GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκάφα η υπόθεση του επίμαχου e-mail;...

Μια απίστευτη γκάφα φαίνεται ότι χρεώθηκε η Εξεταστική Επιτροπή που ερευνά την υπόθεση Siemens. Το περίφημο e-mail με το οποίο ο Χριστοφορ...

Μια απίστευτη γκάφα φαίνεται ότι χρεώθηκε η Εξεταστική Επιτροπή που ερευνά την υπόθεση Siemens.
Το περίφημο e-mail με το οποίο ο Χριστοφοράκος φερόταν να δίνει εντολή, να δοθεί μίζα σε υπουργό της ΝΔ, αποδείχθηκε... φιάσκο.
Ο επιχειρηματίας που αναφέρεται στο e-mail, υποστηρίζει ότι με το συγκεκριμένο κείμενο, αντί για μίζα σε υπουργό κανόνιζε την...
 αγορά ντουλαπιών κουζίνας του σπιτιού του.
Μετά από αυτήν την εξέλιξη η ΝΔ ζητά την άμεση παραίτηση του προέδρου της Επιτροπής Σήφη Βαλυράκη.

Μιλώντας στον ALPHA ο επιχειρηματίας Μάριος Κάτσικας, διέψευσε ενοχλημένος, ότι από το e-mail προκύπτει εμπλοκή και χρηματισμός με 1 εκατομμύριο ευρώ «γαλάζιου» υπουργού. Όπως είπε «δεν έχω υπόψιν μου κανένα τέτοιο e-mail. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω λάβει τέτοιο e-mail. Η designer η οποία αν τη ρωτήσετε και της πείτε ποιος είναι ο Χριστοφοράκος, ποιος είναι ο Παπακωνσταντίνου ή ο Παπανδρέου, δεν έχει ιδέα. Όπως αποκαλύπτεται και από την ιστοσελίδα της εταιρείας «The cabinet man» πρόκειται για εταιρεία κατασκευής ντουλαπιών κουζίνας και όχι για άνθρωπο του Υπουργικού Συμβουλίου, όπως ανέφερε η επίσημη μετάφραση του υπουργείου Εξωτερικών στο επίμαχο e-mail.
Όπως είπε ο κ. Κάτσικας μιλώντας στον ALPHA «η μόνο σχέση που έχω με την Siemens, είναι που είχα ένα πλυντήριο ρούχων πριν 10 χρόνια. Από την προηγούμενη κυβέρνηση δεν έχω πάει στα 4 χρόνια, 5 που ήταν, δεν πήγα σε κανένα υπουργικό γραφείο». Ο φαρμακοβιομήχανος έχει κληθεί να καταθέσει την Τετάρτη στην Εξεταστική Επιτροπή για τη Siemens, ενώ η ΝΔ ζητά την παραίτηση του προέδρου της Επιτροπής Σήφη Βαλυράκη. Ο βουλευτής της ΝΔ και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής Κώστας Τζαβάρας δήλωσε κατηγορηματικά ότι «δεν υφίσταται θέμα δωροδοκίας. Είναι ιδιωτική υπόθεση, που αφορά διαμέρισμα, που βρίσκεται στο Σέφιλντ».
Ο πρόεδρος της Εξεταστική Επιτροπής διέψευσε απ’ την πλευρά του την ύπαρξη χειρογράφων, λέγοντας ότι «ό,τι περιλαμβάνεται σε αυτά τα χαρτιά, δεν είναι χειρόγραφα και δεν αφορούν τον Χριστοφοράκο. Αυτή τη στιγμή μόνο αυτά έχω». Την ίδια ώρα, το θέμα κλήτευσης Σημίτη και Καστανίδη παραμένει ανοιχτό, ενώ η ΝΔ ζητά να καταθέσει και ο υφυπουργός Γιάννης Μανιάτης που ήταν γ.γ. του υπουργείου Μεταφορών επί Μαντέλη. Πηγή: ALPHA

29 σχόλια

  1. ΞΕΥΤΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ-ΠΑΜΠΟΥΚΗ
    -ΒΑΛΥΡΑΚΗ- ΠΑΣΟΚ..............

    Ρεζίλη έγιναν στο ΠΑΣΟΚ

    Στην αρχή μας είπαν ότι πρόκειται για μέλος της κυβέρνησης Καραμανλή.

    Μετά, αφού πρώτα το διαψεύσαμε εμείς μας είπαν για « μέλος του υπουργικού συμβουλίου».

    Σήμερα αποκαλύφθηκε τελικά ότι πρόκειται για έναν «cabinet man» που στο ΠΑΣΟΚ το μετέφρασαν σε «άνθρωπο της κυβέρνησης», αλλά δείτε ποιος είναι στην πραγματικότητα:

    Όπως διαπίστωσε σήμερα η Εξεταστική δεν επρόκειτο για ιδιόχειρο σημείωμα αλλά για mail στο οποίο αναφέρεται εντολή να «δοθεί το 50% της προκαταβολής σε cabinet man» με ημερομηνία 11 Μαρτίου 2008. Επισυνάπτεται επίσης τραπεζικός λογαριασμός της αμερικανικής εταιρίας BULT- IT LTD ο οποίος ανήκει στην κυρία Deborrah Sorkin.

    Επίσης σε δύο FAX αναφέρονται εντολές κατάθεσης από κάποιον κ. Λ. Χέλμη προς τον Μάριο Κάτσικα όχι ενός εκατομμυρίου ευρώ (όπως δημοσιεύτηκε) αλλά ποσών της τάξεως των 5.000 και 7.500 χιλιάδων δολαρίων, τα οποία εκταμιεύτηκαν από ελβετική τράπεζα προς αμερικανική τράπεζα στον ίδιο λογαριασμό της BULT-IT LTD.

    Τελικά, όπως εξήγησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και μέλος της εξεταστικής Κώστας Τζαβάρας ο cabinet man δεν είναι άνθρωπος του υπουργικού συμβουλίου αλλά εταιρεία που φτιάχνει ντουλάπια και είχε αναλάβει να κατασκευάσει ντουλάπια για διαμέρισμα του κ. Κάτσικα στην Αμερική.

    Οι βουλευτές της ΝΔ θέτουν πλέον θέμα παραμονής του κ.Βαλυράκη στην εξεταστική.

    Δηλαδή η γερμανική δικαιοσύνη έστειλε στην Ελλάδα τα εν λόγω έγγραφα, τα ανακάλυψε το ΠΑΣΟΚ και πήγε να στήσει θέμα εναντίον «γαλάζιου υπουργού». Τελικά το μόνο που ανακάλυψαν ήταν ένας ντουλαπάς.

    Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής Σήφης Βαλυράκης επιβαίωσε όσα έγραφε το antinews τόσες ημέρες και διέψευσε σήμερα ότι (όπως γράφηκε) έχει στην διάθεσή του ιδιόχειρο σημείωμα Χριστοφοράκου, όπως και ότι η εντολές αυτές αφορούσαν ποσό ύψους 1 εκατ. ευρώ.

    Προηγουμένως και όπως γράψαμε ήδη προηγήθηκε …μάχη του κ. Βαλυράκη με βουλευτές της εξεταστικής που ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ. Οι φωνές από το γραφείο του Βαλυράκη στο οποίο ήταν συγκεντρωμένοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ακούγονταν μέχρι το ισόγειο.

    Όταν ρωτήθηκαν στη συνέχεια οι βουλευτές που μετείχαν στη «σύσκεψη» χαρακτήρισαν «απαράδεκτη και αντιδεοντολογική τη συμπεριφορά Βαλυράκη».

    Υπενθυμίζουμε ότι η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Τσόνογλου επιχείρησε χθες να «καλύψει» το κόμμα της, αλλά σήμερα δέχτηκε κι αυτή τα πυρά των κοινοβουλευτικών συντακτών εξ αιτίας της επιλεκτικής διαρροής του υποτιθέμενου ιδιόχειρου σημειώματος του Χριστοφοράκου…σε μερίδα του φιλοκυβερνητικού τύπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι δυνατόν να δίνει στα αγγλικά οδηγίες ο Χριστοφοράκος; Αν δεν τα έγραψε γερμανικά, θα τα έγραφε ελληνικά ή greeklish, αποκλείεται αγγλικά! Κάτι βρωμάει στην ιστορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ .
    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ
    ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ .
    Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ .
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
    ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Δ . Ν .Τ .
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ .
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ Δ . Ν . Τ. ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΠΟΥ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ .
    ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
    ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ , ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ
    ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ,ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ
    Δ .Ν .Τ. ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ , ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ,ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ , ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ , ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ . ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ Δ . Ν . Τ
    ΤΗΣ ΓΚΟΛΤΜΑΝ ΖΑΚΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΤΑΡΕΙ , ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ,
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ .
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ , ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ μου αρέσουν οι δηλώσεις των στελεχών της κυβέρνησης και των ευαισθητοποιημένων Ελλήνων .
    Οι Ισραηλινοί και γενικότερα οι Εβραίοι που εγκατασταθήκαν , μόνιμα πλέον στην κυβέρνηση του τόπου με το ΠΑΣΟΚ μετά το1981 , λυμαίνονται την Ελλάδα και είναι αυτοί που έφαγαν τα χρήματα , τις συντάξεις και τον μόχθο του Ελληνικού λαού.
    Μαρέσει ρε μπαγάσα Έλληνα από την μια ευαισθητοποιήθηκες με την επίθεση των Ισραηλινών και από την άλλη έχεις Πρόεδρο Δημοκρατίας Εβραίο και τα ¾ της βουλής κατά ομολογία Γιωργάκη –Τζέφρη Ισραηλινά Εβραϊκά Αιμοβόρα Θηρία .
    Μπράβο Έλληνα επιτέλους ξύπνησες !
    Διαμαρτυρήθηκες !
    Ποιες τον φραπέ σου και απόλαυσε την χοληστερίνη σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπήρχε σε ολόκληρο το κόμμα κάποιος να ξέρει αγγλικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γκάφα ποιανού?
    Πώς βρέθηκε στη δικογραφία της Siemens και στην εξεταστική επιτροπή ένα τυχαίο email?
    Αυτό και μόνο χρειάζεται δικαστική διερεύνηση αν είναι έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν στις εξεταστικές επιτροπές της βουλής , επικρατεί αυτή η ανευθυνότητα και ερασιτεχνισμός , περιμένουμε να μάθουμε την αλήθεια ;
    Aν το έγγραφο αυτό είναι μέσα στη δικογραφία , πως εξηγείται η διαρροή του στη δημοσιότητα πριν ελεγχθεί λεπτομερώς;
    Δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν λέξεις και φράσεις αγγλικές (και άλλων γλωσσών ) που έχουν διαφορετική σημασία , ανάλογα με τη περίπτωση ;
    Αν η μετάφραση έγινε στο υπουργείο εξωτερικών , είναι δυνατόν να μην εκπλήσσεται και να αγανακτεί κανείς με τα επίπεδο των δημοσίων υπαλλήλων ;
    Σοβαρευτείτε , η χώρα μας δεινοπαθεί και πολιτικάντηδες , λασπολογία και συμψηφισμός διαφθοράς δεν έχουν θέση πλέον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το φιάσκο της δεκαετίας

    Ο «γαλάζιος υπουργός» που έκαναν πρωτοσέλιδο οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες, πρώτο θέμα τα κανάλια και σημαία ο Καρατζαφέρης αποδείχθηκε τελικά …ντουλαπάς.

    Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens κ. Κ. Τζαβάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Το πολιτικό φιάσκο του ΠΑΣΟΚ δεν έχει προηγούμενο. Για να καλύψει την ανυπαρξία “ιδιόχειρου σημειώματος Χριστοφοράκου”, για δήθεν μίζα σε γαλάζιο Υπουργό, αναγκάστηκε να επινοήσει ένα e-mail, το οποίο τελικά αποδείχτηκε ότι δεν αφορούσε “Υπουργό”, αλλά…ντουλαπά!!! Το δυστύχημα είναι ότι με τέτοιου είδους γκάφες δεν αποκαλύπτεται μόνο ο κομματικός φανατισμός του ΠΑΣΟΚ, αλλά τραυματίζονται και οι κοινοβουλευτικοί θεσμοί σε μια στιγμή που η Δημοκρατία περνά μια από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες».

    Μετά από αυτή την εξέλιξη, έκθετος μένει ο Γ. Καρατζαφέρης για όλα όσα είπε χθες το βράδυ στο Mega φωτογραφίζοντας στενό συνεργάτη του Καραμανλή ότι αυτός πήρε τη μίζα!…

    Στη Βουλή επικρατεί μεγάλη ένταση και δεν αποκλείεται η Ν.Δ. να ζητήσει την έκπτωσή του κ. Βαλυράκη από τη θέση του προέδρου της Εξεταστικής.
    ---------------

    Φταίει, λέει το ΜΕΓΚΑ, η μετάφραση…
    Χαμένοι στην μετάφραση…Τα χαμένα…

    Και αυτοι οι ανθρωποι θα εφαρμοσουν το προγραμμα σταθεροποιησης;
    Ειναι τρελλοι αυτοι οι Ρωμαιοι (που μας πιστεψαν).

    Το Πρετεντέρ έχει ξεκαρδιστεί στα γέλια…Γελάνε με τα χάλια τους…
    Πάει…Δεν υπάρχει…

    Αν το στραβοπάτημα του κ. Βαλυράκη είναι αληθινό, η έκπτωση από τη θέση του προέδρου της επιτροπής, είναι απλή επίπληξη.
    Δεν μπορείτε να σκεφτείτε κάτι ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΟ.
    Εκπτωση μόνο;
    Να μην πω τώρα ο καχύποπτος ο πολίτης τι σκέφτομαι για το ποιοι να μπορεί να είναι η λόγοι πίσω από μια τόσο απαλή τιμωρία;
    Ας συγκρατηθώ, γιατί μόνο που σκέφτομαι το όνομα Βαλυράκης πια…

    ΥΓ. Μετά μας φταίνε οι πολίτες που μαζεύονται και φωνάζουν συνθήματα “να καεί η βουλή”…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τα μαθες τα νεα πατερα ??
    γελαει ολη η Ελλαδα…..
    χαχαχα
    χαχχχα
    αχαχαχα

    -
    Πολλοί πολιτικοί ντρέπονται, φοβούνται και δεν κυκλοφορούν άνετα στους δρόμους της Αθήνας.
    Πότε επιτέλους θα φοβούνται να κυκλοφορούν από το φόβο της γιούχας οι κκ.Πρετεντέρης-Τσίμας- Τρέμη- Αυτιάς- ΔΟΛιοι αρθρογράφοι- Μάκηδες- Θέμοι-Πολίτης- Παπαχελάς και άλλοι πολλοί που ξεχνώ;

    Πότε θα έρθει η ώρα να εισπράξουν το αντίτιμο της διαπλοκής τους με κόμματα και πρόσωπα και πότε θα νοιώσουν πως ο κόσμος τους αποστρέφεται για το κουτόχορτο που σε κρίσιμες στιγμές τον ταίζουν;
    Εβαλάν μπροστά τους πολιτικούς και νόμιζαν πως καθάρισαν….

    Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ μιζομένος ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ
    ΗΤΑΝ Η ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ
    ΓΑΜΙΟΤΑΝΕ ο ΘΕΜΟΣ με τον ΠΑΜΠΟΥΚΗ
    ---------------------------------
    Να κρατηθεί η ανάρτηση πρώτο θέμα για ένα…χρόνο τουλάχιστον.
    Είναι συλλεκτικό κομμάτι.Να σταλεί με δελτίο τύπου σε όλα τα ΜΜΕ της υφηλίου.Να τυπωθεί σε φειγ βολάν και να το πετάνε από νοικιασμένα ελικόπτερα κατα εκατομμύρια…

    Λύσσαξαν 2 μέρες τώρα για το τι έγινε στο cabinet. Το αποτέλεσμα; Μια μα^ακ!α

    Το ALPHA μιλάει για φιάσκο…

    Α μάλιστα, η ανακρίτρια και η υπηρεσία μετάφρασης φταίει τώρα.
    Ο φίμοτρος λέει ότι φταίει ο καρατζαφύρερ.
    Ο,τι να ναι είναι ΟΛΟΙ τους.

    Ρεπορτάζ δευτερολέπτων τα λαμόγια…
    Πλήρωνε μακάκα Έλληνα Πρώτο Ψέμα με dvd. Mammma mia…Cacho…

    XAXAXA…KAI KΛΑΜΑ ΤΩΡΑ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ , Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ,
    Η ΜΑΚΡΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑ.

    Χαμογελάτε. Κάνει τους άλλους να ανησυχούν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντιγραφή από την μετάφραση της Google:

    cabinet
    ουσιαστικό

    1. υπουργικό συμβούλιο
    2. ντουλάπι
    3. ερμάριο
    4. υπουργείο
    5. κομό

    Διαλέγετε τη δική σας εκδοχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ .
    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ
    ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ .
    Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ .
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
    ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Δ . Ν .Τ .
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ .
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ Δ . Ν . Τ. ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΠΟΥ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ .
    ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
    ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ , ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ
    ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ,ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ
    Δ .Ν .Τ. ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ , ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ,ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ , ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ , ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ . ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ Δ . Ν . Τ
    ΤΗΣ ΓΚΟΛΤΜΑΝ ΖΑΚΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΤΑΡΕΙ , ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ,
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ .
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ , ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. EKEINOΣ Ο ΠΟΛΥΠΡΑΓΜΩΝ Ο ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΠΩΣ ΤΗ ΠΑΤΗΣΕ?

    ΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ!!!

    ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ??

    ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ !!!


    ΜΠΡ ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ !!!!

    ......ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΡΟΜΠΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κατά τα φαινόμενα, το «cabinet man», το οποίο ορθώς μπορεί να μεταφραστεί ως «μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου», όπως το μετέφρασε η αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών, αφορούσε τελικώς μία άλλη έννοια της φράσης, εκείνη του επιπλοποιού, του «ντουλαπά».

    Συνεπώς, η επίμαχη συναλλαγή, για την οποία γίνονταν λόγος, δεν είχε σχέση με τα «μαύρα ταμεία» της Siemens, ούτε χρηματισμό υπουργού, αλλά την πληρωμή από Έλληνα επιχειρηματία για κατασκευή ντουλαπιών κουζίνας.

    «Το πολιτικό φιάσκο του ΠΑΣΟΚ δεν έχει προηγούμενο. Για να καλύψει την ανυπαρξία ‘ιδιόχειρου σημειώματος Χριστοφοράκου’, για δήθεν μίζα σε γαλάζιο υπουργό, αναγκάστηκε να επινοήσει ένα e-mail, το οποίο τελικά αποδείχτηκε ότι δεν αφορούσε ‘υπουργό’, αλλά... ντουλάπα

    »Το δυστύχημα είναι ότι με τέτοιου είδους γκάφες δεν αποκαλύπτεται μόνο ο κομματικός φανατισμός του ΠΑΣΟΚ, αλλά τραυματίζονται και οι κοινοβουλευτικοί θεσμοί σε μια στιγμή που η Δημοκρατία περνά μια από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens Κ.Τζαβάρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τρίτη, 01 Ιουνίου 2010
    Αποχώρηση από το μηχανισμό στήριξης ΕΕ-ΔΝΤ προτείνει ο Μ. Θεοδωράκης


    ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ
    ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

    Να αποχωρήσει η Ελλάδα από το μηχανισμό στήριξης Ευρωπαϊκής Ένωσης - ΔΝΤ και από το ΝΑΤΟ πρότεινε με πολιτική του παρέμβαση σε εκδήλωση του τμήματος Παιδείας και Πολιτισμού του Συνασπισμού ο Μίκης Θεοδωράκης. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μ. Θεοδωράκης «εάν το σκάφος Ελλάς δεν αλλάξει άμεσα...



    ...και ριζικά πορεία τότε θα οδηγηθούμε στο τέλος μας ως έθνος, λαός, ιστορία και πολιτισμός».

    Ο Μ.Θεοδωράκης πρότεινε την εξόφληση του δημόσιου χρέους με εκποίηση μέρους της κρατικής περιουσίας, με εξαίρεση των, στρατηγικής σημασίας, ΔΕΚΟ, με εκποίηση μέρους της εκκλησιαστικής και μοναστηριακής περιουσίας, υποχρέωση με ειδικούς φόρους στους έχοντες και κατέχοντες, καθώς και τη στροφή της Ελλάδας σε άλλες φιλικές χώρες, όπως τη Ρωσία, την Κίνα και τις αραβικές χώρες και ειδικά για την εθνική άμυνα να προμηθευτεί υπερσύγχρονο στρατιωτικό αμυντικό υλικό από τη Ρωσία και την Κίνα.

    Ο Μ. Θεοδωράκης πρότεινε να γίνει δημοψήφισμα, όπου σε περίπτωση δε θετικής ψήφου από τον ελληνικό λαό, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας να διαλύσει τη Βουλή και να αναθέσει την εξουσία σε ομάδα ακέραιων και ικανών πολιτών και παράλληλα να προκηρύξει εκλογές για την ανάδειξη συντακτικής εθνοσυνέλευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΚΑΦΑ ΓΙΑ ΛΑΔΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ.

    ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΟΜΩΣ...


    ΑΚΟΥ ΠΑΡΑΓΕΛΙΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΑΠΟ OFSHORE ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΑΡΧΙΡΕΖΙΛΙΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΜΙΣΤΗΣ (ΘΕΜΟΣ), ΤΑ ΝΕΑ, ΟΙ ΛΙΑΡΕΛΙΔΕΣ, ΟΙ ΚΑΨΑΜΠΕΛΕΟΙ, ΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΥΚ..... ΑΡΙΘΜΟΣ, ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ Ή ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΟΜΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πρόκειται για τραγέλαφο, σαν το πασόκ του Παπανδρέου.
    Στην αγωνία του να "ισοφαρίσει" τα διαπιστωμένα πράσινα σκάνδαλα με φανταστικά γαλάζια, ο Παπανδρέου καλπάζει ολοταχώς προς τον απόλυτο αυτοεξευτελισμό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Νά το και το προεκλογικό «Σχέδιο Παπανδρέου».
    ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΩ ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΑ;
    Επειδή η εργασία είναι χαρά . . .
    σύνταξη στα 72.
    Επειδή τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία . . .
    μείωση της σύνταξης κατά 50%.
    Επειδή πρέπει να σωθούν τα συνταξιοδοτικά ταμεία . . .
    ευθανασία στα 75.
    Ευτυχώς που μας έκοψε και διώξαμε τον Καραμανλή.
    Γάτες είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. o amerikanotrafhs papantreou den ixere ti simenei gabinet-man

    I TSONOGLOU TO GAOU GAOU GAOU GAOU I TSOPANISSA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΧΙ Κύριοι διαχειριστές του PRESS-GR.Δεν είναι γκάφα της εξεταστικής!Αλλά είναι λάσπη του ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ μελών τής εξεταστικής,αλλά και ΜΜΕ που αναπαράγουν τη λάσπη,χωρίς διασταύρωση στοιχείων.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πέρα από τη μόνιμη αναξιοπιστία του Παπανδρέου (που δεν είναι κάτι καινούργιο), ο μεγαλύτερος χαμένος της τραγελαφικής υπόθεσης "άνθρωπος του καμπινέ" είναι η ξεκάθαρη και διαπιστωμένη αναξιοπιστία των Νέων και του Πρώτου Θέματος.
    Σε μια στοιχειωδώς σκεπτόμενη κοινωνία θα έπρεπε να εκμηδενιστεί η κυκλοφορία τους.
    Αυτές οι 2 εφημερίδες δεν πρόσκεινται απλά στο πασόκ.
    Αυτές οι 2 εφημερίδες δείχνουν το πιό αποκρουστικό πρόσωπο του πασόκ.
    Αυτές οι 2 εφημερίδες εκφράζουν τα πιό βρωμερά βοθρολύμματα της τυφλής κομματικής εμπάθειας και ρεζιλεύουν συνολικά τη δημοσιογραφία.
    Εφεξής όταν βλέπω φίλο, συγγενή ή γνωστό που έχει δώσει τα ωραία του τα ευρουδάκια για μία από αυτές τις 2 εφημερίδες θα τον κατατάσσω "οσονούπω" στους πνευματικά καθυστερημένους.
    Μπέεεεε, ζώα . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εκείνη η λίστα με τους δεκάδες δημοσιογράφους τροφίμους του φιλανθρωπικού ιδρύματος ζήμενς, πότε θα βγει στην δημοσιότητα;
    Ποιός την έχει και την κρύβει, γιατί η εξεταστική της βουλής δεν την έχει παραλάβει ακόμη αποκωδικοποιημένη…!

    Ας δούμε την λίστα πρώτα της Ζήμενς, ας δούμε και την λίστα των αργομίσθων της ΕΡΤ και μετά μιλάμε για …αποκαλυπτική δημοσιογραφία και τιμητές των ηθών !
    Από τους δημοσιογράφους, πρέπει να ξεκινήσει το ξεσκαρτάρισμα.
    Από τους δημοσιογράφους κατοίκους βορείων & νοτίων προαστίων και νήσων, που χρησιμοποιούν το κοινωνικό κι εθνικό συμφέρον, για να επιβιώνουν οι ίδιοι …εκβιάζοντας!

    Φτάσαμε ο κάθε αλητήριος δημοσιογραφίσκος, παρασιτικών καναλιών, να απαιτεί την αποχώρηση απο την πολιτική του ενός και του άλλου εκλεγμένου πολιτικού, ακόμη και πρώην πρωθυπουργού, καθώς δε βολεύει την παρέα που εκπροσωπεί!

    Η ΕΣΗΕΑ ακόμη μιά φορά κωφεύει. Κάτι λόγο θα΄χει για να το κάνει. Ομως, θέμα χρόνου είναι για να δημοσιοποίηθεί η λίστα των χορηγουμένων δημοσιογράφων.
    Κι αυτή τη λίστα, πρώτα εδώ,πιστεύω, θα την δούμε …

    ΕΤΥΤΧΩΣ ΠΟΥ
    Ο Τζαβαρας πολύ δυνατός!
    Για πασοκους και δημοσιοκαφρους δε σχολιάζω απλά περιμένω να δω αν θα ζητήσει το αντικειμενικό θέμα συγνώμη..

    ρεζιλιαααααααααααααααααααααααααα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    Πρόκειται για τραγέλαφο.
    Στην αγωνία του να “ισοφαρίσει” τα διαπιστωμένα πράσινα σκάνδαλα με φανταστικά γαλάζια, ο Παπανδρέου καλπάζει ολοταχώς προς τον απόλυτο αυτοεξευτελισμό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όλη η Ελλάδα ξέρει ότι Σημίτης, Κόκαλλης, Ζίμενς, Αγία Οικογένεια και Καρατζαφέρης είναι μέλη του οργανογράμματος μιας οργανωμένης σπείρας που λυμαινόταν το δημόσιο εδώ και 25 χρόνια.
    Ο τζίρος;
    Πάνω από 5 τρισ. δρχ.
    Οι μίζες;
    Εάν πάρουμε σαν χοντρό μπούσουλα το 2% για το πασόκ και το 8% για τα λοιπά
    γρανάζια (Χριστοφοράκοι, Καραβέλλες, Τζαβέλλες, Σκαρπέληδες, Τσοχατζόπουλοι, Γεωργίου, Τσουκάτοι, Μαντέλληδες, Τρεπεκλήδες, κλπ) μιλάμε για μίζες 500 δισεκατομμύρια δρχ, δηλ. 1,5 δισεκατομμύριο ευρώ, 1.500 εκατομμύρια ευρώ.
    Αυτά είναι μόνο οι μίζες, όχι η ζημιά του δημοσίου, που είναι προφανέστατα πολύ μεγαλύτερη.
    Τόσα λεφτά που μοιράστηκαν λίγες δεκάδες αχόρταγοι άνθρωποι, μαζί με τους "δημοσιογράφους" που έβαζαν μπροστά την κουρτίνα για να μη βλέπουμε τίποτε.
    Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί μας βρίζουν οι ξένοι!
    Τί να πείς;
    Από την άλλη προεκλογικά ο ψευταράκος ρωτούσε "που πήγαν τα λεφτά".
    Αυγά και γιαούρτια, παιδιά.
    Έστω και με δανεικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Με πανηγυρική εμφάνιση στο Mega η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κυρία Τσόνογλου, δεν έκανε το μαλλί κλωστή, αλλά τριχιά!
    Εκπροσωπώντας το ΠΑΣΟΚ στο Mega, ως έμπειρος πολιτικός που δεν μπορεί να σηκωθεί από τα βάρη της διανόησης και μελέτης ιδεολογικοπολιτικών κειμένων και αναλύσεων, πυροβόλησε στο δόξα πατρί!
    Κι η αθεόφοβη, αντί να καταλάβει τη γκάφα της ξεχύθηκε σε βουνά και λαγκάδια να διαλαλεί τη μεγάλη της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ και μάλιστα εξέδωσε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ!
    Στα blogs της Βοιωτία νόμισαν ότι στην περιοχή τους γεννήθηκε ένα νέο και τεράστιο πολιτικό αστέρι!
    Διαβάζουμε στο καλό blog «ORCHOMENOS-PRESS»:
    Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος η Βάσω Τσόνογλου...
    Την εμπλοκή «γαλάζιου» υπουργού της τελευταίας περιόδου διακυβέρνησης του Κ. Καραμανλή στην υπόθεση των χρηματοδοτήσεων των «μαύρων» ταμείων της Siemens επιβεβαίωσε χθες το ΠΑΣΟΚ.
    Oπως τόνισε το μέλος της Εξεταστικής, Βασιλική Τσόνογλου, μέσα στη δικογραφία υπάρχει έγγραφο και συγκεκριμένα e-mail -και όχι ιδιόχειρο σημείωμα όπως γράφτηκε- το οποίο φέρει ημερομηνία 11 Μαρτίου 2008, είναι μεταφρασμένο από το υπουργείο Εξωτερικών και «πέρασε» από τον επικεφαλής της επιτροπής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος Στ. Γκρόζο, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Να σταλεί το 50% των συμφωνηθέντων σε μέλος του υπουργικού συμβουλίου».
    Τώρα το πρόβλημα ανακύπτει στην κυβέρνηση, την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ …και καλά ξεμπερδέματα!
    Άντε να πείσουν ότι επρόκειτο για νεοεκλεγείσα βουλευτή που πριν μιλήσει δεν σκεφτόταν, ή μάλλον νόμισε ότι θα γίνει υπουργός!
    Πάντως, πρώτο το «Έχεις Μήνυμα», πάντα του Νομού Βοιωτίας, έπιασε ήδη στον αέρα τη μεγάλη γκάφα της ενθουσιώδης κυρίας: «Μίζα σε υπουργό ή πληρωμή μαραγκού το email…»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μούφα η ανύπαρκτη ιδιόχειρη τάχατες επιστολή Χριστοφοράκου περί χρηματισμού υπουργού της ΝΔ με 1 δις!
    Και για να καλύψει το ΠΑΣΟΚ την ανυπαρξία “ιδιόχειρου σημειώματος Χριστοφοράκου”, για δήθεν μίζα σε γαλάζιο Υπουργό, αναγκάστηκε να επινοήσει ένα e-mail, το οποίο τελικά αποδείχτηκε ότι δεν αφορούσε “Υπουργό”, αλλά…ντουλαπά!!!
    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΑΣ ΚΑΤΕΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΑ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΡΑΖΕΙ, ΛΕΜΕ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο μεγαλύτερος χαμένος της τραγελαφικής υπόθεσης "άνθρωπος του καμπινέ" είναι η ξεκάθαρη και διαπιστωμένη αναξιοπιστία
    των Νέων και του Πρώτου Θέματος.
    _________________________________
    Σε μια στοιχειωδώς σκεπτόμενη κοινωνία θα έπρεπε να εκμηδενιστεί η κυκλοφορία τους.

    Αυτές οι 2 εφημερίδες δεν πρόσκεινται απλά στο πασόκ.
    Αυτές οι 2 εφημερίδες δείχνουν το πιό αποκρουστικό πρόσωπο του πασόκ.
    Αυτές οι 2 εφημερίδες εκφράζουν τα πιό βρωμερά βοθρολύμματα της τυφλής κομματικής εμπάθειας και ρεζιλεύουν συνολικά τη δημοσιογραφία.
    Εφεξής όταν βλέπω φίλο, συγγενή ή γνωστό που έχει δώσει τα ωραία του τα ευρουδάκια για μία από αυτές τις 2 εφημερίδες θα τον κατατάσσω αμέσως στους πνευματικά καθυστερημένους.
    Μπέεεεε, ζώα . . .

    ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ
    ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ...ΖΩΟ
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ
    ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΟΥΝ
    ΕΧΕΙ ΧΑΖΕΨΕΙ....ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟΝ
    ΓΑΜΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΙΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση