GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαστούκισε η Ισπανία την Ολλανδία (1-0)...

Από το http://blog-my69.blogspot.com/ Κέρδισε την Ολλανδία με 1-0 στην παράταση με ένα πολύ όμορφο γκολ του Ινιέστα σε εκτέλεση. Η καλύτ...

Από το http://blog-my69.blogspot.com/

Κέρδισε την Ολλανδία με 1-0 στην παράταση με ένα πολύ όμορφο γκολ του Ινιέστα σε εκτέλεση.
Η καλύτερη ομάδα του Μουντιάλ ηταν η Ισπανία και δίκαια στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια 2010, καθώς είχε το πιο πλήρες ρόστερ από όλες τις ομάδες που αγωνίστηκαν.

2 σχόλια

  1. Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΤΑΤΑΙ.


    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. viva espagna .Πραγματικα χαιρομαι που ο ευρωπαικος νοτος κατακτα το παγκοσμιο κυπελο.Μια η Ιταλια μια η Ισπανια μια η Ελλαδα το ευτρωπαικο συνεχη χαστουκια στο βιομηχανοποιημενο ποδοσφαιρο.
    Η μεσογειος και η λατινικη Αμερικη γεννα παικταραδες και γνωστες της μπαλλας και οχι ανθρωπομορφα ρομποτ που τρεχουν σαν μουλαρια ακαταπαυστα κλωτσωντας και χτυπωντας περιμενοντας ενα λαθος η μια καραμπολα να βαλει γκολ και μετα ταμπουρια να το κρατησουμε. Τους βγηκε σε πολλα παιχνιδια, ελα ομως που ηρθε και ο μαστορας και τους εδωσε το γιατρικο. Πικρο και τους αναγκασε να το πιουν ολο μεχρι την τελευταια σταγονα.
    Αλλωστε και σε συλλογικο επιπεδο οι ομαδες τους τους εισπρατουν 3αρες και 4αρες απο τις αντιστοιχες της μεσογειου. Τυχαιο δεν νομιζω!!!!Αλλο μπαλαδοροι και αλλο κλωτσοπατιναδες.
    Στεναχωρεθηκα με την Γαλλια αλλα θα βρει τον δρομο της και αυτη η ομαδα γιατι στο ροστερ της εχει παικταραδες και οχι καρατεκα.
    Τωρα για τους βορειους αφου την ηπιαν, καλη χωνεψη για τα επομενα 4 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση