GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι δηλώσεις Ρεχάγκελ μετά την ήττα...

Οι δηλώσεις του Ότο Ρεχάγκελ μετά τον αγώνα με την Αργεντινή και την ήττα της Εθνικής μας ομάδας με 2-0 : « Μπορούμε να είμαστε περήφανοι γι...

Οι δηλώσεις του Ότο Ρεχάγκελ μετά τον αγώνα με την Αργεντινή και την ήττα της Εθνικής μας ομάδας με 2-0: «Μπορούμε να είμαστε περήφανοι γι' αυτήν την Εθνική. Όταν είσαι εδώ, σε μία τελική φάση Μουντιάλ θέλεις να πετύχεις. Να φέρεις μία επιτυχία. Χάσαμε με την Κορέα και μετά ήμασταν απογοητευμένοι. Μετά νικήσαμε την Νιγηρία και ήμασταν χαρούμενοι. Σήμερα χάσαμε από μία δυνατή και...
 πολύ μεγάλη ομάδα. Προσπάθησαν πάρα πολύ σήμερα τα παιδιά. Έδωσαν τα πάντα.

Αν ο Σαμαράς έβαζε το γκολ στην φάση που είχε ίσως να ήταν αλλιώς τα πράγματα. Γενικά χάσαμε από μία ανώτερη ομάδα. Ηττηθήκαμε δίκαια. Είχαμε και την ατυχία με τους τραυματισμούς που κάναμε γρήγορα τις αλλαγές.
Σήμερα έπρεπε να ταιριάξουν όλα για να περάσουμε. Να μην είχαμε προβλήματα τραυματισμών και ν' αξιοποιούσαμε τις ευκαιρίες που θα κάναμε. Όσο για μένα και το μέλλον μου στον πάγκο θα μιλήσω με τους παίκτες και τον πρόεδρο και θα δούμε».

2 σχόλια

  1. Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΣΕ ΡΟΛΟ
    ΕΠΙΣΤΑΤΗ - ΔΙΧΕΙΡΙΣΤΗ καιΤΙΜΩΡΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ...

    Στησαν μια ιδιόρρυθμη Ομερτα τα κόμματα και οι παραταξεις τους στα ΕΛΤΑ ΠΑΣΚΕ ΚΑΙ ΔΑΚΕ.
    Η εγκριτη εφημεριδα το ΒΗΜΑ σε ΚΥΡΙΟ αρθρο της εφερε στο φως αρπαχτές ρεμούλες και παρανομιες στο χωρο των ΕΛΤΑ με παρέμβαση του ελεγκτικού συνεδρίου (κ ΣΧΟΙΝΙΩΤΑΚΗΣ) .
    Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΣΤ (Ομοσπονδία Ταχυδρομικών) εμφανίζεται να κατέχει 7 ΘΕΣΕΙΣ στα ΕΛΤΑ και σε αλλους φορείς του Δημοσίου Τομέα όλες αμοιβόμενες με μια δεκαρια χιλιαδες ΕΥΡΩ μηνιαίως εκτός των άλλων διευκολύνσεων, την ιδια ώρα που ζητά θεσμικά απο τη ΓΕΣΕΕ απεργίες από τους εργαζόμενους θυσιάζοντας το πενιχρό μεροκάματο τους!!!
    Υπάρχει λίστα 84 ΜΕΓΑΛΟστελεχών που λεηλάτησαν τα Ταχυδρομεία επί μιά πενταετία , φυσικά ξεχνούν την πενταετία του σπουδαίου ΠΟΚ που αρχισε το μεγάλο φαγοπότι στα ΕΛΤΑ.
    Αν κ Ρεππα ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΌΤΙ με πυροτεχνήματα θα εκτονωθει η μύνις των Ταχυδρομικών και της κοινωνίας για όσα όπως λέτε ο ιδιος έγιναν στα ΕΛΤΑ γελαστήκατεεε και ΠΛΑΝΑΣΘΕ .
    Υποθέσεις που εχουν αρωμα σκανδάλων ελεγχονται 10 ολόκληρα χρόνια από τη δικαιοσύνη και ακόμη δεν βγήκαν πορίσματα ωστε η να αποδοθουν λευκοί οι πρωταγωνιστες τους ή να τιμωρηθούν παραδειγματικά ''ΠΕΠΛΟ ΣΚΟΤΟΥΣ''!!!.
    Ηταν η εποχή του ανεκδιηγητου κ Τ.ΜΑΝΤΕΛΗ Προεδρου των ΕΛΤΑ που ξεκίνησε ο αμαρτωλός αυτος κύκλος.
    Ομολογησε στεγνα αυτος ο κυριος μίζα 440 000 € απο τη ζημενς...
    Και φθάνουμε στο σήμερα ο κυριος Συνδικαλιστής αν υπήρχε ευνομούμενο και ηθικό κράτος με το που εσκασαν τα μαντάτα στο ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ ΤΟΥ αφου ειναι μέλος της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ θαπρεπε να εξοβελιστεί εν μια νυχτί, ομως αντίθετα φωτογραφίζεται με τον ΠΡΟΕΔΡΟ κ Γ. Παπανδρέου σε μιττιγκ σαν να μην τρεχει τίποτα.
    Ενθυμειστε το Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ''οτι νόμιμο ΕΙΝΑΙ και ηθικό ...''
    Τωρα διώκουν ΚΑΙ τιμωρούν ενα διοικητικό στέλεχος ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΖΌΜΕΝΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ απο τον χώρο του ΠΑΣΟΚ στα ΕΛΤΑ, που απο συνειδηση αλλα ισως και γιατι δεν εγινε διευθυντής όπως λένε, τόλμησε να πει καραμπινάτες αλήθειες που τσουρουφλάνε τον ιστό αυτό της αράχνης που στηθηκε στα ΕΛΤΑ μια δεκαετία.
    ΕΡΩΤΗΣΗ;;
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ;;;
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ;;;
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ;;;
    ΤΥΧΗ ΑΓΑΘΗ;;;
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΥΤΟΥ.
    ΤΟΝ ΝΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΥΛΙΑ...
    Λεγει ο λαός...

    ΔΙΑΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμα η γιαγια μου είχε καρούλια θα ήταν τρένο. Δεν σχολιάζεις ότι είχανε το 66% του χρόνου τη μπάλα στα πόδια τους ότι χάσανε γκόλ με το τσουβάλι αλλά έμεινες σε μια ευκαιρία που είχαμε, αμα μπένανε και αυτών οι ευκαιρίες θα είχαμε φάει 10 γκόλ. Συγχαρητήρια στον Τζορμπα.
    Και πουσαι γέρο ξεπαρεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση