GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι βαριές καταγγελίες του Π. Καμμένου για το ρόλο της Civitas...

Tι ειπώθηκε στην Εξεταστική Επιτροπή. "Να δούμε τα χρήματα που πήγαιναν για lobbing και για να συκοφαντούν άλλους..."

Tι ειπώθηκε στην Εξεταστική Επιτροπή. "Να δούμε τα χρήματα που πήγαιναν για lobbing και για να συκοφαντούν άλλους..."

9 σχόλια

 1. είναι ώρα να τους δείρουμε να τους φτύσουμε να κατασχέσουμε τις περιουσίες τους και μετά να τους στείλουμε απο κει που μας ήρθαν ως σωτήρες ( από το εξωτερικό όπου μας το παιζαν αγωνιστές ενώ οι γονείς μας σκιζόντουσαν και οι λαμπράκηδες- ΒΗΜΑ -ΝΕΑ – ΜΕΓΑ κλπ μας τους γύρισαν σαν σωτήρες )

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΛΗΤΕΣ, ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ,ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΜΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πρέπει να οργανωθούν οι πολίτες , μαζί με τον στρατό , και τα σώματα ασφάλειας και συντονισμένα να συλλάβουν , όλους τους κλέφτες του δημοσίου χρήματος , τους πρωθυπουργούς ,υπουργούς ,βουλευτές ,
  σε όλους όσους αναμείχτηκαν με δημόσιο χρήμα , εισροές χρημάτων από την ευρωπαϊκή ένωση , επιδοτήσεις από την ευρωπαϊκή ένωση , εξοπλιστικά προγράμματα , δημόσια έργα , ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ. από το 1981 μέχρι και τώρα , εντός και εκτός Ελλάδος , και να επιτρέψουν τα κλεμμένα , εντός δυο ωρών , διαφορετικά θα εκτελεστούν χωρίς δική με συνοπτικές διαδικασίες , πρέπει να ανοίξει , ένας γενικός εισαγγελέας κοινής αποδοχής των οργανωμένων πολιτών στρατιωτικών και σωμάτων ασφαλείας ,
  έναν λογαριασμό στην τράπεζα Ελλάδος επιστροφής των κλεμμένων συνδεδεμένο με κωδικό σε laptop που θα τον χειρίζεται μόνο ο γενικός εισαγγελέας , και μόλις συλλαμβάνετε ο κλέφτης του δημοσίου χρήματος και αν ΔΕΝ μεταφέρει όλα τα κλεμμένα που έχει κλέψει από την Ελλάδα μέχρι και τελευταίας δεκάρας και τα έχει σε οφσόρ εταιρίες , τράπεζες εξωτερικού ,σε ακίνητα εντός και εκτός Ελλάδος , περιουσία ,ή γραμμένη σε άλλους για να μην φαίνεται εντός των δυο ωρών , από το laptop του γενικού εισαγγελέα στο λογαριασμό τις τράπεζας Ελλάδος
  για την επιστροφή των κλεμμένων , τότε θα εκτελείται αυτός η οικογένεια του τα παιδιά του τα εγγόνια του.
  Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο χρόνου πρέπει να αναλάβουμε το χρέος μας απέναντι στην Ελλάδα μας και τις επόμενες γενιές .
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
  ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ
  ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ
  ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΧΑΝΣ ΑΪΧΕΛ (πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας):

  «Η Ελλάδα μπήκε στην ΟΝΕ με το «σπαθί της»»

  Μεγάλες ευθύνες για το οικονομικό ναυάγιο της Ελλάδας ρίχνει στην κυβέρνηση της ΝΔ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Χανς Άϊχελ. Ο πολιτικός που ήταν από τους πρωταγωνιστές να μπει η Γερμανία στην ευρωζώνη, δηλώνει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις πως η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία, ή τουλάχιστον δεν παραποίησε όσο άλλοι προκειμένου να μπει στη ζώνη του ευρώ.

  ΕΡ: Τι πιστεύετε ότι πήγε λάθος στην Ελλάδα και ποιος ο ρόλος των κερδοσκόπων στην οικονομική κρίση;


  - Πιστεύω ότι στην Ελλάδα μεγάλο ρόλο για τα όσα βλέπουμε σήμερα, έπαιξε η τελευταία κυβέρνηση των συντηρητικών της ΝΔ, η οποία αύξησε τρομερά το δημόσιο χρέος, διόγκωσε τον κρατικό μηχανισμό και με το χρέος αυτό εξαπάτησε την Ε.Ε. Άλλα έλεγαν πριν από τις εκλογές και άλλη ήταν η πραγματικότητα που είδαμε έπειτα από αυτές. Οι κρατικές δαπάνες ξέφυγαν από κάθε έλεγχο. Ενώ μας έλεγαν ότι το χρέος έφθανε στο 6%, τελικά ανακαλύψαμε ότι ήταν πάνω από το 12%. Την κατάσταση αυτή εκμεταλλεύθηκαν και οι κερδοσκόποι, οι οποίοι και όξυναν την κρίση. Εάν όμως δεν υπήρχε το τρομερό αυτό δημόσιο χρέος της Ελλάδας, οι κερδοσκόποι δεν θα είχαν την ευκαιρία αυτή. Η Ελλάδα τους άνοιξε την πόρτα. Και μέσω της Ελλάδας, χτυπούν τώρα την ευρωζώνη και συνολικά την Ευρώπη.

  ΕΡ: Διατελέσατε υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας την περίοδο καθιέρωσης του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος. Πιστεύετε ότι η Ελλάδα προκειμένου να εισέλθει στην ευρωζώνη, παραποίησε οικονομικά στοιχεία; Και αν ναι, ήταν μόνον η Ελλάδα που έκανε κάτι τέτοιο;

  - Εγώ δεν μπορώ να πω ότι η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία. Δεν υπάρχουν αποδείξεις. Αντίθετα, μπορώ να πω ότι την εποχή εκείνη, η Ελλάδα έκανε πολύ μεγάλες προσπάθειες στον οικονομικό τομέα, προκειμένου να γίνει ισότιμο μέλος της ευρωζώνης. Όμως και τότε δεν εκπλήρωνε ένα κριτήριο: αυτό του συνολικού χρέους, το οποίο ήταν στο 60% (σ.σ. σήμερα- 130%!!!!). Η Ελλάδα όμως δεν ήταν μόνη της στην κατάσταση αυτή. Το ίδιο συνέβαινε και σε χώρες όπως η Ιταλία και το Βέλγιο. Γενικά μπορώ να πω ότι η ελληνική στατιστική δεν είναι καλή. Ούτε και η φορολογική πολιτική. Για εμένα είναι σίγουρο ότι η Ελλάδα εξαπάτησε τους εταίρους της το 2009. Δεν γίνεται να λες πριν από τις εκλογές ότι το έλλειμμα είναι 6% και μετά να ανακαλύπτουμε ότι είναι μεγαλύτερο του 12%. Αυτό είναι εξόφθαλμη εξαπάτηση. Είναι πρωτοφανές. Να τονίσω και κάτι ακόμη. Η Ελλάδα την εποχή ένταξης στο ευρώ, παρουσίασε τα οικονομικά της στοιχεία στην Επιτροπή, αλλά και στην ΕΚΤ. Τα δύο αυτά όργανα εξέτασαν πολύ καλά τα στοιχεία και αυτοί ήταν που έδωσαν την έγκρισή τους για ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Δεν υπάρχει καμιά απόδειξη ότι η Ελλάδα «μαγείρεψε» τα οικονομικά της στοιχεία.


  ΔΕΞΙΑ - Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

  Τι θα γίνει επιτέλους με το γνωστό κόλπο που μετέρχονται πολλές δασκάλες και καθηγήτριες που μένουν έγκυες;

  Μιλάω για την "επαπειλούμενη" εγκυμοσύνη - ψάξτε να δειτε το τεράστιο ποσοστό αυτών που την επικαλούνται - η οποία τους εξασφαλίζει ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΔΕΙΑΣ ΜΕΤ ΑΠΟΔΟΧΩΝ, χωρίς να συντρέχει λόγος τις περισσότερες φορές.

  Και δεύτερο κόλπο η ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΔΕΙΑΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ μερικές μέρες πριν τις διακοπές του καλοκαιριού και Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ!!!

  Αποτέλεσμα; Οι πολλές ελλείψεις διδακτικού προσωπικού με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, κάτι που συμβαίνει ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!!!

  Επιτέλους σταματήστε αυτή την κοροϊδία προς τους γονείς, τα παιδιά και τους φορολογούμενους!!!

  Εξίσωση του Δημόσιου τομέα με τον ιδιωτικό όχι μόνο στα όρια ηλικίας για σύνταξη αλλά και στα... υπόλοιπα!!!

  Οι γυναίκες δημόσιοι υπάλληλοι δεν μπορεί να έχουν αυτή τη ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΕΥΝΟΪΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ όταν μένουν έγκυες, λες και οι γυναίκες εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα γενάνε μπάσταρδα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Περιγραφή του Έλληνα πρωθυπουργού με δύο μόνο λέξεις:

  ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΤΕΛΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

  Προς Ανώνυμο 11 Ιουν 2010 4:27:00 π.μ.

  Γράφεις "λαικέ"(ακρο)δεξιέ για την πρώην ομοιδεάτισσά σου, Ντόρα:

  "....Γιατί να προτιμήσει κάποιος αυτήν και το κόμμα της (δομημένο από ανάλογης ηθικής και πολιτικής σκέψης υλικά) που οριοθετεί Γεωγραφικούς προσδιορισμούς, ΔΝΤ
  και τουρκολαγνικές προσεγγίσεις;
  Όταν υπάρχει αυθεντικότερη και ισα τουλάχιστον ρεαλιστική εκπροσώπηση από το ΠΑΣΟΚ;"

  Ακριβώς λόγω απόψεων σαν τη δική σου θα προτιμήσει κάποιος τη Ντόρα!!

  Και γω ρωτώ το ίδιο εσένα:
  Με τις γελοίες απόψεις που έχεις, γιατί να ψηφίσεις τον Σαμαρά και να μην πας με τον γνήσιο "τουρκοφάγο" και ακροδεξιό Καρατζαφέρη??

  Οι φασιστικές σου απόψεις με κάνουν να συμπαθώ τη Ντόρα!!

  Και πάρτο χαμπάρι η "Λαική" σου (Ακρο) Δεξιά πάντοτε θα είναι μειοψηφία στην Ελλάδα!!!

  Η αναλογία είναι 65% Κεντροαριστερά και 35% Κεντροδεξιά!!

  ΚΕΝΤΡΟ- όμως- δεξιά, όχι σκέτη δεξιά (αυτή η παλιά, του Αγράμματου Χωροφύλακα, του ρουφιάνου περιπτερά και του τρίκυκλου!!)

  Ο Σαμαράς, που θέλει να το παίξει γνήσιος δεξιός ΚΑΙ θα χάσει το μεσαίο χώρο ΚΑΙ θα δει εξουσία μετά από 30 χρόνια!!!

  Και πόσο γελοίοι δείχνετε, εσείς τα φασισταριά, που βρίζετε ολημερίς το Γιώργο και όλως τυχαίως ξεχνάτε τον μπουχέσα-βούδα της Ραφήνας, που κατέστρεψε τη χώρα!!

  Βρε..

  ΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ, ΠΑΛΙΟΔΕΞΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ- ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΟΝΑΤΙΣΑΤΕ!!!

  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΑΑΑ…
  ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΑΑ…
  ΒΡΩΜΟΔΕΞΙΑΑΑΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Τον Π.Τσίμα κατήγγειλε ο Παναγιώτης Καμμένος για τον Χριστοφοράκο αλλά το έθαψαν τα ΜΜΕ

  ΠΩΣ ΘΑΦΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΕΟ;

  Τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα κατήγγειλε ο Πάνος Καμμένος ότι πήγε ταξίδι στο Μόντε Κάρλο και έμεινε σε πολυτελή σουίτα με σαμπάνιες και πληρωμένα έξοδα από τον Μιχάλη Χριστοφοράκο.

  Το θέμα βέβαια δεν έχει...
  πάρει διαστάσεις επειδή πρόκειται για δημοσιογράφο και αν δεν ήταν και τα blogs είναι αμφίβολο αν θα μαθαίναμε ότι πήγε εκεί ο Τσίμας με τα έξοδα πολυτελείας πληρωμένα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ...

  Πόση χουντική λογοκρισία πέφτει από τα πασοκοκάναλα.
  Όλα, έδειχναν πλάνα από τους πληρωμένους κράχτες του πασόκ, που φιλούσαν τα χέρια του γιωργάκη.

  Αθάνατη δημοσιογραφία…………..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση