GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΕΚ-Ρέιντζερς 1-0. «Καθάρισε» ο Μπερνς, γέμισαν τα ταμεία...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο http://www.balla.gr/ Πριν καν αρχίσει ο αγώνας ήταν σχεδόν… αδύνατον η ΑΕΚ να χάσει την πρώτη θέση στο πο...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο
http://www.balla.gr/

Πριν καν αρχίσει ο αγώνας ήταν σχεδόν… αδύνατον η ΑΕΚ να χάσει την πρώτη θέση στο ποδοσφαιρικό τουρνουά του Σίδνεϊ. Η «Ένωση» επιβλήθηκε 1-0 της Ρέιντζερς χάρη σε κεφαλιά του Μπερνς στο 73’, στο τρίτο και τελευταίο αγώνα της επί αυστραλιανού εδάφους, με αποτέλεσμα να έχει εξασφαλίσει, συνολικά, για τα ταμεία της, περίπου, 450.000 ευρώ.
Καλή κυκλοφορία, θέλει δουλειά η άμυνα
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με την ΑΕΚ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Παρά τη...
 μικρή αυτή υπεροχή, οι ευκαιρίες για την «Ένωση» δεν ήταν ιδιαίτερα σημαντικές και το γκολ δεν επετεύχθη. Πάντως, αν η ομάδα φαινόταν… λίγο καλύτερη από την αντίπαλό της εντός αγωνιστικού χώρου, τότε οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων» ήταν ακαταμάχητοι. Με το πάθος τους κέρδισαν τη μάχη της εξέδρας.
Αγωνιστικά, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παρέταξε σύστημα 4-2-3-1. Ο Μπλάνκο ήταν ο μοναδικός προωθημένος, ο Λυμπερόπουλος από πίσω του και οι Σκόκο (δεξιά) και Λεονάρντο (αριστερά) βρίσκονταν στα άκρα της τριάδας.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την «Ένωση» να έχει την κατοχή και την πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του παιχνιδιού. Στο 12’ ο Νίκος Λυμπερόπουλος εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα πέρασε από το τείχος αλλά δεν βρήκε εστία, άουτ. Ο ίδιος παίκτης, τρία λεπτά αργότερα (15’) επιχείρησε ένα μακρινό σουτ το οποίο δεν δυσκόλεψε τον τερματοφύλακα της Ρέιντζερς, Μακ Γκρέκορ.
Μετά το 20λεπτο οι Σκωτσέζοι… ξεθάρρεψαν και θέλησαν να απειλήσουν. Η πολύ καλή σέντρα του Γουϊτάκερ στο 21’ δεν βρήκε τον επερχόμενο Μίλερ, ο οποίος γινόταν απειλητικός. Το παιχνίδι συνέχισε να κυλά με την ΑΕΚ να έχει, μεν, τον έλεγχο, αλλά τους παίκτες της Ρέιντζερς να κερδίζουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 34’ ο Μακάλοχ επιχείρησε δυνατό σουτ, αλλά ο Σάχα ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε.
Δυστυχώς και σε αυτό το ματς η άμυνα της ΑΕΚ έδειξε σημάδια αργής αντίδρασης. Για την ακρίβεια, στο 43’ προκλήθηκε σύγχυση, ο ολομόναχος ο Εντού σούταρε πάνω στον Δέλλα, ενώ στη συνέχεια ο Μπουγκέρα σούταρε ψηλά άουτ.

3 σχόλια

  1. AEK-τζηδες ,ΠΑΟΚ-τζηδες,Γαυροι,Βαζελοι και λοιποι ΕΝΩΘΕΙΤΕ να καψουμε την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια.

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με μια βομβα μολοτωφ στο χερι και να τους καψουμε ζωντανους τους αλητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://realorfake.wordpress.com/31 Ιουλ 2010, 9:17:00 μ.μ.

    mia leptomeria...o paixtis stin fwto einai tou Ari!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα καλα, Ο Γκαρσια του Αρη τι θελει στη φωτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση