GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αντιδράσεις των βουλευτών της ΝΔ στις καταγγελίες Πάγκαλου...

Σκληρή ήταν η απάντηση των βουλευτών της ΝΔ, μέσω του ΣΚΑΪ 100,3, στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, για προσ...

Σκληρή ήταν η απάντηση των βουλευτών της ΝΔ, μέσω του ΣΚΑΪ 100,3, στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, για προσλήψεις συγγενών υπουργών της προηγουμένης κυβέρνησης στην ΑΓΡΟΓΗ.
Ο Μιχάλης Χαλκίδης επεσήμανε ότι η ΑΓΡΟΓΗ δημιουργήθηκε επί πρωθυπουργίας Σημίτη και αναφερόμενος στην κόρη του, η οποία είναι υπάλληλος της ΑΓΡΟΓΗΣ, είπε ότι...
 προσελήφθη το 1999. Ακόμα, κάλεσε τον κ. Πάγκαλο να δώσει στη δημοσιότητα τον κατάλογο με όλους όσους προσελήφθησαν τελευταίοι στη Βουλή, επισημαίνοντας ότι έγιναν προσλήψεις από όλα τα κόμματα εκτός του ΚΚΕ.
Ο πρώην υπουργός Σωτήρης Χατζηγάκης κάλεσε τον κ. Πάγκαλο αν υπάρχει οποιαδήποτε παρανομία στις προσλήψεις της Βουλής, να τις στείλει στον εισαγγελέα, υπογραμμίζοντας ότι δε θα γίνουν δεκτές οι μαζικές κατηγορίες.
Επίσης αναρωτήθηκε «αν ένας πολιτικός έχει ένα παιδί με προσόντα, θα πρέπει να το αποκλείει από το δικαίωμα της εργασίας; Αυτές είναι μέθοδοι γκεμπελικοί».
Αναφερόμενος πιο συγκεκριμένα στην ΑΓΡΟΓΗ, τόνισε ότι «δεν επιτρέπουμε την κατάργηση μίας εταιρίας, όταν πρόκειται για πράξη που κρύβει συμφέροντα» προσθέτοντας ότι με την κατάργησή της, θα αναλάβουν το έργο της ιδιωτικές εταιρίες, που θα μπορούν να προχωρούν ακόμα και σε αλλαγές της χρήσης γης.
Σχετικά με τις κατηγορίες του Θ. Πάγκαλου για την πρόσληψη του κουμπάρου του, ο κ. Χατζηγάκης τόνισε πως η όλη διαδικασία της πρόσληψης στην εταιρεία, έγινε με καθόλα νόμιμο τρόπο.
Από την πλευρά του, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης αποκάλεσε ψεύτη τον Θεόδωρο Πάγκαλο και τον κάλεσε να βρει τη ληξιαρχική πράξη που φαίνεται ότι έχει βαφτίσει το συγκεκριμένο άνθρωπο και εκείνος θα ζητήσει δημόσια συγγνώμη.
(πηγή
http://www.skai.gr)

13 σχόλια

  1. Ξυπνήστε και πάρτε τους όλους με τις πέτρες.

    ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

    << ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ !!! >>

    -Τα διόδια στις εθνικές οδούς.
    Αρνούμαι και να υπογράψω τη δήλωση μη-πληρωμής.

    -Τις τράπεζες και τους τοκογλύφους.
    Η υπονόμευση της ελληνικής οικονομίας και η κρίση οφείλονται σε αυτές που ποντάρησαν στην κρίση για να μας κλέψουν ό,τι έχουμε και δεν έχουμε.

    -Τα εισαγόμενα σκουπίδια των supermarket.
    Αγοράζω ελάχιστα και ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

    -Τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.
    Θεωρώ τη μεγαλύτερη ηλιθιότητα να μιλάω στο κινητό.

    -Τους νταβατζήδες των καυσίμων.
    Κινούμαι ελάχιστα με το ΙΧ μου.

    -Τα κωλο-μπαρ και τους νταβατζήδες τους.
    Ο καφές τους στοιχίζει 10 λεπτά. Ας βρούν άλλους μαλάκες να τα πάρουν.



    Να πληρώσουν αυτοί που την δημιούργησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε ο Μαρκογιαννης εχει κανει το γραφειο του ρουσφετομαγαζο. Στα Χανια ολοι ξερουνε οτι χωρις σκουλακη, βαλυρακη μαρκογιαννη και προπαντος ντον μητσοτονε, στο ηλιο μοιρα δεν εχεις..Ο μαρκογιαννης εδινε αριθμημενα ψηφοδελτια στα μελη της ΝΔ, καθε φορα που γινοτανε εκλογες της ΝΟΔΕ και αλλοιμονο τους αν δεν βρισκοτανε στην καλπη με ψηφο στον αρχιμαλακα Βουρβαχη. Μια κωλοπαρεα απο καμια δεκαρια τσογλανια, ειχανε κανει την ΝΔ παραμαγαζο του Μητσοτακη και του Μαρκογιαννη. Τομαρια, αδερφια, τομαρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδη,ολα τα σιχαμερα αρχιλαμογια,τι θενε τωρα,να μας πεισουν οτι δεν γινονται παρανομα οι διορισμοι των δικων τους,η να υποστηριξουν το δικαιωμα στην εργασια των δικων τους?Πως γινεται να εχουν παντα τις πιο καλες και προκλητικες θεσεις,συνηθως χωρις τα αντιστοιχα προσοντα.Ασε τα εξτρα απο δεκαδες επιτροπες,συμβουλια κλπ.Ερχεται η ωρα σας λαμογια,κοπροσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιός τα λέει όλα αυτά;
    Ο Πάγκαλος το ίσιο παλληκάρι που σαν Υπουργός Εξωτερικών διέταξε τον Λυμπέρη να πεί ψέμματα στα κανάλια ότι την Ελληνική σημαία την πήρε ο αέρας στα Ίμια;
    Ο ίδιος Πάγκαλος που παρέδωσε τον Οτσαλάν στους τούρκους στρατοωτικούς;
    Ο ίδιος Πάγκαλος που σαν προϊστάμενος του Γιώργου βλάκα τον ανέβαζε, πανηλίθιο τον κατέβαζε;
    Εάν μιλάμε για άλλο Πάγκαλο να μας το πείτε να τον πάρουμε ίσως στα σοβαρά.
    Εάν μιλάμε για τον αντιπρόεδρο του πασόκ . . . χα χα χα!
    (400.000 άτομα διόρισε μόνο ο σημίτης και επίσης 75.000 αμόρφωτους πασόκους συμβασιούχους η Νέα Δημοκρατία το 2006. Τα ξέχασες παιδοβούβαλε, ή θυμάσαι μόνο όσα σε συμφέρουν;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!
    ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 10,5 ΜΟΝΑΔΩΝ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ???
    ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ Μ@Λ@Κ@Σ??

    ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΕΕΕΕΕΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν αρχίσουν οι πέτρες να δείς τι πλάκα έχει να γίνει.
    Ο Παπανδρέου δεν έχει συνειδητοποιήσει τί σημαίνουν τα επαίσχυντα μέτρα για το λαό.
    Δεν καταλαβαίνει τί είναι να μην έχεις λεφτά να βάλεις την πανάκριβη σοσιαλιστική βενζίνη στο απαξιωμένο πιά αμάξι, δεν καταλαβαίνει πόσο δύσκιολο είναι για τον κόσμο να πληρώνει λογαριασμούς και φροντιστήρια, δεν μπορεί κάν να φαβταστεί τί σημαίνει εργασιακή ανασφάλεια σε ένα κόμσο που εάν χάσεις τη δουλειά σου είσαι νεκρός!
    Γι’ αυτό σου λέω, δεν έχει συνειδητοποιήσει τί σημαίνει 40 χρόνια ένσημα για να πάρεις 500 ευρώ σύνταξη, ούτε και τον νοιάζει εάν Αθήνα-Θεσσαλονίκη διόδια είναι πάνω από 30 ευρώ.
    Δέκα χιλιάδες δραχμές για διόδια ρε αλήτη!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ;
    Ξεφτίλα, θα μας το πληρώσεις πολύ ακριβά αυτό που μας κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εεεεεεΧΟΝΤΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΤΕΡΑΣ ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΕ ΠΑΓΚΑΛΕ.
    ΣΟΥ ΧΩ ΠΕΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΤΟ ΑΡΝΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΚΛΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΕΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΤΟ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΗΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟ ΣΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.
    ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΧΟΝΤΡΕ ΓΙΑΥΤΙΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΗ ΠΡΟΒΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΖΩΟ ΜΕ ΡΟΥΧΑ.
    ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΥ ΤΗ ΜΑΣΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΧΟΝΤΡΕ.
    ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΟ ΤΕΡΑΣ ΚΛΑΝΙΑΡΗ Ε ΚΛΑΝΙΑΡΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΚΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΕΣΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.
    ΟΤΑΝ ΣΟΥΡΘΕΙ ΧΟΝΤΡΕ ΝΑ ΧΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΧΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΙΛΙΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΩ.
    ΜΩΡΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΚΑΤΟΜΗΧΑΝΗ ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΕ, ΟΡΘΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ, ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σεβαστέ και αξιότιμε κύριε Αντιπρόεδρε να σας θέσω το ζήτημα σε μια άλλη βάση για να μην μπερδεύεστε:
    ή είστε Αντιπρόεδρος σε εκτελεστική κυβέρνηση και θα πρέπει να φροντίζετε για την τήρηση των νόμων και την εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων
    ή πάτε σπίτι σας
    Το να δημιουργείται θόρυβο που μπορεί να προκληθεί και από άλλες σωματικές δραστηριότητες (…πέσιμο πχ μην παρανοήσετε έχει και ζέστη) απλά μιλώντας ενώ έχετε ταχθεί σε καρέκλα για να ενεργείτε (…μην παρανοήσετε πάλι να εφαρμόζετε δικαστικές αποφάσεις πχ) δεν ωφελεί παρά μόνο ικανοποιεί τον εγωισμό και την ματαιοδοξία κάθε ομιλητή παραθύρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΣΟΥΦΛΙΑ

    "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ" ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ

    ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΗΤΑΝ ΡΟΥΣΦΕΤΟΜΑΓΑΖΟ. (ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ψευτοσοσιαληστή !

    "ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ"

    Χλώμιασε ο Χατζηνικολάου με την έκφραση της Κανέλλη προς τον Γ. Παπανδρέου. Η Κανέλλη ανέφερε για την έκφραση του Παπανδρέου ότι αν δεν ψηφιστεί το ασφαλιστικό θα είναι ταφόπλακα για την χώρα να πάρει την ταφόπλακα και να την βάλει...εκεί που ξέρει!

    Το άκουσε ο Χατζηνικολάου και πήγε να σκάσει...

    Βαριά κουβέντα αυτό που είπατε λέει ο παρουσιαστής στην Κανέλλη και επαναλαμβάνει ο Χατζηνικολάου, άκου "να πάρει την ταφόπλακα και να την βάλει εκεί που ξέρει..."
    ΔΗΛΑΔΗ
    ΣΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΑ ΜΠΑΣΤΡΑΔΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΤΟΥ
    ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΡΟΙΣΟΙ
    ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑΦΟΥ ΧΩΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
    ΤΟ ΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση