GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Απάντηση σε ψεύδη και διαστρεβλώσεις!"...

Η δημοσιογράφος του "Βήματος"  απαντά στην ειδική σύμβουλο του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, μέσω του PRE...

Η δημοσιογράφος του "Βήματος" απαντά στην ειδική σύμβουλο του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, μέσω του PRESS-GR!

Aπό την Λώρη Κέζα
.
Η ειδική σύμβουλος του υφυπουργού Προστασίας Πολίτη, κυρία Αφροδίτη Αλ Σαλεχ, διασπείρει ψευδείς πληροφορίες ως απάντηση στο άρθρο μου «Ομόνοια σαν Κάμπτεν»  (http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=6&artid=336424&dt=09%2F06%2F2010).  
1) Γράφω
«Μία από τις προτάσεις αφορά το ανταλλακτικό όφελος του μετανάστη αν ρουφιανέψει εκείνον που παίρνει 10 ευρώ την ημέρα για να παραχωρήσει ένα βρώμικο κρεβάτι. Ο καταδότης θα βρίσκει κατάλυμα από το κράτος».
Σχολιάζει η ειδική σύμβουλος:  «Οχι. Αυτό δεν υπάρχει πουθενά στο...                        
πόρισμα».
Αντιγράφω από το πόρισμα «Δράση για την Αθήνα» (σελ. 33): 
«Προτείνεται η συνεργασία της ΣΔΟΕ με αλλοδαπούς ώστε να εντοπιστούν οι ιδιοκτήτες που νοικιάζουν τα σπίτια τους δίχως τις νόμιμες διαδικασίες και άρα φοροδιαφεύγουν. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να εξασφαλίζεται η εναλλακτική διαμονή των αλλοδαπών που συνεργάζονται με τον ΣΔΟΕ».                                                                      
 Η ίδια πρόταση εμφανίζεται και αλλού (σελ. 13): "Συνεργασία αλλοδαπών με τη ΣΔΟΕ και το υπουργείο Προστασίας Πολίτη για τον εντοπισμό Ελλήνων ιδιοκτητών στο ευρύτερο ιστορικό κέντρο που ενοικιάζουν τα σπίτια τους σε αλλοδαπούς δίχως τις νόμιμες διαδικασίες και επομένως φοροδιαφεύγουν. Ανάγκη νομοθετικής ρύθμισης ώστε οι αλλοδαποί που θα συνεργάζονται να τους παραχωρείται στη συνέχεια κατάλυμα." 
2) Σχολιάζει η ειδική σύμβουλος
 «Οταν η πολιτική ηγεσία είναι πιο προχωρημένη από την δημοσιογραφία, τότε κάτι πολύ κακό θα συμβεί στην κοινωνία μας».                                 
Ας βρούμε ένα άλλο δείγμα προχωρημένης πολιτικής. Γράφω
«Στο όνειρο δεν υπάρχουν δουλέμποροι και καθένας μπορεί να βρει αστυνομικό της πατρίδας του, από το Καράτσι, το Ναϊρόμπι, την Καμπούλ».
Αντιγράφω από το πόρισμα (σελ. 15): 
«Δημιουργία Σώματος ήπιας καταστολής στο ευρύτερο ιστορικό κέντρο σε συνεργασία με αλλοδαπούς ειδικά εκπαιδευμένους».
Να θυμίσω ότι ανάλογη «προχωρημένη» ιδέα είχαν οι Ναζί. Ειδικά εκπαιδευμένοι εβραίοι είχαν αναλάβει τη φύλαξη των εβραίων της Βαρσοβίας. 
3) Σχολιάζει η ειδική σύμβουλος
«Για άγνωστο λόγο η κυρία εστιάζει στους αλλοδαπούς και μάλιστα εξισώνοντάς τους με τους ποινικούς».
Αντιγράφω από το πόρισμα
(σελ. 13): «Οι αλλοδαποί αυτοί, αρκετοί από τους οποίους ανήκουν στις λεγόμενες ευάλωτες ομάδες, καταφεύγουν σε παραβατικές δραστηριότητες και στο μικροέγκλημα είτε ως ορθολογική συμπεριφορά είτε γιατί έχουν κοινωνικοποιηθεί στο πλέγμα της παραβατικότητας».                                                       
(σελ. 6): «Το ζήτημα του παραεμπορίου δεν είναι μόνο ζήτημα καταστολής καθώς το παραεμπόριο αποτελεί μέσον επιβίωσης πολλών αλλοδαπών, οι οποίοι στην περίπτωση της αποτελεσματικής αντιμετώπισής του, θα στραφούν σε άλλες παράνομες δραστηριότητες».
(σελ. 7): «Ενίσχυση ελέγχων στα κινεζικά καταστήματα καθώς έχει εντοπιστεί ότι συνιστούν την πηγή προϊόντων δίχως ταυτότητα, τα οποία μεταπωλούνται στη συνέχεια στους μη-νόμιμους μικροπωλητές».   
4) Στο άρθρο, αναφέρομαι στις διαπιστώσεις του πορίσματος και ασκώ κριτική στις προτάσεις της ομάδας εργασίας.
Σχολιάζει η ειδική σύμβουλος
«Αυτό που με εντυπωσιάζει με τη συγκεκριμένη δημοσιογράφο […] είναι η συνειδησιακή άνεση όταν εκφράζει ρητορική του μίσους». «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να χρησιμοποιεί τη ρητορική μίσους και μάλιστα για να εξυπηρετήσει δικά του συμφέροντα».                                                       
Ρωτώ την ειδική σύμβουλο και τους προϊσταμένους της: Ποιά είναι τα δικά μου συμφέροντα που εξυπηρετώ;

39 σχόλια

  1. Πρέπει να οργανωθούν οι πολίτες , μαζί με τον στρατό , και τα σώματα ασφάλειας και συντονισμένα να , ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ όλους τους ΚΛΕΦΤΕΣ του δημοσίου χρήματος , τους πρωθυπουργούς ,υπουργούς ,βουλευτές ,
    σε όλους όσους αναμείχτηκαν με δημόσιο χρήμα , εισροές χρημάτων από την ευρωπαϊκή ένωση , επιδοτήσεις από την ευρωπαϊκή ένωση , εξοπλιστικά προγράμματα , δημόσια έργα , ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ. από το 1981 μέχρι και τώρα , εντός και εκτός Ελλάδος , και να επιτρέψουν τα κλεμμένα , εντός δυο ωρών , διαφορετικά θα εκτελεστούν χωρίς δική με συνοπτικές διαδικασίες , πρέπει να ανοίξει , ένας γενικός εισαγγελέας κοινής αποδοχής των οργανωμένων πολιτών στρατιωτικών και σωμάτων ασφαλείας ,
    έναν λογαριασμό στην τράπεζα Ελλάδος επιστροφής των κλεμμένων συνδεδεμένο με κωδικό σε laptop που θα τον χειρίζεται μόνο ο γενικός εισαγγελέας , και μόλις συλλαμβάνετε ο κλέφτης του δημοσίου χρήματος και αν ΔΕΝ μεταφέρει όλα τα κλεμμένα που έχει κλέψει από την Ελλάδα μέχρι και τελευταίας δεκάρας και τα έχει σε οφσόρ εταιρίες , τράπεζες εξωτερικού ,σε ακίνητα εντός και εκτός Ελλάδος , περιουσία ,ή γραμμένη σε άλλους για να μην φαίνεται εντός των δυο ωρών , από το laptop του γενικού εισαγγελέα στο λογαριασμό τις τράπεζας Ελλάδος
    για την επιστροφή των κλεμμένων , τότε θα ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ , αυτός η οικογένεια του τα παιδιά του τα εγγόνια του.
    Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο χρόνου πρέπει να αναλάβουμε το χρέος μας απέναντι στην Ελλάδα μας και τις επόμενες γενιές .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λώρη αν και έχω διαφωνήσει μαζί σου μέσω του ΒΗΜΑΤΟΣ τώρα σε παραδέχομαι.
    Διονύσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λέει?
    «Προτείνεται η συνεργασία της ΣΔΟΕ με αλλοδαπούς ώστε να εντοπιστούν οι ιδιοκτήτες που νοικιάζουν τα σπίτια τους δίχως τις νόμιμες διαδικασίες και άρα φοροδιαφεύγουν. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να εξασφαλίζεται η εναλλακτική διαμονή των αλλοδαπών που συνεργάζονται με τον ΣΔΟΕ».

    Έχει παραθυραααάκια η πολιτική νταβατζοσύνη για τη διαιώνηση της κονομας τις μίζας

    ΣΔΟΕ??? τι τηλέφωνο έχει? έχει και κάποιο παπάκι@ να τους στείλω την ανάρτηση

    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2009/04/blog-post.html

    μπας κι ενδιαφερθεί να δει ποιος πλήρωσε το γραμμάτιο? μιας κι ο δήμαρχος δεν κατέχει από τέτοια?

    Να λοιπόν ποιο σκοπό εξυπηρετής τον μη αποπροσανατολισμό από τον τεχνιτό ρατσισμό και το ανικανοποίητο του έρωτα! Αυτό που κάνεις είναι επικύνδινο, ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΕΜΠΟΔΙΑ στο ρητώ του "ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΦΤΑΙΕΙ" αυτό ΔΑ ΜΑΣ έλειπε, τι στο διάολο! να ΜΗ? φταίνε οι αλλοδαποί για την κατάντια των επίορκων της πρωτοβάθμιας διαπλοκής ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΚΥΡΟ, ΟΥΤΕ και για το που ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ "αφού δεν ενδιαφέρετε ο ΔΗΜΟΣ", όταν ελαφρόν το περί δικαίου παιδείας αθωώνει τους κατά συρροή καταπατητές!

    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/06/blog-post_28.html

    Δηλαδή για αυτό να ΜΗ φταίει ο μετανάστης ΑΛΟΔΑΠΟΣ ΕΚ ΣΟΥΗΔΙΑΣ?

    Εδώ που τα λέμε ούτε οι "κομάντος" του Ισραήλ που επετέθηκαν στο στολίσκο βοήθειας για τη ΓΑΖΑ δεν φτουράη σε καπατσοσύνη, ΝΑ δημιουγήσουν "ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ" μετανάστες κατά των μεταναστών!

    Βέβαια, το άλλο! είναι ψιλά γράμματα.

    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/05/blog-post_03.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο συγκεκριμένο η Κέζα μπορεί να έχει δίκιο. Αλλά γνωρίζουμε από άλλα της σχόλια το ποιόν της. Την ξέθαψε ο Ψυχάρης από το πουθενά για να του κάνει τις βρώμικες δουλειές. Να γράφει αυτά - χτυπώντας όσους δεν χωνεύει δηλ. - που δεν μπορεί να κάνει ο δίος. Ας θυμηθούμε το σχόλιό της εναντίον του Γ. Παπανδρέου στο αεροπλάνο. Γιατί δεν μας εξηγεί πως γίνεται μιά "σοβαρή" εφημερίδα να περιγράφει - και τους διαλόγους ακόμη - ανάμεσα στον έλληνα και τον Τούρκο Πρωθυπουργό σε μιά συνάντηση που δεν έγινε ποτέ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, πήγαινε στην χώρα σου και κάνε τις ιδέες σου πράξη , αλλά πρόσεξε να μην τούς πείς οτι στην Ελλάδα εκτός απο σύμβουλος ησουν και πορνοστάρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ηρθε η Αλ - πουτανάρ στην χώρα μας να μας πεί τι θα κάνουμε , μας ξεφτιλίζει μια πουτάνα και εμείς δεν αντιδράμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν βλέπετε τί πάνε να μας κάνουνε με το μνημόνιο που υπέγραψαν οι πολιτικοί αλήτες;
    Νέο Γουδί χρειάζεται για τον Παπανδρέου, τον Καρατζαφέρη και τη Θοδώρα που συμφώνησαν σε αυτό το επαίσχυντο μνημόνιο με την τρόϊκα.
    Ούτε οι Γερμανοί στη διάρκεια της κατοχής δεν είχαν δικαίωμα να μας πάρουν δημόσια γή, δημόσιες επιχειρήσεις και άλλα δημόσια περιουσιακά στοιχεία.
    Τώρα ο Παπανδρέου εκχωρεί την Ελλάδα λές και πρόκειται για κανα οικόπεδο που κληρονόμησε από τον πατέρα του.
    Λές και η Ελλάδα είναι δική του.
    Ο Αντώνης Σαμαράς να εξαγγείλει νέο Γουδί και ας αφήσει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα να κουρεύεται.
    Πρώτα η Ελλάδα, ρε δοσίλογοι.
    Σας σιχαθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΙΧΑΜΑ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΛΗΤΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΑΠ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.

    ΞΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΣΕ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΡΟΛΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ Η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας,
    από τότε που το μεταμοντέρνο trash (και δε μιλάω για την εξωτερική της εμφάνιση) ανάγεται σε διαμορφωτή της πολιτικής (αγγλιστί policy maker)…

    Η κυρία Αλ Σαλέχ, κοινωνός της μετανεωτερικής αντίληψης του ανθρώπου που είναι ικανός για όλες τις δουλείες και όλες τις ώρες (ιδεολόγημα σύμφωνο με τη ‘δια βίου εκπαίδευση’ και με τις απόψεις του μεταμοντέρνου κωπηλάτη Τζέφρυ), ξεκίνησε ως ηθοποιός (;), συνέχισε ως φωτομοντέλο, μετά όταν την ‘ξέρασε’ η υποκριτική ασχολήθηκε με τις κοινωνικές επιστήμες σπουδάζοντας στο Ηνωμένο Βασίλειο, ασχολήθηκε με τις απεχθείς κατ’εμέ
    Μπίζνες Καλά Οργανωμένες (ΜΚΟ),

    οι οποίες τελικά την ‘επέβαλαν’ ως άνθρωπό τους στον έτερο μεταμοντέρνο και δις αποτυχόντα ως υποψήφιο Δήμαρχο, συμπολίτη της κο. Βούγια.

    Ο τελευταίος, από αριστερός συγκοινωνιολόγος και ‘αντιεξουσιαστής’ μετετράπη εν μία νυκτί σε πιστό ακόλουθο του μεγάλου Κινέζου Ηγέτη Ταπερ-μαν και εν συνεχεία Υφυπουργός, αρμόδιος για τη Δημόσια (Μη) Τάξη. Η μετανεωτερικότητα σε πλήρη εξέλιξη: μια νέα κολυμπύθρα του Σιλωάμ, όπου μπαίνεις αντιεξουσιαστής και βγαίνεις Υπουργός, μπαίνεις ηθοποιός και καταλήγεις σύμβουλος Υφυπουργού…

    Και τώρα αξιώνει η εν λόγω κυρία την ‘αποπομπή’ μιας δημοσιογράφου, επειδή τολμά και την ψέγει για τα αυτονόητα:
    1. Στο Camden δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες που να πουλάνε κόκα, ηρωίνη και Louis Vuitton Made in Beijing.
    2. Στο Λονδίνο με τη μεγάλη εγκληματικότητα και την ‘πολυπολιτισμική’ κοινωνία, μπορείς το βράδυ να περπατήσεις στο ιστορικό κέντρο, χωρίς να ληστευθείς με ρόπαλα, ξίφη και λοιπά είδη πολιτισμού των νέων “Ελλήνων”.
    3. Στο Λονδίνο μπορείς να περπατήσεις άνετα στα πεζοδρόμια, χωρίς να σκοντάφτεις στις κουρελούδες των Παπανδρελλήνων.
    4. Στην υπόλοιπη Ευρώπη, όποιος παραβεί το νόμο και εισέλθει λαθραία στη χώρα, απελαύνεται, δεν τού δίνεται η ευκαιρία να κάνει business και μάλιστα αφορολόγητα…

    5. Επιτέλους, γιατί εμείς η πλειοψηφία πρέπει να αισθανόμαστε κόμπλεξ κατωτερότητας όταν μια πρώην ηθοποιός και νυν ‘ανθρωπίστρια’-'αντιρατσίστρια’ μας επιβάλλει με το έτσι θέλω τα σχέδια και τις αποφάσεις των αφεντικών της;;;;
    Αυτά, προς το παρόν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τώρα ασχολείσθε με την συγκεκριμένη;
    Αν μη τι άλλο και μόνον η ύπαρξή της στο πρώην δημοσίας τάξεως
    αποδεικνύει το πόσο οι θεατράνθρωποι που διοικούν την χώρα
    μας απαξιώνουν και μας λοιδωρούν με τις επιλογές τους

    Αλήθεια η Αλ
    μήπως μπορεί να μας πει πως (τινι τρόπω που λέγουν και οι Άγγλοι)
    διωρίσθη στο Υπουργείο και με τι προσόντα;

    Πριν αρχίζει περί λαλιωτικών ανωνυμιών
    και σπιλώσεως της ευαγούς της σταδιοδρομίας και πολυτίμου προσωπικότητος
    να ξέρει ότι ουκ ολίγοι γνωρίζομε τον βίο και την πολιτεία της

    Γνωρίζετε τι λέει ο λαός για το πως διαδίδονται τα καλά και τα κακά νέα.

    ***Πότε θα βγάλει DVD η Αφροδίτη;;;
    Είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Σειρηνάκη, έτσι λέγεται.
    Θα είναι interracial.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΜΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ,
    Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ, ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΒΟΥΓΙΑΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ !!!

    ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ,
    ΕΙΔΙΚΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ "ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ" !!!!

    Η ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΤΟΥΣ Η ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΝΘΕΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ !!!

    ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΤΟΣΟ ΨΕΜΑ, ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΤΕΤΟΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΟΣΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, ΤΟΣΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΤΟΣΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ,
    ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ.

    ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.

    ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΗΜΑΔΕΨΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΝΕΞΊΤΗΛΟ ΜΕΛΑΝΙ.

    ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.

    ΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΕΣΥ), Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΞΕΓΡΑΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΑ.

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προσέξτε ότι το πόρισμα του Βούγια-Αλ Σάλεχ μιλάει για “αλλοδαπούς” γενικά και αόριστα.
    Σαν να έχουν χαρτι.
    Είμαστε τραγικοί, αυτή η κυβέρνηση εξευτελίζει με χίλιους τρόπους τη χώρα της και τους πολίτες της.

    Μας μισεί ο Παπανδρέου;
    Για την Αλ Σάλεχ του Ιμπραήμ δεν ρωτάω, γιατί το θεωρώ βέβαιο.

    -------------------------------
    Η εν λόγω ηθοποιάρα κανονικά θα έπρεπε να κυκλοφορεί με συνοδεία αστυνομική ή μάλλον με συνοδεία από σενεγαλέζους και σουδανέζους προστατευόμενούς της,
    γιατί αν την αναγνώριζαν στον δρόμο σε Πατήσια και Κυψέλη δεν θα είχε καλά ξεμπερδέματα.

    ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΒΟΛΕΑ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ.
    ΚΑΙ
    ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΩΝ 5.000 ΕΥΡΩ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΒΟΥΓΙΑΣ ______

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η κυρία σύμβουλος φυσικά,
    πουθενά δεν αναφέρει ότι αυτοί οι μετανάστες που “δεν είναι ζήτημα καταστολής το παραεμπόριο” είναι ΟΛΟΙ λαθρομετανάστες,
    καθώς δικαιούσαι να βρίσκεσαι ως μετανάστης εκτός χώρας ΕΕ στην Ελλάδα ΜΟΝΟΝ αν έχεις νόμιμη εργασία.

    Συνεπώς, στα καθήκοντά της θα έπρεπε να είναι να τους διώξει.
    _________________________________
    Να κάνουμε μια μηνυσούλα στην κυρία σύμβουλο επειδή δεν τηρεί τους νόμους του ελληνικού κράτους; Θα είχε πλάκα.
    Είναι και της μόδας οι μηνύσεις για όλα, από ότι φαίνεται,
    οπότε, γιατί όχι;
    ___________________________________

    Οι σοσιαλίστριες γρήγορα πιστόλια.

    Αλ σε λαχ δες δεν πας να κάνεις κανένα μάθημα εκεί που κατάγεσαι να μας αδειάσεις και τις γωνιά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Νομιζετ πως μόλις φυγει η γκομενα του Βουγια, η αποτυχημενη ηθοποιός/μοντελα/τηλεπερσονα από το υπουργείο, θα τρεχει στο Σειρηνακη για τσοντες?

    Ειστε ΒΛΑΚΕΣ

    Θα την διορισουν στο Δημοσιο από το παραθυρο, και θα την πληρωνετε μια ζωή ΜΑΛΑΚΕΣ

    Τοσο Μαλακες είστε οι νεοέλληνες, που πιστεψατε το Γιωργάκη και τωρα ψωμολυσσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ρητορικη του μισους μπλα μπλα μπλα, οι κακομοιροι μεταναστες μπλα μπλα μπλα, εμεις θα σωσουμε το κοσμο μπλα μπλα μπλα, ολοι οι ανθρωποι μαζι και ευτυχισμενοι μπλα, μπλα, μπλα.
    Αντι να ειναι πρωτιστα σκοπος μας να καλυτερεψουν οι συνθηκες και να επιστρεψουν οι ανθρωποι στη πατριδα τους κοιταμε πως να χαλασουμε ολων τις ζωες γιατι αλλιως εισαι ρατσιστης.

    Το γεγονος οτι οι ορδες των ανεργων εξαθλιωμενων συμπαρασυρει και το ντοπιο πληθυσμο σε αντιστοιχη κατασταση ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο. μαλλον πρεπει να παμε και μεις μεταναστες σε αλλη χωρα (δυτικη κατα προτιμηση) για να ενδιαφερθει η αντιστοιχη σαλεχ για τα δικαιωματα μας.
    Καλα στην μουσουλμανα Σαλεχ εμπιστευτηκατε την τυχη της Χωρας?
    Αξιολυπητοι ειμαστε!!!!!!!!!

    Ούτε η Πολυάννα στο Χόλιγουντ δεν θα έγραφε τις μπούρδες τού Βούγια.

    Αφού είναι πασιφανές ότι οι Σενεγαλέζοι είναι σκλάβοι τής ιταλικής μαφίας. Τους βλέπεις χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα, να πουλάνε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα, δηλαδή τσάντες και γυαλιά ηλίου μαϊμού, ο ένας δίπλα στον άλλο σαν υπάλληλοι πολυκαταστήματος.

    Δεν είναι εμφανές ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο;
    Από Κίνα σε Ιταλία, από Ιταλία σε Ελλάδα και στις τσέπες των μαφιόζων. Υπήρξε και ανακοίνωση από Luis Vuitton για διασυνδέσεις με τη μαφία.

    Το ζήτημα είναι ποιοι αφήνουν τα κοντέινερ να μπαίνουν εδώ, όπως επίσης ποια είναι η σχέση τους με όσους προστατεύουν το λαθρεμπόρια μπροστά στα μάτια δημοτικής αστυνομίας και ΕΛ.ΑΣ.
    Τους κοιτάνε και δεν κάνουν τίποτε. Έχουν οδηγίες, λένε πλαγίως οι αστυνομικοί.

    Προς κάθε αλ Σαλλάχ:
    Μπορώ εγώ να πάω στην Σαουδική Αραβία και να πουλάω στο Ριάντ, ή στην Τζέντα, CD της Μadonna;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΛΩΡΗ ΚΕΖΑ ΔΕΝ ΠΟΖΑΡΕ ΓΥΜΝΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΨΩΡΟΕΥΡΩ, ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΙΔΙ ΤΗΝ ΑΛ ΣΑΛΕΧ.

    ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩς Η ΚΕΖΑ ΣΕΒΕΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΛΙ ΤΟΥ ΒΟΥΓΙΑ.

    ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΖΑ.

    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟ, ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ, ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΛΠ, ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ:

    "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ"
    "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΕΣ"
    ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ -ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΌΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΒΟΥΓΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,
    ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΙΤΑΛΟ-ΣΥΡΙΑ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΠΑΣΤΑΚΩΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ,
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ:
    ΚΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΕΠΟΙΚΙΣΤΩΝ-ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ-ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΕΔΩ,ΤΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ…ΕΚΠΟΝΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΞΟΔΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ!

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Afrodite; ΑΝΤΕ,ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΛΑΦΤΕΙΣ ΓΙΑ “ΡΑΤΣΙΣΜΟ” ΠΑΛΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δυο τσατσάκια μάλωναν...
    Εγώ θέλω γυμνές φωτο [και] της Λώρης για να πάρω θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συνέλληνες οι προδότες πασόκοι βιάζονται να τους νομιμοποιήσουν τους λαθρομετανάστες για να κερδίσουν τις περιφέρειες στις εκλογές τώρα με τον Καλλικράτη. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ( ΝΔ Ή ΛΑΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λωρη, τσιρακι του Ψυχαρη, αστα σαπια γιατι εχει βρωμισει το μελανοδοχειο!
    Οι κακιουλες σου ειναι προφανες τι εξυπηρετουν.Τουλαχιστον εσυ θα επρεπε να ησουν πιο προσεχτικη με τετοια λεπτα θεματα.Στον κηπο του κακου που φοιτας υπαρχουν και καλα ανθη!Κοιταξε να τους μοιασεις γιατι σε λιγο θα ντρεπεσαι για ολη σου την ζωη και συ και....
    ΜΟΚΟΣ ΣΤΑΦΙΔΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΙ Ο ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ Ο
    Ο Παπανδρέου στην Σέριφο !!!

    Μολις κατεβηκε ο Γ. Παπανδρεου απο το speed runner 4 στν ΣΕΡΙΦΟ.

    ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ
    ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ....
    ΦΤΟΥ ΣΟΥ... ΡΕ ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κυρία Σχοιναράκη απαντήστε παρακαλούμε για αυτή την σοβαρή καταγγελία

    Σκάνδαλο με τη νομάρχη Ηρακλείου Κρήτης

    Πολυδάπανα ταξίδια στην Κίνα με κουστωδία, και απάνθρωπη συμπεριφορά, σας καταγγέλλουν


    Συμφωνα με ολοκληρη ερευνα που βγηκε στον αέρα στο ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ, (δημοσιογραφικός σταθμός) έγινε μεγάλος σάλος, γιατι η νομάρχης μας (στη φωτο) εκτελει ταξίδια διαρκώς στην Κίνα και στο εξωτερικό, ταχα μου δηθεν να προωθήσει τα κρητικά προίόντα και... περνει μαζί της 80 άτομα...


    παρεα κολλητούς, οικογένειες με τα έξοδα τους όλα πληρωμένα!!!!!!!! Σε τέτοιες εποχές, αυτοί κάνουν διακοπές εις βάρος του ελληνικού κράτους! Βγήκαν λοιπόν στον αέρα νομαρχιακόι σύμβουλοι, οι οποίοι δήλωσαν οτι ακόμα δεν εχουν καταλάβει γιατί γίνονται αυτά τα ταξίδια, οτι αποτέλεσμα δεν υπάρχει και οτι ετοιμάζουν πάλι "μεγαλειώδες" ταξίδι στην Αμερική! Επίσης, βγήκε και μια μεγάλη γυναίκα στην τηλεφωνική γραμμή και είπε πως επειδή ο άντρας της και αυτή ζουν από 1 σύνταξη 380 ευρώ και έχουν ενοίκιο 300 ευρώ, αναγκάζεται ο άντρας της και πουλάει τυρόπιτες σαν πλανόδιος στον δρόμο. Τον έγραψαν όμως με πρόστιμο 1.000 ευρώ. Η γυναίκα λοιπόν πήγε να παρακαλέσει την Σχοιναράκη να σβήσει το πρόστιμο και να βγάλουν άδεια για να είναι νόμιμοι, γιατί όπως της είπε χαρακτηριστικά: μαγειρεύω φακές, τις τρώμε 3 μέρες και αν περισέψουν την 4η, βάζω και λίγο ρύζι μέσα για να φάμε.... Η αντίδραση της Σχοιναράκη? της έσκασε ένα υποτιμητικό χαμογελακι και έκλεισε την ιστορία εκεί χωρίς φυσικά να μεριμνήσει για αυτούς τους ανθρώπους! Η γυναίκα ειπε οτι δεν εχει νιώσει τετοια ξεφτίλα στην αξιοπρεπεια της σε όλη της ζωή επειδη είναι φτωχη! Εδω όλο το Ηράκλειο το ακούσαμε γιατι υπάρχει μεγάλη ακροαματικότητα σε αυτόν τον σταθμό! και από την άλλη η κατα τα άλλα "κυρία" Σχοιναράκη, σκορπάει αλόγιστα χιλιάδες ευρώ, για να κάνει τα ταξιδάκια της με παρέα ανα τον κόσμο! Δεν ντρεπόμαστε λίγο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΒΑΛΑΜΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛ ΨΩΛΕΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ρε..βαλτε δρ Κουτσουκο να γινει της Γαλλικης Επαναστασης και της Σεισαχθειας!
    Λευτερια στους δανειοληπτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΛΑ ΡΕ, ΔΩΣΑΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΤΣΟΛΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΛ ΣΑΛΕΧ , ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙ ΠΟΥ ΓΑΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ?
    ΥΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟΚΛΑΜΠ ΘΑ ΕΦΤΑΝΑΝ

    ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΙΑ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εμείς δηλαδή πληρώνουμε την Αλ - μπουρδελεχ για να μας διώξει απο την Ελλάδα και να φέρει τα αδέλφια της ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ.

    ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΡΝΙΔΙΟ, ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΠΟΥ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ 3 ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΥΜΝΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η μόνη λύση, αντι να εκτονονώμαστε με χυδαιολογίες, είναι να συνειδητοποιήσουμε τί μας περιμένει και να κάνουμε ομαδικά μήνυση στο υπουργείο για καταπάτηση των συνταγματικών μας δικαιωμάτων. Ακόμα γιατί παραβαίνουν το δικαίωμα τις ισότητας των πολιτών υπερ των λαθρομεταναστών και τους καθιστούν, έμμεσα, πιο επικίνδυνους για μας, κυρίως τους κατοίκους του κέντρου. Μπορεί κάποιος νομικός να το αναλάβει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Λωρη, μην ασχολείσαι με το πορνίδιο.
    Αγνόησέ την

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΛ-ΣΑΛΕΧ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ απο τα τσιμπουκια στο παρασκηνιο, στην ελληνοποιηση πακιστανων στο προσκηνιο.

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΑΛ-ΣΑΛΕΧ, ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΤΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Οι νοικοκυραίοι στην εφορία και οι βιζιτούδες στην εξουσία , αθάνατη Ελλάδα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Άφρα όταν θα πέσει με πάταγο το ΠΑκιστανικό ΣΟσιαληστρικό Κουτούπωμα βρες λουμάκι να κρυφτής!
    Θα έχεις τον θάνατο της ελεπούς κι αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό γκουγκλάρισέ το!
    Όχι λουκαρισέ το μωρή, στο google να ψάξεις!!!

    http://gamostavros.blogspot.com/search/label/άφρα%20αλ%20σαλέχ%20ψωλέχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ζούμε σε πόλεμο. Ζούμε εποχή εισβολής. Δεν πρόκειται για λαθρομετανάστες. Για όσους γνωρίζουν την ιστορία της Ελλάδος, πρόκειται για εισβολείς. Για τους γηγενείς υπήκοους αυτής της χώρας είναι πόλεμος. Είναι ένας ακήρυχτος όσο και υπαρκτός πόλεμος. Είναι ένας πόλεμος στο κοινωνικό και το οικονομικό πεδίο. είναι ένας πόλεμος διαρκής για την επιβίωση των Ελλήνων. Ας μην γελιόμαστε. Αυτή η κοινωνική χοάνη, αυτή η ιστορική μήτρα που επέτρεψε στους νεοΈλληνες να συνυπάρξουν ανεξάρτητα από την καταγωγή τους, με κύρια χαρακτηριστικά την κοινή γλώσσα και την κοινή θρησκεία, αυτή η χώρα που ονομάζεται Ελλάδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αλ- Σαλέχ , αυτές τις μαλακίες που λές αν τις ελεγες στην χώρα σου θα σε ειχαν κρεμάσει μωρή πατσαβούρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΞ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ***ΚΑΣ ΑΝΔΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΒΡΟΜΆΕΙ ΤΟ ΣΤΌΜΑ ΣΑΣ, ΒΡΩΜΑΤΕ ΟΛΌΚΛΙΡΟΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΠΟΥ ΣΚΈΦΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΦΡΆΖΕΣΤΕ. ΒΡΩΜΟΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ! ΤΌΣΗ ΔΥΣΩΔΊΑ! ΚΑΙ ΟΥΣΊΑ ΚΑΜΊΑ. ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΆ ΑΠΟ ΕΣΑΣ! ΜΕ ΟΡΘΌΤΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΉΜΑΤΆ. ΕΤΣΙ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ? ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ? ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ.
    (αξίζει να το αναρτήσω...? δεν αξίζει... αλλά για μια φορά θα το κάνω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εκπαιδευτικοί και Φοιτητές έβαλαν στο κυνήγι … βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα!

    ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ
    & ΠΡΕΣΣ - PASOK
    ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ;

    Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν στη Πάτρα 12/6 μεταξύ εκπαιδευτικών, φοιτητών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

    Σήμερα το πρωί λοιπόν οι εκπαιδευτικοί και οι φοιτητές , κρατώντας πανό και θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στον χώρο της Παιδείας πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», περιμένοντας την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου η οποία θα ερχόταν στην Πάτρα για να παραστεί στην εκδήλωση φιέστα που διοργάνωσε ο Δήμος Πατρέων προς τιμήν των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχουν αποφοιτήσει από τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πόλης και στην οποία φιέστα η υπουργός επρόκειτο να ήταν η κεντρική ομιλήτρια.

    Η κυρία Διαμαντοπούλου μετά την τελευταία …άτυχη επίσκεψή της στον Βόλο μάλλον θεώρησε ότι το όλο κλίμα δεν την σηκώνει για εκτός έδρας επισκέψεις. Έτσι, η οργή των παρευρισκομένων όπως ήταν φυσικό ξέσπασε στους κυβερνητικούς βουλευτές του νομού. Με την παρουσία μεγάλης αστυνομικής δύναμης άρχισαν να καταφθάνουν οι επίσημοι, μητροπολίτης, δήμαρχοι, πρυτανικές αρχές, ο βουλευτής της Ν.Δ Νίκος Νικολόπουλος κ.α οι οποίοι πέρασαν μάλλον εύκολα μέσα στο Δημοτικό Θέατρο. Όταν όμως μετά από 10 περίπου λεφτά έφτασαν μαζί οι τρεις βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ο υφυπουργός κ. Κατσιφάρας, και οι κ.κ Παπαδόπουλος και Τριανταφυλλόπουλος και στη προσπάθεια τους να μπουν μέσα ο κόσμος άρχισε να τους φτύνει και να τους στολίζει με κοσμητικά επίθετα!!

    Τα χειρότερα όμως δεν είχαν έρθει ακόμα για τους πολιτικούς ταγούς της Αχαΐας. Μετά από μια ώρα περίπου η ψυχική οδύνη τους εκτοξεύθηκε στα ουράνια! Είδαμε λοιπόν έντρομους τον υπουργό και τους βουλευτές κουστουμαρισμένους να τρέχουν κυνηγημένοι από το πλήθος, διασχίζοντας την μεγάλη πλατεία Γεωργίου, σε χρόνο που θα ζήλευε και ο παγκόσμιος ρέκορντμαν Γιουσέιν Μπόλτ , παρακάμπτοντας και σκοντάφτοντας σε σκουπίδια που έχουν μαζευτεί σε λόφους σε όλη τη πόλη λόγω του κλεισίματος της χωματερής στην Ξερόλακα, και οι οποίοι βουλευτές στην προσπάθεια τους να σωθούν εισέβαλλαν σε γνωστή καφετέρια στέκι της πόλης.

    Περιττό να πούμε ότι …φύγανε καφέδες, …. αναποδογυρίστηκαν τραπεζάκια και πολλά άλλα κωμικοτραγικά που τα βλέπουμε μόνο σε ταινίες. Η όλη ιστορία πάντως τελείωσε όταν μετά από κάποιο διάστημα οι βουλευτές μετέβηκαν σε παρακείμενο γραφείο του κόμματος.

    Όλα τα παραπάνω γεγονότα είχαν την τύχη να τα τραβήξουν και κάμερες τοπικών καναλιών, τα οποία κανάλια είχαν μαζευτεί για ρεπορτάζ για τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ που γινόντουσαν δυο τετράγωνα μακριά από την πλατεία και έτσι με τα πρώτα επεισόδια έτρεξαν και αποθανάτισαν τα γεγονότα. Αυτό όμως που μένει να δούμε είναι αν τα κανάλια δείξουν αυτές τις σκηνές!! Μιας και όπως είδαμε και στη Τρίπολη στην επίσκεψη του πρωθυπουργού, στα περισσότερα ΜΜΕ επικρατεί η λογική «μούγκα στην στρούγκα» .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Όσο κι αν έχουμε δίκιο πρέπει να βρούμε τον κατάλληλο τρόπο να το εκφράσουμε. Λύσεις υπάρχουν για να καθαρίσει ο τόπος. Και θα κινηθούμε βάσει λογικής και ορθολογισμού που χαρακτηρίζει την σκέψη μας.Πρέπει να είμαστε ενωμένοι απέναντι στους εισβολείς έτσι ώστε να καταλάβουν ότι η μόνη λύση για αυτούς είναι η φυγή. 'Οταν θα νιώθουν την αναπνοή μας πάνω από τα κεφάλια τους συνεχώς όταν θα αισθάνονται ότι και η παραμικρή κίνησή τους και ατασθαλία δεν θα περνούν απαρατήρητες τότε θα αρχίσουν πραγματικά να ανησυχούν. Η ώρα που θα συμβεί αυτό πλησιάζει και τότε δε θα προλάβουν ούτε καν να φύγουν. Η ώρα της κρίσης πλησιάζει και τότε θα μιλήσει σύσσωμος ο ελληνικός λαός του οποίου τα δικαιώματα καταπατούνται συνεχώς.
    Εγώ προσωπικά ακόμη και τότε θα δείξω έλεος πράγμα το οποίο εκείνοι δεν έκαναν ούτε μια στιγμή. Μην ξεχνάμε, ΔΥΝΑΜΗ έχει όποιος γνωρίζει και έχει επιχειρήματα για να υποστηρίξει την γνώμη του και όχι απλά όποιος φωνάζει. Το όπλο μας είναι η γνώση που μας στέρησαν μέσω των καθοδηγούμενων πληροφοριών που μας πότιζαν τόσα χρόνια....
    Τώρα όμως η γνωση και η πληροφορία είναι στα χέρια του λαού. Αυτό φοβούνται πιο πολύ απ'όλα. Το ότι δεν θα τους έχουμε πια ανάγκη, το ότι θα οργανωθούμε και θα ασχοληθεί ο καθένας από εμάς και όλοι ενωμένοι για το καλό του τόπου μας. Και αυτό θα σημάνει το τέλος τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση