GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυριαρχία της πλουραλιστικής Δημοκρατίας στα πλαίσια της τοπικής αυτοδιοίκησης...

Από την Κίνηση "Πρώτα η Πόλη μας" Ο εκπρόσωπος της κίνησης Μπάμπης Μπαρμπουνάκης σε συνάντηση με τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. κ...

Από την Κίνηση "Πρώτα η Πόλη μας"

Ο εκπρόσωπος της κίνησης Μπάμπης Μπαρμπουνάκης σε συνάντηση με τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. κατέθεσε μια νέα φιλοσοφία στην Αυτοδιοίκηση με γνώμονα πάντοτε την καλή διαβίωση του πολίτη, την προστασία των ατομικών του δικαιωμάτων και πιστεύουμε ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του νέου αυτοδιοικητικού μοντέλου του Καλλικράτη.
Περισσότερο ρόλο στον πολίτη, η πρότασή μας είναι η μεγαλύτερη ενεργοποίηση και συμμετοχική δράση των πολιτών στα κοινά, δημιουργώντας...

φορείς που θα έρχονται σε άμεση επαφή με τα κέντρα αποφάσεων του Δήμου. Η νέα διοίκηση του Δήμου, αυτή τη φορά, θα πρέπει να είναι μαχητική για τα συμφέροντα των πολιτών, να συγκρούεται με τα κακώς κείμενα της πόλης απ’ όπου κι αν προέρχονται αυτά.
Το φλέγον ζήτημα της πόλης που μέρα με τη μέρα διογκώνεται, η ανεργία, ζητά άμεσο σχεδιασμό και υλοποίηση αποφάσεων. Νέες θέσεις εργασίας πρέπει να ανακαλυφθούν και να δημιουργηθούν σε τομείς που θα στοχεύουν την προστασία του περιβάλλοντος που βάλλεται εφιαλτικά στη Θεσσαλονίκη. Τη θλιβερή πρωτιά της πόλης σε ρύπους οφείλουμε άμεσα να την ανατρέψουμε και να τη μηδενίσουμε. Εξοικονόμηση ενέργειας, επαναχρησιμοποίηση – ανακύκλωση απορριμμάτων, βιολογικές καλλιέργειες, αξιοποίηση ιαματικών πηγών, τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης μέσω των περιβαλλοντικών δράσεων είναι οι άμεσοι στόχοι μας. Οι πράσινες καινοτόμες λύσεις θα έχουν διττό χαρακτήρα: Δημιουργία θέσεων εργασίας και απαλλαγή του περιβάλλοντος από επιβαρυντικά στοιχεία.
Ξεκινάμε αυτό το Σαββατοκύριακο επαφές με τους συμπολίτες μας που βρίσκονται στις ακτές της Χαλκιδικής για να μας δώσουν ιδέες που αφορούν τη μελλοντική Θεσσαλονίκη. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά, παλαιότερα είχαμε λειτουργήσει το πρόγραμμα «Καθαρές Ακτές» με μεγάλη επιτυχία σε αυτές τις παραλίες.
Σάββατο 11 το πρωί, συνάντηση με το Δήμαρχο Νέων Μουδανιών κο. Παπαγιάννη, για επίσκεψη στην Ποτίδαια, Άγιο Μάμα και την επόμενη μέρα, Κυριακή απόγευμα, θα επισκεφτούμε τη Σωζόπολη, την περιοχή Ναυτίλος και Αμυγδαλιές.

8 σχόλια

  1. AMANNNNNNNNNNNNN
    POYSTHS...

    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΕΤΕ.
    ΡΙΞΤΕ ΤΟΥ ..ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΤΑΚΙ..ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΩΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΛΟΛΟΥ
    Η ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Βαθύ ΠΑΣΟΚ είναι εδώ.
    Προκύρηξη 7Κ/2009.
    Εχουν κόψει τους μισους υποψήφιους επειδή δεν συμπλήρωσαν τον κωδικό 099 στην στήλη πρόσθετα προσόντα!!! Ο κωδικός 099 λέει οτι δεν κατέχει ο υποψήφιος άλλη θέση στο δημόσιο ή έχει παρέλθει 5ετία από τον διορισμό.
    Παραπλανήσανε τα παιδάκια του κόσμου. Τα πρόσθετα προσόντα μαλάκες είναι πρόσθετα προσόντα. δεν είναι ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ που ήδη αναγράφονται στο τέλος της αίτησης!!! ΜΑΛΑΚΟΠΟΝΗΡΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!
    Ένας υποψήφιος συμπληρώνοντας την αίτηση όταν έφτασε στη στήλη "πρόσθετα προσόντα" και εφόσον δεν είχε "πρόσθετα προσόντα" το παρέκαμψε.Που να ξέρουν τα κοροϊδα οτι εκεί κρυβόταν η μπανανόφλουδα του ΠΑΣΟΚ.
    Ερώτηση : υπάρχει κανένας σοβαρός άνθρωπος σε αυτή την κυβέρνηση για να αναλάβει την ευθύνη?????????
    Γιωργάκη ... ντροπής πράγματα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετσι, να πληρωνουμε ενα σωρο τεμπεληδες, οπως εβλεπα στο δημο μου προσφατα ανοιγαν ενα χαντακι μηκους εκατο μετρων περιπου 4 μηνες και δεν εχουν τελειωσει ακομα... με ενα πακιστανο να σκαβει σιγα σιγα κατω απο μια ομπρελλα, δυο αλβανους να τον προσεχουν μην κανει καμμια μαλακία, και 4 ελληνες απεναντι στο καφενειο να εποπτευουν το εργο.... και πληρωνουμε, και να παμε να μαζευουμε τα σκουπιδια απο τις ακτες, ετσι για να λεμε οτι ειμαστε ενεργοι πολιτες. ΑΜ ΔΕ!

    Ενεργος πολιτης ειναι αυτος που δεν πεταει τα σκουπιδια του στην ακτη πρωτα απο ολα. Και στις εκλογες... ΘΥΜΑΤΑΙ.

    Μητσάρας
    http://ntalaras.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί, εκτός των άλλων, τα κανάλια στηρίζουν αδιάντροπα την κυβέρνηση

    Με τροπολογία που πρότεινε, και στήριξε το ΛΑΟΣ, αναστέλλει μέχρι τον Οκτώβριο την είσπραξη του φόρου για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις, που είναι πλέον στο 20%.

    Την αποκάλυψη για τη χαριστική ρύθμιση έκανε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Κριτσωτάκης. Σημειώνεται ότι ο υπουργός απέφυγε να απαντήσει, ενώ ο υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης, μετά από παρέμβαση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, είπε: “Αυτός ο φόρος είναι φόρος που επέβαλε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ απέναντι σε κάτι το οποίο δεν υπήρχε και απλώς το μόνο το οποίο κάνουμε είναι η μετάθεση της είσπραξης του φόρου”.
    Δεν εξήγησε δηλαδή γιατί καθυστέρησε στην είσπραξη του φόρου και γιατί προχωρεί στην αναστολή της είσπραξής του.

    Υπενθυμίζεται ότι στον νόμο 3845/2010 ψηφίσθηκε ο φόρος τηλεοπτικών διαφημίσεων να είναι στο 20%, το οποίο έπρεπε να εισπράττεται και να αποδίδεται μηνιαίως, όπως και οι υπόλοιποι φόροι για τα εισοδήματα των εργαζομένων. Όμως, για άγνωστο λόγο, όλες οι ΔΟΥ της χώρας δεν εισέπραξαν τον φόρο και τώρα η κυβέρνηση λέει ότι θα τον εισπράξει από τον Οκτώβριο. “Μήπως με αυτή τη μετάθεση οδηγούμεθα στην αναβολή και με την αναβολή τελικά στην κατάργηση;” ρώτησε ο Π. Λαφαζάνης, χωρίς να πάρει απάντηση από την κυβέρνηση.
    follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.
    1 σχόλιο για “Γιατί, εκτός των άλλων, τα κανάλια στηρίζουν αδιάντροπα την κυβέρνηση”

    Και, φυσικά, που τον Οκτώβριο, εν μέσω προεκλογικής εκστατείας, θα καταργηθεί και τελείως…
    Όπως σωστά προβλέπει ο Λαφαζάνης.

    ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ - ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
    ΜΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΠΙ$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τελευταιες πληροφοριες λενε οτι ελικοπτερο εχει προσγειωθει στο μαξιμου
    ενω καταφθανει εκτακτως με κρατικο αμαξι η αλλοδαπη μητερα του πρωθυπουργου!

    Ειναι ολοφανερο οτι παμε για αποδραση του γιωργακη στο εξωτερικο τυπου αργεντινης! πριν του απαγορευτει η εξοδος απο την χωρα.

    Βαλτε τηλεοραση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυριε μου, τα μαθατε τα νέα κ εσεις κ η ανοικτη πόλη σας? έχει μπει μέσα στην χώρα το ΔΝΤ κ μας εχει βαλει όλους στην προκρουστιο κλίνη, με ην βοηθεια βεβαια της δημοκρατικά εκλεγμένης Κυβερνησης μας, η οποία μας κρατάει για να μην κουνιόμαστε κ ... πονεσουμε κ περισσοτερο κ εσεις μετα μου λέτε για εξορμησεις κ ενημερωτικές εκδρομουλες! Καλά, τα νευρα μας δεν τα λυπαστε, την βενζίνη που θα κάψετε όμως?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΑΠΜΟΥΝΑΚΗ

    ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ .

    ΤΟΣΕΣ ΑΜΟΜΕΙΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μπαμπη βαστα γερα.σκισε ολα τα πουσταρια της νδ!!! Ακου εκει γκιουλεκας!!! σαν να λεμε παπαθεμελης με άλλα γραμματα. ΜΠΑΜΠΗ ειμαστε μαζι σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση