GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: θρασύ μειράκιο (της πολιτικής)...

Από τον Θανάση Ι. Νικολαΐδη thanikolaidi@hotmail.com ΜΕ το πλήρωμα του χρόνου , ήρθε και η αντιπολίτευση. Περίοδος χάριτος τέλος, και ξαν...

Από τον Θανάση Ι. Νικολαΐδη
thanikolaidi@hotmail.com
ΜΕ το πλήρωμα του χρόνου, ήρθε και η αντιπολίτευση. Περίοδος χάριτος τέλος, και ξανά γκρίνια κομματική, παραταξιακή και.μη ιδεολογική. Παράτησαν την λεγόμενη εθνική ομοψυχία οι.άμωμοι των παρατάξεων και ξανά πόλεμος. Εσωτερικός, εμφύλιος, καταστροφικός.
Ενα ΠΑΣΟΚ έντρομο στην (δια)κυβέρνηση (ποιος άραγε κυβερνά αυτόν τον τόπο;) ο εχθρός χιλιάδες μίλια μακριά και οι κάννες ανεγνώρισαν εχθρό ντόπιο, διπλανό, με την ευθύνη (και με τις κάννες) πάνω του. Έχει (το ΠΑΣΟΚ) τις δικές του αμαρτίες, έκρυβε τα λαμόγια του, ωστόσο, βρήκε το θάρρος κάποια να τα «κρεμάσει» (και άλλα έπονται).
Η δεξιά του Σαμαρά δεν άντεξε στη...
 σιωπή της συναίνεσης. Έριξε 2-3 στον Καιάδα κι ανέβασε τους τόνους, χωρίς να σηκώνει το κεφάλι. Με «στελέχη» της που έκαψαν το κόμμα και την παράταξη, ανομολόγητα, ωστόσο, κι ας προεξέχει η.παρθενορραφή στα σκέλη τους. Τίποτα δεν αλλάζει κι ούτε περιμέναμε την αυτοκάθαρση μιας γερασμένης δεξιάς, καμπούρας απ' τα χρόνια και τις «κακουχίες» βεβαρυμμένη απ' τα κατορθώματα των ανθρώπων της.
ΝΑ πάμε στην «αριστερά» της Αλέκας; Με τον «αγώνα» της κι αυτή. Με τους ΠΑΜΕίτες αιχμή του δόρατος και με την ιδεολογία συμπυκνωμένη στη φράση «να πληρώσει η πλουτοκρατία». Όσο πλήρωσε στα καθεστώτα που «κατέρρευσαν νωρίς», γιατί η.πλουτοκρατία έχει τη δύναμη και τις μεθόδους της, έχει και τις ρίζες της.
ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΜΕ την δεξιά(;) του Καραντζαφέρη με το (ρητορικό) ερώτημα «τι ψηφίζει, σήμερα, ένας τέως (και νυν) χουντικός, ο πρώην βασανιστής, ένας καραβανάς που έγλυφε τις πατούσες του Παπαδόπουλου;
ΠΑΜΕ, λοιπόν, στον αρχηγό των «συνιστωσών» (χωρίς συνισταμένη). Τον «πιτσιρικά» που ανδρώθηκε ανάμεσα σε φανατικούς και επιμελώς συγκρατημένους διεκδικητές της αρχηγίας, με την νεφελώδη και ασταθή «ιδεολογία». Λάβρος και ανήσυχος ο Τσίπρας προσδιόρισε τον «εχθρό», βρήκε στόχο και βάλλει ανηλεώς και προσωπικά (άκουσον, άκουσον) κατά του Λοβέρδου(!!!), θυμίζοντας το «βρήκε ο κουτσός κατήφορο». Και, βέβαια, θα κάνουμε την τιμή να επανέλθουμε στο θρασύ, ατίθασο και ρηχό αυτό μειράκιο της πολιτικής.

16 σχόλια

  1. TI GINETE OPIOS MALAKAS 8ELI ANIGI ENA ISTOLOGIO KAI GRAFI OTI MALAKIES 8ELI EKSIPERETOUNE ATOMIKA SIMFERONTA ISTE KOPROSKILA KAI 8ELETE EKTELESI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. Τα πράγματα έχουν αρχίσει να
    ξεκαθαρίζουν.
    Το θρασύ ΔΩΣΙΛΟΓΟ μειράκιο (της πολιτικής)..Ο ΑΛΗΤΗΣ
    Ο ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΥΛΗΜΕΝΟΣ Παπανδρέου είναι πολιτικά εντελώς τελειωμένος.

    Η προσωπική του αξιοπιστία είναι σταθερά κάτω από το μηδέν και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αρχίσει τους ανασχηματισμούς, ντεμέκ φταίνε οι υπουργοί του και όχι αυτός.

    2. Οι βουλευτές του πασόκ έχουν χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας στα μάτια του λαού και το ξέρουν. Υποψιάζομαι ότι θα κάνουν τα καλοκαιρινά τους μπάνια μαζί με τους σεκιουριτάδες τους, μπας και γλυτώσουν τις πέτρες και τα γιαούρτια.
    3. Οι οπαδοί του πασόκ είναι από απογοητευμένοι έως εξοργισμένοι, διότι αισθάνονται ότι έχουν εξαπατηθεί. Όταν συνειδητοποιήσουν πόσο αδιέξοδη είναι κατάσταση που έφτιαξε ο Παπανδρέου, θα πρωτοστατήσουν στην ανταρσία.
    4. Οι καναλάρχες, οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες και οι προμηθευτές του δημοσίου παίζουν τα ρέστα τους στην υποστήριξη του παπανδρέου γιατί ξέρουν ότι το τέλος του θα σημανει και το δικό τους τέλος.
    5. Οι τραπεζίτες είναι οι μοναδικοί κερδισμένοι αυτό το οκτάμηνο, διότι τα δάνεια που πήραμε από το Δ.Ν.Τ. πήγαν στην ουσία για την εξυγίανση του χαρτοφυλακίου των Ελληνικών ομολόγων που είχαν στα χέρια τους οι τράπεζες.
    Μετά το ξεκαθάρισμα έρχονται δύο ερωτηματικά.
    Από Σεπτέμβρη ο λαός θα αντιδράσει δυναμικά στην αρρωστημένη αυτή κατάσταση ή απλά θα βρίζει με σκοπό το μαύρισμα του πασόκ στις επόμενες εκλογές;

    Αντιλαμβανόμενος την επερχόμενη καταστροφή για το κόμμα του, ο Παπανδρέου θα κάνει ηρωϊκή έξοδο προκηρύσσοντας εκλογές ή θα κάτσει να αιμορραγήσει μέχρι θανάτου;
    Θα δούμε.
    Οι εξελίξεις πάντως δεν θα είναι χρονοβόρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O JEFREY [πράκτορας της νέας τάξης], οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ [πράκτορες-άβουλα ανθρωπάκια-βλαμμένοι κττ] που ψήφισαν τον νόμο για χορήγηση ιθαγένειας στους εισβολείς και οι 10 βουλευτές της ΝΔ [πράκτορες], που απουσίαζαν για να μη καταψηφίσουν, θα εκτελεσθούν. Τους μισούς θα τους κρεμάσουν οι εθνικιστές και τους άλλους μισούς θα τους σφάξουν [με κονσερβοκούτι] πατριώτες [υπάρχουν αρκετοί] ΚΚΕδες και Τροτσκυστές.Μετά θα απελαθούν οι πίθηκοι που μολύνουν την ιερή Ελληνίκη γη την ποτισμένη με αίμα ηρώων και μαρτύρων, είτε έχουν πάρει ιθαγένεια είτε οχι, μαζί με όσους ''εΛΛΗΝΕΣ'' προπαγάνδιζαν το έγκλημα κατά του Ελληνισμού. Ή Ελλάς ή τέφρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΕΛΙΑΜΕΠ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι προδότες αλλά αδιαφορούν, διότι πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι και διότι οι σύγχρονοι ΞΕΡΞΗΣ και ΙΜΠΡΑΗΜ δίνουν πολλούς ΔΑΡΕΙΚΟΥΣ και ΓΡΟΣΙΑ με ρήτρα ΔΟΛΑΡΙΟΥ. Μήπως κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τον ΑΘΗΝΑΔΗ και τον ΣΑΓΙA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΙΡΑΚΙΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΕΞΟΧΑ ΣΤΟ ΛΟΒΕΡΔΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΟΥΣΤ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ. ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ. ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ. ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

    Χ. Αλμούνια: Κρατική βοήθεια θα ζητήσουν ελληνικές και ισπανικές τράπεζες Την προσφυγή ορισμένων ελληνικών και ισπανικών τραπεζών για κρατική βοήθεια (με νέο πακέτο στην Ελλάδα) προέβλεψε ο επίτροπος ανταγωνισμού της Κομισιόν Χοακίν Αλμούνια σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung. Όπως μετέδωσε το
    Reuters, ο Χ. Αλμούνια εξέφρασε την εκτίμησή του ότι η Ελλάδα ενδέχεται να θεσπίσει νέο «πακέτο» διάσωσης για τις τράπεζες, δεδομένου ότι και το πακέτο στήριξης της χώρας από την Ευρωζώνη σχεδιάστηκε με αυτή την πρόβλεψη. «Δεν μπορώ να προβλέψω τίποτα. Αλλά υποπτεύομαι ότι η Ελλάδα θα καταθέσει νέο σχέδιο διάσωσης στις Βρυξέλλες» τόνισε.
    Παράλληλα εκτίμησε ότι η Ισπανία δεν θα χρειαστεί να προσφύγει στον μηχανισμό στήριξης της Ευρωζώνης.

    UPDATE 1-EU's Almunia expects more state bank rescues -paper
    2010-06-18 09:26 (UTC)

    By Sarah Marsh .......
    ........
    The EU competition commissioner also said Greece was likely to launch a new state savings package for its banks, given that the euro zone aid plan for the country had been envisaged partly with this intention.

    'I cannot predict anything. But I suspect that Greece will register a new state rescue plan with Brussels,' Almunia said.
    .......
    http://www.xe.com/news/2010-06-18%2005:26:00.0/1223573.htm?c=1&t=


    ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΜΙΣΘΟΥΣ , ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ .
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΑΛΙΟ.
    ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ;
    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ;

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απόλυτο δίκιο φίλε μου, απόλυτο δίκιο!...
    Εύχομαι κάποτε να άλλαζαν τα πράγματα στη χώρα, με πολιτικούς "αρχηγούς" σοβαρώτερους και πιο υπεύθυνους, που θα βοηθούν πραγματικά και θα ελέγχουν ουσιαστικά, κάθε υπεύθυνη κυβέρνηση.
    Κι όχι να παλεύουν μόνο για τα στενά μικροκομματικά συμφέροντά τους, αποφεύγοντας τις πραγματικές ευθύνες και τη συμμετοχή τους στα προβλήματα της χώρας, αρνούμενοι συνεργασίες και μένοντας στο απυρόβλητο, ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ....
    Πολύ εποικοδομητικό!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σύγνώμη, αν επιτρέπετε. Μήπως είστε ΠΑΣΟΚ; Λέω μήπως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κόμματα
    όμματα
    μματα
    ματα
    άματα
    Γάματα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μηπως λεω, μηπως εισαι αυτος που βγαινει στο πασοκοκαναλο ΕΧΤΡΑ 3;

    Αυτος ο δυσλεκτικος πασοκος που του φευγουν τα σαλια;.

    αν ναι σε καταλαβαινω απολυτα λαμογιο του ΚΟΥΡΗ.

    Θα σου περασει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όποιος θεωρεί οτι υπάρχει άλλος δρόμος για να βρει η Ελλάδα λεφτά, να μας τον πει ποιος είναι. Ο Σαμαράς είπε να πουλήσουμε οικόπεδα και θα εξοικονομήσουμε 300 δισ. Η Παπαρρήγα λέει καλύτερα να πτωχεύσουμε. Ο Τσίπρας λέει ναι στα λεφτά, όχι στα μέτρα, ναι σε αυξήσεις μισθών, θέσεων στο Δημόσιο κλπ. Άλλη εξυπνάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάτι έχει τ' όνομα, δεν μπορεί...

    Αν δεν προκύψει μεγάλος ρεμπέτης, τότε ή βαποράκι θα σου βγει, ή κρυφοφασιστόμουτρο.

    http://tolimeri.blogspot.com/2010/06/blog-post_6555.html

    http://thanikolaidi.livepage.gr/wiki/1916/758_%CE%86%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%BF%CE%B9%2C_%CE%93%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B9%2C_%CE%A0%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B9%E2%80%A6

    http://thanikolaidi.livepage.gr/wiki/1916/757_%CE%9A%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CE%AF_%CE%BF%CF%85_%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%AF

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είδηση...
    Η κ. Παπαρήγα και ο κ. Τσίπρας βεβαίως, άλλαξαν πολιτικό λόγο!...
    Πρίν, για όλα έφταιγε η ΝΔ και το Πασοκ....
    Τώρα, γι όλα φταίει το Πασοκ και η ΝΔ....
    Οχι παίζουμε!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Γονιδιακός ΗΛΙΘΙΟΣ και ΨΕΥΤΗΣ Παπανδρέου μαζί με την παρέα του υφάρπαξε την ψήφο του ελληνικού λαού, αραδιάζοντας ένα σωρό ψέματα, για να μετατρέψει αμέσως μετά το πολίτευμα σε ολιγαρχικό και την κυβέρνηση του τόπου σε μια δικτατορία που αποφασίζει και πράττει ερήμην του λαού, επικαλούμενη μια άλλη λαϊκή εντολή που ποτέ δεν της εδόθη

    ΔΕΝ κυβερνά με τους βουλευτές.
    Κυβερνά με το ΔΝΤ και μια παρέα δικών τους.
    Και συνδικαλιστές δεκανίκια του ΠΑΣΟΚ.
    Για τους συνδικαλιστές μία λέξη μόνο:ΤΟΜΑΡΙΑ!!!

    ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ = ΛΑΣΑΛΙΣΜΟΣ.
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.
    Η ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ.
    ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ;
    ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΡΟΖΟ;
    ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΜΠΛΕΡ;
    ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕ …

    οι χέστρες του ΛΑΟΣ-ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, ας χαίρονται.
    έχουν να μαζέξουν σκατίλα,
    μέχρι να πνιγούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?
    ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.
    ΤΗΝ ΚΡΙΗΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,ΕΝΩ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΛΩΒΗΤΑ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΥΤΕ Η ΙΔΙΑ Η ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΘΑΤΣΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ.
    ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ,Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΛΗΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΘΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΤΥΠΟΔΕΣ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ,ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΝ,ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με λίγα και σταράτα λόγια
    αυτο το πράγμα, ο Παπανδρέου....
    Άχρηστος και επικίνδυνος Πρωθυπουργός.

    Άχρηστος και ανίκανος για πρωτοβουλίες Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

    Και άβουλος και… σιωπηλός ο λαός που του …αξίζουν αυτοι στην γωνία.

    Προσκυνημενοι “Ελληνες” πολιτικοι…
    οι τυψεις για τα εγκληματα κατα της πατριδας θα σας ακολουθουν..
    μεχρι να σμιξουν με το πεπρωμενο του Τσαουσεσκου…_________________

    δεν ειναι μακρυα αυτη η ωρα…
    ερχεται και θα ειναι αμειλικτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση