GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Οχι πρόωρες" από τον Π. Παναγιωτόπουλο αλλά ως ...προσωπική άποψη!

Μήπως συμφέρουν και τον Σαμαρά κάλπες το φθινόπωρο; Κατά των πρόωρων εκλογών τάχθηκε, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του,  ο εκπρόσωπος Τύπου τη...

Μήπως συμφέρουν και τον Σαμαρά κάλπες το φθινόπωρο;
Κατά των πρόωρων εκλογών τάχθηκε, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του,  ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος λέγοντας ότι "δεν έχουμε ανάγκη να κάνουμε εκλογές κάθε εννια  μήνες σε αυτή τη συγκυρία". Επίσης υποστήριξε ότι "χρειάζεται να γίνει αναθεώρηση του Συντάγματος από την επόμενη Βουλή".
Διευκρίνισε πάντως ότι πρόκειται για "απόψεις προσωπικές".
Αυτό σημαίνει ότι ως...
 κόμμα η ΝΔ -και η ηγεσία της- μπορούν να θέλουν τις πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο; Για να ξεκαθαρίσει και το εσωκομματικό τοπίο και να μπορεί να κινείται "χωρίς προβλήματα" την επόμενη μέρα ο Αντ. Σαμαράς;
Με λίστα θα γίνουν άλλωστε σε μια τέτοια περίπτωση...
Ο Αδιάκριτος

10 σχόλια

  1. Έχουμε δηλαδή την πολυτέλεια να μείνει έστω και μια μέρα ακόμη αυτή η κυβέρνηση στην εξουσία;

    Καταργούν τα πάντα “για τη σωτηρία της πατρίδας”, καταργούν το Σύνταγμα, αφού η εφαρμογή δεν φαίνεται αρκετά “λογική” στον κ. Παπανδρέου, καταργούν και τις εκλογές γιατί είναι πολυέξοδες!

    Ζήτω το ΠΑΣΟΚ, ζήτω ο ΓΑΠ να λέμε, είναι το μόνο δικαίωμα που μας απέμεινε!

    Εκλογές ΤΩΡΑ και αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι, όλοι ψήφο στον Αντώνη Σαμαρά να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ αυτός ο τόπος!

    Τουλάχιστον με τον Τσολάκογλου υπήρχε πραγματική στρατιωτική κατοχή και δικαιολογείται να έχεις τότε κυβέρνηση δοσίλογων. Σήμερα, τι δικαιολογία υπάρχει;;;

    ~~~
    Τις επόμενες εκλογές μπορεί να τις κερδίσει ο Σαμαράς με ένα μικρό επιτελείο συνεργατών.
    Η Ν.Δ.ως κόμμα και μηχανισμός, του είναι ακόμα βαρίδι και θα παραμείνει για αρκετό καιρό.
    ~~~~~~~~~~
    Είναι στο χέρι του Αντώνη να συντρίψει τους μηχανισμούς και τα φλεουδα μέσα στη ΝΔ. Να την ξανακάνει ελκυστική στην κοινωνία και να βρει διόδους για να περάσει στους Έλληνες τα μηνύματά του. Στα ΜΜΕ πάσχει η ΝΔ. Ας αξιοποιήσει τουλάχιστον το ΊΝτερνετ όπου μέχρι τώρα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Έχει αποδειχθεί περίτρανα τον τελευταίο χρόνο ότι διαδυκτιακά παράγεται πολύ περισσότερος και ουσιαστικότερος πολιτικός λόγος απ’ ότι στα κομματικά όργανα της ΝΔ. Οι διακδυκτική κοινωνία πολιτών είναι πιο μπροστά από τους συνήθεις βαρετούς πολιτικούς μανδαρίνους. Αυτή είναι η μόνη ελπίδα για να δημιουργηθεί κάτι νέο “από τα κάτω”. Όμως υπάρχουν πάρα πολλοί συμπολίτες μας που δεν έχουν σχέση με το διαδίκτυο. Πως θα φτάσει αυτός ο πολιτικός λόγος σε αυτούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γκρίζες ζώνες διατρέχουν και την άλλη πολυδιαφημισμένη επένδυση, του Κατάρ στο «ενεργειακό κέντρο» του Αστακού.
    Η επένδυση υποτίθεται ότι θα φτάσει τα 3,5 δισ. ευρώ, θα δημιουργήσει 1.500 θέσεις εργασίας και περιλαμβάνει σταθμό ηλεκτροπαραγωγής με καύση αερίου, σταθμό επαναεριοποίησης υγροποιημένου αερίου, θερμοκήπιο άλγης για βιοκαύσιμα και σταθμό μεταφόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων. Το όφελος για το δημόσιο είναι ταμειακά μηδενικό, ενώ για τη δημόσια γη, τη Βιομηχανική Περιοχή που μεταβιβάζεται στην κοινοπραξία, μόνον οι τράπεζες θα εισπράξουν 200 εκατ. ευρώ έναντι δανείων του προηγούμενου επενδυτή που «έκαψε» το έργο. Για την επένδυση χορηγήθηκαν με διαδικασίες εξπρές άδειες από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, το υπουργείο Περιβάλλοντος και το νομαρχιακό συμβούλιο Αιτωλοακαρνανίας, κατά παρέκκλιση υπουργικής απόφασης για τις χρήσεις γης. Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε στη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, η κοινοπραξία του Αστακού (στην οποία, πλην του Κατάρ συμμετέχουν λιβανέζικη αλλά και γερμανική εταιρία) απέκρυψε μια κρίσιμη λεπτομέρεια: η μονάδα ηλεκτροπαραγωγής θα καίει όχι υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG), αλλά υγροποιημένο πετρελαϊκό αέριο (LPG), η αποθήκευση του οποίου θεωρείται υψηλής επικινδυνότητας και έχει προκαλέσει πολύνεκρα ατυχήματα στο Μεξικό και στην Ιταλία. Το Κατάρ, φυσικά, ως μεγάλος παραγωγός του «επικίνδυνου» καυσίμου έχει κάθε λόγο να διοχετεύσει το προϊόν του και να πυκνώσει τις «βάσεις» του στην Ευρώπη. Λέγεται δε, ότι από το μεγαλεπήβολο πρόγραμμα των 3,5 δισ. η μονάδα παραγωγής ρεύματος από πετρελαϊκό αέριο (με προορισμό κατά 70% την Ιταλία) είναι ίσως και το μόνο που το ενδιαφέρει και τα υπόλοιπα τμήματα απλώς… διακοσμούν την επένδυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μωρή ψιλοτακουνάτη τάπα της πολιτικαντικής και στραβοχυμένε λουκουμά της προικοθηρίας, όσο είχε δικαίωμα ο τσολάκογλου να κάνει εκλογές άλλο τόσο έχει και το σάπιο πολιτικό σύστημα το οποίο εσείς απαρτίζετε με τωρινό αρχηγό τον απόλυτο GAP.
    Α, και που είσαι μωρέ σκατοκοντέ, πέρνα μωρή τάπα από το Κολωνάκι για να καταλάβεις τι σημαίνει σωστή γιαουρτιά, και ας έχεις και τον μπάτσο σου μαζί, καραγκιόζη.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο γυαλακια! και οταν ειναι η δεξια κυβερνηση θα σας ζαλιζουν καθε τρεις και λιγο για προωρες εκλογες και ας πηγαινουν ολα καλα.
    τετοιοι μαλακες εισαστε.
    τωρα κανετε ολοι τουμπεκι.
    ρε εκει ρε μια ζωη στην αντιπολιτευση. ετσι και αλλιως ντρεπεσται να πειτε τα πραματα με το ονομα τους. εχουμε ευρωπαικο πολιτικο πολιτισμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πασοκ

    Επιβαβαιωνεται για αλλη μια φορα ο δρ Κουτσουκος

    οι πολιτικοι του παρελθοντος (Κωσταντοπουλος κλπ) για να μεινουν στην επικαιροτητα θα κανουν σαν την Τζουλια και την Ντουβλη και ας τους πετανε ντοματες...

    Ο Δρ Κουτσουκος μολις εφτασε στη Μυκονο και τον χαιρετησαν ολοι στην προβλητα...για να παει Δηλο
    που εχει και τα γεννεθλια του στις 14 Ιουλιου ημερα πτωσεως Βαστιλης!!!

    Μαντω Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΙΤΡΙΝΕ ..ΠΑΝΟ..ΘΥΜΙΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ.........ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3 σχόλια για “Αναβρασμός και αντάρτικα στο ΠΑΣΟΚ”

    1. Ο πραγματικός αναβρασμός θα έλεθει όταν αρχίσουν να πέφτουν οι πέτρες σύννεφο.
    Δυστυχώς για το πασόκ, δεν είναι ο Παπανδρέου ο μόνος ένοχος.
    Είναι ο ηθικός αυτουργός αλλά δεν είναι ο μόνος ένοχος.
    Όλοι ανεξαιρέτως οι βουλευτές του είναι συνένοχοι στο έγκλημα εναντίον των συνταξιούχων, των εργαζομένων και της νεολαίας.
    Απορώ με τις υποτιθέμενες ηθικές αρχές που έχουν.
    Φούμαρα, σκέτα φούμαρα.
    Μία γυναίκα, μια παγκόσμια πρωταθλήτρια, η Σοφία η Σακοράφα είναι η μόνη με συνείδηση μέσα σε ένα κόμμα 160 εγωπαθών παρτάκηδων που το μόνο που τους νοιάζει είναι μια βουλέυτική ψωροέδρα, λές και θα την τέχουν για πάντα.
    Το κούτελο, το όνομα και η υπόληψή τους όμως λερώθηκε για πάντα.
    Μπράβο στη Σοφία Σακοράφα, ξανάφερε πάλι το ήθος και το φιλότιμο στην πολιτική.
    Μακάρι όλα τα κόμματα να είχαν περισσότερους και περισσότερες σαν τη Σοφία.
    Θα ήταν άλλη η Ελλάδα σήμερα.

    2. Δεν πρέπει να δηλώσει ο Σαμαράς ότι όταν έρθει στην εξουσία θα συστήσει εξεταστικές επιτροπές για τα Greek Statistics που φούσκωσαν το έλλειμα στο 13,9% και για την εκτίναξη των spreads με τις αποφάσεις της ΤτΕ και τις εντολές του Παπακωσταντίνου;
    Ή θα κινηθεί πάλι στην λογική ότι εμείς θα έρθουμε για να ενώσουμε τους Έλληνες;;;;

    3.Πού είναι οι αντάρτες καλέ?
    Εδώ, με βάση τα λεγόμενα του GAP, μόνο το ΛΑΟΣ έχει υπεύθυνη στάση. χο! χο! Ούτε καν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!
    Απροπό ο Καρατζαφέρης δεν είχε δηλώσει πως σκοπός του είναι να διώξει το GAP από την εξουσία?
    χο! χο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΑΣΙΛΙΑ ΗΛΙΕ-ΗΛΙΕ-ΘΕΕ !!!
    Μικρέ Γιωργάκη,
    Παμμέγιστε,
    Γιγαντοτεράστιε,
    Τιτανομέγιστε
    Αρχοντα των Πέντε Ηπείρων και Εξαρχε των ΄Βορείων και Νοτίων Θαλασσών,
    Μέγα Δομέστικε των Ανατολικών και Δυτκών Θεμάτων της Αυτοκρατορίας…
    Θέλεις και άλλους τίτλους;

    Η φίλη σου Θεοδώρα Νταιλιάνα
    της Ελευθεροτυπίας,που δεν έχει καμία σχέση έστω με το ρεπορτάζ υγείας.
    στο ΔΣ του Ωνάσειου...ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ !!

    Λέγεται ότι από την ΕΡΤ έχει καμιά δεκαριά χρόνια να περάσει (έστω και απ’ έξω)…

    ΥΓ. Η Νταϊλιάνα είναι φυσικά η σύζυγος του Κ. Νταϊλιάνα, ΓΓ. Υπ. Δικαιοσύνης επί Γιαννόπουλου, υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ το 2007 στα Τρίκαλα, υπεύθυνου νομικού του τμήματος τεκμηρίωσης του ΠΑΣΟΚ και φυσικά γνωστού του βαρυποινίτη Βλαστού του οποίου θα κανόνιζε την μεταγωγή σε φυλακή της αρεσκείας του!!!

    ΦΑΤΕ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΑΚΕΤΖΗ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΜΑΤΑ _____________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΠΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΟΙΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ - ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΡΘΩΣ ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΖΩΝΤΑΝΑ !!!

    ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΛΕΚΙΝΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ 10 ΠΛΑΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΛΠ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.500.000 ΕΚΕΤΟΜΥΡΙΑ € ?

    KOSTOYMI GRABATA GYALIA ME SOFISTIKE SKELETO ARMANI GKOYTSI PRADA DOM PERINION KAI 3 AYGA TOYRKIAS ZETOR MPAXTSE AFERIM KOYTSOUK TSOUK TSOUK ONTAN

    DA !!!

    KAI BEBAIA XLIDATES DIAKOPES PENTIKIOUR MANIKIOUR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΑΣΙΛΙΑ ΗΛΙΕ-ΗΛΙΕ-ΘΕΕ !!!
    Μικρέ Γιωργάκη,
    Παμμέγιστε,
    Γιγαντοτεράστιε,
    Τιτανομέγιστε
    Αρχοντα των Πέντε Ηπείρων και Εξαρχε των ΄Βορείων και Νοτίων Θαλασσών,
    Μέγα Δομέστικε των Ανατολικών και Δυτκών Θεμάτων της Αυτοκρατορίας…
    Θέλεις και άλλους τίτλους;

    Η φίλη σου Θεοδώρα Νταιλιάνα
    της Ελευθεροτυπίας,που δεν έχει καμία σχέση έστω με το ρεπορτάζ υγείας.
    στο ΔΣ του Ωνάσειου...ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ !!

    Λέγεται ότι από την ΕΡΤ έχει καμιά δεκαριά χρόνια να περάσει (έστω και απ’ έξω)…

    ΥΓ. Η Νταϊλιάνα είναι φυσικά η σύζυγος του Κ. Νταϊλιάνα, ΓΓ. Υπ. Δικαιοσύνης επί Γιαννόπουλου, υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ το 2007 στα Τρίκαλα, υπεύθυνου νομικού του τμήματος τεκμηρίωσης του ΠΑΣΟΚ και φυσικά γνωστού του βαρυποινίτη Βλαστού του οποίου θα κανόνιζε την μεταγωγή σε φυλακή της αρεσκείας του!!!

    ΦΑΤΕ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΑΚΕΤΖΗ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΜΑΤΑ _____________

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση