GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημόσιος πολιτικός διάλογος...

7 σχόλια

  1. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

    ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ,ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    (ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα Εξαπτέρυγα είναι μεταλλικοί ή ξύλινοι δίσκοι, διακοσμημένοι με εγχάρακτες και ανάγλυφες παραστάσεις και πολύτιμους λίθους.
    Σ΄ αυτά εικονίζονται μορφές του Χριστού, της Παναγίας και διαφόρων Αγίων (στη δική μας περίπτωση απεικονίζεται ο ΓΑΠ, ο Παπακωνσταντίνου, ο Λοβέρδος κλπ)
    Κανονικά όμως πρέπει εικονίζονται τα εξαπτέρυγα Σεραφείμ (δηλ. Ντόρα και Καρατζαφέρης)), τα οποία και συμβολίζουν.

    Τα εξαπτέρυγα συμβολίζουν τον αόρατο κόσμο των Αγγελικών Ταγμάτων, αυτούς που φρουρούν τον Παράδεισο (του ΔΝΤ).

    Σε ορισμένα Εξαπτέρυγα κρέμονται κουδουνάκια (αν δεν κρέμονται θα τους κρεμάσουμε εμείς!), που συμβολίζουν τον ύμνο που προσφέρουν τα Σεραφείμ (Ντόρα, Καρατζαφέρης) στον Θεό (ΓΑΠ). Τοποθετούνται πάνω σε στύλους στο Ιερό Βήμα, ανατολικά της Αγίας Τράπεζας και στο μέσον φέρουν τον Τίμιο Σταυρό.

    Προπορεύονται πάντοτε στις Εισόδους των Ιερών Ακολουθιών,(δηλ. ψήφισμα Μνημονίου, Ασφαλισικού, Εργασιακού κλπ) και τα κρατούν ιερόπαιδες(κοινώς παπαδάκια ή ντοράκια).

    Έχω την εντύπωση ότι τα εξαπτέρυγα δεν χρησιμοποιούνται μόνο στην…εξώδιο ακολουθία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαπτέρυγα με … αποδείξεις

    Την Τετάρτη το βράδυ 30 Ιουνίου ο αντιπρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γεωργίου, ο Γενικός Διευθυντής ( έμμισθος) κ. Σαρατσιώτης και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ κ. Κωνσταντάρας , επισκέφθηκαν την Θεσσαλονίκη προκειμένου να « επιμορφώσουν » στελέχη τους που αντιδρούσαν στην υπερψήφιση των οικονομικών μέτρων του ΔΝΤ .Ο κ. Γεωργίου μεταξύ των άλλων είπε τότε: «Είχαμε πληροφορίες ότι εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν θα το ψήφιζαν και δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε να καταψηφισθεί».

    Από τα παραπάνω αποδεικνύεται πως πράγματι το ΛΑΟΣ αποτελεί εξαπτέρυγο του ΠΑΣΟΚ Όμως καλό θα είναι να θυμηθούμε τι « έπαιξε » πριν την ψήφιση των μέτρων για το ΔΝΤ από πλευράς ΛΑΟΣ .

    Τρεις ημέρες πριν της ημέρας ψηφίσεως των μέτρων ο Γ. Καρατζαφέρης συγκαλεί το Εκτελεστικό γραφείο του ΛΑΟΣ , προκειμένου να αποφασίσουν την στάση του κόμματος στην υπαγωγή στο ΔΝΤ .

    Η απόφαση ελήφθη με ψήφους 11 υπέρ ΟΧΙ και 2 υπέρ ΝΑΙ . Το εκτελεστικό γραφείο είναι ανώτερο θεσμικό όργανο του κόμματος και οι αποφάσεις του είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ.

    Η σύγκλιση του εκτελεστικού γραφείου έγινε γιατί ο Γ. Καρατζαφέρης είχε θορυβηθεί επειδή μεταξύ των βουλευτών του επικρατούσε η άποψη καταψηφίσεως των μέτρων . Ήθελε λοιπόν μέσω μιας απόφασης από το Ε.Γ. να δεσμεύσει τους βουλευτές του σε απόφαση υπέρ των μέτρων . Λογάριασε όμως χωρίς τον ξενοδόχο ( τα περισσότερα μέλη του Ε.Γ. είναι διορισμένοι έμμισθοι του προέδρου )

    Ύστερα από αυτή την απόφαση , συγκαλεί εκ νέου την κοινοβουλευτική ομάδα για το ίδιο πάντα θέμα ( την ημέρα ψηφίσεως των μέτρων).

    Η απόφαση τραγική για τον πρόεδρο : 9 ΟΧΙ και 6 ΝΑΙ ( ο κ. Βελόπουλος αντέδρασε έντονα γιατί τρεις ημέρες πριν στο ALTER είχε διατυπώσει δημόσια θέση υπέρ του ΟΧΙ )

    Για την ιστορία ΝΑΙ ψήφισαν , ο Πρόεδρος , ο κ.Γεωργιάδης , ο κ.Βορίδης , ο κ.Αιβαλιώτης , ο κ.Αποστολάτος και ο κ. Πλεύρης.

    Τότε άρχισαν οι εκβιασμοί υπερψηφίσεως των μέτρων και όλοι μέσα στην ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για το « καλό της πατρίδος» ψήφισαν ΝΑΙ

    Αυτή είναι η μικρή ιστορία ενός κατά τα άλλα πατριωτικού κόμματος , που τάχθηκε κατά των συμφερόντων της πατρίδος και των πολιτών της .

    Σήμερα εισπράττουν , όπου πηγαίνουν την γενική κατακραυγή των ψηφοφόρων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Δημόσιος πολιτικός διάλογος..."
    Τι θα κάνουν τα εξαπτέρυγα της κυβέρνησης την Πέμπτη;

    Στην ψήφιση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό, κι ενώ έξω από τη Βουλή θα γίνεται χαμός, θα δούμε ορισμένα παράξενα αλλά και ιδιαίτερα αξιομνημόνευτα. Πέρα από το γεγονός ότι κάποιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν το έκτρωμα με βαριά καρδιά και με το φόβο της διαγραφής, εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία να δούμε είναι τι θα κάνουν τα εξαπτέρυγα της κυβέρνησης, δηλαδή το ΛΑΟΣ και η κ. Μπακογιάννη που ψήφισαν το Μνημόνιο.

    Από τότε που υπερψηφίστηκε η συμφωνία με την Τρόικα (έτσι συνηθίσαμε να το λέμε κακώς διότι το ΔΝΤ είναι αυτό που κάνει κουμάντο) οι πιο σκληροί επικριτές είναι κάποιοι δήθεν φιλολαϊκοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Καρατζαφέρης και τα πρωτοπαλίκαρά του και η κ. Μπακογιάννη. Και είναι εντυπωσιακό: Να επιτίθενται στην κυβέρνηση εκείνοι που δεν ψήφισαν το μνημόνιο, ο Σαμαράς, η Παπαρήγα, ο Τσίπρας, ο Κουβέλης, να το καταλάβουμε.

    Γιατί λοιπόν εκείνοι που στήριξαν στις 6 Μαΐου το Μνημόνιο τώρα βγαίνουν και λένε ότι το ασφαλιστικό είναι άθλιο και δεν πρέπει να περάσει. Μήπως η κ. Μπακογιάννη όταν προχωρούσε στο αντάρτικο δεν το είχε διαβάσει; Αφού όλες οι αλλαγές στο ασφαλιστικό περιγράφονται στο Μνημόνιο. Ο κ. Καρατζαφέρης δεν ήξερε να διαβάζει όταν έλεγε ότι το στηρίζει για να μη διαλυθεί η πατρίδα; Ή μήπως τώρα τα μασάει γιατί κατάλαβε τι ανοησία έκανε να στηρίξει την κυβέρνηση;

    Κι επίσης, κάποιοι βουλευτές, όπως ο πρώην υπουργός Μ. Παπαϊωάννου που βγαίνει και λέει ότι είναι αντισυνταγματικές κάποιες ρυθμίσεις, τι προτίθεται να κάνει; Ομοίως και άλλοι δήθεν υποστηρικτές του λαού που ενώ πίσω από τις κουρτίνες σιχτιρίζουν το Λοβέρδο, μπροστά τον λιβανίζουν.

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η στάση των τριών ανεξάρτητων πλέον βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Θα δηλώσουν παρόντες και δεν θα το στηρίξουν ή θα ξαναμπούν στο κομματικό μαντρί;

    Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.
    ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
    ΠΑΣΟΚ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ-ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο καρατζαφυρερ αρχισε παλι τα ναζιστικα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΕ!!!
    ΓΙΑΟΥΡΤΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση