GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ούτε σταγόνα βενζίνης...

Από το http://www.evianews.com/ Συνεχίζουν και στην Χαλκίδα τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες βυτιοφόρων αντιδρώντας στο άνοιγμα του ε...

Από το http://www.evianews.com/
Συνεχίζουν και στην Χαλκίδα τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες βυτιοφόρων αντιδρώντας στο άνοιγμα του επαγγέλματός τους. Εδώ και αρκετές μέρες, έχουν παρατάξει τα φορτηγά τους στο ύψος της υψηλής γέφυρας. Η κόντρα τους με την κυβέρνηση, έχει ως αφορμή το σχέδιο νόμου που κατατίθεται σύντομα στη Βουλή.
Η Ομοσπονδία των επαγγελματιών απορρίπτει το σχέδιο νόμου, καθώς όπως υποστηρίζεται, απομειώνεται η αξία των περιουσιακών τους στοιχείων.
Ούτε σταγόνα βενζίνης δεν υπάρχει στα πρατήρια υγρών καυσίμων της νότιας και...
 βόρειας Εύβοιας, ενώ τα προβλήματα που έχουν προκληθεί είναι τεράστια, δεδομένου ότι η τουριστική κίνηση στο νησί βρίσκεται στο ζενίθ.

1 σχόλιο

  1. Τα προβλήματα από την απεργία (που το άρθρο χαρακτηρζει τεράστια) είναι γελοία μπροστά στα προβλήματα που θα έχουμε σε λίγα χρόνια από την μαφία κυβέρνησης-τρόικας αν δεν αντιδράσουμε δυναμικά σαν τους φορτηγατζήδες. Σε λίγο θα συζητάμε εαν θα πάμε έστω και τρεις ημέρες διακοπές και εαν θα έχουμε αυτοκίνητο και χρήματα για βενζίνη, όχι αν θα βρούμε βενζίνη να πάμε διακοπές.
    Όσοι υποστηρίζετε την τρόικα και τον Τσολάκογλου (εκτός ίσως από κάποιους μεγαλοδημοσιογράφους και άλλους καλά δικτυωμένους) σκεφθείτε ότι θα έλθει και η σειρά σας. Καλό θα είναι να είμαστε πολλοί απέναντί τους και να μη στρέφεται η μια κοινωνική ομάδα κατά της άλλης. Ο περίφημοας «ανταγωνισμός» των πολυεθνικών καρτέλ πουθενά δεν έχει ρίξει τις τιμές τουλάχιστον στην Ελλάδα. Τα επιχειρήματα του καθεστώτος είναι για τα μπάζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση