GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφημερίδεεεεεες‏....

6 σχόλια

  1. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΒΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ..

    Διαβάστε το και διαδόστε το..

    "Εβαψαν τα χέρια τους με αίμα οι τραπεζίτες.

    Για τους νόμιμους τοκόγλυφους, τους λήσταρχους ουσιαστικά, τραπεζίτες, και το «θεάρεστο» έργο που κάνουν, με τις ευλογίες των αστικών κυβερνήσεων, έχουμε γράψει δεκάδες φορές. Θα ήταν πλεονασμός να το επαναλαμβάναμε.

    Σήμερα όμως θα μπορούμε να τους χαρακτηρίζουμε και δολοφόνους κάτι που είχε προαναγγελθεί και το περιμέναμε όλοι.
    Εβαψαν τα χέρια τους με αίμα.

    Η καπιταλιστική κρίση έχει οδηγήσει στα νύχια των τραπεζιτών χιλιάδες νοικοκυριά που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις παράλογες απαιτήσεις των νόμιμων τοκογλύφων.
    Το αποτέλεσμα γνωστό.
    Εκατοντάδες σπίτια χάνονται, για να καταλήξουν στα «κοράκια» που νταραβερίζονται με τους συγκεκριμένους πλειστηριασμούς που σε συνεργασία με τους τραπεζίτες ξεπουλιούνται για ένα κομμάτι ψωμί.

    Χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονται άστεγοι απ’ την μια μέρα στην άλλη θύματα της αναλγησίας και ασυδοσίας των τραπεζιτών.
    Είναι χαρακτηριστικός ο διαφημιστικός πίνακας που παραθέτουμε από μια τέτοια «επιχείρηση».

    Υπάρχει ένας πίνακας που δείχνει τις εξευτελιστικές τιμές που βγαίνουν τα σπίτια σε πλειστηριασμούς).

    Οι συγκεκριμένοι «επιχειρηματίες», αφού φυσικά τους τα χώσεις χοντρά, αναλαμβάνουν να σε προμηθεύσουν σπίτι, απ’ αυτά που έχουν κατασχέσει οι τράπεζες, σε «πολύ συμφέρουσα τιμή» όπως γράφουν.
    Και όντως, ένα πρόχειρο τηλεφωνικό ρεπορτάζ που κάναμε σήμερα, είναι εξευτελιστικές οι τιμές με τα οποία αγοράζουν τα σπίτια αυτοί οι αετονύχηδες.

    Και όπως ξέρουμε όλοι το ανθρώπινο μυαλό δεν θέλει πολύ ώρα να σαλτάρει. Είναι τρομερό να χάνεις κόπους μιας ζωής και ξαφνικά να βρίσκεσαι στον δρόμο θύμα του αδηφάγου τραπεζικού κεφαλαίου.

    Πριν λίγο καιρό διαβάζαμε σε εφημερίδα: «Σε απόπειρα αυτοκτονίας οδηγήθηκε χτες 37χρονος, όταν τράπεζα, από την οποία είχε δανειστεί χρήματα, του ανακοίνωσε ότι θα κατασχέσει το σπίτι του.
    Το περιστατικό συνέβη χτες το μεσημέρι στο Χαλάνδρι… Οταν ο διευθυντής του υποκαταστήματος τράπεζας τού ανακοίνωσε πως η τράπεζα θα προχωρήσει σε κατάσχεση της κατοικίας του, βγήκε στο δρόμο και περιέλουσε το σώμα του με εύφλεκτο υγρό. Μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία».


    Το επόμενο βήμα το είδαμε σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακεδονία»."38χρονος μηχανουργός στραγγάλισε τη γυναίκα του, επιχείρησε να κάνει το ίδιο στα δύο ανήλικα παιδιά του και στη συνέχεια απαγχονίστηκε, επειδή το σπίτι του βγήκε στον πλειστηριασμό λόγω της καθυστέρησης δύο δόσεων (1.600 ευρώ").

    Γαμώτο, δεν φτάνει που μας ληστεύουν, άρχισαν και να μας δολοφονούν! Δεν είναι καιρός να παλέψουμε για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να σκοτώσουμε το απάνθρωπο πολιτικό σύστημα που βιώνουμε;

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΑΚΣΤΕΡ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

    ΑΕΡΑ, ΑΕΡΑ, ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ Η ΧΩΡΑ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμπουράκη να ζητήσεις συγνώμη!!!!
    Γράφει ο Γιώργος Νεόφυτος

    Προσβάλει την ανθρώπινη υπόσταση ο χαρακτηρισμός του Κυρίου Καμπουράκη 'Κομπλεξικά ανθρωπάκια" αναφερόμενος στους αντιπάλους της Εθνικης ομάδας στο μουντιάλ ομαδας της Κορέας σήμερα 11/06/2010 σε συνομιλία του με τον ανταποκριτή του Mega Μένιο Σακελλαρόπoυλο . Είναι απαράδεκτος χαρακτηρισμός ρατσιστικός και φασιστικός.Ο κύριος μπαίνει σε χιλιάδες σπίτια και θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. Βέβαια δεν είναι το μοναδικό περιστατικό αμόρφωτης δημοσιογραφίας αλλά νομίζω ότι τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να αναδεικύονται για να αποφεύγονται.
    Παρακαλώ να απαιτήσετε Δημόσια συγνώμη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ...

    Πόση χουντική λογοκρισία πέφτει από τα πασοκοκάναλα.
    Όλα, έδειχναν πλάνα από τους πληρωμένους κράχτες του πασόκ, που φιλούσαν τα χέρια του γιωργάκη.

    Αθάνατη δημοσιογραφία…………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νέο Γουδί χρειάζεται για τον Παπανδρέου, τον Καρατζαφέρη και τη Θοδώρα που συμφώνησαν σε αυτό το επαίσχυντο μνημόνιο με την τρόϊκα.
    Ούτε οι Γερμανοί στη διάρκεια της κατοχής δεν είχαν δικαίωμα να μας πάρουν δημόσια γή, δημόσιες επιχειρήσεις και άλλα δημόσια περιουσιακά στοιχεία.
    Τώρα ο Παπανδρέου εκχωρεί την Ελλάδα λές και πρόκειται για κανα οικόπεδο ποπυ κληρονόμησε από τον πατέρα του.
    Λές και η Ελλάδα είναι δική του.
    Ο Αντώνης Σαμαράς να εξαγγείλει νέο Γουδί και ας αφήσει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα να κουρεύεται.
    Πρώτα η Ελλάδα, ρε δοσίλογοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
    ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ζήμενς, το Μέγαρο Μουσικής, η κα Κόκκαλη, η κα Ντόρα και άλλοι…δηλαδή όλοι

    Η ουσία των πραγμάτων και της διαπλοκής

    Για να μην νομίζουν ότι μας δουλεύουν οι δημοσιογραφάρες των καναλιών που φωνάζουν καθημερινά «που είναι τα στοιχεία», σας πληροφορούμε ότι τα μεγάλα λαδώματα προς τους πολιτικούς δεν θα βρεθούν ποτέ. Επειδή γίνονταν με βαλίτσες, με σακούλες, με πάμπερς και άλλα παρόμοια υλικά συσκευασίας που δεν θα εντοπισθούν ποτέ.

    Αυτός όμως δεν είναι λόγος να απαξιώνουμε την Εξεταστική Επιτροπή για την Ζήμενς. Επειδή μπορεί το ΠΑΣΟΚ να τα έχασε κάποια στιγμή και άρχισε να μιλά για ντουλάπες, αλλά το υλικό που μας πρόσφερε είναι αρκετό για να καταλάβουν όλοι τι γινόταν.

    Η Αγία Οικογένεια τελείωσε πολιτικά, μαζί με τους ομογάλακτους εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ. Φτάνει μόνο να κυκλοφορήσουν σε βιβλιαράκι οι συμβάσεις που υπέγραψαν με την Ζήμενς και την Ιντρακόμ μαζί με τις ποινικές διώξεις που έχουν ασκηθεί κατά καιρούς και τα πρακτικά της Εξεταστικής Επιτροπής για να εξοστρακισθούν για πάντα από τον δημόσιο βίο. Το 1997 δόθηκαν με απευθείας αναθέσεις χωρίς διαγωνιστικές διαδικασίες 1 τρισεκατομμύριο δραχμές. Αυτά είναι εκείνα που θεμελιώνουν το σκάνδαλο siemens

    Όλοι, μα όλοι, από αυτούς που έκαναν μέχρι τώρα κουμάντο στην πολιτική ζωή του τόπου και διαμόρφωναν συνειδήσεις είχαν κάποια σχέση, μικρή ή μεγάλη, βρώμικη ή καθαρή, με την Ζήμενς, αλλά και με την Ιντρακόμ. Τις ανέδειξαν έτσι σε ρυθμιστές της πολιτικής ζωής και της ζωής μας.

    Και το σημαντικότερο απ΄ όλα είναι η ευτέλεια. Οι λεμονοστύφτες, τα κοσμήματα, τα ταξίδια, τα ψυγεία και οι εκτυπωτές.

    Δείτε τα στοιχεία που δημοσιεύουμε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

    Μόνο δυο ερωτήματα.

    1. Είναι δυνατόν η σύζυγος ενός από τους ισχυρότερους και πλουσιότερους επιχειρηματίες της χώρας να ζητάει έκπτωση από την Ζήμενς;

    2. Ποια να ήταν άραγε αυτή η «ευγενική σκέψη» προς τη Ντόρα;

    -Για Ε.Κόκκαλη: Από κεί που λέγαμε για την “σκοτεινή γοητεία της μπουρζουαζίας”, τώρα πρέπει να μιλάμε για την πλήρη “έκπτωση” της ελληνικής μπουρζουαζίας (ή όπως έλεγαν και τα “συντρόφια” της ΛΜΑΤ- Λούμπεν Μεγαλοαστικής Τάξης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση