GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Κόπηκε" η Αγροτική Τράπεζα, πέρασε η Εθνική το τεστ αντοχής...

Επτά από τις 91 ευρωπαϊκές Τράπεζες απέτυχαν στα τεστ αντοχής. Ανάμεσα σε αυτές και η Αγροτική Τράπεζα. Αντίθετα, πέρασε η Εθνική Τράπεζα...

Επτά από τις 91 ευρωπαϊκές Τράπεζες απέτυχαν στα τεστ αντοχής. Ανάμεσα σε αυτές και η Αγροτική Τράπεζα. Αντίθετα, πέρασε η Εθνική Τράπεζα...

6 σχόλια

  1. “Πειθαρχική δίωξη για τα «δώρα» της Πειραιώς στο Δελλατόλα”... !!

    Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Δελατόλλας, έχει ήδη χάσει τον ύπνο του, είναι σε κατάσταση πανικού και οδεύει γονυπετής προς το Ναό της Μεγαλόχαρης εκπλιπαρώντας τη χάρη της…

    ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΘΕΡΑΠΑΙΝΙΔΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ. ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΟΙΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ …ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ..ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΜΑΣ.

    ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 8 ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΥΝΗ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΥΤΟΙ.ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΠΟΙΚΙΛΩΝΥΜΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ.
    ΚΑΙ Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΖΗΛΕΥΕ ΤΟ..ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.

    Μετά σου λένε οι δημοσιογράφοι από τα κανάλια με αφορμή τη δολοφονία Γκιόλια, “δεν θα μας φιμώσουν” κλπ. Σιγά μη χρειάζεται να τους δολοφονήσει κανείς για να τους φιμώσει. Ένα ταξιδάκι, ένα καλάθι με κρασιά, μια δημόσια χειραψία στο “Βαρούλκο” να τους δώσει ο μεγαλοεργολάβος ή ο βουλευτής, κατουριούνται πάνω τους οι Έλληνες δημοσιογράφοι, οι όντως γυμνοσάλιαγκες.

    Να προσέχει η ΕΣΗΕΑ μη σκιστεί το..καλσόν!!!
    Δουλευόμαστε κανονικά.
    Χρόνιες πρακτικές γιατί μας ξενίζουν τώρα; Όλοι ξέρουν!! Τη συναλλαγή, τη διαπλοκή, το προσωπικό βόλεμα. Τυχαίνει να χω φιλική σχέση με δημοσιογράφο, όχι επιπέδου Δελατόλλα, και έχει κάνει ατελείωτες κρουαζιέρες αναψυχής, πάμπολλα δωράκια και φράγκα; Πάρα πολλά. Και ξεκινήσαμε στη ζωή μαζί! Ένα σωρό επενδύσεις στη δουλειά μου εγώ, αυτή απλά μια μικρή δημοσιογράφος!! Μια απλή πένα! Σκεφτείτε παραπάνω τι γίνεται!!
    Ουφ βαρέθηκα σε αυτή τη χώρα!! Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια!
    Αι σιχτίρ πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. giati den lete an perase to test kapitalismou

    h Peiraios??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκ

    Η Αγροτικη Τραπεζα εκανε κοινωνικη πολιτικη

    και ο σκοπος της δεν ηταν η ληστρικη κλεψια των αγροτων αλλα η κοινωνικη αρωγη στους αγροτες

    και γιαυτο δεν αντεξε στο καπιταλιστικο "τεστ αντοχης στον καπιταλισμο - κλεψια" των ευρωπαιων μαυραγοριτων κλεφτο-τραπεζιτων!

    Ζητω η κρατικη Αγροτικη Τραπεζα!
    Κατω οι ιδιωτικες κλεφτο-τραπεζες των ολιγαρχικων ειπε ο Δρ Κουτσουκος, που λεγεται οτι παει για Αντιπεριφερειαρχης Αθηνας!

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΕΡΑΣΕ??

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ??

    ΧΑ ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Σάλας έπαιξε στό πόκερ τό χαρτί
    τού νεκρού.
    8άρια καί άσσοι?
    Ψάξε στό δίκτυο.
    Εγώ βαρέθηκα νά πληροφορώ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  6. "Ο βασικός δείκτης κεφαλαίων της Αγροτικής Τράπεζας, στο πιο ακραίο σενάριο θα έπεφτε κάτω από το όριο του 6% - και συγκεκριμένα στο 4,36% - κάτι που σημαίνει ότι η κεφαλαιακή της βάση χρειάζεται ενίσχυση της τάξης των 242,6 εκατομμυρίων ευρώ. "


    Ξέρετε όμως γιατί;
    350 δεν ήταν το δάνειο στην Πειραιώς; Με τα παλιά δεδομένα, η Πειραιώς, θα ήταν στην κατηγορία "για τον μπούτσο".

    Ολοι σήμερα περίμεναν να ακουστούν καμπάνες για την Πειραιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση