GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήθελαν τη σιωπή του...

Από τον Κυριάκο Βελόπουλο Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης Η στυγερή δολοφονία του Σωκράτη με λύπησε βαθύτατα. ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ, ΦΙΛΟΣ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ, ...

Από τον Κυριάκο Βελόπουλο
Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης

Η στυγερή δολοφονία του Σωκράτη με λύπησε βαθύτατα. ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ, ΦΙΛΟΣ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ με πνεύμα οξύ. Δίχως να υπολογίζει το κόστος δημοσιοποιούσε τα θέματά του και στηλίτευε τα κακώς κείμενα του σύγχρονου κοινωνικού και πολιτικού βίου. Το μήνυμα που αποπειράθηκαν να στείλουν οι στυγνοί δολοφόνοι του δεν...
πρέπει να μας φοβίσει. Ήθελαν τη σιωπή του. Δεν το κατόρθωσαν. Γιατί εμείς θα συνεχίσουμε το έργο του. Θα συνεχίσουμε να φωνάζουμε όπως ο Σωκράτης.

Εύχομαι να είναι γαλήνιο το ταξίδι του, εκφράζοντας παράλληλα τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

11 σχόλια

  1. Συγχαρητήρια Κυριάκο,

    είσαι παληκάρι πάνω απ' όλα.
    Αν αυτοί που δολοφονούν είχαν
    την δικιά σου ανδριοσύνη τότε
    η Ελλάδα θα ήταν στην Κωνσταντινούπολη μας και πάλι.

    Κράτα γερά

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΕ ΡΕ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΣ; ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ' ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ", ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο καραγκιόζης ο Βελόπουλος...

    Αν ανεβάσω την εκπομπή της Παρασκευής να μην ξέρεις που να κρυφτείς;

    Αντε με τον κάθε γελοίο πολιτευτάκο πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΤΕ ΕΞΩ ΤΕΛΙΚΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ Η ΣΑΠΙΛΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΝΤΙΜΕΣ ΦΩΝΕΣ ΣΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΩΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΜΜΕ ΑΚΙ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΟΠΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΧΟΜΑΣΤΕ.
    ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΑ ΠΟΥΧΟΥΝ ΡΗΜΑ;ΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΚΥΦΗΝΑΡΙΑ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να παν να γαμηθούν οι πασοκι που τους καλύπτουν τα ιδία δεν καναν με την 17Ν μην σκοτώνει πασοκους και εβραίους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 5.44
    ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ.
    ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΞΙΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ!!), ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΩΤΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΑ ΠΑΤΤΑΚΟ!!

    Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΦΑΣΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!
    ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1945 ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΔΙΩΞΕΙΣ, ΕΞΟΡΙΕΣ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ", ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ (Η ΙΤΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!).

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΑΤ-ΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΠΩΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΛΗΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΦΥΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ Ή ΤΟΝ ΚΟΡΟΒΕΣΗ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑΝ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΑ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΑΤ-ΕΣΑ...

    ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΕΡΑΤΑ!!!

    ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΚΡΑΤΟΣ-"ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ" ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΦΗΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ...
    ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ!!!
    Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ, ΤΥΠΟΥ ΤΟΜ ΠΑΠΠΑΣ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΨΥΧΟΥΛΑ-ΜΙΖΕΣ, ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ, ΜΕ ΕΠΑΧΘΕΙΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!
    Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ-ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΕΠΙ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ?? ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΠΟΣΕΣ ΒΙΛΕΣ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!
    ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΕΥΝΟΪΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΥΝΟΗΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ!!!

    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΕΣ, ΚΑΡΑΚΙΤΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΤΑΔΙΑ, "ΠΡΟΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΝ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ" ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ", ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ, ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ ΗΛΙΘΙΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΧΑΡΕΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ!!!

    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΚΙΤΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΛΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!
    ΑΥΤΗ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ!!

    ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Giati anoi3e o Swthrhs thn porta? Isws oi drastes na tou eixan systithi ws exthroi ths pornias kai ths paiderastias. Prin kathgorhsoume thn ND h to PASOK as kathgorhsoume to CIA me psychopatheis praktores pou exoun rizes sthn MAFIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πατριωτη, και αδελφε Ελληνα 07:29 οπως αναφερθηκες για την επαρατο Χουντα καλα τα ειπες, αλλα δυστυχως και αυτοι δεν ησαν εκ των ενδω Δεξιοι,δεν εκαναν την επανασταση μονοι τους σαν Ελληνες, και αυτοι ειχαν φορεσει το φεσακι των Εβραιων οπως και αλλοι χθεσινοι και σημερινοι κυβερνωντες, οπως πχ ο σημερινος και ο χθεσινος ανοιξαν την πορτα της Bildeberg στο καβουρι μαζι με την κυρια της εκπαιδευσεως και αλλους. Ησαν δυστυχως και οι προαναφερθεντες και αυτοι Μασωνοι του κερατα.
    Σαν τους σημερινους αδελφε που κρατανε τους αετους του Αιγαιου κατω, γιατι χεζονται αφου κλειδωσαν ολα τα F16 tων φιλων μας
    και ασπονδων εχθρων μας, χεζονται μη πεταξουν κανα Τουρκο στο Αιγαιο.
    Και μετα τα αφεντικα τους θα τους κανουν ντατσι-ντατσι.
    Δυστυχως εαν δεν εξαφανισθουν αυτοι, η κατασταση δεν προκειτε να φτιαξη ποτε.
    Ασημενιο Γερακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πω πω......."Ζ Ο Υ Γ Κ Λ Α" γιναμε και μονο ο....."Τ Α Ρ Ζ Α Ν" μπορει να επιβιωσει καβαλα στους ....450 ιππους του.......τωρα αραγε πηραν το μαθημα τους οι υπολοιποι που θελησαν να τα βαλουν με τη....... "Ζ Ο Υ Γ Κ Λ Α" και τον ιδιο τον......"Τ Α Ρ Ζ Α Ν" που καβαλα στους .......450 ιππους του διαταζει τα "Ζ Ω Α" του εκβιαζοντας τα.......????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δηλαδη αν ο προθυπουργος πιει κρασι και μεθυσει και υπογραψει τη πωληση του αιγαιου αυτο σημαινει οτι το αιγαιο θα μπορει να πωληθει?????
    ποιος του εδωσε το δικαιωμα να υπογραφει αυτα τα μνημονια και αυτες τις βρωμικες και αθλιες τοκογλυφιες??????
    περα απο βλακωδες και αισχρα προδοτικο ειναι και αντισυνταγματικο, παρανομο....κανενας δεν το ψηφισε για να ξεπουλησει τη χωρα, ανηθικα ψευδη προεκλογικα για να κλεψει τη ψηφο του κοσμου.....σε καμια αλλη χωρα του κοσμου στις επομενες εκλογες δεν θα επαιρνε πανω απο ενα τοις εκατο (1%) που στη χωρα μας αντιστοιχει σε εβδομηντα οχτω χιλιαδες ψηφους (78.000) ποσοι να ειναι λοιπον στην αβαντα, ποσοι να ειναι οι βολεμενοι και ποσοι να ειναι οι ηλιθιοι αυτου εδω του δυσμοιρου τοπου???? ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ (1%) ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ.....πολυ φοβαμαι ομως οτι θα ξεπερασει το πασοκ (σοσια-ληστες) αλλα και η νεα δημοκρατια (σεμνοι και ταπεινοι) το πεντε τοις εκατο (5%) δηλαδη τριακοσιες ενενηντα χιλιαδες ψηφους (390.000)!!!!!!!!

    λετε να παρουν παραπανω και τα δυο αυτα κομματα-συμμοριες?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση