GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ σε κινητοποιήσεις...

Από Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας    Η αντίδραση στην αντισυνταγματική παρέμβαση για την κατάργηση των αυξήσεων, μόλις άρχισε.  Κάτω...

Από Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας  
Η αντίδραση στην αντισυνταγματική παρέμβαση για την κατάργηση των αυξήσεων, μόλις άρχισε. Κάτω τα χέρια από τις Συμβάσεις Εργασίας
  
Με μεγάλη συγκέντρωση κάτω από το Υπουργείο Εργασίας εκδήλωσαν την αντίδρασή τους τα συνεργαζόμενα σωματεία του Τύπου στην απόφαση του Υπουργού Εργασίας κ. Λοβέρδου με αντισυνταγματική ενέργεια να καταργήσει τις αυξήσεις που προέρχονται από διαιτητικές και μεσολαβητικές διαδικασίες του ΟΜΕΔ.
Οι εργαζόμενοι που συγκεντρώθηκαν διαδήλωσαν την πρόθεσή τους να...
μην αφήσουν να περάσουν οι αντισυνταγματικές αποφάσεις του Υπουργού και την απόφασή τους να υπερασπιστούν τις Συλλογικές τους Συμβάσεις Εργασίας.
Αντιπροσωπεία των διαδηλωτών, αποτελούμενη από την Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου της Αθήνας κυρία Στάβυ Σαλουφάκου, τον Πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ κ. Παναγιώτη Καλφαγιάννη, την Αντιπρόεδρο της ΕΣΗΕΑ κυρία Νανά Νταουντάκη, τον Γεν. Γραμματέα της ΕΣΗΕΑ κ. Αντώνη Νταβανέλλο, τον Πρόεδρο της ΕΤΕΡ κ. Δημήτρη Καμαρινόπουλο, τον Πρόεδρο της ΕΤΕΡΜΘ κ. Κωνσταντίνο Χατζηγεωργίου, τον Πρόεδρο της ΕΠΠΗΤ κ. Μαϊδη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος κ. Μάριο Λώλο και το Μέλος του Δ.Σ. της ΕΤΙΤΑ κυρία Ακριβή Κυρίκου, συνάντησαν τον Σύμβουλο του Υπουργού Εργασίας κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, ο οποίος έδειξε πραγματικά να καταλαβαίνει τις ανησυχίες και τις αντιδράσεις των εργαζομένων και υποσχέθηκε να μεταφέρει τα πάντα στον Υπουργό Εργασίας, όπως τα άκουσε. Επίσης, ο Σύμβουλος του Υπουργού, μεταφέροντας τη θέληση του Υπουργού Εργασίας, δήλωσε ότι την επομένη εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ του Συντονιστικού των συνεργαζομένων Ενώσεων στο Χώρο των ΜΜΕ και του Υπουργού Εργασίας.
Καλούμε τους συναδέλφους, εργαζομένους στο χώρο των ΜΜΕ να βρίσκονται σε επαγρύπνηση για την υπεράσπιση των ΣΣΕ, των εργασιακών και ασφαλιστικών μας κατακτήσεων.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος   Δημήτρης Καμαρινόπουλος
Ο Γενικός Γραμματέας  Δημήτρης Καραπανάγος

5 σχόλια

  1. Μόνο μην ανοίξω το στόμα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα παραπονα σας στον καψη και το MEGA μαλακες που βριζουν ολες τις απεργιες

    εμ φυσικα τοση διαφημιση τους δινει το βρωμοπασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΡΑΨΑΝ.............


    ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ,ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.
    8 ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΝΝΕΛΑΔΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΟΥΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΞΕΧΝΟΥΝ-ΜΟΝΟΠΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ , ΒΓΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΔΕΙΕΣ ΞΑΝΑ -ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ - ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ.
    ΑΛΛΑ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΡΕΧΗ ΠΑΝΤΑ.
    ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΑΡΤΟΥΖΑ -ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ - ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ .
    Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η' ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ...
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;;;;

    ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (ΤΖΑΜΠΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 31 Ιουλ 2010 11:13:00 μ.μ.




    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ


    BLOOP

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση