GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι βολεμένοι...

Από το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/    Παντα και σε καθε περισταση οταν ενας λαος χανει θα υπαρχουν οι βολεμενοι, καθε φορα αλωβ...

Από το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/  
Παντα και σε καθε περισταση οταν ενας λαος χανει θα υπαρχουν οι βολεμενοι, καθε φορα αλωβητοι απο το προβλημα που εχει δημιουργηθει,καθισμενοι στα γραφεια τους περνανε την ωρα τους νομιζοντας οτι ολος ο κοσμος ζει με τον ιδιο τροπο.
Παραδειγμα της λεξης βολεμενος....οι Βουλευτες μας, ψηφισαν προσφατα το ασφαλιστικο νομοσχεδιο, οπως ειχαν ψηφισει και το εργασιακο και τις μειωσεις μισθων και δωρων, το γνωστο μνημονιο της τροικας.
Αυτοι οι ανθρωποι παρ' ολο που εκλεγονται απο τον λαο δεν εχουν καμμια μα καμμια επαφη με την πραγματικοτητα,ζουν σε ενα αλλο πλανητη, μια αλλη χωρα.
Συνταξη στα 65 και συνταξη της πεινας, πως να το καταλαβει ενας που δεν εχει δουλεψει ποτε σκληρα στην ζωη του αυτο;
Πως ενας που απο αυτοκινητο σε εδρανο απο εδρανο σε καρεκλα εστιατοριου απο καρεκλα εστιατοριου σε εδρανο και απο εδρανο στο κρεβατι του....μπορει να καταλαβει τι σημαινει για εναν εργατη οικοδομων, μια καθαριστρια,εναν πωλητη να εργαζετε εως τα 65 του;
Μισθοι της πεινας...πως μπορει να καταλαβει ενας με...
περιουσια δικη του η αποκτηθεισα μεσα απο μιζες και δωροδοκιες τι σημαινει να παιρνεις 700 ευρω τον μηνα; ας μην μιλαμε για τα 592 με την νεα συμβαση για νεους εως 25 ετων.
Πως να καταλαβει ο κυριος αυτος με μισθο 6000 ευρω τι σημαινει να αυξανονται τα παντα ενω ο μισθος μενει στασιμος επι τριετια,και πιστευω και σε επεκταση του χρονου μετα απο τα τρια αυτα χρονια;
Μια απλη αποδειξη οτι θα ηθελαν να καταλαβουν τι σημαινει θα ηταν να αλλαξουν για εναν μηνα τον μισθο τους με τον μισθο ενος χαμηλα εργαζομενου,να δουμε πως θα ζουσαν τοτε....
Λαικιστικο ε;
Οχι τοσο οσο η αδιαφορια και το βολεμα τους ομως.
Και μαζι με αυτους μια ολοκληρη καστα ανθρωπων,καλοπληρωμενων,τεμπεληδων τεχνοκρατων,τους αρεσει να κυριαρχουν,να παιρνουν αποφασσεις για μας χωρις να μας ρωτησουν ομως,τι εχουν αληθεια στο μυαλο τους;
Πολλοι κομματικοι και φιλοι τους μπαινουν ολη μερα στα ιστολογια,δεν εχουν και δουλεια να κανουν,ενας μου συστησε να μην ειμαι κλαψομουνης και να βρω δουλεια....
Την διευθυνση της δουλειας δεν μου την εδωσε ομως να παω.....
Ξερετε πολλους να προσλαμβανουν ατομα ανω των 50 ετων σημερα;
Παρακαλω οποιος γνωριζει να μου στειλει πληροφοριες,ανεργος ειμαι βλεπετε.
Οι βολεμενοι του συστηματος,στην κατοχη ειχαν αλλο ονομα,μετα την κατοχη διαφορετικο,παντα σαν τις κατσαριδες επιζουν,αυξανονται και ασχημονουν.
Φυσικο ειναι οσοι εχουν να φανε σου λενε αντε δουλεψε να φας κι εσυ,δεν σου λενε ομως που.
Το ιδο εκανε και η Αντουανετα στην Γαλλια,το τελος της ολοι το γνωριζουμε.
Φατε παντεσπανι λοιπον αν δεν εχετε ψωμι...
Οι γελοιοι καθε φορα θα υπερισχυσουν.

7 σχόλια

  1. Προς όσους σπεύδετε να αναζητήσετε ιδεολογικές συγχύσεις και λοιπά:

    Μπορούμε να συζητάμε για το ποιο είναι το σωστό να γίνει π.χ. στις μεταφορές, να εντοπίζουμε στρεβλώσεις, να ψάχνουμε λύσεις, να αποφασίζουμε λύσεις.

    Ένα πράγμα δεν μπορούμε όμως να κάνουμε: Να το κάνουμε αποκλειστικά εις βάρος των ανθρώπων που ζουν από αυτό το δύσκολο επάγγελμα σήμερα, εξαθλιώνοντάς τους και απαξιώνοντάς τους, οικονομικά, κοινωνικά, επαγγελματικά.

    Εδώ έχουμε μια καθαρή στόχευση να συμβεί αυτό στο σύνολο της κοινωνίας. Και να συμβεί με τρόπο ανατρεπτικό, που εξαθλιώνει, συντρίβει, εξουδενώνει και υποτάσσει όλη την κοινωνία.
    -----------------------------------
    Με άλλα λόγια: Έχουμε πόλεμο.
    Και στον πόλεμο δεν υπάρχουν ούτε ιδεολογίες, ούτε κοινωνικές θεωρίες, ούτε οικονομικές θεωρίες. Υπάρχει το καθήκον της κοινωνίας να αμυνθεί στους εισβολείς με την πασοκική προβειά (γιατί άλλοι είναι οι εισβολείς, το ΠΑΣΟΚ του γιου του Ανδρέα είναι απλώς το όχημα).

    Αν το καταλάβουμε αυτό εγκαίρως, έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε τον πόλεμο. Αν μείνουμε εγκλωβισμένοι στο συμβατικό τρόπο σκέψης, τότε ζήτω που καήκαμε.________________

    ……Τον οκτωβριο αν θελει
    ο Ελληνας δε βγαζει
    ουτε ενα Πρασινο Δημαρχο.
    Πεφτει το πασοκ και
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που μας αποδεσμευει ΚΑΙ απο το ΔΝΤ
    και το δανειο…____________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γραψτε το καθυστερημενο στα παπαρια σας και πηγαιντε για καφε.

    Απετυχε και η τελευταια προσπαθεια της χουντας να επιβαλλει τις επιθυμιες της.
    ΤΟυς δικαστες τους γραφουν ολοι εδω και καιρο στα τριχωτα τους οταν βγαζουν τις απεργιες παρανομες, και καλα κανουν αφου τους πηραν ολοι χαμπαρι.
    Τωρα πλεον και το υστατο μετρο η επιστρατευση εφαγε πανηγυρικο ακυρο.

    Μονο το MEGA παλευει ακομα με νυχια και με δοντια υπερ της πασοκοχουντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θυμάσαι;

    Αναμνήσεις μιας εποχής χωρίς δόσεις, χωρίς δάνεια, χωρίς καταναλωτισμό.

    Θυμάσαι; Τότε που δεν μπορούσες να πάρεις κάτι αν δεν είχες ολόκληρο το ποσό. Δούλευες δυο μήνες να συμπληρώσεις το ποσό που χρειαζόσουν για να πάρεις αυτό που ποθούσε η καρδιά σου. Δύο μήνες χωρίς όμως να στερηθείς πράγματα. Είχες έλεγχο στην τσέπη σου, στην πραγματικότητά σου.
    Θυμάσαι; Δεν υπήρχε κινητό τηλέφωνο κι όμως μπορούσες να συνεννοηθείς με την παρέα σου, να κλείσεις τα ραντεβού σου χωρίς να χαθείς.
    Θυμάσαι; τότε που πήγαινες στον γείτονα μπακάλη και αγόραζες τα ελληνικά σου προϊόντα γνωρίζοντας πως είναι αγνά; Τότε που στήριζες την ελληνική αγροτιά, που μοχθούσε καθημερινά για να σου δώσει το φαγητό σου στο τραπέζι. Ένα τραπέζι γεμάτο φαγητά χωρίς καρτέλ και έλεγχο.
    Θυμάσαι; την ασπρόμαυρη τηλεόραση; Τον καφέ που έπινες; Την βόλτα στο χωριό; Τα λίγα αυτοκίνητα; Την δραχμή; Εμείς άρχοντες στα μέρη μας, την πατρίδα μας. Μαγαζιά μικρά, φίλων συγγενών, ελλήνων. Που σε έβλεπαν το πρωί και σου λέγαν καλημέρα. Χωρίς ψεύτικα χαμόγελα. Δικά μας μαγαζιά, όχι ξένες πολυεθνικές.
    Θυμάσαι; Σε ένα κράτος πλούσιο χωρίς χρέη, χωρίς ανασφάλειες. Σε ένα κράτος που φτιάχτηκε με αίμα, με αίμα δικών μας ανθρώπων, συγγενών μας, φίλων μας, διπλανών μας. Αίμα που χύθηκε για να μας προσφέρουν ένα καλύτερο αύριο.
    Θυμάσαι; Πού πήγε εκείνο το αύριο; Αυτό είναι το δικό τους αύριο. Το σήμερα. Το δικό μας σήμερα. Πώς έγινε έτσι το δικό τους αύριο; Πώς το επιτρέψαμε να γίνει;

    ΤΩΡΑ Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΧΑΡΑ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΚΡΕΜΑΛΑ, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ (ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κατεβηκε το πρωτο τανκ στην αθηνα!!!!!!

    ειναι αληθεια!!!!!!

    Ερχεται λενε κι αλλο κονβοι απο τον αυλωνα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ".........ενας μου συστησε να μην ειμαι κλαψομουνης και να βρω δουλεια....
    Την διευθυνση της δουλειας δεν μου την εδωσε ομως να παω....."

    Χαρη κλαψομουνη, κανενας δεν θα ερθει να σου χτυπησει την πορτα για να σου δωσει δουλεια, εσυ θα πρεπει να πας να βρεις δουλεια απο μονος σου αντι να γραφεις μερα νυχτα στα μλογκ και να κοιταζεις βιντεακια με θεωριες συνωμοσιας στο youtube. Αν εσυ γουσταρεις να εισαι αργοσχολος δικαιωμα σου αλλά μην μας τα πρηζεις, κατηγορωντας τους παντες εκτος του εαυτου σου. Στα πενηντα αν εισαι ανεργος και δεν εχεις δουλεια τα καταφερνεις και χωρις εργοδοτες στην ζωη, αρκει να μην περνας ολη την μερα μπροστα στην οθονη του υπολογιστη ψαχνοντας για δικαιολογιες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Na ο Βολεμενoς γελοιος συνεχιζει να παιζει το παιχνιδι του.
    Δεν βαζεις και το ονομα σου να δουμε ποιος εισαι ρε απατεωνα που γνωριζεις καλυτερα τις αγωνιες ενος ανεργου,αι χασου ....ανθρωπακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο ALTER εχουν κωλοσφιξίματα .
    Αυτο το λαμόγιο ο ΚΩΝΣΤΑΣ που πηγε στο MUNDIAL με τα έξοδα των τραπεζών (ΣΑΛΛΑΣ- ΠΕΙΡΑΙΩΣ )
    ας παει στους φορτηγατζήδες να κανει ρεπορταζ χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα.

    Αρχισε το πανηγυρι με τουσ ΔΗΜΟΣΙΟΧΑΛΗΔΕΣ..
    Αν και καλύτερη ιδέα για ρεπορταζ είναι να παει ο Μανωλακης ο Καψής!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ω ρε γλέντια..

    Προσεξες κολοτουμπα που εκανε; Ετσι δεν λεγεται επιστημονικα η αλλαγη στασης ;

    Πέσανε φάπες και παθανε αφωνία;
    Λίγο ακόμα και θα σχολιάζει τον καιρο ο Κωνστας.

    ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ....
    ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝΕ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ
    ΤΩΝ ΜΜΕ του ΠΑΣΟΚΩΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση