GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση σε Πατέρα: "Δείξε το ενδιαφέρον σου με ...χορηγία"...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο http://www.balla.gr/ Μπορεί ο Νικόλας Πατέρας να πρόσφερε στον Παναθηναϊκό το ποσό των 500.000 ευρώ, προκε...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο
http://www.balla.gr/
Μπορεί ο Νικόλας Πατέρας να πρόσφερε στον Παναθηναϊκό το ποσό των 500.000 ευρώ, προκειμένου να καλυφθεί η οικονομική διαφορά με τον Γουίλιαμ Γκαλάς και να "ντυθεί" ο Γάλλος στα πράσινα, ωστόσο η ΠΑΕ ΠΑΟ, δια στόματος Δημήτρη Γόντικα αρνήθηκε αυτή την πρόταση και προέτρεψε τον πρώην πρόεδρο των νταμπλούχων να δείξει το ενδιαφέρον του για τον συλλόγο δίνοντας χορηγία.
Η προσφορά του Πατέρα: Έτοιμος να προσφέρει 500.000 ευρώ ετησίως για να συνδράμει στην...
απόκτηση του Ουίλιαμ Γκαλάς στον Παναθηναϊκό είναι ο Νικόλας Πατέρας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να ολοκληρώσει μια μεταγραφή για την ομάδα της καρδιάς του που πρώτος ο ίδιος είχε κυνηγήσει.
Μάλιστα, ο κ.Πατέρας φέρεται να έχει καταθέσει γραπτώς την πρότασή του στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα. Παράλληλα, φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει ότι τα χρήματα που προσφέρει αφορούν μόνο στην περίπτωση του Γάλλου αμυντικού.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση