GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήρε κι άλλη προθεσμία ο Αγγέλου...

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε από την ανακρίτρια της υπόθεσης των ανταλλαγών της Μονής Βατοπαιδίου με το Δημόσιο Ειρήνη ...

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε από την ανακρίτρια της υπόθεσης των ανταλλαγών της Μονής Βατοπαιδίου με το Δημόσιο Ειρήνη Καλού, ο διευθυντής του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, Γιάννης Αγγέλου.
Ο στενός συνεργάτης του Κ. Καραμανλή, προσήλθε νωρίς σήμερα το πρωί, κάτω από άκρα μυστικότητα στο ανακριτικό γραφείο ζητώντας ολιγοήμερη προθεσμία, ώστε να προετοιμάσει την απολογία του. Η ημερομηνία κατά την οποία αναμένεται να απολογηθεί ο κ. Αγγέλου δεν έχει γίνει γνωστή. Υπενθυμίζεται ότι κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για ηθική αυτουργία σε απιστία, στην υπόθεση των ανταλλαγών της Μονής.

6 σχόλια

  1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ .ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ . ΠΑΝΤΩΣ ΩΡΑΙΑ ΦΑΤΣΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΜΑΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ .ΑΥΤΟΣ ΕΛΥΝΕ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΙ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ .ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ....ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ,ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι οι τρομοκράτες στην Ελλάδα δεν είναι τίποτε άλλο από ποινικούς που πασαλείβουν με λίγη ψευτο-ιδεολογία τις όποιες πράξεις τους, ενώ εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα έχοντας και την ανάλογη ασυλία από την ΚΥΠ και τα μεγαλογαμόγια πολιτικούς. Παράδειγμα:

    Η Ελλάδα αποφασίζει να δει την δυνατότητα να αγοράσει τεθωρακισμένα από το Ηνωμένο Βασίλειο. Η 17Ν “επεμβαίνει” και σκοτώνει τον Σόντερς. Μετά από αυτό έρχονται τα Γερμανικά Leopard 2-HEL με τα χαλασμένα κανόνια και τα ραγίσματα που τα καθιστούν άχρηστα παιχνιδάκια.

    Ο Περατικός έχει κερδήσει τον διαγωνισμό για το Μετρό και τον Προαστιακό. Ο Σημίτης κάνει ότι μπορεί για να ακυρώσει τον διαγωνισμό. Ξανά “επεμβαίνει” η 17Ν και “καθαρίζει” τον ενοχλητικό Περατικό. Τελικά την δουλειά παίρνει η Γερμανική SIEMENS.

    Βλέπει κανείς το μοτίβο πίσω από αυτό;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλε δεν θελουν να σκεφτεσαι.
    Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΕΛΑΤΩΜΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΦΩΝΑΧΤΑ.
    Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ μικρα συμφεροντα ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΛΙΓΙΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.....


    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤA BLOGGS.
    ΠΕΦΤΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ.
    ΟΙ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΑΤΟ.
    ΤΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.
    ΧΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ.
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ.
    ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ Η ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΝΕ ΕΥΠΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΤΟΦΑΝΗ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΚΑΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.
    ΤΟΥΣ ΛΕΩ 2+2=4 ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ 2+2=5 ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΕΤΑΝΤΕΡΗΣ, Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ.
    ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑ ΠΟΛΛΟΙ.
    ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ.
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ.
    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΞΑΝΑ.
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ.
    ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ BLOGGING.
    ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ.
    Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι μαλακίες είνε αυτές… Πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του. Τόσο καιρό τι σκατά έκανε ??? Διακοπές το ΛΑΜΟΓΙΟ. ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. poios itan autos pou eipe prosfata"eidate kanenan eponumo na dikazete?"kati kserei o kurios !kai gi auto to fonazei !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ. ΤΖΕΦΡΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ; ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση