GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση Πάγκαλου για την κόρη του...


25 σχόλια

  1. Κοιτάχτε, ό,τι και να πείτε,
    άτομα σαν τον κ. Πάγκαλο λόγω βαθέως καιροσκοπισμού και πνευματικής ελεφαντίασης δεν πρόκειται να ακούσουν τίποτα και επομένως οι αντιδράσεις τους θα προκαθορίζονται απο τις ιδεοληψίες τους.

    Αυτό..
    το γρουν από το κμας .. μόνο με σκεπαρ ..το βγάντς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπλε ή πράσινη, δεξιά ή πιο δεξιά Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To ψάρι βρωμάει ΠΑΝΤΑ από το κεφάλι.

    Πού θα ήταν η Θοδώρα του Δρακουμέλ αν δεν ήταν ο μπαμπάς της πρωθυπουργός και ο άντρας της θύμα της 17Ν (οι συνειρμοί ελεύθεροι);

    Πού ο Γώγος ο Β΄, o επονομαζόμενος και Κενός (GAP) αν δεν μεγάλωνε σε πρωθυπουργικές αυλές;

    Και τώρα το Beast του ΓΑΠ-ισμού βγαίνει να καταγγείλει τον εαυτό του, τον πρωθυπουργό του, το ίδιο το σύστημα που τον ανέδειξε και τον συντηρεί.
    Γιατί βρήκε και τα κάνει.
    Παριστάνει τον κήνσορα όταν η θέση βρίκσεται στα μπουντρούμια του Κορυδαλλού, δίπλα στον Ιωαννίδη, για τα Ιμια, τον Οτσαλάν,την παραχώρηση γής και ύδατος στους ΝΑΤΟϊκούς για την ισοπέδωση της Γιουγκοσλαβίας.

    Για ΓΟΥΡΟΥΝΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
    ΠΑΓΚΑΛΟ ΧΕΣΜΕΝΕΣ ΑΠΑΞΙΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ....ΤΟ ΔΝΤ ΗΤΑΝ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ.......ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ.

    ΠΗΓΕ Ο GAP ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΜΠΛΟΦΑΡΟΝΤΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ;;;;;;;;;;;;

    ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΠΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ 100.000 ΕΥΡΩ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 150.ΟΟΟ;;;;;
    ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΕΝΩ ΒΓΗΚΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΓΗ , ΜΕ ΟΛΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΧΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ :

    ΒΙΚΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ η οποία είναι πρώτη εξεδελφη του πρωην Υφ. ΝΙΚΟΥ ΛΕΓΚΑ (δηλαδή ο πατέρας της με την μητέρα του κ.Λέγκα είναι αδέλφια)
    και
    της συζύγου του αγροτισυνδικαλιστή Γιώργου ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και προσωπικού φίλου του πρώην υπουργού ΠΕΧΩΔΕ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ

    θα σαςπαρακαλούσα να τα προσθέσετε και αυτά στην ευχάριστη αυτη λίστα!!!!!!!
    με τιμή γιαννης Λιάγκουρας
    ένας απλός νεοδημοκράτης .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτο το παχυδερμο προδωσε τον Οτσαλαν ,τα Ιμιακαι ζήτησε συγνωμη απο τους γερμανους και εβαλε την κορη του στην βουλη, θελει και την γυναικα του για δήμαρχο ,να το χερετε ο γιωργάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Πάγκαλος, διακιολογήθηκε που διόρισε την κόρη του απο το παράθυρο στο δημόσιο, επειδή όπως είπε, έκανε χρήση κάποιου νόμου που ψήφισε το "έντιμο" ΠΑΣΟΚ.

    Δηλαδή "ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ".
    Μπαγάσα χοντρέ, ξεπέρασες και τον Βουλγαράκη, με τις θεωρίες σου, μόνο που ο Βουλγαράκης δεν διόρισε την κόρη του αλλά μόνο εσύ...

    Τώρα, πέρα απο τα ΙΜΙΑ που μας τα ξεπούλησες στην τουρκιά, ξεπουλάς και την πολιτική σου τιμή, αν έχουν τιμή οι έλληνες πολιτικοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ateleiotos o xatzigakis ena sooy monos tou!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΖΩΝΤΑΝΟ 2:24,

    Διάβασε την κατάθεση του αρμοδίου να ξεστραβωθείς, γεννημένε ηλίθιε:

    Γ. Χανιωτάκης (πρώην διευθ. σύμβουλος ΑΓΡΟΓΗ):
    Το χαρτί αυτό μου είναι άγνωστο.
    Είχε γίνει μια προκήρυξη από 4 Αυγούστου μέχρι 10 Αυγούστου του 2009. Υπηρχε μια 3μελής επιτροπή όπου μέσα σε 2 μέρες από 12 ώρες την ημέρα εξέταζε 2.000 βιογραφικά.
    Εφαρμόσαμε ένα νόμο, ο οποίος δεν υποχρέωνε την ΑΓΡΟΓΗ να προχωρήσει σε προσλήψεις, σύμφωνα με τους νόμους που ισχύουν στις ανώνυμες εταιρίες. Θα μπορούσαμε να διορίζουμε όποιον θέλαμε.
    Έχω ένα έγγραφο, 3/11/2009 με υπογραφή της κας Μπατζελή, που το στέλνει στην κα Αθανασία Γκιζιώτη, στον κ. Β. Μπέκουλη και στον κ. Μ. Ράδο για διενέργεια έλεγχου. Μπορούνε να μας πούνε από το υπουργείο το πόρισμα που έβγαλαν;
    Δεν ξέρω αν συγγενείς βουλευτών έχουν διοριστεί. Εγώ έχω διορίσει το γιο του αδερφού μου.
    Ο κος Φλογαΐτης έχει δικηγορικό γραφείο με τον κ. Παμπούκη.
    ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΡΕ ΖΩΟ;
    ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ;
    ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ;
    Αυτόν το Φλογαίτη κατηγορεί ο Πάγκαλος και ο Καρχιμάκης ότι υπέγραψε χαρτί στον Χατζηγάκη γιανα του δώσει άλλοθι για τις προσλήψεις;
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΟΥ;
    Πόσο βλάξ είσαι;
    Με κουπόνια βλακείας σας παίρνουν στο πασόκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αρε μεγαλε Χατζηγακη ολα τα κιλα ολα τα λεφτα παντα ειχες καλη σχεση μαζι τους.
    Απο τα λαδια βαλβολινες του γαμπρου σου που ταισε την Ελλαδα και τον επιδοτησες κιολας βεβαια τι ειναι για σενα 34 εκατομμυρια απο την τσεπη σου βγηκαν εχουν οι μαλακες οι Ελληνες και αν δεν εχουνε δανειζομαστε για λογαριασμο τους ετσι για να τροφοδοτησουμε την αναπτυξη της τσεπης μας ακομα οι Ελληνες κλανουν φλαντζες ρε λαμογιο, λιγο τσιπα επανω σου ρε δεν εχεις σε ξευτελισαν και κοιτουσες λες και ηρθες απο αλλο πλανητη παλιοκοπρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. στη φυλακη να οδηγηθει το κρεατοβουνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ, ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ, ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτος ητανε και υπουργος δικαιοσυνης στην Ελλαδα? μαλιστα.... γιαυτο ηταν τοσο αδιαφθοροι οι δικαστες και οι δικηγοροι τωρα εξηγουνται ολα.
    Ο Σαμαρας τι λεει? ανηκει και αυτος στην συνομοταξια των βαριδιων? η ειναι καθαρος και κρυσταλλινος ετοιμος να αναλαβει εκ νεου τα καθηκοντα του διοριζοντας αξιοκρατικα μερικους μακιγερ με σπουδες τοπογραφων και μπαρμαν με μεταπτυχιακο στο πολυτεχνειο.
    Αρε βρωμοσκυλα πεταμενοι παλιοχαμουρες πουσταρια εχετε πολυ θρασος επανω σας παλιοαδελφες ξεφωνημενες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Βαρθολομαιος πηγε να γαμησει εφαγε τις μπουνιες του μας αφησε. Ο αλλος τσιμπουκωνε την γκομενα για να την διορισει και επειδη ητανε και πολυ παιδαρας η γκομενα τον βιντεοσκοπουσε για να θαυμαζει τους κοιλιακους του και τον αντρακλα που την πηδουσε έπεσε σε μελαγχολια επεσε και απο το μπαλκονι. Ο αλλος επαιζε με τα λεφτα των ταμειων (ομολογα)τζογο λες και ητανε δικα του. Η πελοπονησος κατακαηκε η Αθηνα κατακαηκε η φωτια εφτασε στην πλατεια της αγ Παρασκευης, εκει εφταιγε ο στρατηγος ανεμος και τα κουκουναρια. Ο αλλος εκανε τον μεγαλοκτηματια ανταλλασε και πωλουσε οικοπεδα με το παπαδαριο λες και ηταν του μπαμπα του ταχυδρομος στο επαγγελμα. Ο αλλος που εκανε τα συμβολαια ως καλος νομικος και συμβολαιογραφος αυτοπροταθηκε να μαστιγωθει. Οσοι υπογραψανε τις μεταβιβασεις ολοι δεν ηξεραν τιποτε πεσανε απο τα συννεφα. Οι κουμπαροι αλωνιζαν τα ανηψια γιοι κορες μπατζανακια ξαδερφια συμπεθεροι διοριζονταν στο δημοσιο με τους εξευτελιστικους μισθους των 5000 και 10000 χιλιαδων ασφαλως υπηρχαν και εξαιρεσεις για καποιους που θελανε 25000 το μηνα. Ο χοντρομπαλας τα εβαλε με τους νταβατζηδες και τους εκανε τα μουτρα κρεας και αυτοι ακομα ξυνουν τα αρχιδια τους.
    Ο αλλος ηθελε στο υπουργειο μεταξωτες κουρτινες, ηταν ευαισθητο παιδι εχει και τις ιδιατεροτητες του αστα να πανε. Ο αγροτοτσιφλικας Χατζηγακης μοιραζε 500 εκατομυρια στον καμπο και την διανομη εκανε ο κοκκινουλης και ο Σπυροπουλος αυτα τα λεβεντοπαιδα τα προτυπα του αγροτη με το βαμμενο μαλλι.
    Παραμονες εκλογων ο Προβοπουλος τους ελεγε παμε για φουντο και ο Παπθανασιου έλεγε οτι το ελειμμα ειναι 6% και οτι θα κλεισει ο προυπολογισμος με εσοδα και δεν εφτανε αυτο στην αρχη βεβαιως κανανε και απογραφη της οικονομιας ως σωστοι επιχειρηματιες για να δουνε πως παει το μαγαζι. Τα αποτελεσματα που προεκυψαν ηταν οτι οι προηγουμενοι κοροιδευαν την Ευρωπη και ηρθαν οι τιμιοι να τα φτιαξουν και αμεσως ο αλογομαλακας περασε απο την βουλη νομο που χαριζε στις τραπεζες 2 δις εργοδοτικες εισφορες τα γραμματια πρεπει να εξοφλουνται εντοκα. Ο χριστοφορακος αναχωρησε με ανθοδεσμη απο το αεροδρομιο για να μην κελαιδησει. Υπουργος ξεχασε στο γραφειο του τιμολογιο 10000 χωρις να το πληρωσει τωρα για δεκα ψωροχιλιαρικα θα μιλαμε. Εδω σημερα δινουνε συνταξεις 500 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΥΡΩ.
    Ο τα λυνω ολα υπουργος υγειας αφησε τα νοσοκομεια ακομα και χωρις κολοχαρτο απο τις πινεζες που βαζανε στους προμηθευτες.
    Εβγαινε και ο μπαρουφας στα μεσα λεγοντας οτι η κυβερνηση του διεπεται απο τον κανονα του σεμνα και ταπεινα που να ηταν ασεμνα και με αυθαδεια.
    Τωρα ξεκινησε το δευτερο μερος της παπαρολογιας με το λεφτα υπαρχουν αλλα θα σας θαψουμε πρωτα και μετα θα στειλουμε πανω απο το μνημα σας την συνταξη που δικαιουστε.
    Μας κουβαλησανε τους χοντροτοκογλυφους στην Ελλαδα και αυτοι εχουν περιοριστει σε ρολο κομπαρσου κανοντας τους ανηξερους θα ερθει και αυτονων η σειρα κοντα ειναι και το παρελθον τους δεν ειναι αγγελικο βρωμα και δυσωδια και ψωρα δακου εχει. Τα ψωμια σας ειναι λιγα παλιοκουφαλες θα την πληρωσετε την νυφη να ειστε σιγουροι η οργη και η αγανακτηση βγαζει πρωτο κομμα τον κανενα και αυτος ερχεται με πολυ μεγαλη ορμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΥΟ ΜΑΛΑΚΕΣ (ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ) ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΓΩΝΙΚΟ «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΥΑΡΟ», Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ. ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν καταλαβαίνετε οτι αυτό το παχύδερμο ο Πάνκαλος δεν καταλαβαίνει τίποτα ; Mόνο τις ωρες που αφιερώνει για φαγητό δεν του μένει ωρα για τίποτα αλλο , μόνο οταν κάνει διάλλειμα αρχίζει και βρίζει , ετσι για την χώνεψη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κόψτε του το φαγητό του πούστη και θα τα μαρτυρήσει ολα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτή η καταβόθρα που περπατάει ο Πάγκακος , εχει το θράσος να κάνει και μαθήματα ηθικής , αντί να τρέχει για να πιάσει την Ελληνική σημαία που την πήρε ο αέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. KAΨΑΜΠΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    τα έμαθες τα νέα
    η ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΑ ΕΦΤΥΣΕ !

    χαχα...χα αχχχχχχχχχχχ.
    ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΕΙΡΑΙΩΣ............ΔΕΝ !!!!

    ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ
    άκου δούλεμα ρε πούστη μου
    πασόκε το έτος 2010 !

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ!
    ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΣΑΛΛΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΞΕΚΩΛΑ ΤΟΥ MEGA ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

    Αι σιχτίρ
    με το θιγμένος Βολεψάκιας.

    "Για μαζέψτε τον κ. Πάγκαλο που βγαίνει στα δελτία ειδήσεων και το παίζει θιγμένος, επειδή αποκαλύφθηκε ότι βόλεψε την κορούλα του στο Δημόσιο. Αποκάλυψε, επίσης, ότι βόλεψε...
    και άλλες 3 γραμματέες του.

    Αλλά κατά τα άλλα στα τελευταία 30 χρόνια, δεν έβαλε άλλον στο Δημόσιο.
    Δηλαδή, αν αυτός είναι ο Αντιπρόεδρος μιας Κυβέρνησης που θέλει να προβάλλει νέα ήθη στον δημόσιο βίο, τότε θα πρέπει να συγχαρώ τον Πρωθυπουργό για την εξαιρετική επιλογή του.

    Για μαζευτείτε ορισμένοι γιατί η οργή είναι μεγάλη και τα μηνίγγια μας αρχίζουν να συστέλλονται..."

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ...
    Ανακύκλωση μικρών ηλεκτρικών συσκευών στα καταστήματα λιανικής...ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ.
    MEGA ...ΓΟΥΡΟΥΝΟΤΟΜAΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ:
    ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΓΚΑΛΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ Ή ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ;
    ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ,ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ,ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ..
    ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ;
    ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ;ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ;
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ;
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ;ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ;
    ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ;
    ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χειρότερα και από την ΥΕΝΕΔ επί χούντας.

    Τέτοια απροκάλυπτη στήριξη μιας παραπαίουσας κυβέρνησης και των αντιλαϊκών μέτρων της δεν έχουμε ξαναδεί ούτε επί χούντας.

    Και τότε ήξερες τουλάχιστον ότι θα ανοίξεις την τηλεόραση για να ακούσεις κυβερνητική προπαγάνδα.

    Σήμερα ανοίγεις την τηλεόραση για να ακούσεις τι έγινε στην Βουλή για το Ασφαλιστικό και βλέπεις τους φίλους και συνομιλητές του Χριστοφοράκου να στηρίζουν αδιάντροπα την κυβέρνηση που υποδούλωσε τη χώρα στο ΔΝΤ ασχολούμενοι στα 2/3 του δελτίου με την …ΑΓΡΟΓΗ και τον Χατζηγάκη . Τον οποίο βέβαια όταν εμείς επικρίναμε επί κυβέρνησης Καραμανλή (κι αυτόν και τον γνωστό μεγαλοδημοσιογράφο – συνεργάτη του) οι ίδιοι λιβάνιζαν.

    Το επίμαχο θέμα του Ασφαλιστικού απασχόλησε το δελτίο ούτε στο 1/3

    Την ατμόσφαιρα μέσα στην οποία διεξάγεται η συζήτηση στη Βουλή για το πιο κρίσιμο νομοσχέδιο των τελευταίων δεκαετιών την περιέγραψε με τον καλύτερο τρόπο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος από το βήμα της Βουλής:

    «Η συζήτηση διεξάγεται μέσα σε κλίμα απόλυτου αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης. Με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να στέλνει μισαλλόδοξα μηνύματα στην αριστερά, με την οποία διαφωνούμε αλλά έχουμε αφαιρέσει από την σκέψη μας όσα στιγμάτισαν τον τόπο. Έτσι για δημιουργία εντυπώσεων με παίγνια πιθανών νεκρών στις διαμαρτυρίες των πόλεων, ώστε να φοβηθούν και να σιωπήσουν.. με το ίδιο πρόσωπο να προσπαθεί να καλύψει το ασφαλιστικό με φύλλο συκής την ΑΓΡΟΓΗ ώστε να φτιάξουμε προπέτασμα καπνού πίσω από το οποίο να γκρεμίσουμε το κοινωνικό κράτος, να παραβιάσουμε το Σύνταγμα, να γονατίσουμε τους φτωχούς αυτού του κράτους, να στρέψουμε την μια κοινωνική τάξη ενάντια της άλλης….

    Ποιοι; Οι βολεμένοι;

    Ποιοι; Οι απολογητές ενός αποτυχημένου μεταπολιτευτικού μοντέλου. Χωρίς καν αυτοκριτική.

    Σεις που μοιράζατε προνόμια με δανεικά. Σεις που σε κάθε αλλαγή λέγατε ΟΧΙ πιο δυνατά και απ΄τον Μεταξά στους Ιταλούς. Είπατε ΝΑΙ όμως στους Γερμανούς.

    Σεις που εμφανίζεστε σαν κυβέρνηση, ο έναν να καρφώνει τον άλλον, που κάνετε ότι δεν ξέρετε τι ψηφίσατε στο μνημόνιο και εσείς και τα εξαπτέρυγά σας.

    Σεις που καταπιέζετε τους Βουλευτές σας, όχι να ψηφίσουν αλλά να απολογηθούν για εσάς, χωρίς εσάς….

    Σεις που για λόγους μικροπολιτικούς τα κάνετε όλα! Και το ψηφίζετε και καρφώνετε τον Υπουργό Οικονομικών σας, και δεν κάνετε το χρέος σας προς τους ασφαλιστικούς φορείς. Όπως ο κος Ρέππας. Έπαιξε διαφωνώντας για να είναι καλός στην κοινωνία. Θα ψηφίσει για να είναι καλός στην κυβέρνηση. Τα 30 εκ ευρώ που η ΕΘΕΛ εδώ και 4 μήνες τα χρωστάει στο ΙΚΑ…

    Και όλα αυτά μέσα από ένα επικοινωνισμό θυμού, κλάψας, απειλών και ηρωικής εξόδου κύριε Λοβέρδο.

    Δεν είστε καλή κυβέρνηση για τον τόπο. Είστε παραδομένοι και υποτακτικοί. Δεν δίνετε ελπίδα. Κάνετε αποτρόπαιο έγκλημα εναντίον της κοινωνίας, των πολιτών και μάλιστα των παιδιών μας. Δεν τους δίνετε. Τους παίρνετε. Κάνετε ριφιφί ελπίδων….»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. H KOUMPARA MOU EINAI KOMOTRIA.
    EXEI KOMOTIRIO DIKO THS.
    MPORI NA PROSLABI GIA BOITHO OPOION DIPOTE, AKOMA KAI EKSOGHINO, ARKEI NA PLIRONI MISTHO KAI IKA.
    DEN MPORI ,ME TO NOMO POU IPARXI, NA PROSLABI THN KORI THS, KAI AS KAI MPORI NA PLIROSI KAI TO MISTHO THS KAI TO IKA.
    H KORI THS EINE ANERGI.
    ZHTO H DHMOKRATIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ
    ΣΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.

    ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ
    ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΗΜΑ.
    -----------------------------------

    ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
    ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΑΣΕΠ
    ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΛΑΒΡΕΖΙΚΑ.
    ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΟΠΟΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΜΙΣΘΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ.
    --------------------------------
    ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΝΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΜΑΣ
    ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.

    ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ
    ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ !
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ !

    ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΙΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΑΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΜΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση