GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα τρόλεϊ, οι διακομματικές και η "προϊστορία" του σκανδάλου ΜΑΝ...

Από τον Θανάση Λεπίδη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Μερικά ακόμη στοιχεία για το σκάνδαλο ΜΑΝ που θα μας απασχολήσει και πάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πό...

Από τον Θανάση Λεπίδη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Μερικά ακόμη στοιχεία για το σκάνδαλο ΜΑΝ που θα μας απασχολήσει και πάλι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα της γερμανικής Δικαιοσύνης διαπιστώνει ότι το κύκλωμα λειτουργούσε από το 1997 σε επίπεδο υπηρεσιακών και όχι πολιτικών παραγόντων και ότι μέσω αυτού είχαν δοθεί μίζες για λεφωφορεία και προ του 2000.
Για τη συγκεκριμένη προμήθεια των τρόλεϊ, διαπιτώνεται επίσης στο ίδιο πόρισμα ότι το άτομο που πήρε το 1.000.000 ευρώ το κράτησε για λογαριασμό του (!...) και ότι τα άλλα 2,2 εκατ. ευρώ που πήγαν στην...
 κυπριακή WAKER μοιράστηκαν στους ...αρουραίους. Περίπου 14.300 ευρώ ανά τρόλεϊ...
Όσον αφορά τις δύο διακομματικές επιτροπές, αυτές απαρτίζονταν από έναν εκπρόσωπο κάθε κόμματος (πλην ΝΔ), δύο δικαστικούς, τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Μεταφορών (Μανιάτη στην αρχή και Κωνσταντινίδη στη συνέχεια), τους γενικούς γραμματείς του υπ. Οικονομικών Γ. Κανελλόπουλο και Γ. Ζανιά και την τότε γενική γραμματέα του υπ. Ανάπτυξης (και νυν υπουργό Υγείας) Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
Εκείνος που ερχόταν σε επαφή με τις επιτροπές εκ μέρους της κοινοπραξίας ΕΛΒΟ-ΜΑΝ ήταν ο κ. Ντ. Κούτρας.
Τέλος να σημειωθεί ότι εκείνη την περίοδο, τέλη του 2002, κανείς δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο θέμα διότι η προσφορά της κοινοπραξίας ΕΛΒΟ-ΜΑΝ ήταν περίπου 11 εκατομμύρια ευρώ φθηνότερη από  την αντίστοιχη που είχε κάνει η ανταγωνίστρια κοινοπραξία.

2 σχόλια

  1. Έ βρε μάσες που πέφτανε τόσα χρόνια. Και πόσα δεν ξέρουμε ακόμα και άλλα που δεν θα μάθουμε ποτέ. Απίστευτη απάτη τόσες δεκαετίες οι κομματικοί πλουτίζανε και τα κορόϊδα ψηφίζανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχουν ξεσκιστεί οί πράσινοι λωποδύτες μέ τά ζιβάγκο στό ξέσκισμα τού Δημοσίου πλούτου!!!!
    Καί έχει τό θράσος ό υιός τού αρχιληστή-ιδρυτή τού μηχανισμού ΜΑΦΙΑΠΑΣΟΚ,νά συγκροτή κι εξεταστικές επιτροπές,στήν προσπάθειαν του νά πλήξη τήν Ν.Δ.(άλλα λαμόγια κι αυτά!!!!!).
    Δέν υπάρχει ουδείς πράσινος ποντικός,πού νά συμμετείχε στήν κρατικήν διοίκηση καί νά μήν έχη καταληστεύσει τό δημόσιο χρήμα.
    Ούδείς!!!!!
    Αλλωστε κι ή δημιουργία αυτού τού πράσινου τοξικού πολιτικού οργανισμού (ΠΑΣΟΚ) από τόν ιδρυτήν του,τήν καταλήστευση είχε σάν κεντρικό στόχο κι είναι στό μόνο πού απεδείχθησαν συνεπείς,ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ!!!.
    ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση