GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι όμως! Η Rassadel του Εφραίμ έδωσε "εξουσιοδότηση" στον Α. Βγενόπουλο...

...κατά την πρόσφατη γενική συνέλευση της MIG! Τι δείχνει η λίστα με τα ονόματα των μετόχων ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Από τον Βαγγέλη Αλεξόπουλο Ακούω...

...κατά την πρόσφατη γενική συνέλευση της MIG!
Τι δείχνει η λίστα με τα ονόματα των μετόχων
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Από τον Βαγγέλη Αλεξόπουλο

Ακούω και διαβάζω τις δηλώσεις του κ. Βγενόπουλου σύμφωνα με τις οποίες "πέραν της τραπεζικής σχέσης που είχε η MARFIN με τη Μονή Βατοπεδίου" ουδέν άλλο στοιχείο υπάρχει που να τον εμπλέκει με την Μονή. Οι δηλώσεις έγιναν επ' αφορμή της οξείας διαμάχης του με τον κ.  Βαρδινογιάννη για τον Παναθηναϊκό, μια διαμάχη που ουδόλως μ' απασχολεί.
Άλλο είναι το θέμα για το οποίο σας γράφω. Όταν λέει ο κ. Βγενόπουλος ότι δεν υπάρχει καμία άλλη ανάμειξη με τη Μονή Βατοπεδίου, τι ακριβώς εννοεί;
Το έγγραφο που σας στέλνω -και ελπίζω ότι θα το δημοσιεύσει το Press-gr - περιέχει τους μετόχους της MIG οι οποίοι στην πρόσφατη γενική συνέλευση της 21ης Μαΐου είχαν εξουσιοδοτήσει τον κ. Βγενόπουλο για να τους εκπροσωπήσει. Το έγγραφο αυτό δεν είναι κανένα ...απόρρητο ντοκουμέντο αφού κυκλοφορούσε ελεύθερα την ημέρα της γενικής συνέλευσης την οποία παρακολούθησα και εγώ καθώς διαθέτω μερικές μετοχές της Marfin και έχω αγωνία για την τύχη τους.
Στη θέση 183 του καταλόγου, λοιπόν, είδα ότι...
 βρίσκεται το όνομα της εταιρείας Rassadel η οποία έχει έδρα την Λευκωσία, διαθέτει 8.923.516 μετοχές, ποσοστό 1,1740% και έχει εξουσιοδοτήσει τον "Βγενόπουλο Ανδρέα ή και Καρατζένη Φώτιο". Είναι δηλαδή ένας από τους μεγαλύτερους μετόχους της MIG αφού ελάχιστοι έχουν ανάλογο ποσοστό, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος ο κ. Βγενόπουλος. Η μεγάλη πλειονότητα έχει ποσοστά κάτω του 1%.
Ποια είναι όμως αυτή η  Rassadel; Είναι η κυπριακή offshore εταιρία  που συνδέεται με τον Εφραίμ και τη Μονή Βατοπεδίου και μέσω της οποίας έγιναν διάφορες αγοραπωλησίες ακινήτων που ερευνώνται τόσο από τη Δικαιοσύνη όσο και από την κοινοβουλευτική διαδικασία μέσω της εξεταστικής και -όπως όλα δείχνουν- μέσω της  υπό σύσταση προανακριτικής επιτροπής.
Εκτός κι αν πρόκειται για άλλη Rassadel, οπότε πρόκειται για σατανική σύμπτωση και ταπεινά ζητώ συγγνώμη.
Αν δεν κάνω πάντως λάθος, αυτή η κυπριακή off shore είχε δώσει, όπως και άλλοι μέτοχοι, εξουσιοδότηση στον κ. Βγενόπουλο χάρη στην οποία εγκρίθηκαν τα πεπραγμένα του από τη γενική συνέλευση και πήρε το πράσινο φως για να συνεχίσει. Δείχνει αυτό λοιπόν μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Όμως ακριβώς λόγω της εμπλοκής της Rassadel με τη Μονή Βατοπεδίου και με το γνωστό σκάνδαλο, η συγκεκριμένη περίπτωση αποκτά ενδιαφέρον. Και νομίζω ότι επιτάσσει κάποιες διευκρινήσεις οι οποίες είμαι σίγουρος ότι θα δοθούν ώστε να μην προκύπτει αντίφαση και να μην τίθεται εν αμφιβόλω από τους κακοπροαίρετους η ειλικρίνεια της δήλωσης του κ. Βγενόπουλου ότι "πέραν της τραπεζικής σχέσης" δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου και τους πρωταγωνιστές της. Για το καλό της MIG και όλων των μετόχων της.

10 σχόλια

  1. σε πονάει ο Βγενόπουλος βρωμοπασόκι ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -Στείλτε τη δική σας αγγελία στο aggeliespress@hotmail.com

    -ΚΟΦΤΟ ΠΟΝΗΡΕ ΤΟ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ", ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΖΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπουργός Κουλουβάχατα.
    Άρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες!
    Ούτε τον εαυτό του δεν μπορεί να προστατεύσει ο άχρηστος ο Χρυσοχοίδης.
    Επιτρέπεται να μην εφαρμόζονται ούτε οι στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας στο ίδιο το υπουργείο δημόσια τάξης, που υποτίθεται ότι είναι αρμόδιο για την τρομοκρατία;
    Τί μήνυμα παίρνουν έτσι οι τρομοκράτες, για να μην συζητήσουμε τις επιπτώσεις που έχει στον ελληνικό τουρισμό.
    Εάν είχε εάν είχε την παραμικρή επίγνωση της ανεπάρκειάς του θα είχε ήδη παραιτηθεί ο Χρυσοχοίδης.
    Θα μου πείς ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ εάν είχε την παραμικρή επίγνωση της ανεπάρκειάς του θα είχε ήδη παραιτηθεί.
    Ασε, αφού δεν έχουν φιλότιμο θα τους παραιτήσει όλους μαζί ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά, εκβιάζοντας του βουλευτές του να ψηφίσουν το πιό βρωμερό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο που έχει έλθει προς ψήφιση στην ιστορία της Ελλάδας.
    Φαντάσου πχ. ότι μας δεσμεύει να μην αυξηθούν οι μισθοί στο δημόσιο τομέα πάνω από 2,5% μέχρι το 2060.
    Είναι από αστείο ως τραγελαφικό.
    Από εκεί και πέρα το δίλημμα το έχουν οι ίδιοι οι βουλευτές του πασόκ. Εάν συνειδητοποιήσουν ότι σύντομα ο Παπανδρέου θα αποτελεί παρελθόν, θα καταψηφίσουν το επαίσχυντο νομοσχέδιο και θα πάμε σε εκλογές, να τελειώνουμε με το μαρτύριο της σταγόνας.
    Εάν υποκύψουν στους εκβιασμούς του Παπανδρέου θα αυτοκτονήσουν πολιτικά, τόσο οι ίδιοι όσο και το πασόκ.
    Πάντως να μην τους περάσει κάν από το μυαλό η σκέψη ότι θα δεχτούμε αργότερα παιδικές δικαιολογίες του τύπου "δεν ήξερα", "δεν είχα καταλάβει", "μας κορόϊδεψαν", κλπ.
    Πρόκειται για συμμετοχή σε ένα έγκλημα κατά του λαού και θα πληρώσουν ανάλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ) ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2060;
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;
    ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΞΕ ΓΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ραγδαία πτώση στις πωλήσεις

    Έσοδα 1 δισ. ευρώ εκτιμάται ότι θα χάσει το κράτος από τον κλάδο αυτοκινήτου


    ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΕΡΜΑ Η ΠΛΑΚΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΜΑΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρατηστε το αθλιο ΠΑΣΟΚομπλογκ press-gr και μπειτε σε κανενα αλλο για να ενημερωθειτε.
    Απο τη στιγμη που εδωσαν την εξουσια στον Τζεφρυ, το ΣΚΑΤΟΠΑΣΟΚομπλογκ ασχολειται με τη Τζουλια, για το ποια πηδαει ο Παπας, με το Βγενοπουλο που τους πηγε κοντρα και με οτι αλλη μαλακια βαλει ο νους, περα απο τις ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ενεργειες των Τζεφρυ, Ρεπουση, Δραγωνα, ΕΛΙΑΜΕΠ και σια, που εχουν σαν στοχο την καταρρακωση και ταπεινωση της εθνικης συνειδησης του Ελληνα, αλλα και την σταδιακη οικονομικη εξαθλιωση του, με στοχο να γινει βορα στα Αφεντικα των ως ανω, που θελουν να εξαθλιωσουν τους λαους ολου του κοσμου, για να τους φτασουν στο σημειο να γινουν λοβοτομημενα υβριδια που θα σκεπτονται μονο για την επιβιωση τους με καθε μεσο και τροπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.
    ΜΟΝΟ ΤΟ TIMING(ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ)ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΘΕΙ.
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΒΟΜΒΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ?
    ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ.
    ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΚΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΠΕΣΕ ΜΕ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση