GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε νέο σκάνδαλο ο "ταμίας" του Σαρκοζί...

Σε νέο σκάνδαλο εμπλέκουν τα γαλλικά μέσα τον Γάλλο υπουργό Ερίκ Βερτ, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο μάτι του κυκλώνα για την περίφημη υπόθεση...

Σε νέο σκάνδαλο εμπλέκουν τα γαλλικά μέσα τον Γάλλο υπουργό Ερίκ Βερτ, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο μάτι του κυκλώνα για την περίφημη υπόθεση Μπετανκούρ.
Δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου κατηγορούν τον Βερτ ότι πούλησε σε χαμηλή τιμή σε γνωστούς του ένα κρατικό ιππόδρομο όταν ήταν υπουργός Προϋπολογισμού.
Όπως ανέφερε η εφημερίδα «Le Canard enchaine» ο υπουργός της κυβέρνησης Σαρκοζί, ακριβώς πριν αποχωρήσει από το υπουργείο Πολιτισμού, το Μάρτιο του 2010, για να αναλάβει το υπουργείο Εργασίας, «ξεπούλησε ένα τμήμα του δάσους της Κομπιέν με τον...
 ιππόδρομο και το γκολφ του, σε μια φιλική ένωση», που ως τότε μίσθωνε τους χώρους αυτούς, έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, τιμή σαφώς κατώτερη απ' αυτή της αγοράς.
Απαντώντας σε ερώτηση του Γαλλικού Πρακτορείου, το υπουργείο Προϋπολογισμού αμφισβήτησε την πληροφορία αυτή διαβεβαιώνοντας ότι η παραχώρηση «πραγματοποιήθηκε με εντελώς νόμιμο τρόπο και προς το συμφέρον του κράτους».
Πηγές: ΑΠΕ – ΜΠΕ Γαλλικό πρακτορείο

4 σχόλια

  1. Πασοκ

    Επιβαβαιωνεται για αλλη μια φορα ο δρ Κουτσουκος

    οι πολιτικοι του παρελθοντος (Κωσταντοπουλος κλπ) για να μεινουν στην επικαιροτητα θα κανουν σαν την Τζουλια και την Ντουβλη και ας τους πετανε ντοματες...

    Ο Δρ Κουτσουκος μολις εφτασε στη Μυκονο και τον χαιρετησαν ολοι στην προβλητα...για να παει Δηλο
    που εχει και τα γεννεθλια του στις 14 Ιουλιου ημερα πτωσεως Βαστιλης!!!

    Μαντω Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτυστή ο Κωστάλας είναι τούτη η λούγκρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΣΙΛΙΑ ΗΛΙΕ-ΗΛΙΕ-ΘΕΕ !!!
    Μικρέ Γιωργάκη,
    Παμμέγιστε,
    Γιγαντοτεράστιε,
    Τιτανομέγιστε
    Αρχοντα των Πέντε Ηπείρων και Εξαρχε των ΄Βορείων και Νοτίων Θαλασσών,
    Μέγα Δομέστικε των Ανατολικών και Δυτκών Θεμάτων της Αυτοκρατορίας…
    Θέλεις και άλλους τίτλους;

    Η φίλη σου Θεοδώρα Νταιλιάνα
    της Ελευθεροτυπίας,που δεν έχει καμία σχέση έστω με το ρεπορτάζ υγείας.
    στο ΔΣ του Ωνάσειου...ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ !!

    Λέγεται ότι από την ΕΡΤ έχει καμιά δεκαριά χρόνια να περάσει (έστω και απ’ έξω)…

    ΥΓ. Η Νταϊλιάνα είναι φυσικά η σύζυγος του Κ. Νταϊλιάνα, ΓΓ. Υπ. Δικαιοσύνης επί Γιαννόπουλου, υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ το 2007 στα Τρίκαλα, υπεύθυνου νομικού του τμήματος τεκμηρίωσης του ΠΑΣΟΚ και φυσικά γνωστού του βαρυποινίτη Βλαστού του οποίου θα κανόνιζε την μεταγωγή σε φυλακή της αρεσκείας του!!!

    ΦΑΤΕ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΑΚΕΤΖΗ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΜΑΤΑ _____________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ.
    -----------------------------------

    "Επεισόδιο με τον Κουτρουμάνη σε ταβέρνα"

    "Δυσάρεστη ήταν την Τρίτη το βράδυ η έξοδος του υφυπουργού εργασίας Γ. Κουτρουμάνη σε γνωστή ταβέρνα των Αμπελοκήπων.

    Αρχικά μια γυναίκα τον ρώτησε με ποιο δικαίωμα και ποια εξουσιοδότηση τις κλέβει το μισθό, τη σύνταξη των γονιών της, το μέλλον των παιδιών της.

    Αργότερα άλλοι θαμώνες άρχισαν να του ζητάνε το...
    λόγο, να τον αποκαλούν δοσίλογο και να του εξηγούν ότι είναι ανεπιθύμητος ανάμεσά τους.
    Ο Γ. Κουτρουμάνης αρχικά ρώτησε τη γυναίκα για το επάγγελμά της, λες και δεν ξέρει ότι με τα μέτρα και τους νόμους που ψηφίζουν, αφαιρούν δικαιώματα από όλους τους εργαζόμενους, χτυπάνε όλη την κοινωνία.
    Στη συνέχεια άκουγε με σκυμμένο το κεφάλι αλλά ένας παρατρεχάμενός του που καθόταν στο ίδιο τραπέζι, προκαλούσε τους πολίτες και μάλιστα έβρισε χυδαία κάποιες γυναίκες που διαμαρτύρονταν.
    Το επεισόδιο κράτησε για ώρα και η ένταση ανέβηκε.

    Να θυμίσουμε ότι ο Κουτρουμάνης ήταν συνδικαλιστής και μάλιστα μέλος της διοίκησης της ΑΔΕΔΥ και μεταλλάχτηκε σε υφυπουργό εργασίας και δήμιο των εργαζομένων που μέχρι πριν λίγο καιρό υποτίθεται ότι εκπροσωπούσε!

    Όχι απλά δοσίλογος λοιπόν αλλά και γενίτσαρος.
    Πάντως αναμένεται όλο και πιο δύσκολη η ζωή των κυβερνητικών στελεχών και όποιων κάθε φορά που σηκώνουν το χεράκι τους καταδικάζουν και φτωχαίνουν εκατομμύρια ανθρώπους."

    ANAΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση