GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την Κάλυμνό μας!‏..

Από τον Γιάννη Χουλλιά Γεια σας. Ονομάζομαι Γιάννης Χουλλιάς και ζω με την οικογένειά μου στο Ντάργουιν της Αυστραλίας και κατάγομαι από τ...

Από τον Γιάννη Χουλλιά
Γεια σας. Ονομάζομαι Γιάννης Χουλλιάς και ζω με την οικογένειά μου στο Ντάργουιν της Αυστραλίας και κατάγομαι από την Κάλυμνο όπου και ήρθαμε για διακοπές.
Διάβασα για την ανοιχτή επιστολή των Καλυμνίων προς τον Υπουργό της Άμυνας και τον Αρχηγό του Ελληνικού Στρατού.
Εμείς οι Καλύμνιοι της Αυστραλίας και όλοι οι ομογενείς αισθανόμαστε ντροπή που αφήσατε το νησί μας παραμελημένο με...
στρατιωτικούς διοικητές που ξέρατε ότι είχαν παραιτηθεί πριν τους στείλετε στο νησί μας. Επίσης μαθαίνουμε ότι αντί για κανονικό συνταγματάρχη στείλατε ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ αντισυνταγματάρχη φέτος. Μήπως πάτε να πάρετε το στρατό από το νησί μας κύριοι; Θα κλείσετε ή θα μειώσετε το στρατόπεδο σε ένα ακριτικό νησί με τα Ιμια΄να βρίσκονται δίπλα του;
Τι γίνεται επιτέλους;
Φοβόμαστε και ανησυχούμε. Όλο το νησί έχει βουήξει από την αδιαφορία σας. Σας παρακαλούμε να στείλτε μας πριν το χειμώνα όσους στρατιωτικούς πρέπει για να αισθανόμαστε κι εμείς ασφαλείς για τους γονείς και τους παππούδες που αφήνουμε πίσω.

8 σχόλια

  1. Τελικά οι ανοησίες φθάνουν και μέχρι την Αυστραλία. Έγραψε κάποιος εδώ τη μαλακία του και τσιμπήσανε στην Αυστραλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ,

    ΟΣΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΣΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΠΛΟΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!

    ΤΖΑΜΠΑ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ(ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πεί και η Γαύδος ρε παιδιά .... Ούτε καράβι δεν έχει ... Αλλά εσείς που τα λέτε, οι περισσότεροι χειροκροτάτε όταν οι δήθεν της πολιτικής σκάσουν μύτη στο εκάστοτε νησί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nα την καταργήσουμε και τη ΚΑΛΥΜΝΟ λοιπόν.

    Και να φωνάξουμε τη Βέρμαχτ να μάς κάνει κράτος, γιατί εμείς είμαστε ελαφρώς χυμαδιά και δε μπαίνουμε σε σωστή σειρά , να γίνουμε «πολιτσμένοι» Οστρογότθοι.

    Τι χουνταίοι ειστε εσείς μωρε;

    Θα ξεπεράσετε σε ¨δόξα΅ και τα SS..
    των ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ ναζί
    ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ήθελα να επισημάνω στο φίλο από την Αυστραλία, ότι αυτοί που παραμελήσατε πρώτοι το νησί σας, είσαστε εσείς που φύγατε μετανάστες. Εσείς δεν καθίσατε να υποστηρίξετε το νησί σας και την τοπική σας κοινωνία. Και θέλετε κάποιος άλλος, εν προκειμένω το κράτος, να φροντίζει για την ασφάλεια των γονιών σας και των παππούδων σας. Μήπως θα πρέπει να μπείτε στη λογική να γυρνάτε σιγά σιγά πίσω στο υπέροχο αυτό νησί, μπας και αλλάξει κάτι?
    Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.ΝΑ ΕΙΣΕ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΙΕΧΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΗΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΟΣΟΦΙΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΕ ΚΑΛΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΤ ΑΡΧΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΗΣ ΕΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΠΟΘΤΣΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΦΕΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΣΑΙ.ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΕ ΚΑΛΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ .ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΜΕΛΟΣΟΦΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς τον ανωνυμο των 27 Ιουλ 2010 2:01:00 μ.μ. απαντηση......
    Αδερφε μου δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα.......
    Η Καλυμνος δεν ειναι η επαρχια που συναντας στις γωνιες τις Ελλαδας, αδεια και εγκαταλελειμμενη.
    Η Καλυμνος στελνει τους περισσοτερους μεταναστες στο εξωτερικο αλλα επιστρεφει ολη την δουλεια και τον κοπο αυτων των ανθρωπων πισω στην πατριδα.
    Οι Καλυμνοι δουλευουν σαν τα σκυλια με μονο σκοπο να αναπτυξουν, να βελτιωσουν και να προαγουν την ιδιαιτερα πατριδα τους.
    Μακαρι ολοι οι Ελληνες μεταναστες να ηταν τοσο μα τοσο πιστοι στα ιδεωδη Πατριδα Ελλαδα Οικογενεια οσο αυτοι οι ακριτες....
    Δεν εγκατελιψαν λοιπον οι Καλυμνοι τον τοπο τους αλλα εργαζονται μακρια απο αυτον προκειμενου να κανουν κατι καλυτερο μια που η μητερα πατριδα δεν προσφερεται για μεγαλουργιες εντος συνορων.
    Ο λαος της Καλυμνου ειναι ισως ο ποιο ποτισμενος με το κρασι της πατριδας, και αυτο το ξερω απο πρωτο χερι. Το μονο λαθος των Καλυμνιων ειναι πως και ατοι οπως ολος ο Ελληνικος λαος πιστεψαν στην τσαμπα διαχειρηση της Ιερης Δημοκρατιας της πατριδας τους απο Πανταξηδες που λενε και οι Καλυμνιοι, και αυτο το πλρωνουμε τωρα ολοι μαζι.
    Να στε ολοι καλα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση