GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι πρότεινε ο Σαμαράς για την έξοδο από την κρίση...

Για ένα πραγματικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, με ποσοτικοποιημένες εναλλακτικές προτάσεις και συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα, έκανε λόγο ο...

Για ένα πραγματικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, με ποσοτικοποιημένες εναλλακτικές προτάσεις και συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα, έκανε λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, παρουσιάζοντας στο Ζάππειο το γενικό πλαίσιο των προτάσεων της ΝΔ για την οικονομία.
Σύμφωνα με τη Ρηγίλλης, οι προτάσεις αυτές συγκροτούν τη στρατηγική της ΝΔ για την έξοδο από την κρίση και την ταχύτερη αποδέσμευση της χώρας από...
 τους όρους του Μνημονίου της τριμερούς επιτήρησης.
Όπως είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, από την απάντηση στο ερώτημα «τι θα κάναμε εμείς ως κυβέρνηση;» προκύπτει αν υπάρχει διαφορετικός δρόμος, ο οποίος τώρα παρουσιάζεται με ολοκληρωμένο τρόπο.
Ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι η κατεύθυνση που υιοθετείται από την κυβέρνηση -και έχει πάρει σήμερα η χώρα- «δεν μας βγάζει από την κρίση, αλλά μας βυθίζει περισσότερο στην ύφεση» και κατηγόρησε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος κατά 8,8 δισ ευρώ (θα ήταν 9,9% σημείωσε, ενώ παρουσιάστηκε στο 13,6%). Το ΠΑΣΟΚ, τόνισε, φούσκωσε το έλλειμμα, δημιούργησε την κρίση δανεισμού, έστελνε λανθασμένα μηνύματα στις αγορές, άργησε να παραδεχθεί το μέγεθος του προβλήματος και να αναλάβει τα απαραίτητα μέτρα.
Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε για θυσίες με συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα και στόχο, τονίζοντας παράλληλα πως «απαραίτητη προϋπόθεση για τον αναπτυξιακό δρόμο είναι να βγούμε από τις δεσμεύσεις του μνημονίου και να ανακτήσουμε τη χαμένη ανταγωνιστικότητα». «Πρέπει να βγούμε από τον αναγκαστικό μονόδρομο του μνημονίου. Δεν θα μπορέσουμε να βγούμε από την κρίση αν δεν μπούμε στο δρόμο της ανάπτυξης», παρατήρησε ο κ. Σαμαράς και τόνισε την ανάγκη μείωσης των φόρων σε όλες τις κατηγορίες, πράγμα που -όπως επεσήμανε- δεν μπορεί να γίνει σήμερα λόγω του μνημονίου.
«Χρειάζεται ένα νέο μείγμα μέτρων»
Υπογράμμισε πάντως ότι προκειμένου να αποδεσμευθούμε το συντομότερο δυνατό από το Μνημόνιο, χρειάζεται άλλο μείγμα μέτρων.
«Αν θέλουμε να μειώσουμε το συνολικό έλλειμμα, πρέπει να πάρουμε μέτρα καταπολέμησης της ύφεσης, η οποία προκαλείται από τα παραδοσιακά δημοσιονομικά μέτρα που λαμβάνονται».
Η ΝΔ προτείνει δηλαδή σε συνδυασμό με τα δημοσιονομικά μέτρα τη λήψη μέτρων που θα καταπολεμήσουν την ύφεση και θα ευνοήσουν την ανταγωνιστικότητα.
«Δεχόμαστε τα μέτρα που λαμβάνονται ήδη, αλλά όχι σε τέτοια έκταση, και εφόσον αυτά συνδυαστούν με άλλα μέτρα που χτυπούν την ύφεση. Χρειάζονται αντισταθμιστικά μέτρα εξουδετέρωσης της ύφεσης», είπε χαρακτηριστικά.
Η χρονική διάρκεια ενός τέτοιου μείγματος δεν ξεπερνά τα δύο χρόνια, και αν ξεκινούσε αυτή η προσπάθεια σήμερα θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε από τα δεσμά του μνημονίου στα μέσα του 2012, πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς και απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο λήψης πρόσθετων δημοσιονομικών μέτρων.
Ο πρόεδρος της ΝΔ συμπλήρωσε ακόμα ότι χρειάζονται και επανορθωτικά μέτρα, δηλαδή διορθώσεις μεγάλων σφαλμάτων για τις περικοπές που έχουν γίνει, π.χ. η αποκατάσταση των συντάξεων στους χαμηλοσυνταξιούχους. (Πηγή http://www.naftemporiki.gr/)

35 σχόλια

  1. Ξεφτιλισμένε αλήτη Παπαντρέου, δουλεύω 23 σκληρά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, μεγάλωσα δύο παιδιά, έχω σχεδόν 7000 ένσημα και έρχεσαι τώρα να μου πείς ότι πρέπει να δουλεύω μέχρι τα 65;
    Η εταιρία μου πάει κατά διαόλου και απολύουν 2-3 άτομα κάθε μήνα.
    Τώρα τους δίνεις και κίνητρο να με απολύσουν με τη μισή αποζημίωση.
    Με ρωτάς εμένα ρε καργιόλη αν αντέχουν τα πόδια μου και τα χέρια μου να δουλέψω άλλα 17 χρόνια, για να πάρω 360 ευρώ σύνταξη;
    Και που θα βρώ δουλειά άν απολυθώ ρε απατεώνα;
    50 χρονών είμαι, ξέρεις τί σημαίνει αυτό στον ιδιωτικό τομέα.
    ΣΤΙΜΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ, αυτό σημαίνει ρε αρχιψεύταρε, που ανάθεμα την ώρα που πήγα και σε ψήφισα.
    Τώρα ξέρεις από που θα σούρθει η πρώτη πέτρα παλιομαλάκα, που μου πάς και στα νησάκια κάθε σαββατοκύριακο, τη στιγμή που εγώ δεν μπορώ ούτε να κοιμηθώ τα βράδια από τη στενοχώρια και την ανασφάλεια.
    Έχω φτάσει να μετράω τα φραγκοδίφραγκα για να περάσω το μήνα και σε λίγο φοβάμαι ότι δεν θα έχω ούτε και αυτά.
    Γαμιέσαι και εσύ και ο σοσιαλισμός σου και εκείνοι οι αλήτες του μέγκα που σε λιβανίζουν κάθε βράδυ.
    Όταν σε δείχνουν στην τηλεόραση κάθε βράδυ με εκείνο το γλυκανάλατο υφάκι μου έρχεται εμετός.
    Στα τσακίδια να πάς και εσύ και αυτοί ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΥΣ.
    Aκροδεξιό περιοδικό Economist (1-Ιουλίου-2010).
    -”Οι Έλληνες διαδηλωτές μειώνονται, ενώ τα μέτρα λιτότητας αυξάνονται”
    Δηλαδή, δεν φτάνει που πεινάμε μας
    κοροϊδεύουν και από πάνω τα αφεντικά του Παπανδρέου.
    Αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο.
    Γίναμε περίγελως εκείνων που πιέζουν για την εξαθλίωσή μας, διότι συνεχίζουμε να κρυβόμαστε στα σπίτια μας νομίζοντας πως η κρίση δεν θα μπει μέσα σε αυτά.
    Αρα, κάνει καλά τη δουλειά του το Mega και το Άλτερ.
    Well done, boys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ρε Αντωνάκη, είσαι σίγουρος ότι θέλεις να κυβερνήσει;
    ή τα λες για να τα λες ή είσαι τελείως στον κόσμο σου.
    Και τι βαθυστόχαστες αναλύσεις και προτάσεις;
    Φταίει λέει το ΠΑΣΟΚ που το φούσκωσε στο 13,6%
    Μα Αντωνάκη ακόμη δεν σου είπαν πως το ΠΑΣΟΚ το φούσκωσε στο 12,7 και μετά ήλθαν οι ευρωπαίοι και είπαν ποιο 12,7. Το έλειμα σας είναι 13,6
    Αντωνάκη ή είσαι ακόμη πιο βλάκας από τον μπούλη ή τελείως απατεώνας!!!
    Όσο για το μείγμα που προτείνεις, ανατριχιάσαμε από την ευφυία σου, χρειάζετει λέει και ανάπτυξη
    ΚΑΛΑ ΤΙ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ 10%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. “Συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο”

    Ο εμπαιγμός των Ελλήνων δεν έχει όρια από το GAP και την παρέα των σοσιαλιστών.
    Είναι υπόλογοι για την εξαθλίωση που επιχειρούν.

    Συμφωνώ μαζί σας ότι λένε ψέματα αλλά ποιον κοροϊδεύουν;
    Το μνημόνιο όποιος θέλει μπαίνει στο διαδίκτυο, το κατεβάζει, το διαβάζει και βλέπει τι έρχεται. Τώρα όποιος θέλει να ενημερώνεται ακόμη από τις επίσημες ανακοινώσεις της κυβέρνησης που βγήκε λέγοντας ότι λεφτά υπάρχουν και μετά διεμήνυσε παντού ότι η οικονομική μας κατάσταση είναι άθλια αλλά δε χρειαζόμαστε οικονομική βοήθεια και τελικά μας έστειλε συστημένους στο ΔΝΤ και στη ‘βοήθεια’ της ΕΕ δεν είναι άξιος της τύφλας του;

    Καλά κάνετε και τους ξεμπροστιάζετε αλλά δυστυχώς πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού δε θέλει με τίποτα να ξυπνήσει γιατί η πραγματικότητα που θα δει είναι πολύ άσχημη.


    Οι βουλευτές του πασοκ θα ψηφίσουν το ν/σ και θα πουν και ένα τραγούδι.
    Είναι τόσο εξουσιομανείς που δεν προκειται με τίποτα να κάνουν κάτι που θα τους σηκώσει από την καρέκλα τους.
    Εδώ ταιριάζει η φράση:Ο Ολυμπιακός να παίρνει το Πρωτάθλημα και όλοι οι άλλοι να πάνε να……
    Παραφράστε τώρα και:Το πασοκ να είναι στην εξουσια και όλοι οι άλλοι να πάνε να …..

    AΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. που τα σκεφτηκε ολα αυτα? βρε τον σατανα... γατος ειναι ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣΕ ΡΕ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑΣ.
    ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟΥ ΣΟΥΒΛΑΚΟΚΤΟΝΟΥ;;; ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΑΣ ;;;;
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ...ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

    από ΠΙΕΡΟ 1:12μμ, Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010
    (Τροποποιήθηκε 1:28μμ, Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010)
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ....

    Η γραμμή του στα εθνικά είναι σκληρή και δεν το κρύβει: το δικό του γράδο, όπως τονίζει, για να μετρά τους πολιτικούς, είναι η Κύπρος. "Εκεί ξεχωρίζεις τον ευπατρίδη από τα καθάρματα", μας λέει έτσι απλά και υπογραμμίζει ότι "το συμφέρον της Ελλάδας είναι η διάλυση των Σκοπίων

    Ο Πολεμοχαρης αυτος κυριος ποτε ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;;;;; δεκαχρονους καταδρομεις δεν ειχαμε ποτε απο οτι ξερω.

    Οσο για τα....Σκοπια αυτα τα ειχε πει και ο Μιλόσεβιτς και ο αλλος ο σφαχτης φίλος του.

    Λεβεντοπαιδο Κρανιδιωτη καλα μας τα λες ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ, ασε λοιπον τις λεβεντιες για αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΑΜΑΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
    Στον Γιώργο Παπανδρέου ΔΕΝ πρέπει να επιτραπεί να κάνει αυτά που σχεδιάζει στον Ελληνικό λαό.

    Πρώτα απ' όλα γιατί είναι ψυχασθενής και χρειάζεται να τεθεί υπό δικαστική επιμέλεια. Αυτό δεν είναι αστείο. Εάν εξετάζαμε την συμπεριφορά του (όχι με την κάλυψη του πρωθυπουργικού ρόλου) όπως κάθε άλλου ανθρώπου, άμεσα θα στερείτο των πολιτικών του δικαιωμάτων και θα χρειαζόταν ιδρυματοποίηση λόγω σχιζοφρενικής επικινδυνότητας.

    Δεύτερον γιατί είναι ανήθικος αμοραλιστής και εμπράκτως μισάνθρωπος και βεβαίως μισέλληνας.

    Τρίτον γιατί είναι βλάκας με την ποινική έννοια του όρου και ως τέτοιος επικίνδυνος σε οποιαδήποτε υπεύθυνη θέση/εργασία.

    Με όλα τα παραπάνω ό,τι έχει προσπαθήσει να περάσει ως νόμους/πολιτική ακυρώνονται, τα πράγματα επιστρέφουν στην πρό Γιώργου Παπανδρέου θέση τους για να δούμε τί θα κάνουμε και ο ίδιος μαζί με τους εντός και εκτός συνεργάτες του μας αποζημιώνουν με αγωγές για όλες τις ζημίες και τις βλάβες που έχουμε υποστεί εξ αιτίας τους.

    Αυτός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ.

    ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 07 Ιουλ 2010 1:27:00 μ.μ.
    το έλλειμα φουσκώθηκε 5 μονάδες με αφαίρεση εσόδων από ημιυπαίθριους και με πρόσθεση εξοπλιστικών δαπανών.

    επειδή προφανώς είσαι εκτός τόπου και χρόνου αν πε΄ρισυ παιρνόνταν μέτρα το μαιο θα ήταν 7 %......ο γιωργάκης όμως κατέβαινε στους δρόους.....εκτος αν θεωρείς ότι ο γιωργάκης έχει το ακαταλόγιστο......ΑΝ ΠΕΡΙΣΥ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΟΥΣΕ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....
    ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΔΝΤ ΜΕΣΑ......

    Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΝΤ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΠΛΟΦΑ....ΗΤΑΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ.....ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΜΠΑΡΟΖΟ.......

    ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ......

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 10%......ΟΤΑΝ Η ΝΔ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ 10% ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ασε ρε σαμαρα με τις παπαριες σου τετοια ωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΥΑ ΠΑΝΥΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΥΧΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Πεμπτη ειναι μεθαυριο..
    θα μετρήσουμε τα κουκια και μετα μην τολμησουν οι ΠΑΣΟΚΟΙ να μας πουλησουν την ψηφο ως μπακλαβα σε τζανκι…
    ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ.

    απο χθές μπήκε η γράμμη
    ______________________________
    ποιός Πασόκος θα γίνει ο πιο
    ΜΙΣΗΤΟΣ απο τρεις γενιές Ελλήνων.
    ΕΜΠΡΟΣ.
    Πεδίο σιχαμάρας και μίσους αισχρό.
    ΠΑΠΑΚΩΝΚΑΤΣΕΛΗΔΕΣΚΛΟΟΥΝΛΟΒΕΡΟΠΑΓΚΑΛΒΕΝΙΖΕΛΟΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕΣ & Παπουτσοπόυστηδες-Καρχιδάκηδες.

    ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ.ΓΕΝΙΕΣ !!

    * εκτός συναγωνισμού είναι ο Γιωγάκης ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ του Αντρέ.
    ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ
    ΧΑΡΟ +++
    ποιος θα παίρνει ποιο πολλές ζωές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΤΕ ΔΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΣΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ.ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Που καταντήσαμε θεέ μου;
    Φεύγει η νεολαία για το εξωτερικό.
    Φεύγουν τα καλύτερα μυαλά μας, φεύγουν στην ξενιτιά για να μπορέσουν να φάνε ένα κομμάτι ψωμί.
    Φεύγουν οι νέοι άνθρωποι, φεύγουν οι πιό δυναμικοί άνθρωποι, φεύγει ότι καλύτερο έχουμε.
    Κανένα φώς στον ορίζοντα, καμμιά ελπίδα.
    Άς όψεται ο αλήτης ο Παπαντρέου για την κατάντια μας.
    Ίδιος ο πατέρας του, ίσως και χειρότερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑ.
    Κόβει τα δωρεάν εισιτήρια από τους αναπήρους.
    Κόβει τις συντάξεις από τις χήρες και τα επιδόματα από τα ορφανά.
    Μειώνει τις πενιχρές συντάξεις των χαμηλοσυνταξιούχων.
    Μειώνει στο ελάχιστο τις νοσοκομειακές δαπάνες και τα νοσοκομεία ήδη υπολειτουργούν.
    Κόβει, κόβει, κόβει.
    Ότι φτιάξαμε 50 χρόνια τώρα καταστρέφεται από τον Παπανδρέου μέσα σε λίγους μήνες.
    ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ.
    Στους γιατρούς να τα φάς βρε δοσίλογε.
    Τον Τσουσέσκου τον θυμάσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. -καταπολέμηση φοροδιαφυγής
    -αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας
    -περικοπή δαπανών στο δημόσιο
    Κάπου τα έχω ξανακούσει...

    ρε συ, το Γ@Π δεν έλεγε κάτι τέτοια με το lap top του;
    ¨Ηρθε τώρα και το @ντωνάκης με το power point να μας πει τα ίδια.
    Αλλα στο ίδιο σχολειό δεν πήγαν τα δυό τους τί περιμένεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μυαλό ταπετσαρία.
    Τί στο διάολο, πλήρη αποβιταμίνωση του εγκεφάλου έχει πάθει;
    ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΜΕ.
    Ρε παιδιά, ηρθε ο σωτήρας μας ο Τζέφρυ Τσάντ.
    Ανάσανα . . .
    Γελάνε και οι μάντρες!
    Αν τα πιστεύει αυτά που λέει αυτό το απολιφάδι που μας κυβερνάει δεν είναι κάν για λιθοβολισμό.
    Για δέσιμο είναι.
    Όξω παλιάνθρωπε από τη χώρα μας που από τότε που πήρες στα χέρια σου την Ελλάδα δεν έχουμε δεί άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν αυτές οι χιλιοειπωμένες κοινοτυπίες, είναι το οικονομικό πρόγραμμα του Αντωνάκη, και μ΄ αυτές τις μπούρδες περιμένει να μαζέψει ψήφους, μάλλον ούτε την δική του θα πάρει.

    Φτώχια, αέρας κοπανιστός και ευχολόγια που ακόμη και το ΚΚΕ τα έχει μέσα στο πρόγραμμα του.

    Καλά κρασιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τα απάνθρωπα μέτρα του Παπανδρέου και του Παπακωνσταντίνου, μας προέκυψαν και οι βοηθοί τους τώρα, η Θοδώρα Μητσοτάκη και ο Καρατζαφερομπούλης με τα 35 ακίνητα και τα δισεκατομμύρια περιουσία.
    Ρε δεν ντρέπεστε λίγο όλοι σας;
    Άνθρωποι είμαστε, πώς θα ζήσουμε;
    Κόβετε τους μισθούς, κόβετε τις συντάξεις, ανεβαίνει η ανεργία, οι ελεύθεροι επαγγελματίες πεινάνε και τα κλείνουνε, οι Δ.Υ. τραβάνε το δικό τους γολγοθά, ο πληθωρισμός ανεβαίνει, η βενζίνη εγινε πιό ακριβή από την κηροζίνη, εάν έχεις ένα σπιτάκι 100 τετραγωνικά θεωρείσαι ζάπλουτος στο τεκμαρτό εισόδημα ακόμα και εάν είσαι άνεργος.
    Ούτε ζώα να ήμασταν δεν θα δείχνατε τόση απαξία.
    Μας γαμάτε που μας γαμάτε, σκοτώστε μας κιόλας να ησυχάσετε, να ησυχάσουμε και εμείς.
    Την αιμορραγία δεν την αντέχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. http://www.stonpoutsomas.blogspot.com

    ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ….. ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ
    ΣΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΑΣ .
    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
    ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΤΟΜΙΚΑ Η ΟΜΑΔΙΚΑ
    ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ :
    http://www.stonpoutsomas.blogspot.com
    Ήρθε η ώρα της Εσχάτης Προδοσίας ....για όλους τους βολευτές
    ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (άρθρο 41 Συντ.).
    ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ. .. . . . . . . . . . Κ . Λ . Π . . . . .
    Επειδή η μήνυσης είναι μεγάλη να την διαβάστε
    Και να την αντιγράψετε από την ιστοσελίδα
    Ο ίδιος ο పౌత్సోస్ πουτσος ενταύθα
    Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
    Η ανω μηνυτήριος έχει ηδη κατατεθεί σε εισαγγελέα της χώρας ο οποίος σιωπά!
    http://www.stonpoutsomas.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στο 14% προβλέπει ο ΟΟΣΑ την ανεργία στην Ελλάδα.
    Δεν μας έφτανε η φτώχεια, έρχεται και η ανεργία τώρα.
    Από δώρο σε δώρο μας πάει ο Παπακωνσταντίνου.
    Πως θα την αντέξουμε τόοοοοση ευτυχία;
    Φαντάσου να είχαμε επιλέξει και τη βαρβαρότητα.
    Άλλον ένα μπράβο στον Παπανδρέου και τις επιλογές του.
    Λόγια, λόγια, λόγια.
    Δεν άλλαξες αγόρι μου γι' αυτό βουλιάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 07 Ιουλ 2010 1:27:00 μ.μ.,
    γράφεις κάτι πολύ απλό, αλλά δυστυχώς τα ζώα της δεξιάς δεν καταλαβαίνουν. ΤΟ 13,6% ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ. Αν το ΠΑΣΟΚ το παρουσίαζε χαμηλότερο, πάλι 13,6% θα το έβγαζαν οι Ευρωπαίοι και παράλληλα θα κατηγορούσαν την κυβέρνηση οτι κάνει πάλι παιχνίδια με τις στατιστικές.

    Για τον εξυπνάκια ...πρώην ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ (η νέα μόδα)
    07 Ιουλ 2010 1:51:00 μ.μ.,
    τον περασμένο Μάιο κυβέρνηση ήταν ο Καραμανλής. Αν μπορούσε, να έπαιρνε τα μέτρα που θεωρούσε σωστά. Αν δε μπορούσε να κυβερνήσει, να δήλωνε παραίτηση και να κάναμε εκλογές μαζί με τις Ευρωεκλογές.
    Για Ισπανία- ΠΟρτογαλία και μη συμμετοχή ΔΝΤ, λες ψέμματα. Η Μέρκελ απαίτησε τη συμμετοχή του ΔΝΤ για όποια χώρα μπει στο μηχανισμό. Αν μπουν στο μηχανισμό, θα συμμετέχει το ΔΝΤ.
    Λυπάμαι, όχι για τις μπαρούφες που λες εσύ και οι όμοιοί σου, αλλά γιατί αυτές τις μπαρούφες τις λέει και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης!
    Βουρ για μισθούς Τουρκίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Από την "Ημερησία"

    Η Ισπανία «βλέπει» ΔΝΤ και μηχανισμό στήριξης Ε.Ε.
    Τετάρτη, 16 Ιούνιος 2010
    Έκτακτη συνάντηση με τον Ισπανό πρωθυπουργό θα έχει την Παρασκευή ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν. Αν και το ισπανικό Δημόσιο κατάφερε, χθες, να αντλήσει 5,2 δισ. ευρώ από την αγορά, το κόστος ήταν εξαιρετικά υψηλό και οι ενδείξεις πληθαίνουν ότι η Ισπανία θα αναγκαστεί τις επόμενες ημέρες να προσφύγει στον Ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης και το ΔΝΤ.

    Από τον ΑΝΤ1
    Ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης με τη συμμετοχή του ΔΝΤ
    10 Μαι.
    Στη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης με τη συμμετοχή του ΔΝΤ, ο οποίος θα μπορούσε να διαθέσει 720 δισ. ευρώ στις χώρες του ευρώ που απειλούνται με χρεοκοπία, συμφώνησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα οι 27 υπουργοί οικονομικών της ΕΕ που συνεδρίαζαν εκτάκτως στις Βρυξέλλες, πάνω από 11 ώρες.
    Ειδικότερα, ο ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης θα διαθέτει 60 δισεκατομμύρια ευρώ μέσω δανείων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και 440 δισ. ευρώ μέσω δανείων από τα κράτη μέλη του ευρώ. Παράλληλα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα συμμετάσχει στο μηχανισμό με ποσό που θα μπορούσε να φτάσει τα 250 δισ. ευρώ.

    Εντάξει όσον αφορά τη συμμετοχή του ΔΝΤ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. εδω ο αλλος βγηκε με τα ψεμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. αντωνη αγορι μου μονο με χριστοπαναγιες και ακραιο λαικισμο θα ριξεις αυτη την κυβερνηση και θα ερθεις στην εξουσια.
    στην ελλαδα βρισκεσαι. δεν το εχεις καταλαβει ακομα?
    με πολιτικο πολιτισμο που πατε να περασετε δεν προκειται να κανετε τιποτα. σε νεοελληνες απευθυνεσαι.
    θελει χριστοπαναγια, γκαιμπελισμο και ξεσηκωμο του λαου.αυτα κανει μια ζωη εξαλλου και το πασοκ και σε κυβερνα 30 χρονια. μια παρενθεση ηταν η νδ.τον λουλη μην τον ρωτας, μια ζωη μαλακιες λεει.ακου εμενα, για καλο στα λεω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όσοι έκλεψαν από όλα τα κόμματα να πάνε στην ψειρού και να γίνει και κατάσχεση της περιουσίας τους και των συγγενών τους.
    Γιατί κυκλοφορεί ελεύθερος ο Τσουκάτος αφού έχει παραδεχθεί μόνος τους ότι έφερε μίζες της Ζίμενς στο πασόκ;
    Γιατί κυκλοφορεί ελέυθερος ο Μαντέλης αφού έχει παραδεχθεί μόνος του ότι έχει εσιπράξει μίζες (συγνώμη χορηγίες) από τη Μίζενς;
    Με τον Τσοχατζόπουλο και την αμύθητη ακίνητη περιουσία του, πότε στον κόρακα θα εκδικασθεί;
    Οι διαπιστωμένες μίζες των 6,7 εκατομμυρίων του πρωθυπουργικού φίλου του Τρεπεκλή πότε θα διερευνηθούν;
    Όλα στο φώς να τελειώνουμε.
    Δεν θα τους πιάσουμε όλους αλλά όσο πιό πολλούς τόσο καλύτερα.
    Θα μπορέσουμε, αν μη τί άλλο να αισθανόμαστε λιγότερο την αδικία και τη φτώχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. pathfinder news :οικονομικά νέα
    10/5/2010

    Ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης με τη συμμετοχή του ΔΝΤ

    Στη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης με τη συμμετοχή του ΔΝΤ, ο οποίος θα μπορούσε να διαθέσει 720 δισ. ευρώ στις χώρες του ευρώ που απειλούνται με χρεοκοπία, συμφώνησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα οι 27 υπουργοί οικονομικών της ΕΕ που συνεδρίαζαν εκτάκτως στις Βρυξέλλες, πάνω από 11 ώρες.
    Ειδικότερα, ο ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης θα διαθέτει 60 δισεκατομμύρια ευρώ μέσω δανείων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και 440 δισ. ευρώ μέσω δανείων από τα κράτη μέλη του ευρώ. Παράλληλα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα συμμετάσχει στο μηχανισμό με ποσό που θα μπορούσε να φτάσει τα 250 δισ. ευρώ.

    Ημερησία, 16/6/2010:
    Έκτακτη συνάντηση με τον Ισπανό πρωθυπουργό θα έχει την Παρασκευή ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν. Αν και το ισπανικό Δημόσιο κατάφερε, χθες, να αντλήσει 5,2 δισ. ευρώ από την αγορά, το κόστος ήταν εξαιρετικά υψηλό και οι ενδείξεις πληθαίνουν ότι η Ισπανία θα αναγκαστεί τις επόμενες ημέρες να προσφύγει στον Ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης και το ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. μία παπαριά !!!

    αυτό πότεινε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. πω...ΠΩ..ΠΩ... ±!!!!
    ΟΙ ΝΕΚΡΟΦΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ
    ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ !!!
    Ζωή σε λόγου μας !

    Τυχερούς (χωρίς εισαγωγικά) ανακάλυψε το ΠΑΣΟΚ και τα ΝΕΑ μέσα στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο!!!

    Ας δούμε ποιοι είναι λοιπόν οι “τυχεροί”:

    - Οι χήρες/οι που ο σύζυγός τους πέθανε μετά τα 3 χρόνια γάμου…

    - οι άγαμοι γιοί που πέθαναν οι γονείς τους και ήταν δημόσιοι υπάλληλοι…

    Άρα σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ και τα ΝΕΑ θεωρείσαι τυχερός αν πεθάνει ο άντρας σου ή η γυναίκα σου, μετά από 3 χρόνια γάμου ή αν πεθάνουν οι γονείς σου και είσαι άγαμος!!!

    Ζωή σε λόγου μας.
    + Γιωργάκη ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. εκεί που λέγαμ ε ότι θα ακούσουμε κάτι σοβαρό από τον πρόεδρο της Νέας δημοκρατίας, δυστυχώς σήμερα κατέστει φανερό ότι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
    Οι προτάσεις του Σαμαρά, στην κυριολεξία θα μας οδηγούσαν στη χρεωκοπία.

    Αοριστολογίες, ευχολόγια, μεγαλόστομες και πομπώδεις κορώνες, λαικισμοί και ουσία μηδέν.

    Εδωσαν και πήραν οι γνωστές βουβουζέλες :

    " ανοιγμα κλειστων επαγγελματων" ( γιατι δεν το εκανε η Νεα Δημοκρατια μας το εξηγησε ο Σαμαρας ; )
    "αρση καμποταζ" ( γιατι δεν το εκανε η Νδ μας το εξηγησε ο Σαμαρας ; )
    "παταξη της γραφειοκρατιας" ( γιατι δεν την παταξε....η ΝΔ μας το εξηγησε ο Σαμαρας ; )
    "περιστολη δαπανων", "μεταταξεις".....και αλλες τετοιες γραφικες θεωρητικολογιες που η ΝΔ δεν μας απαντησε γιατι δεν τα επραξε οσο ηταν κυβερνηση;

    Κε Σαμαρά, μη το κουράζετε άλλο...πείραμε δείγμα προγράμματος από κόμμα Αστικό, Ιδιωτικής Πρωτοβουλίας και με απέχθεια σε κάθε τι Κρατικό!!!!!!!!!!! 700 Κρατικούς Φορείς, και μοριοδότηση-διορισμοί-μονιμοποίηση των Κρατικων Σταζ(νόμος Παυλόπουλου) με κονδύλια του Ιδιωτικού Υπαλλήλου!!!!!!!!...(Ζήσε το μύθο σου στην Ελλάδα!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. εκεί που λέγαμ ε ότι θα ακούσουμε κάτι σοβαρό από τον πρόεδρο της Νέας δημοκρατίας, δυστυχώς σήμερα κατέστει φανερό ότι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
    Οι προτάσεις του Σαμαρά, στην κυριολεξία θα μας οδηγούσαν στη χρεωκοπία.

    Αοριστολογίες, ευχολόγια, μεγαλόστομες και πομπώδεις κορώνες, λαικισμοί και ουσία μηδέν.

    Εδωσαν και πήραν οι γνωστές βουβουζέλες :

    " ανοιγμα κλειστων επαγγελματων" ( γιατι δεν το εκανε η Νεα Δημοκρατια μας το εξηγησε ο Σαμαρας ; )
    "αρση καμποταζ" ( γιατι δεν το εκανε η Νδ μας το εξηγησε ο Σαμαρας ; )
    "παταξη της γραφειοκρατιας" ( γιατι δεν την παταξε....η ΝΔ μας το εξηγησε ο Σαμαρας ; )
    "περιστολη δαπανων", "μεταταξεις".....και αλλες τετοιες γραφικες θεωρητικολογιες που η ΝΔ δεν μας απαντησε γιατι δεν τα επραξε οσο ηταν κυβερνηση;

    Κε Σαμαρά, μη το κουράζετε άλλο...πείραμε δείγμα προγράμματος από κόμμα Αστικό, Ιδιωτικής Πρωτοβουλίας και με απέχθεια σε κάθε τι Κρατικό!!!!!!!!!!! 700 Κρατικούς Φορείς, και μοριοδότηση-διορισμοί-μονιμοποίηση των Κρατικων Σταζ(νόμος Παυλόπουλου) με κονδύλια του Ιδιωτικού Υπαλλήλου!!!!!!!!...(Ζήσε το μύθο σου στην Ελλάδα!!!!)
    Είναι πραγματικά λυπηρό -και τραγικό για τον τόπο- το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής να έχει πάρει τέτοιο κατήφορο και να έχει εκλέξει για αρχηγό έναν κομματάρχη της κακιάς ώρας. Καλά, αυτόν δηλαδή μας προτείνουν για αυριανό πρωθυπουργό; Θα συνιστούσα στους νεοδημοκράτες πριν ξαναμαζευτούν για να ψηφίσουν για αρχηγό να δουν ξανά και ξανά το "Υπάρχει και φιλότιμο" μήπως και αποφύγουν αυτή τη φορά να εκλέξουν άλλον έναν Μαυρογιαλούρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΟΥΒΛΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ!!!
    Ντορα και κιλτιδης βεβαιως βεβαιως

    Aυτή η κίνηση θα είναι και η οριστική ταφόπλακα του Μητσοτακέικου! Ουφ!

    Η Ντόρα,ο Κιλτίδης και οι όμοιοί τους έχουν κάθε δικαίωμα να αυτοκτονήσουν πολιτικά. Ας μην τους το στερήσουμε.
    Ας ακολουθήσουν τον Πασοκικό θίασο στον γκρεμό,αφού έτσι επέλεξαν.

    Μα είναι δυνατό κουκλοθέατρο ..δίχως καραγκιοζοπαιχτρια …θα μαραζώσουμε.

    Για τον σοσιαλισμό αγωνίζεται και η Ντόρα.
    Άντε και στο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ σε λίγο για να ακολουθήσει την τύχη του Μάνου και του Αδριανόπουλου.

    6,59 ΧΑΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ
    ΚΟΡΜΙ.
    ................................
    Να σε δώ ΠΑΣΟΚΟ να ζητωκραυγάζεις την κόρη του Μητσοτάκη μόνο θέλω !
    .................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. EINAI ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ.
    ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΣΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ"ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ.ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΗΤΩ.
    ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΑΜΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 8:08 ΣΤΟΚΑΤΖΙΔΙΚΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΡΙΚΟ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΔΑΠ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ;ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ !!!

    ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΜΟΥΝΤΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΑΝ ΤΗ ΧΕΛΩΝΑ ΚΑΡΕΤΑ ΚΑΡΕΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΠΟΝΑΝΕ
    ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΟΥΜΕ
    ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ
    ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΤΟΡΑΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ

    Μετά το MEGA της πασοκΧΟΥΝΤΑΣ.
    και το ντορικό ΑΛΤΕΡ άρχισε την επίθεση σε όσους διαφωνούν με το ΔΝΤ…
    Δεν βλέπετε ότι κάποια μπλογκ ( όπως το τροκτικό )έχουν θάψει τα αντιμέτρα του Σαμαρά ;

    Δεν βλέπετε που εκβιαζουν τους διαφωνούντες βουλευτές ;
    Να ετοιμαστούν για τα κανάλια, τα ΜΜΕ, τα μπλογκ και τους μεγαλοδημοσιογράφους που στηρίζουν την ταφόπλακα της Ελλάδος, το μνημόνιο.
    Να τους φτύνουμε παντού.
    Να μην τους βλέπουμε.
    Να μην μπορούν να κυκλοφορούν…
    ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ..ΤΟΥΜΠΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση