GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε ο Βγενόπουλος!...

...από την "ΠΑΕ Παναθηναϊκός" και αυτό πυροδοτεί πολλά σενάρια Παραιτήθηκε από το πολυμετοχικό σχήμα της "ΠΑΕ Παναθηναϊκός&q...

...από την "ΠΑΕ Παναθηναϊκός" και αυτό πυροδοτεί πολλά σενάρια

Παραιτήθηκε από το πολυμετοχικό σχήμα της "ΠΑΕ Παναθηναϊκός" ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι αποχωρεί οριστικά από το χώρο γιατί "έκλεισε ο κύκλος του". Ήδη επικρατεί προβληματισμός και αναπτύσσονται σενάρια για το αν αυτή η παραίτηση συνδέεται με τις γενικότερες επιχειρηματικές κινήσεις του.
Στην ανακοίνωση του, αναφέρει πάντως ότι...
αποχωρεί καθώς ο χώρος δεν είναι συμβατός ούτε με τον χαρακτήρα ούτε με τις αρχές του.Ταυτόχρονα λέει ότι οι μετοχές που κατέχει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός (το 11%) θα μείνουν στην οικογένειά του για πάντα και ότι τα δικαιώματά τους θα ασκούνται δια πληρεξουσίου και από ανθρώπους που θα εμπιστεύεται "ότι θέλουν και μπορούν να συμβάλλουν στην πρόοδο του Παναθηναϊκού".
"Ευχαριστώ τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη τους την οποία προσπάθησα να τιμήσω με μεγάλο προσωπικό κόστος. Σαν απλός φίλαθλος και εγώ πλέον, θα είμαι πάντα κοντά στον Παναθηναϊκό", καταλήγει η ανακοίνωσή του.

3 σχόλια

  1. Όλη η Ελλάδα ξέρει ότι Σημίτης, Κόκαλλης, Ζίμενς, Αγία Οικογένεια και Καρατζαφέρης είναι μέλη του οργανογράμματος μιας οργανωμένης σπείρας που λυμαινόταν το δημόσιο εδώ και 25 χρόνια.
    Ο τζίρος;
    Πάνω από 5 τρισ. δρχ.
    Οι μίζες;
    Εάν πάρουμε σαν χοντρό μπούσουλα το 2% για το πασόκ και το 8% για τα λοιπά
    γρανάζια (Χριστοφοράκοι, Καραβέλλες, Τζαβέλλες, Σκαρπέληδες, Τσοχατζόπουλοι, Γεωργίου, Τσουκάτοι, Μαντέλληδες, Τρεπεκλήδες, κλπ) μιλάμε για μίζες 500 δισεκατομμύρια δρχ, δηλ. 1,5 δισεκατομμύριο ευρώ, 1.500 εκατομμύρια ευρώ.
    Αυτά είναι μόνο οι μίζες, όχι η ζημιά του δημοσίου, που είναι προφανέστατα πολύ μεγαλύτερη.
    Τόσα λεφτά που μοιράστηκαν λίγες δεκάδες αχόρταγοι άνθρωποι, μαζί με τους "δημοσιογράφους" που έβαζαν μπροστά την κουρτίνα για να μη βλέπουμε τίποτε.
    Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί μας βρίζουν οι ξένοι!
    Τί να πείς;
    Από την άλλη προεκλογικά ο ψευταράκος ρωτούσε "που πήγαν τα λεφτά".
    Αυγά και γιαούρτια, παιδιά.
    Έστω και με δανεικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πολύ καλά έκανε. Ο χώρος του ποδοσφαίρου όζει. Είναι ξέπλυμα μαύρου χρήματος και παράνομες συναλλαγές. Αφορά κόσμο της νύχτας. Ένας έντιμος επιχειρηματίας, όπως ο Βγενό, δεν μπορεί να ασχολείται με αυτό το χώρο. Διότι χθες ήταν οι παρακρατικοί που του κάψαν την τράπεζα. Αύριο μπορεί να είναι τα χουλιγκόνια και οι πρεζάκηδες του ΟΣΦΠ ή του ΠΑΟΚ ή της ΑΕΚ κ.λ.π. Όχι οτι οι βάζελοι της θύρας 13 είναι καλύτεροι. Χασικλοπρεζόνια είναι κι' αυτοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα βαλουμε τη γατα μας να κλαιει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση