GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοινωνία ώρα μηδέν...

Από την Ρούλα Τάκη Στην Βάρκιζα την Κυριακή ένα αυτοκίνητο με γυναίκα οδηγό και δύο άνδρες επιβαίνοντες έκλεισε ελαφρώς ένα μηχανάκι και γ...

Από την Ρούλα Τάκη
Στην Βάρκιζα την Κυριακή ένα αυτοκίνητο με γυναίκα οδηγό και δύο άνδρες επιβαίνοντες έκλεισε ελαφρώς ένα μηχανάκι και για να το αποφύγει παραλίγο να τρακάρει με ένα μικρό φορτηγό. Δεν τράκαρε κανένας , δεν χτύπησε κανένας, προφανώς οι δύο οδηγοί είχαν καλύτερα αντανακλαστικά από της κυρίας που οδηγούσε και απεφεύχθη το ατύχημα.
Όμως άρχισαν να της κορνάρουν και να την βρίζουν έντονα και αυτή φοβούμενη δεν σταμάτησε στο φανάρι αλλά προχώρησε για να φύγει. Ο πίσω επιβαίνων από το μηχανάκι σκαρφάλωσε πάνω στο καπώ της γυναίκας και κρατιόταν από τους...
 γυαλοκαθαριστήρες, βρίζοντάς την με χυδαίο τρόπο. Οι δύο άλλοι από το φορτηγάκι άρχισαν να της χτυπούν τα τζάμια, τις λαμαρίνες με έξαλλο τρόπο και να την βρίζουν και να φωνάζουν.
 Η γυναίκα φυσικά δεν άνοιγε τις πόρτες και δεν έβγαινε από το αυτοκίνητο πιστεύω ότι μόνο καρδιακή προσβολή δεν θα έπαθε. Ο κόσμος ένα γύρω να κοιτάζει , κανείς να μην πηγαίνει να βοηθήσει , να γίνεται ένας χαμός να κινδυνεύουν άνθρωποι και όλοι μόνο να κοιτάνε. Οι λαμαρίνες του αυτοκινήτου βούλιαξαν από τις κλωτσιές, οι άνθρωποι γλύτωσαν από τους τρελούς από τύχη γιατί και η αστυνομία άργησε λίγο να έρθει. Δηλαδή για το τίποτε μπορούσε να έχει γίνει φονικό.
Τι συμβαίνει στην χώρα; ΄Εχουμε γίνει όλοι ψυχοπαθείς; Σε τι κοινωνία ζούμε;

16 σχόλια

  1. Βγαζουμε τον θυμο μας πανω στους διπλα μας,το βλεπεις καθημερινα αυτο παντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aκούστε όλους τους αγαπημένους σας ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς! Σκαϊ, Ρυθμός, Real Fm, Βήμα, Kiss Fm, Μέλωδία, Σπορ Fm και πολλούς άλλους!

    WWW.EMAX.GR To νέο μεγάλο ελληνικό Media Portal!



    Aκούστε όλους τους αγαπημένους σας ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς! Σκαϊ, Ρυθμός, Real Fm, Βήμα, Kiss Fm, Μέλωδία, Σπορ Fm και πολλούς άλλους!

    WWW.EMAX.GR To νέο μεγάλο ελληνικό Media Portal!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι περισσότεροι άνδρες παθαίνουν κάποιο είδος ψύχωσης όταν δουν οδηγό γυναίκα και μάλιστα να κάνει και λάθος.... Απαράδεκτοι επιεικώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΣΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ.
    "Επεισόδιο με τον Κουτρουμάνη σε ταβέρνα"

    "Δυσάρεστη ήταν την Τρίτη το βράδυ η έξοδος του υφυπουργού εργασίας Γ. Κουτρουμάνη σε γνωστή ταβέρνα των Αμπελοκήπων.

    Αρχικά μια γυναίκα τον ρώτησε με ποιο δικαίωμα και ποια εξουσιοδότηση τις κλέβει το μισθό, τη σύνταξη των γονιών της, το μέλλον των παιδιών της.

    Αργότερα άλλοι θαμώνες άρχισαν να του ζητάνε το λόγο, να τον αποκαλούν δοσίλογο και να του εξηγούν ότι είναι ανεπιθύμητος ανάμεσά τους.
    Ο Γ. Κουτρουμάνης αρχικά ρώτησε τη γυναίκα για το επάγγελμά της, λες και δεν ξέρει ότι με τα μέτρα και τους νόμους που ψηφίζουν, αφαιρούν δικαιώματα από όλους τους εργαζόμενους, χτυπάνε όλη την κοινωνία.
    Στη συνέχεια άκουγε με σκυμμένο το κεφάλι αλλά ένας παρατρεχάμενός του που καθόταν στο ίδιο τραπέζι, προκαλούσε τους πολίτες και μάλιστα έβρισε χυδαία κάποιες γυναίκες που διαμαρτύρονταν.
    Το επεισόδιο κράτησε για ώρα και η ένταση ανέβηκε.

    Να θυμίσουμε ότι ο Κουτρουμάνης ήταν συνδικαλιστής και μάλιστα μέλος της διοίκησης της ΑΔΕΔΥ και μεταλλάχτηκε σε υφυπουργό εργασίας και δήμιο των εργαζομένων που μέχρι πριν λίγο καιρό υποτίθεται ότι εκπροσωπούσε!

    Όχι απλά δοσίλογος λοιπόν αλλά και γενίτσαρος.
    Πάντως αναμένεται όλο και πιο δύσκολη η ζωή των κυβερνητικών στελεχών και όποιων κάθε φορά που σηκώνουν το χεράκι τους καταδικάζουν και φτωχαίνουν εκατομμύρια ανθρώπους."

    ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΥΧΟΝ
    ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ
    ΣΤΟ ΞΥΛΟ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ
    χαχιχιχ..να καταλάβουν την "γλύκα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O kosmos gemise tsamba magkes, pou ta vazoun me ginekes. Emm den tixainoun ston sosto anthropo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ως γυναίκα οδηγός, που οδηγώ εδώ και 15 χρόνια, θα σας πω ότι έχω τυχει αρκετές φορές στο παρελθόν τέτοιας ή ελάχιστα ηπιότερης συμεριφοράς απο αντρες οδηγούς. Στις γυναίκες οδηγούς δε συγωρείται ούτε το ελάχιστο λάθος, ενω τυγχάνουν εξαιρετικα συχνά θυματα ρατσιστικής συμπεριφοράς, που εκδηλώνονται με αισχρό τρόπο. Θα σας πω ότι, μία από τις μόνιμες εκδηλώσεις τέτοιας "φιλικής" συμπεριφοράς είναι, ότι μια γυναίκα οδηγός που βρίσκεται σταματημένη πρώτη στο κόκκινο φανάρι, οφείλει να ξεκινήσει σε κλάσματα του δευτερολέπτου μόλις ανάψει το πράσινο. Εαν καθυστερήσει έστω και μερικα δευτερόλεπτα, οι υπόλοιποι οδηγοί αρχίζουν, τουλάχιστον, να κορνάρουν, λες και η κίνηση να πατήσουν την κόρνα είναι, σε μια τέτοια περίπτωση, προέκταση του χεριού τους...... εννοειται φυσικά πως για τους άντρες οδηγούς, οποιαδήποτε τακτική κακής οδήγησης, είναι επείδειξη μαγκιάς και ανδρισμού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρώτα απο όλα η κυρία έκανε όχι ένα αλλά δύο λάθη και μάλιστα πολύ σοβαρά:
    1. Έκλεισε το μηχανάκι, που είναι περισσότερο απροστάτευτο απο ό,τι ένα αυτοκίνητο και άρα επικίνδυνο

    2. Πέρασε με κόκκινο, με κίνδυνο να χτυπήσει και δεύτερο όχημα, ακόμη πιό επικίνδυνο

    Αφήστε λοιπόν τις φεμινιστικές σας κορώνες κυρίες μου και πηγαίνετε να κάνετε κανένα φαϊ στο σπίτι που έχετε ξετινάξει την οικογένειά σας στο delivery!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ.ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ , ΛΑΜΙΕΣ , ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΟΔΗΓΑΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΓΩΪΣΜΟ ΤΟΥ , ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολλοι Νεοελληνες ειναι απλα Τουρκοι που νομιζουν οτι ειναι Ιταλοι.....
    Χιλιοκομπλεξικοι με τριτοκοσμικη ενιοτε συμπεριφορα.
    Απλα παρατηρηστε λιγο τις φατσες τους οταν οδηγουν.
    Η συμπεριφορα τους ειναι πολυ κοντινοτερη στη Μεση Ανατολη παρα στον πολιτισμενο κοσμο, κι αυτο ειναι γνωρισμα ενος λαου που εχει εθιστει στην αρπαχτη, στον ωχαδερφισμο, στο ασεγιαυριο, στο ΝταΚαπο, στη Μερσεντε, Καγιε και στη βιλλα στη Μυκονο. Ενος λαου που δεν παραγει τιποτε αλλο απο τα περιττωματα του.
    Ενος λαου που ψηφιζει 3 οικογενειες εδω και 60 χρονια.
    Τιποτα δεν ειναι τυχαιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤο ειναι συνηθισμενο φαινομενο στους δρομους απο τα διαφορα θρασιμια και αυτο γιατιχαθηκε η στολη απο την πολη και πηγε να φυλα τα κοτετσια τους σταυλους και τα σπιτια αυτων που ποτε δεν προσφερουν και δευτερο διοτι η δικαιωσηνη μεχρι να αποδωθη εχει διαγραφη.Αυτα τα θρασιμια οταν βρεθουν ενοπιον στολης η νομου τοτε αν βγαλουν την σκελαια τους θα βρωμηση ο τοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγω πραγματικα σιχαινομαι τους ασχετους οδηγους. Εκατο φορες ομως παραπανω, σιχαινομαι τους μαγκες της ασφαλτου που βλεπουν το δρομο ως πεδιο εκτονωσης. Εχω προβλημα? Αν καποιος γνωστος της γυναικας εβλεπε αυτους τους Μπατμαν να κρεμονται απο τα καπώ, και πηγαινε και τους εχωνε δυο μπουνιες γεματες στις μυτες, σας διαβεβαιωνω ότι θα το χαιρομουν. Πιο πολυ σιχαινομαι ενα οργισμενο και υστερικο θυμα, παρα εναν φοβισμενο και τρομοκρατημενο θυτη. Ο οποιος δεν αντιλαμβανεται, οτι αυριο μπορει αυτος να προκαλεσει ενα ατυχημα, και να ερθει καποιο αγανακτισμενο πολιτισμενο θυμα να τον κλωτσαει. Επειδή μπορει αυριο να ειμαστε καλλιστα στη μια ή την αλλη πλευρα, προβληματισθειτε. Και χαλαρωστε λιγακι. Αντε μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για όλα αυτά και μύρια άλλα φταίνε οι παπάδες. (Σκεφτείτε το καλά). Απαλλάξτε την κοινωνία από δαύτους κάνοντας μια αρχή: Γιαουρτώστε τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αντε κυρά μου πήγαινε σπίτι σου να πλύνεις κανα πιάτο, να κάνεις και κανα φαγάκι και άσε το τιμόνι σε άλλους.

    Μάθατε τώρα όλες να καβαλάτε το αυτοκίνητο και να το παίζετε ανεξάρτητες και καλά.

    Αντε να σας μαζέψουν λίγο τα λουριά οι κερατωμένοι άντρες ή γκόμενοί σας μπας και μαζευτείτε και λίγο στο σπίτι και κάνετε και καμιά δουλειά. Το έχετε παραχέσει!

    ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μηχανοβιε κατσε και διαβασε τον κ.ο.κ και μαθε οτι στον δρομο εχεις και εσυ υποχρεωσεις εναντι των οδηγων που ζητας να σε σεβαστουν,διοτι φιλε εισαι απο τους υποψηφιους για ξυλινο παλτο και να ξερης Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΙΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. απάντηση σ΄αυτους που παροτρύνουν τις γυναικες να μην οδηγουν αλλα να πλυνουν κανενα πιατο... ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΑ.ΑΚΕς ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΛΕΝΟΥΝ. ζωα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εγωισμός και προτεραιότητα... Καθομαι και περιμενω με τη σειρα μου να περάσω ή να αναψει φαναρι ή κατι άλλο κι ερχεται ο "αγενης" προσπερναει όλους αυτους που περιμενουν υπομονετικα κι απαιτει να περασει πρωτος. Ειναι εγωισμος που δεν τον αφηνω??? οχι φυσικα. Μαθαμε το θρασσος κι την αγενεια και τα καναμε και νομους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση