GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eτοιμάζεται ένας από τους πιο λαμπερούς γάμους στην Χαλκίδα...

Από το http://www.evianews.com/ Ένας λαμπερός γάμος ετοιμάζεται εδώ και μέρες στην Χαλκίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες τα προσκλητήρια είναι ...

Από το http://www.evianews.com/
Ένας λαμπερός γάμος ετοιμάζεται εδώ και μέρες στην Χαλκίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες τα προσκλητήρια είναι πολλά και μάλιστα σήμερα...
 μοιράστηκαν στον κεντρικότερο δρόμο της Χαλκίδας. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από τέσσερις μήνες ενώ από την πρώτη στιγμή ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Η νύφη έχει κάνει αρκετούς γάμους στο παρελθόν όπως στην Αργεντινή και στην Τουρκία. Μπορεί να έχει το look είναι όμως μία φραγκοφονιάς που δεν περιγράφεται. Πρόκειται για την Τρόικα την σοσιαλίστα, όπου ο γάμος θα γίνει την επόμενη Πέμπτη. Εάν θέλετε να μάθετε ποιος θα είναι ο γαμπρός και η κουμπάρα, σας περιμένουν την επόμενη Πέμπτη στην πλατεία του Αγίου Νικολάου. Δείτε το βίντεο με το μοίρασμα των προσκλητήριων....

3 σχόλια

  1. ΤΕΛΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ (ΑΚΡΟ)ΔΕΞΙΟΙ !!!

    ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΥΨΟ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ !?!?!?!?!?!?

    Προς Ανώνυμο 11 Ιουν 2010 4:27:00 π.μ.

    Γράφεις "λαϊκέ"(άκρο)δεξιέ για την πρώην ομόσταβλη σου, Ντόρα:

    "......Γιατί να προτιμήσει κάποιος αυτήν και το (επερχόμενο) κόμμα της (δομημένο από ανάλογης ηθικής και πολιτικής σκέψης υλικά) που οριοθετεί Γεωγραφικούς προσδιορισμούς, ΔΝΤκαι τουρκολαγνικές προσεγγίσεις; Όταν υπάρχει αυθεντικότερη και ισα τουλάχιστον ρεαλιστική εκπροσώπηση από το ΠΑΣΟΚ;……"

    Ακριβώς λόγω απόψεων σαν τη δική σου θα προτιμήσει κάποιος τη Ντόρα!!

    Και γω ρωτώ το ίδιο εσένα:

    Με τις γελοίες απόψεις που έχεις, γιατί να ψηφίσεις τον Σαμαρά και να μην πας με τον γνήσιο "τουρκοφάγο" και ακροδεξιό Καρατζαφέρη??

    Οι φασιστικές σου απόψεις με κάνουν να συμπαθώ τη Ντόρα!!

    Και πάρτο χαμπάρι η "Λαϊκή" σου (Άκρο) Δεξιά πάντοτε θα είναι μειοψηφία στην Ελλάδα!!!

    Η αναλογία είναι 65% Κεντροαριστερά και 35% Κεντροδεξιά!!

    ΚΕΝΤΡΟ- όμως- δεξιά, όχι σκέτη δεξιά (αυτή η παλιά, του Αγράμματου Χωροφύλακα, του ρουφιάνου περιπτερά, του γαλατά και του τρίκυκλου!!)

    Ο Σαμαράς, που θέλει να το παίξει γνήσιος δεξιός ΚΑΙ θα χάσει το μεσαίο χώρο ΚΑΙ θα δει εξουσία μετά από 30 χρόνια!!!

    Και πόσο γελοίοι δείχνετε, εσείς τα φασισταριά, που βρίζετε ολημερίς το Γιώργο και όλως τυχαίως ξεχνάτε τον μπουχέσα-βούδα της Ραφήνας, που κατέστρεψε τη χώρα!!

    Βρε..

    ΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ, ΠΑΛΙΟΔΕΞΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ- ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΟΝΑΤΙΣΑΤΕ!!!

    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΑΑΑ…
    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΑΑ…
    ΒΡΩΜΟΔΕΞΙΑΑΑΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτές οι ενέργειες , μόνο γραφικές θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν και τίποτα περισσότερο . Με τις διαδηλώσεις κατσαρόλας δεν λύνονται τα προβλήματα . Τα δάνεια θα πρέπει να πληρωθούν και δυστυχώς θα την πληρώσουμε όλος ο απλός ο κόσμος . Διαδηλώσεις με τις κατσαρόλες έκαναν και στην Αργεντινή χωρίς κανένα αποτέλεσμα , και εκεί ο κόσμος υποφέρει . Ο Γιωργάκης που προεκλογικά έλεγε ότι υπάρχουν τα λεφτά , τόσοι μήνες έχουν περάσει και ακόμη να τα βρει , αλλά έχει αλλάξει τα φώτα στον απλό κοσμάκη . Ο Σαμαράς θα καθορίσει την ιδεολογία του κόμματος στο συνέδριο , Ο ΣΥΡΙΖΑ βάρεσε διάλυση , το ΚΚΕ ζει στο κόσμο του και το ΛΑΟΣ θέλει εξουσία , η Ντόρα ετοιμάζει νέο κόμμα . Από ιδεολογίες και κούφια λόγια έχουμε χορτάσει . Το πολιτικό μας έχει καταρρεύσει . Οι πολιτικοί ευθύνονται για τη σημερινή κατάντια της χώρας μας , και έχουν περιχαρακωθεί γύρο από το νόμο περί ευθύνης υπουργών.
    Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα .
    Ας είμαστε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτές οι ενέργειες , μόνο γραφικές θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν και τίποτα περισσότερο . Με τις διαδηλώσεις κατσαρόλας δεν λύνονται τα προβλήματα . Τα δάνεια θα πρέπει να πληρωθούν και δυστυχώς θα την πληρώσουμε όλος ο απλός ο κόσμος . Διαδηλώσεις με τις κατσαρόλες έκαναν και στην Αργεντινή χωρίς κανένα αποτέλεσμα , και εκεί ο κόσμος υποφέρει . Ο Γιωργάκης που προεκλογικά έλεγε ότι υπάρχουν τα λεφτά , τόσοι μήνες έχουν περάσει και ακόμη να τα βρει , αλλά έχει αλλάξει τα φώτα στον απλό κοσμάκη . Ο Σαμαράς θα καθορίσει την ιδεολογία του κόμματος στο συνέδριο , Ο ΣΥΡΙΖΑ βάρεσε διάλυση , το ΚΚΕ ζει στο κόσμο του και το ΛΑΟΣ θέλει εξουσία , η Ντόρα ετοιμάζει νέο κόμμα . Από ιδεολογίες και κούφια λόγια έχουμε χορτάσει . Το πολιτικό μας έχει καταρρεύσει . Οι πολιτικοί ευθύνονται για τη σημερινή κατάντια της χώρας μας , και έχουν περιχαρακωθεί γύρο από το νόμο περί ευθύνης υπουργών.
    Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα .
    Ας είμαστε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση