμαρτίαις γηράσαντα πολιτικό, που η βεβαιότητα της διαχρονικής του εξουσίας και η περιφρόνηση προς τη γνώμη του αγελαίου ψηφοφόρου, του επιτρέπει να ξερνάει απάνω στις ελπίδες και να λοιδωρεί τις ψευδαισθήσεις, όσων αφελών πιστεύουν ακόμη, στην εικονική πραγματικότητα του πολιτικού συστήματος. Τί μας λέει ο Πάγκαλος; Εμείς μπορούμε να λέμε και να υποσχόμαστε ό,τι θέλουμε. Εσείς είσαστε οι ηλίθιοι, που τα παίρνετε στα σοβαρά. Είστε το πόπολο και είμαστε η εξουσία. ΄Εχετε συγκεκριμένες επιλογές και πρέπει να διαλέξετε τη λιγότερο κακή. Κι αυτό, με τη διαίσθησή σας, όχι βάσει αυτών που υποσχόμαστε. Ψάξτε και ερμηνεύστε το πρόγραμμά μας και θα βρείτε και την υποπαράγραφο, που μάλλον συγκρούεται με τις προεκλογικές μας δημόσιες δεσμεύσεις. Αυτή θα λάβετε υπ΄ όψιν σας, γιατί τα υπόλοιπα είναι για να τζιράρεται χρήμα στην προεκλογική εκστρατεία, να σας δουλεύουν και να κονομάνε τα κανάλια και οι δημοσκοπούντες, να γίνονται βαρυσήμαντες εκτιμήσεις από σπουδαιοφανείς δημοσιογραφίσκους και τελικώς για να απολαμβάνετε την ακριβή προεκλογική φιέστα, που έτσι κι αλλιώς, εσείς θα την πληρώσετε. Η σοβαρή πολιτική, οι δεσμεύσεις και η αποφάσεις, λαμβάνονται εν κρυφώ και παραβύστω, απουσία υμών των "απλών πολιτών". Είπε κι άλλα πολλά άξια σχολιασμού, αλλά μένω στην ουσία της πολιτικής του οπτικής. Προσωπικά ευχαριστώ τον κ. Πάγκαλο γιατί επιβεβαίωσε αυτό που είναι πλέον πεποίθηση του "απλού πολίτη". Θέλεις από αλαζονεία, θέλεις από γήρανση των εγκεφαλικών κυττάρων, θέλεις από ανάγκη εξομολογήσεως των αμαρτιών του συναφιού του στο τέλος του πολιτικού του βίου, ομολόγησε αυτό που τόχαν τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. ΄Οτι μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ! Πιστεύω ότι από σήμερα κιόλας, οι εξ επαγγέλματος καθαρίστριες του συστήματος, θα τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Η δουλειά τους θάναι δύσκολη και περιμένω να την απολαύσω.                                        Γ.Σ.
  • Ο Πάγκαλος θα πάει για κολύμπι. Έχουν πάρει μέτρα για την προστασία του περιβάλοντος; Τα ίδια είχε κάνει και στα Ίμια. Έκοβε βόλτες στα κανάλια...Και φυσικά αυτά μπορεί και τα λέει σήμερα ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης O-μπάμια Ο-mama! χάρη στις υπηρεσίες που προσέφερε Ο-τσογλάν στην υπόθεση Ο-τσαλάν. Γι αυτά θα γίνει ποτέ εξεταστική επιτροπή; 
  • ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΕΙΝΑΙ: ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ!ΠΡΟΣΟΧΗ.ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΚΟΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΤΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΜΠΛΟΓΚΣ.ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΧΩΘΟΥΝΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ 
  • ΡΕΚΟΡ!!! ΑΠΟ ΤΑ 100 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΓΚΑΛΕ! 
  • ΠΑΓΚΑΛΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΣΟΥΤ ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΗ ΒΛΠΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΛΙΑ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΙ ΤΣΟΥΡΑΒΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ .ΦΑΕ ΚΑΝΑ ΑΡΝΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ.ΕΣΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΞΕΡΩ.ΦΑΕ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΛΩΤΣΕΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΟΥΤΟΥΛΙΕΣ ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΠΟΥΧΕΣΟΚΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΝΑ ΕΡΠΙ ΣΑ ΤΟ ΓΑΠ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΑΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΝΙ ΣΟΥ ΛΕΩ . 
  • ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΒΟΥΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ; 
  • evi είπε... Καφετζή τι δουλειά εχει ο Αντιπροεδρος της αντιλαικής Κυβερνησης να μας πουλάει φούμαρα στο μπλογκ? Μήπως πάνε να σε εξαγοράσουν? Κανόνισε να δουμε κρατική διαφημιση στο μπλογκ να τρελλαθουμε. Κε Πάγκαλε, να πεις στο αφεντικό σου που είπε υποκριτικά "θα μας πάρουν με τις πέτρες", οτι κανείς δεν του ζήτησε να γινει πολιτικός. Μπορούσε να κάνει μια ξιοπρεπή δουλειά όπως όλοι μας στην κοινωνία. Αλλά το κληρονόμησε μάλλον το μαγαζί , συγνωμη το κινημα εννοούσα>
  • Κοιτάξτε ο πάγκαλος λέει και κανά καλό που και που: α) είχε πει ότι δεν μας χρειαζότανε το κωλοαεροδρόμιο για 100 οικογένειες που κάνουν ταξίδια στο εξωτερικό και ότι καλύτερα θα ήταν να φτιάχναμε σιδηρόδρομο όπως σε όλη την Ευρώπη. βπροσοντούχα παιδιά να ξεφτιλίζονται σε στημένες συνεντεύξεις όπου την θέση την έχει καταλάβει ο κάθε γιος του μαντέλη) Παρόλα αυτά πρέπει είτε να καλοπληρώνεται ή να είναι τόσο αφελής για να αυτοκαταστρέφεται υπερασπιζόμενος μια ηγετική ομάδα στην οποία εκ των πραγμάτων δεν ανήκει (μιας και δεν είναι νέος ωραίος και καλογυμνασμένος και είναι κοινό μυστικό ότι δεν είναι στον στενό κύκλο νέας διακυβέρνησης).Επίσης ο πιο δυστυχισμένος ελλήνας είναι μάλλον ο ναύαρχος λυμπέρης που υπάκουσε στην μαϊμού και στον γιαλαντζί αρβανίτη Θεόδωρο... (και οι δυο δεν θέλανε πόλεμο διότι θα πήγαινε κατά διαβόλου η αναπτυσόμενη οικονομία μας και δεν θέλανε να θυσιάσουν τα παιδιά της Ελλάδος κρέας στα κανόνια των Τούρκων..... τώρα είναι πιο όμορφα που είναι κρέας στο δντ και που είσαι ακόμα).Αν λοιπόν ο ναύαρχος ήταν όπως πίστευε κανονικός απόγονος του Κουντουριώτη θα έκανε του κεφαλιού του και α) δεν θα είχαμε μπει στην ΕΕ β) δεν θα κάμαμε τους τρισκατάρατους ολυμπιακούς γ) δεν θα υπήρχαν μαντέληδες τσουκάτοι άκηδες σημίτες και βλαχοκουραμπιέδες της νδ                       υ.γ. Από κάθε οικογένεια μια είναι η προσωπικότητα και από την οικογένεια του Θόδωρου ήτονε ο παππούς του.... Αυτά περί συλλογικής ευθύνης είναι αηδίες που δεν χρήζουν ανάλυσης εκτός και αν θεωρεί για παράδειγμα ότι έχει ευθύνη ένας 30-35 χρονώνε που πέρασε δια πυρός και σιδήρου να σπουδάσει μέσω πανελλήνιων εξετάσεων κτλ και ελλείψει πολιτικού μέσου έμεινε στο περιθώριο και δεν μιλώ για το δημόσιο... και στον ιδιωτικό τομέα οι ίδιοι μοιράζουν θέσεις...αλλά μάλλον θα έχεις και εσύ την ίδια άποψη με τον οικονόμου ‘ τι σημασία έχει που έχεις πτυχίο; είπε το πουλέν σου σε εκπομπή’ 'εχει σημασία αγαπητέ διότι δεν σπούδασαν όλοι γυμναστική και φευ διότι ήτονε γρήγοροι στα πόδια... σαν εσένα....να με συγχωρέσουν οι γυμνασταί δεν ομιλώ για αυτούς που πέρασαν διαβάζοντας......εκτός αν θεωρεί ότι ο εργάτης ξένης πολυεθνικής μεταλλουργίας που έβαλε την υγεία του σε κίνδυνο διότι τα άρπαζαν οι πολιτικοί και δεν φρόντιζαν να παρθούν τα περιβαλλοντικά μέτρα και που πλήρωσε μέχρι ακεραίας τις εισφορές του στο ΙΚΑ θα πρέπει να έχει μείωση συντάξεις. (Όχι σαν εσένα που πλήρωσες καθυστερημένα πριν μήνες στο ταμείο νομικών ένα τεράστιο ποσόν... που τα βρήκες δάνειο πήρες;;;)Εκτός και αν θεωρεί ότι ο 58 άνεργος οικοδόμος έχει ευθύνη....η μάλλον έχει ευθύνη που έχαψε τις πληρωμένες αγιογραφίες (τύπου παπαχρητου στα νέα.... συνεχίζει ο αθεόφοβος να γράφει τέτοιες) και ψήφιζε ότι να 'ναι...α και μην ξεχάσω και το άλλο ρε ρεζίλι της κάτω πλατανιάς, γυναικόδουλε πως τολμάς να λες ότι κατεβαίνει η γυναίκα σου στας εκλογάς διότι ήτονε και ο πατέρας της αντιδήμαρχος στην κερατέα; με αυτή τη λογική (αλλά τι λέω τώρα σε σένα για λογική και για τύψεις) καλύτερος ήτονε ο κώτσος και οι γίοι του....τελικά μάλλον τα κάμεις όλα αυτά για να είναι η γυναίκα σου σύζυγος υπουργού......... εσύ θέλω να πιστεύω ότι θα ήσουν ευχαριστημένος αν τα έπινες συνταξιούχος πια σε καναταβερνάκι της Ελευσίνας...και σε σένα καφενείο μάθε ότι οι λέξεις πρέπει να καρφώνονται σαν πρόκες αρκετά με τα καθωσπρέπει ξύλινα γλειψίματα.

13 σχόλια

  1. “Η κυβερνητική ανικανότητα ευθύνεται για την πορεία της οικονομίας και όχι οι κερδοσκόποι”

    Ενώ αυτή η Κυβέρνηση δεν φταίει για τα ομολογουμένως δύσκλοα που βρήκε, έκανε μερικά λάθη που θα τα πληρώνουμε χρόνια:

    1. Ξεκίνησε με ψέματα. Έδωσε το λάθος (ψέυτικο, πλαστό) μήνυμα, ότι χωρίς λιτότητα, απεναντίας με “λεφτά που υπάρχουν”, θα ξεπερνούσε την αγκύλωση της Κυβέρνησης ΚΚ και της λιτότητας που μας έλεγε ότι θα χρειαζόταν.

    2. Επέμεινε στα ψέματα και αφού κέρδισε

    3. Κάτι ακραία πασοκοφιντελκαστρικά εκεί στην αρχή με τον νόμο για τις καταθέσεις, και το “ούστ από εδώ Κινέζοι”, τρόμαξε την ΕΚΤ, και τους σόφρωνες Έλληνες, τραπεζικούς και μη. Άσε που μερικοί ξαναείδαν εφιάλτη Αρσένη και έχασαν τον ύπνο τους. Αυτό, μάλλον, ξύπνησε τον φόβο των επενδυτών ομολόγων, που άναψε και τον προβολέα για τους υπόλοιπους.

    4. Με την αγορά ομολόγων να λέει “μαγκες δεν πάτε καλά” άρχισαν οι παραμυθιασμένοι νεοσοσιαλιστές, φρέσκοι από τις σεάνς τους με τους γκουρού των ΜΚΟ να ελληνοποιούν κάθε περίεργο, που θα έκανε μια χαρά την δουλειά του με πρασινη καρτα, αλλά όχι, θέλαμε νέο αίμα και νέο DNA στην φυλή μας, που προφανώς παραάσπρισε. Έτσι κουρδίστηκε για τα καλά μια μερίδα Ελλήνων

    5. Δεν ξέρω πότε τους ήρθε η φαεινή με τα πράσινα τέλη κυκλοφορίας. Ότινος του ήρθε η ιδέα ήταν μέγας μ@λ@κ@ς. Κτύπησε στο κεφάλι τους συντηρτικούς, όχι καβαλημένους μικροαστούς που είχαν αμάξι του 1990 ή 1995, το πρόσεχαν το είχαν πάρει και 1600 ή 1800 κυβικά, και τους ήρθα ξαφνικά το ξερακιανό με τα περίεργα αθλητικά ψηλοτάκουνα και τους είπε: Πράσινος φόρος! Αυτό ήταν, η αυλαία σηκώθηκε

    6. Μετά κολλήσαμε με το ΔΝΤ, ξεΔΝΤ, μας διαβεβαίωσαν οι Πασόκοι ότι “τι βλακείες είναι αυτές, δεν πάμε στο ΔΝΤ” τα spreads ανέβηκαν εκεί που είναι σήμερα ο ΓΔ του ΧΑ, και ο κύριος, που πού τον έβλεπες που τον έχανες μας είπε ήξεις αφίξεις από το Καστελόριζο, με την γραβάτα την πεθαμενατζίδικη, και από εκεί όλοι θυμόμαστε. Εγώ πάντως όταν ακούω ότι θέλει κάποιος να με στηρίξει, τρέχω για το τσίγκινο βρακάκι, με τις παραπλανητικές αποτέτοιες.

    7. Νωρίς νωρίς στην θητεία της άρχισε η κυρία με τις περίεργες ελβιέλες, διαβουλεύσεις και κούρδισε κάθε μη λαδωμένο οικολόγο και κάθε παραμυθιασμένο περιπατητή και ορειβάτη, κάθε ιδιοκτήτη εξοχικου σε απόμερη περιοχή. Εμένα με κούρδισε ο τιραμόλα. Μου χλέυασε τον Δεύτερο Νόμο της Θερμοδυναμικής — τι το ‘θελες βρε ιερόσυλε άνθρωπε;

    Η οικονομία μας θα πάει ΠΟΛΥ χειρότερα, και οι δυσκολίες θα φύγουν από τις ειδήσεις και τα blogs και θα πάνε σε ανθρωπους τίμιους που έχουν έρθει σε αδίεξοδα ανευ προηγουμένου, από τα οποία άγνωστο πως θα βγούν. ΔΕΝ λυπάμαι για την οικονομία και τους βουλευτές, ας πάνε όλα φούντο. Τους φουκαράδες λυπάμαι, που αυριο ή μεθαύριο, θα είμαστε εμείς οι ίδιοι.

    Ο ΓΑΠ έκανε εγκλημα ότα δεν είπε την αλήθεια, να μην έσωνε να εκλεγεί. Το ψέμα του τον παγίδευσε σε μία ανθελληνική απάνθρωπη “μη” διαχείριση, που θα κοστίσει σε όλους τα διπλά από ότι αν ήταν ειλικρινής. Και το ερώτημα παραμένει αναπάντητο. Βλάξ ή φάυλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EXEI KAI ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
    ΒΟΘΡΟ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ?

    EE..O AΛΛΟΣ !!!
    Τι έκανε μετά την γιούχα στο Ηρώδειο;

    Mετά το γιουχάισμα στο Ηρώδειο τι νομίζετε ότι έκανε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου;

    Πήγε να κάνει κανό στον Πόρο.
    Μιλάμε ότι ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει τίποτα.
    Σκληρό...καρύδι ο Παπανδρέου !!!!

    Ετοιμάζεται για το βούλιαγμα o ΗΛΙΘΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πάγκαλος ό,τι ήταν να δείξει πως είναι, το έδειξε με τα Ιμια. Απο εκεί και μετά, φάνηκε ότι κοιτάει μόνο πώς θα γεμίσει την κοιλάρα του.
    Για εθνικό συμφέρον, πρόοδο και παρόμοια, κάνει γαργάρες ή κλάνει μέντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΖΩΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ.
    με εμάς τους πολούς τι γίνεται ;

    ΕΔΩ.
    - Ο Παπακωνσταντίνου-Bilderberg άξιος αντικαταστάτης της Διαμαντοπούλου-Bilderberg !
    Έρχεται με φρέσκες εντολές από το Διευθυντήριο.

    - Η κόρη κομμουνιστή, όπως συστήνεται, αφελληνίζει την Παιδεία.

    - Ο ανεπάγγελτος διαδρομιστής αφελληνίζει την Οικονομία.

    - Ο συντονιστής αρχηγός τους αφελληνίζει τη χώρα.
    (Από τον «Συνήγορο του Παιδιού» απαγορεύτηκε η αναγραφή στο Εθνικό Δημοτολόγιο της χώρας προέλευσης του αλλοδαπού)

    Επιτέλους, θα απαντάει στον προϊστάμενό του Ρετζεπ Ταγιπ στη μητρική του, χωρίς να τον εγκαλούν εθνικιστές δημοσιογράφοι.

    Και η μαμά του θα απαλλαγεί από την υποχρέωση ομιλίας αυτής της “ανάποδης” γλώσσας, που μίσησε τόσο ώστε 50 χρόνια δεν μπόρεσε ούτε στοιχειωδώς να μιλάει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΛΟ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΣ 53 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ 9000 ΕΝΣΥΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 60 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥΣΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ Η ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ Η ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΛΕΦΤΗΣ .ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΟΠΡΟΕΔΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό ειναι ζώο μην ασχολείστε μαζί του !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι έκανε μετά την γιούχα στο Ηρώδειο;

    Mετά το γιουχάισμα στο Ηρώδειο τι νομίζετε ότι έκανε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου;

    Πήγε να κάνει κανό στον Πόρο.
    Μιλάμε ότι ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει τίποτα.
    Σκληρό...καρύδι ο Παπανδρέου !!!!

    Ετοιμάζεται για το βούλιαγμα o ΗΛΙΘΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μακρια τουλαχιστον 2 ΜΙΛΙΑ για τα ΑΠΟΝΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΑΝΣ ΑΪΧΕΛ (πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας):

    «Η Ελλάδα μπήκε στην ΟΝΕ με το «σπαθί της»»

    Μεγάλες ευθύνες για το οικονομικό ναυάγιο της Ελλάδας ρίχνει στην κυβέρνηση της ΝΔ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Χανς Άϊχελ. Ο πολιτικός που ήταν από τους πρωταγωνιστές να μπει η Γερμανία στην ευρωζώνη, δηλώνει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις πως η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία, ή τουλάχιστον δεν παραποίησε όσο άλλοι προκειμένου να μπει στη ζώνη του ευρώ.

    ΕΡ: Τι πιστεύετε ότι πήγε λάθος στην Ελλάδα και ποιος ο ρόλος των κερδοσκόπων στην οικονομική κρίση;


    - Πιστεύω ότι στην Ελλάδα μεγάλο ρόλο για τα όσα βλέπουμε σήμερα, έπαιξε η τελευταία κυβέρνηση των συντηρητικών της ΝΔ, η οποία αύξησε τρομερά το δημόσιο χρέος, διόγκωσε τον κρατικό μηχανισμό και με το χρέος αυτό εξαπάτησε την Ε.Ε. Άλλα έλεγαν πριν από τις εκλογές και άλλη ήταν η πραγματικότητα που είδαμε έπειτα από αυτές. Οι κρατικές δαπάνες ξέφυγαν από κάθε έλεγχο. Ενώ μας έλεγαν ότι το χρέος έφθανε στο 6%, τελικά ανακαλύψαμε ότι ήταν πάνω από το 12%. Την κατάσταση αυτή εκμεταλλεύθηκαν και οι κερδοσκόποι, οι οποίοι και όξυναν την κρίση. Εάν όμως δεν υπήρχε το τρομερό αυτό δημόσιο χρέος της Ελλάδας, οι κερδοσκόποι δεν θα είχαν την ευκαιρία αυτή. Η Ελλάδα τους άνοιξε την πόρτα. Και μέσω της Ελλάδας, χτυπούν τώρα την ευρωζώνη και συνολικά την Ευρώπη.

    ΕΡ: Διατελέσατε υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας την περίοδο καθιέρωσης του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος. Πιστεύετε ότι η Ελλάδα προκειμένου να εισέλθει στην ευρωζώνη, παραποίησε οικονομικά στοιχεία; Και αν ναι, ήταν μόνον η Ελλάδα που έκανε κάτι τέτοιο;

    - Εγώ δεν μπορώ να πω ότι η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία. Δεν υπάρχουν αποδείξεις. Αντίθετα, μπορώ να πω ότι την εποχή εκείνη, η Ελλάδα έκανε πολύ μεγάλες προσπάθειες στον οικονομικό τομέα, προκειμένου να γίνει ισότιμο μέλος της ευρωζώνης. Όμως και τότε δεν εκπλήρωνε ένα κριτήριο: αυτό του συνολικού χρέους, το οποίο ήταν στο 60% (σ.σ. σήμερα- 130%!!!!). Η Ελλάδα όμως δεν ήταν μόνη της στην κατάσταση αυτή. Το ίδιο συνέβαινε και σε χώρες όπως η Ιταλία και το Βέλγιο. Γενικά μπορώ να πω ότι η ελληνική στατιστική δεν είναι καλή. Ούτε και η φορολογική πολιτική. Για εμένα είναι σίγουρο ότι η Ελλάδα εξαπάτησε τους εταίρους της το 2009. Δεν γίνεται να λες πριν από τις εκλογές ότι το έλλειμμα είναι 6% και μετά να ανακαλύπτουμε ότι είναι μεγαλύτερο του 12%. Αυτό είναι εξόφθαλμη εξαπάτηση. Είναι πρωτοφανές. Να τονίσω και κάτι ακόμη. Η Ελλάδα την εποχή ένταξης στο ευρώ, παρουσίασε τα οικονομικά της στοιχεία στην Επιτροπή, αλλά και στην ΕΚΤ. Τα δύο αυτά όργανα εξέτασαν πολύ καλά τα στοιχεία και αυτοί ήταν που έδωσαν την έγκρισή τους για ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Δεν υπάρχει καμιά απόδειξη ότι η Ελλάδα «μαγείρεψε» τα οικονομικά της στοιχεία.


    ΔΕΞΙΑ - Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι τόσο κτήνος,πού άν καί τού έχουν σούρει τά μύρια όσα,συνεχίζει νά προκαλή!!!!
    Κιλά μπόλικα,τσίπα μηδέν!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ ΖΗΛΙΤΣΕΣ ΖΗΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΤΗ ΣΥΝΕΝΕΤΕΥΞΗ ΡΕ ΒΟΡΛΟΘΕΣΣΑΛΕ ΧΑΙΒΑΝΙ, ΓΛΕΙΨΑΡΧΙΔΙ? ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΥΝΕΝΕΤΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑ ΜΑΚΡΗ ΤΗ ΣΥΝΤΟΠΙΤΙΣΣΑ ΣΟΥ ΑΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΝΕΠΟΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ.. ΦΤΑΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΝΟΣΤΑΥΛΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΟΒΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΑΚΟΛΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ..

    ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΤΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑΙ ΒΟΥΤΑΝΕ ΤΡΙΑ ΔΙΣ ΤΖΑΜΠΑΡΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΟΙ ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΒΟΥΤΟΥΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ 500 ΜΥΡΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΕΣ, ΟΙ ΥΠΕΡΜΠΑΚΑΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΙΣΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ.

    ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ..

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση