GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με ποιο κόλπο χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι πήραν χωρίς περικοπές το επίδομα αδείας...

Από το http://sarotiko.blogspot.com/ Προσέξτε, η περικοπή της άδειας των δημοσίων υπαλλήλων ισχύει από 1η Ιουνίου. Δηλαδή από σήμερα. Ακο...

Από το http://sarotiko.blogspot.com/

Προσέξτε, η περικοπή της άδειας των δημοσίων υπαλλήλων ισχύει από 1η Ιουνίου. Δηλαδή από σήμερα. Ακούστε τί σκέφτηκαν οι συνδικαλιστές σχεδόν στο σύνολο του δημόσιου τομέα για να σώσουν τα χρήματα από την περικοπή των επιδομάτων.
Οι υπάλληλοι κάνουν αιτήσεις για την άδεια του καλοκαιριού πριν τον Ιούνιο. Συγκεκριμένα σε όλο το δημόσιο τομέα της Ελλάδας για το μήνα Μάιο έγιναν αιτήσεις για καλοκαιρινή άδεια πάνω από 100.000. Με το που κάνει ο υπάλληλος την αίτηση για άδεια πριν την 1η Ιουνίου...
... μαζί με τις ημέρες της άδειας παίρνει και ολόκληρο το επίδομα προτού αυτό ακόμη κοπεί. Τώρα θ’αναρωτιέστε, θα πάνε όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι διακοπές το Μάιο; Χαχα. Φυσικά, όχι. Με το που τσέπωσαν οι αθεόφοβοι το επίδομα, υπέβαλλαν αίτηση αναστολής της άδειας για διάφορους σημαντικούς και ασήμαντους λόγους και θα πάρουν κανονικά την άδειά τους τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο. Το επίδομα φυσικά, θα το έχουν εισπράξει στο ακέραιο. Μιλάμε για κόλπο γκρόσο όπου μόνο μία χώρα με μαφιόζικες συνδικαλιστικές ηγεσίες θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Να γιατί δεν θα πετύχει το πρόγραμμα και τελικά θα χρεοκοπήσει η χώρα.

39 σχόλια

  1. Τι λες βρε ηλίθιε; Οι Δημόσιοι υπάλληλοι δεν παίρνουν επίδομα εδείας με αίτηση και αυτό δεν έχει να κάνει με το πότε θα πάρουν άδεια. Βλάκα ω βλάκα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΔΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ - ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΓΚΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΟΥ - ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και γαμώ τα κόλπα ανακάλυψες μεγάλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..
    ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΝ 1-7 ΚΑΘΕ ΕΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ.
    ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΗΛΙΘΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε μαλάκα καψαμπέλη που τους βρίσκεις όλους αυτούς ; Ένας τυπικό έλεγχο δεν μπορείς να κάνεις βρε πουτάνας γιέ ; Συγγνώμη για την βρισιά αλλά γαμιέσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ¨Μία φωτογραφία, χίλιες λέξεις.."
    Κυβερνητικό .......χάος.

    Όταν κάποιος γράφει για τα πεπραγμένα μιας κυβέρνησης, οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή, πρέπει σίγουρα να είναι προσεκτικός αφού παίζεται και το μέλλον μιας χώρας. Όταν όμως βλέπει κανείς σημάδια παρακμής, σήψης και διάλυσης, οκτώ μήνες μόλις μετά τις εκλογές, αν μη τι άλλο πρέπει να ανησυχεί και να αναδεικνύει το πρόβλημα.

    Θα ξεκινήσουμε από το περίφημο «σημείωμα φάντασμα» με το οποίο φέρεται ο Χριστοφοράκος φερόταν να δίνει το 2008 μίζα εκατομμυρίου σε «γαλάζιο πρωθυπουργό».

    Μέσα σε λίγες ώρες το υποτιθέμενο «ιδιόχειρο σημείωμα» έγινε e-mail, ο «υπουργός» άλλαξε σε «άνθρωπό μας του υπουργικού συμβουλίου», ο Χριστοφοράκος αποκαλύφθηκε ότι ήταν εκτός Ζήμενς όταν δινόταν η «εντολή» και τελικά ακόμα και το e-mail «κάνει βόλτα στο εξωτερικό»! (http://www.antinews.gr/?p=48068).

    Τι υποδεικνύει η περίπτωση αυτή: Μόνο πανικό και αφάνταστη προχειρότητα και επιπολαιότητα στην προσπάθεια να κάνουν έναν αντιπερισπασμό από το Μαντέλη.

    Ενώ σε πολιτικό επίπεδο κυριαρχούν οι αποκαλύψεις για τον χρηματισμό στελεχών του ΠΑΣΟΚ (με ολίγον συμψηφισμό με «γαλάζια» στελέχη) η κυβέρνηση δείχνει να αδυνατεί να ελέγξει τις αποκαλύψεις και όσα φοβερά και τρομερά λέγεται ότι έρχονται για πρώην «πράσινους» υπουργούς.

    Όταν όμως η κυβέρνησης δεν μπορεί να αναλάβει πρωτοβουλίες για εκκαθάριση της πολιτικής ζωής, το σκηνικό θα θυμίζει όλο και περισσότερο την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει το ΠΑΣΟΚ το 1989 με την αδυναμία του :Ανδρέα Παπανδρέου να κυβερνήσει.

    Αυτό προστίθεται στα άλλα που δείχνουν ότι η σημερινή κυβέρνηση «βαράει διάλυση». Σε όλα τα επίπεδα, σε όλους τους τομείς η εικόνα είναι τραγική και θυμίζει κυβέρνηση με φθορά 8-10 ετών στην εξουσία.

    Σε οικονομικό επίπεδο η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Τα πάντα είναι δραματικά, όλοι οι τομείς και τα υπουργικά χαρτοφυλάκια έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα που είναι πλέον ανεξέλεγκτα. Έσοδα μηδέν, τουρισμός μηδέν, περικοπές παντού χωρίς αντίκρισμα. Η μπάλα έχει χαθεί στο οικονομικό γήπεδο, αλλά αυτήν την περίοδο δε μας παίρνει να κάνουμε αλχημείες. Το ΔΝΤ είναι εδώ και ετοιμάζεται για την τελική αντεπίθεσή του.

    Προς το παρόν ο κόσμος κάνει υπομονή διότι περιμένει να δει φως στο τούνελ. Όταν όμως βλέπει ότι η κυβέρνηση σπαταλά τον πολιτικό της χρόνο διαλύοντας την οικονομία, είναι βέβαιο ότι ο λαός θα αντιδράσει, και πολύ δυναμικά.

    Τέλος, σε επίπεδο νομοθετικών πρωτοβουλιών δεν υπάρχει κάτι τρομερό, κάτι που θα αλλάξει την Ελλάδα όπως υποσχόταν ο Γ. Παπανδρέου για τις 100 ημέρες του ΠΑΣΟΚ. Οι 100 έγιναν 200 ημέρες αλλά η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο. Ακόμη και ο Καλλικράτης βρίθει λαθών, αδικιών και προβληματικών θεμάτων, με κυρίαρχο το οικονομικό.

    Χαρακτηριστικό της προχειρότητας είναι ότι σκέπτονται τώρα να επαναφέρουν το 42% για εκλογή δημάρχων. Με πρόσχημα την οικονομική κρίση και να μη γίνει 2η Κυριακή που έχει έξοδα αλλά με πραγματική αιτία ότι οι «πράσινοι» υποψήφιοι δήμαρχοι φοβούνται «μαύρισμα» εκτιμάται ότι θα επαναφέρουν το 42% το οποίο κατακεραύνωναν επί Νέας Δημοκρατίας.

    Όσο για τις σχέσεις μεταξύ υπουργών, η κόντρα Κατσέλη – Παπακωνσταντίνου είναι η κορυφή του παγόβουνου. Τα χαμόγελα στις κάμερες δεν μπορούν να κρύψουν το πρόβλημα.

    Το συμπέρασμα είναι ότι η κυβέρνηση πλέει ακυβέρνητη μέσα σε πλήθος προβλημάτων και δύσκολα θα αντέξει τους επόμενους μήνες. Φτάνει μόνο να μην πάρει στο βυθό και τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. eisai sigouros oti etsi einai ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΠΑΡΙΑ.
    ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νά το και το περιβόητο «Σχέδιο Παπανδρέου».
    ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΩ ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΑ;
    Επειδή η εργασία είναι χαρά . . .
    σύνταξη στα 72.
    Επειδή τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία . . .
    μείωση της σύνταξης κατά 50%.
    Επειδή πρέπει να σωθούν τα συνταξιοδοτικά ταμεία . . .
    ευθανασία στα 75.
    Ευτυχώς που μας έκοψε και διώξαμε τον Καραμανλή.
    Γάτες είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λογικό μου ακούγεται, και αφού είναι σύννομο δεν είναι κόλπο.
    Βέβαια ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό πάντοτε.
    Το ότι ο τόπος δεν έχει σωτηρία είναι δεδομένο πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ποιος θα αφήσει σχόλιο αφού όλοι λαμογια δημόσιοι υπάλληλοι είναι αυτοί χρεοκόπησαν την Ελλάδα τι ψάχνουμε τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!!
    ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΣΕ Δ.Υ. ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΒΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ...
    ΑΙΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ...ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο Δ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΦΠΑ ( ΤΑΞΙΤΖΗΣ-ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΓΙΑΤΡΟΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ???)
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ(ΕΤΕ) . ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ(ΕΤΕ) ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ...ΚΑΡΑΓΙΚΟΖΗΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πού να δεις τι κάνουν οι γυναίκες εκπαιδευτικοί (δασκάλες) που έχουν πάρει άδεια λόγω "επισφαλούς" εγκυμοσύνης ή μητρότητας αφού γένησαν. Διέκοψαν την άδεια τώρα τον Ιούνιο (που θα κάνουν τα σχολεία έτσι κι αλλοιώς διακοπές) και θα συνεχίσουν την άδειά τους απο ... Σεπτέμβριο που ξαναρχίζουν τα μαθήματα!!!!

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ "ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΗΘΟΣ" ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    Η κυρία Διαμαντοπούλου φαντάζομαι το ξέρει αλλά δεν βλέπω να κάνει τίποτα γι αυτό το ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ.
    ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μάλλον δεν ξέρεις ότι το επίδομα άδειας δίνεται με την πληρωμή του Ιουλίου. Είτε πάρεις άδεια τον Γενάρη, είτε τον Μάη είτε τον Σεπτέμβρη. Φτάνει πια αυτή η σπέκουλα για τους δημόσιους υπαλλήλους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ
    ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΤΑΒΑΛΕΤΑΙ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΙΛΑΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τελικα ποσο ασχετοι ειναι αυτοι που γραφουν οτι τους καπνισει??
    Ποσο ασχετος ειναι αυτος που το γραφει???ΕΕΕΕΕ????Δηλ αν καπιοος για χ λογους δεν παρει αδεια μεσα στο καλοκαιρι η την παρει το αλλο ετος οπως γινεται σε πολλες υπηρεσιες του δημοσιου δεν παιρνει επιδομα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΛΥ ΡΗΧΟΣ ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΟΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙ.
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ.
    ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ.
    ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΑ BLOGS.
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΤΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΣΑΣΤΑΝ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.
    ΚΑΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΡΑΖ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ ΟΛΩΝ.
    Ε ΔΙΚΑΙΗ Η ΑΜΟΙΒΗ ΣΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΡΧΕΤΑΙ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολύ μου αρέσουν οι δηλώσεις των στελεχών της κυβέρνησης και των ευαισθητοποιημένων Ελλήνων .
    Οι Ισραηλινοί και γενικότερα οι Εβραίοι που εγκατασταθήκαν , μόνιμα πλέον στην κυβέρνηση του τόπου με το ΠΑΣΟΚ μετά το1981 , λυμαίνονται την Ελλάδα και είναι αυτοί που έφαγαν τα χρήματα , τις συντάξεις και τον μόχθο του Ελληνικού λαού.
    Μαρέσει ρε μπαγάσα Έλληνα από την μια ευαισθητοποιήθηκες με την επίθεση των Ισραηλινών και από την άλλη έχεις Πρόεδρο Δημοκρατίας Εβραίο και τα ¾ της βουλής κατά ομολογία Γιωργάκη –Τζέφρη Ισραηλινά Εβραϊκά Αιμοβόρα Θηρία .
    Μπράβο Έλληνα επιτέλους ξύπνησες !
    Διαμαρτυρήθηκες !
    Ποιες τον φραπέ σου και απόλαυσε την χοληστερίνη σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 01 Ιουν 2010 4:15:00

    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΡΕΤΙΝΕ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ. ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΕΠΙΣΦΑΛΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ¨ ΑΛΛΑ "ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗ".
    ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕΤΑ. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ; ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ Η ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΛΑΜΕΝΕ(Η).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΞΕΥΤΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΟΥΡΑΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...
    Ρεζίλη έγιναν στο ΠΑΣΟΚ

    Στην αρχή μας είπαν ότι πρόκειται για μέλος της κυβέρνησης Καραμανλή.

    Μετά, αφού πρώτα το διαψεύσαμε εμείς μας είπαν για « μέλος του υπουργικού συμβουλίου».

    Σήμερα αποκαλύφθηκε τελικά ότι πρόκειται για έναν «cabinet man» που στο ΠΑΣΟΚ το μετέφρασαν σε «άνθρωπο της κυβέρνησης», αλλά δείτε ποιος είναι στην πραγματικότητα:

    Όπως διαπίστωσε σήμερα η Εξεταστική δεν επρόκειτο για ιδιόχειρο σημείωμα αλλά για mail στο οποίο αναφέρεται εντολή να «δοθεί το 50% της προκαταβολής σε cabinet man» με ημερομηνία 11 Μαρτίου 2008. Επισυνάπτεται επίσης τραπεζικός λογαριασμός της αμερικανικής εταιρίας BULT- IT LTD ο οποίος ανήκει στην κυρία Deborrah Sorkin.

    Επίσης σε δύο FAX αναφέρονται εντολές κατάθεσης από κάποιον κ. Λ. Χέλμη προς τον Μάριο Κάτσικα όχι ενός εκατομμυρίου ευρώ (όπως δημοσιεύτηκε) αλλά ποσών της τάξεως των 5.000 και 7.500 χιλιάδων δολαρίων, τα οποία εκταμιεύτηκαν από ελβετική τράπεζα προς αμερικανική τράπεζα στον ίδιο λογαριασμό της BULT-IT LTD.

    Τελικά, όπως εξήγησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και μέλος της εξεταστικής Κώστας Τζαβάρας ο cabinet man δεν είναι άνθρωπος του υπουργικού συμβουλίου αλλά εταιρεία που φτιάχνει ντουλάπια και είχε αναλάβει να κατασκευάσει ντουλάπια για διαμέρισμα του κ. Κάτσικα στην Αμερική.

    Οι βουλευτές της ΝΔ θέτουν πλέον θέμα παραμονής του κ.Βαλυράκη στην εξεταστική.

    Δηλαδή η γερμανική δικαιοσύνη έστειλε στην Ελλάδα τα εν λόγω έγγραφα, τα ανακάλυψε το ΠΑΣΟΚ και πήγε να στήσει θέμα εναντίον «γαλάζιου υπουργού». Τελικά το μόνο που ανακάλυψαν ήταν ένας ντουλαπάς.

    Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής Σήφης Βαλυράκης επιβαίωσε όσα έγραφε το antinews τόσες ημέρες και διέψευσε σήμερα ότι (όπως γράφηκε) έχει στην διάθεσή του ιδιόχειρο σημείωμα Χριστοφοράκου, όπως και ότι η εντολές αυτές αφορούσαν ποσό ύψους 1 εκατ. ευρώ.

    Προηγουμένως και όπως γράψαμε ήδη προηγήθηκε …μάχη του κ. Βαλυράκη με βουλευτές της εξεταστικής που ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ. Οι φωνές από το γραφείο του Βαλυράκη στο οποίο ήταν συγκεντρωμένοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ακούγονταν μέχρι το ισόγειο.

    Όταν ρωτήθηκαν στη συνέχεια οι βουλευτές που μετείχαν στη «σύσκεψη» χαρακτήρισαν «απαράδεκτη και αντιδεοντολογική τη συμπεριφορά Βαλυράκη».

    Υπενθυμίζουμε ότι η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Τσόνογλου επιχείρησε χθες να «καλύψει» το κόμμα της, αλλά σήμερα δέχτηκε κι αυτή τα πυρά των κοινοβουλευτικών συντακτών εξ αιτίας της επιλεκτικής διαρροής του υποτιθέμενου ιδιόχειρου σημειώματος του Χριστοφοράκου…σε μερίδα του φιλοκυβερνητικού τύπου

    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΣΚΑΤΙΛΑ ΤΩΡΑ.
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΑΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
    ΟΑΝΕ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΙΑ..
    ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΤΥΠΟΙ.
    ΦΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο «γαλάζιος υπουργός» ήταν τελικά ….κατασκευαστής ντουλαπιών”

    1. Περιμένω…εναγωνίως τι θα γράψει αύριο, ο κ.Παπαχρήστος στα ΝΕΑ.
    Τι θα πεί απόψε το MEGA.
    Tι θα γράψει την ΄Κυριακή το …αντικειμενιικό Πρώτο Θέμα!
    Μπράβο στο Τζαβάρα πάντως που το πάλεψε το θέμα!

    2. Μούγκα όλα τα μπλογκς για την συγκεκριμένη εξέλιξη…

    τσ τσ τσ το cabinet μπέρδεψε το man ….
    Και το man μπέρδεψε τον καμπινέ…
    cabinet Βουλή ή πολιτι – οί/ή cabinet

    3. Τελικά, τι είναι το ΠΑΣΟΚ;
    Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι διανοητική ασθένεια, αλλά πολύ φοβάμαι ότι είναι κάτι πολύ χειρότερο.
    Μια συμμορία είναι, που ζει εις βάρος όλων μας.
    Οι διεφθαρμένοι Νεοδημοκράτες είναι απλοί κλεφτοκοτάδες μπροστά τους. Τούτοι εδώ είναι εντελώς αδίστακτοι.
    Έχουν κυριαρχήσει με την ανοχή όλων μας.
    Πρέπει να φύγουν.
    Να τελειώνουμε με αυτό το καρκίνωμα στο σώμα της χώρας.

    4. Μήπως να βάλουμε μπροστά και το χεσμέ… άνθρωπος του υπουργικού συμβουλίου για να έχουμε μια πιο πλήρη πασοκική μετάφραση???
    Επειδή είναι στον καμπινέ, όχι τίποτα άλλο…….

    Καλά και δε ζητάγανε από τον GAP που ξέρει καλά αγγλικά να τους μεταφράσει το “cabinet man”;
    Ρε ρεζίλια ούτε για φτύσιμο δεν είστε… ___________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ποσο μαλακας προβοκατορας μπορει να εισαι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Απορώ !!!!! Τέτοια μαλακία πώς την σκαρφίστικες. Η πολύ μαλάκας είσαι ή εντελώς άσχετος.Και απορώ πως αφήνουν τέτοιες ασυναρτησίες και ανακρίβειες να ποστάρονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πολλοί πολιτικοί ντρέπονται, φοβούνται και δεν κυκλοφορούν άνετα στους δρόμους της Αθήνας.

    Πότε επιτέλους θα φοβούνται να κυκλοφορούν από το φόβο της γιούχας οι κκ.Πρετεντέρης-Τσίμας- Τρέμη- Αυτιάς- ΔΟΛιοι αρθρογράφοι- Μάκηδες- Θέμοι-Πολίτης- Παπαχελάς και άλλοι πολλοί που ξεχνώ;

    Πότε θα έρθει η ώρα να εισπράξουν το αντίτιμο της διαπλοκής τους με κόμματα και πρόσωπα και πότε θα νοιώσουν πως ο κόσμος τους αποστρέφεται για το κουτόχορτο που σε κρίσιμες στιγμές τον ταίζουν;
    Εβαλάν μπροστά τους πολιτικούς και νόμιζαν πως καθάρισαν….

    Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ μιζομένος ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ
    ΗΤΑΝ Η ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ
    ΓΑΜΙΟΤΑΝΕ ο ΘΕΜΟΣ με τον ΠΑΜΠΟΥΚΗ
    ---------------------------------
    Να κρατηθεί η ανάρτηση πρώτο θέμα για ένα…χρόνο τουλάχιστον.

    Είναι συλλεκτικό κομμάτι.Να σταλεί με δελτίο τύπου σε όλα τα ΜΜΕ της υφηλίου.Να τυπωθεί σε φειγ βολάν και να το πετάνε από νοικιασμένα ελικόπτερα κατα εκατομμύρια…

    Λύσσαξαν 2 μέρες τώρα για το τι έγινε στο cabinet. Το αποτέλεσμα; Μια μα^ακ!α

    Το ALPHA μιλάει για φιάσκο…

    Α μάλιστα, η ανακρίτρια και η υπηρεσία μετάφρασης φταίει τώρα.
    Ο φίμοτρος λέει ότι φταίει ο καρατζαφύρερ.
    Ο,τι να ναι είναι ΟΛΟΙ τους.

    Ρεπορτάζ δευτερολέπτων τα λαμόγια…
    Πλήρωνε μακάκα Έλληνα Πρώτο Ψέμα με dvd. Mammma mia…Cacho…

    XAXAXA…KAI KΛΑΜΑ ΤΩΡΑ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ , Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ,Η ΜΑΚΡΗ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑ
    .......................
    τα μαθες τα νεα πατερα??
    γελαει ολη η Ελλαδα…..
    χαχαχα
    χαχχχα
    αχαχαχα

    Χαμογελάτε. Κάνει τους άλλους να ανησυχούν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Οι ψεύτες, αγραμματοχαζορουφιανοδημοσιοκάφροι στο μεγαλείο τους. Να μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και να σφραγισθεί, ώστε να ησυχάσουμε με τις χαζομάρες τους και την παραπληροφόρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το φιάσκο της δεκαετίας

    Ο «γαλάζιος υπουργός» που έκαναν πρωτοσέλιδο οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες, πρώτο θέμα τα κανάλια και σημαία ο Καρατζαφέρης αποδείχθηκε τελικά …ντουλαπάς.

    Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens κ. Κ. Τζαβάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Το πολιτικό φιάσκο του ΠΑΣΟΚ δεν έχει προηγούμενο. Για να καλύψει την ανυπαρξία “ιδιόχειρου σημειώματος Χριστοφοράκου”, για δήθεν μίζα σε γαλάζιο Υπουργό, αναγκάστηκε να επινοήσει ένα e-mail, το οποίο τελικά αποδείχτηκε ότι δεν αφορούσε “Υπουργό”, αλλά…ντουλαπά!!! Το δυστύχημα είναι ότι με τέτοιου είδους γκάφες δεν αποκαλύπτεται μόνο ο κομματικός φανατισμός του ΠΑΣΟΚ, αλλά τραυματίζονται και οι κοινοβουλευτικοί θεσμοί σε μια στιγμή που η Δημοκρατία περνά μια από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες».

    Μετά από αυτή την εξέλιξη, έκθετος μένει ο Γ. Καρατζαφέρης για όλα όσα είπε χθες το βράδυ στο Mega φωτογραφίζοντας στενό συνεργάτη του Καραμανλή ότι αυτός πήρε τη μίζα!…

    Στη Βουλή επικρατεί μεγάλη ένταση και δεν αποκλείεται η Ν.Δ. να ζητήσει την έκπτωσή του κ. Βαλυράκη από τη θέση του προέδρου της Εξεταστικής.
    ---------------

    Φταίει, λέει το ΜΕΓΚΑ, η μετάφραση…
    Χαμένοι στην μετάφραση…Τα χαμένα…

    Και αυτοι οι ανθρωποι θα εφαρμοσουν το προγραμμα σταθεροποιησης;
    Ειναι τρελλοι αυτοι οι Ρωμαιοι (που μας πιστεψαν).

    Το Πρετεντέρ έχει ξεκαρδιστεί στα γέλια…Γελάνε με τα χάλια τους…
    Πάει…Δεν υπάρχει…

    Αν το στραβοπάτημα του κ. Βαλυράκη είναι αληθινό, η έκπτωση από τη θέση του προέδρου της επιτροπής, είναι απλή επίπληξη.
    Δεν μπορείτε να σκεφτείτε κάτι ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΟ.
    Εκπτωση μόνο;
    Να μην πω τώρα ο καχύποπτος ο πολίτης τι σκέφτομαι για το ποιοι να μπορεί να είναι η λόγοι πίσω από μια τόσο απαλή τιμωρία;
    Ας συγκρατηθώ, γιατί μόνο που σκέφτομαι το όνομα Βαλυράκης πια…

    ΥΓ. Μετά μας φταίνε οι πολίτες που μαζεύονται και φωνάζουν συνθήματα “να καεί η βουλή”…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΄Εγραψε ο Πρετεντέρης (http://www.tanea.gr/default.asp?pid=10&ct=13&artID=4577416) μια παπαριά καμαρωτή, την αντέγραψαν χωρίς να κάνουν ένα στοιχειώδες ψάξιμο, να δουν αν στέκει και το καμάρι πέρασε από την παπαριά στους αντιγραφείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΡΕΤΙΝΕ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ. ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΕΠΙΣΦΑΛΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ¨ ΑΛΛΑ "ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗ".
    ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕΤΑ. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ; ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ Η ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΛΑΜΕΝΕ(Η).
    ---------------------------------

    01 Ιουν 2010 6:32:00 μ.μ.

    Κατ' αρχήν εχεις δίκιο ως προς το επαπειλούμενη εγκυμοσύνη.
    Το θέμα είναι πόσο επαπειλούμενη είναι - ξέρουμε όλοι τα φακελλάκια με τα οποία "γιατροί" βεβαιώνουν ανυπαρκτα πράγματα.

    Κατα δεύτερον ΕΠΙΜΕΝΩ ότι ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΑΔΕΙΑ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ για το καλοκαίρι λόγω διακοπών των σχολείων ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

    Αν σου πω οτι πρόκειται για συγγενικό μου πρόσωπο που ως δασκάλα και δύο παιδιά με τις "επαπειλούμενες" εγκυμοσύνες και τις μητρικές άδειες ΚΑΘΟΤΑΝ 4 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤ' ΑΠΟΔΟΧΩΝ (2 χρόνια για κάθε παιδί) τι θα πείς;;;

    Τρίτον - κυρία "γραμματιζούμενη" - φαίνεσαι οτι ως δασκάλα κι εσύ το έχεις δοκιμάσει το κόλπο και μάλλον σου χάλασα τη σούπα εγώ ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κάποιες φορές-όπως αυτή- οι αναρτήσεις σας είναι βλακώδεις. Ελέγχετε την αλήθειά τους; Ή τις αναρτάτε για να γεμίζει το ιστολόγιο και να έχετε σχολιασμό;
    Πάντως στις άδειες των Δ.Υ. διακοπές κατά το δοκούν δε γίνονται και το επίδομα άδειας δίνεται πάντα σύμφωνα με το νόμο την 1/7.
    Οι περικοπές 30% έγιναν με το νόμο 3833/2010 ΦΕΚ 40/Α΄/15-3-2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. TI ΜΕΓΑΜΑΛΑΚΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΡΕ ; ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΡΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ; ΠΩ ΠΩ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ Η ΠΙΤΥΡΙΔΑ .ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΗΛ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009.ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΦΠΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αχ ρε παιδιά ανημέρωτους σας βρίσκω. Εδώ άρχισαν τα παλιά καλά κόλπα, ώστε οι ημέτεροι να μη χάσουν τίποτα από τις μειώσεις που υφίστανται όλοι οι υπόλοιποι.
    ΚΟΛΠΟ 1. Τα 'καλά δικά' μας παιδιά, φροντίζουμε να τα βάζουμε και σε κανένα Δ.Σ., ώστε (έστω κα με τις περικοπές), να έχουν κανά 200άρι το μήνα. Ρεφάραμε, που λένε.
    ΚΟΛΠΟ 2. Ετοιμάζουμε διάφορα ''εργάκια'' για το ΕΣΠΑ και προβλέπουμε να υπάρχει μέσα και ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ (για όποιον δεν ξέρει τί είναι, ας το ψάξει λίγο. Ακαδημαικό κυρίως εφεύρημα !!!). Μέσα από την αυτεπιστασία λοιπόν, που είναι για αρκετούς, τακτοποιούνται καλά και τα υπόλοιπα γκρινιάρικα , δικά μας παιδιά. Όλοι ευχαριστημένοι, λοιπόν. Θα επανέλθουμε με τη πρώτη ευκαιρία γιατί αυτά είναι case studies....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΙΚΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ, ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ..."ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ", ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ;
    ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ; ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ;
    ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ;
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ;
    ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Προφανως αυτος που το εγραψε δεν εχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του γιατι θα ηξερε οτι το επίδομα αδειας δεν το παίρνει κανένας πριν την 1η Ιουλίου και δεν συνδεεται με κανενα τροπο με το πότε ζηταει αδεια.
    Ντροπη στο πρες που το αναδημοσιευσε. Αισχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΝ ειναι ετσι ρε μακκακα που αναρτησες αυτην την συκοφαντια γιατι εγω που ρωτησα αν πραγματικα μπορω να παρω το επιδομα πριν την 1 Ιουνιου μου ειπε ο αρμοδιος οτι ειμαι για τα μπαζα για το λογο οτι επρεπε να ξερω οτι το επιδομα το παιρναμε παντα την 1 Ιουλιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αν φορολογουνται οι μαλακιες που λες εσυ και καποιοι αλλοι σαν εσένα...πιστευω οτι το δημοσιονομικο προβλημα της Ελλαδος θα είχε λυθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση