GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκλεισε το καφενεδάκι της Δεξαμενής, τα μπαρ παίρνουν άδειες το ένα μετά το άλλο...

Από την Κυριακή Καπετανίδου ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Α' ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ‏ Πρώτο καλοκαίρι μετά από 100 και έτη ζωής που δεν λε...

Από την Κυριακή Καπετανίδου
ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΤΗΣ Α' ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΝΤΕ
ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ‏

Πρώτο καλοκαίρι μετά από 100 και έτη ζωής που δεν λειτουργεί το ιστορικό καφενεδάκι της Δεξαμενής, στους πρόποδες του λόφου του Λυκαβηττού!
Σε έγγραφο των κατοίκων της περιοχής αναφέρεται ότι το καφενεδάκι δεν άντεξε το νοίκι των 11.000 ευρώ που μηνιαίως πρέπει να πληρώνει στο Δήμο Αθηναίων και επισημαίνεται ότι ο Δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης δεν έκανε υποχώρηση στο ζήτημα, παρά την μεγάλη οικονομική κρίση.
Το καφενεδάκι λοιπόν της Δεξαμενής, που αποτελούσε μια ανάσα χαράς και για τους κατοίκους της περιοχής χωρίς να ενοχλεί καθώς βρίσκεται μέσα στην πλατεία, μακριά από...
 πολυκατοικίες και κλείνει πριν τα μεσάνυχτα, είναι κλειστό μετά 100 χρόνια ιστορίας, την ίδια στιγμή όμως ο Νικήτας Κακλαμάνης αποφασίζει για παράδειγμα να δώσει άδεια λειτουργίας να ανοίξει μπαρ σε πολυκατοικία που βρίσκεται 300 μέτρα από το καφενείο, στα σκαλάκια της Δεξαμενής.  Σε πολυκατοικία που ήδη λειτουργούν δύο νυχτερινά κέντρα, δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα στους κατοίκους. Δεν τηρούνται τα ωράρια λειτουργίας, οι παρκαδόροι βάζουν παράνομα τα αυτοκίνητα παντού, ακόμη και στην δίοδο των αναπήρων που υπάρχει για να πηγαίνουν οι ανάπηροι στην πλατεία(!!!) χωρίς η Δημοτική Αστυνομία να βεβαιώνει παραβάσεις και να κόβει κλήσεις.
Μόλις πριν μερικές εβδομάδες στο μέρος αυτό, που άνοιξε το μπαρ INBI, λειτουργούσε μια ήσυχη αίθουσας τέχνης. Πως και με ποιο σκεπτικό ο Νικήτας Κακλαμάνης άλλαξε την χρήση λειτουργίας του οικήματος, από αίθουσα τέχνης που δεν ενοχλούσε κανένα σε μπαρ, σε μια πολυκατοικία που ήδη λειτουργούν δύο μπαρ; Δε σκέφτεται καθόλου τους κατοίκους της περιοχής;
Γιατί η Αστυνομία, Δημοτική αλλά και το 100 και το Τμήμα Συντάγματος δεν επιβάλλουν ποτέ το Νόμο για ηχορρύπανση, παρα τα τηλεφωνηματα που δέχονται.
Επίσης ο κ. Κακλαμάνης αποφασίζει να δώσει άδεια λειτουργίας σε μπαρ στη Σίνα και Σκουφά, που επί δεκαετίας λειτουργούσε ένα μικρό βιβλιοπωλείο!!! Σήμερα το μπαρ αυτό λειτουργεί μέχρι τα ξημερώματα, σπάζοντας κάθε ρεκόρ οχλοβοής και δυνατής μουσικής μέχρι τα ξημερώματα, χωρίς να βεβαιώνεται παράβαση από τη Δημοτική Αστυνομία, έχοντας κάνει την ζωή των κατοίκων της περιοχής πραγματικά μια σκέτη κόλαση.
Αποφασίζει επίσης και συνεχίζει να δίνει δεκάδες άδειες λειτουργίας τέτοιων μπαρ μεσα σε πολυκατοικίες!!! Η ζωή στο κέντρο έχει γίνει κόλαση, πραγματική κόλαση για τους κατοίκους του κέντρου.
Ζητάμε από τον Δήμαρχο μας μια απλή και έντιμη εξήγηση:
Με ποιο σκεπτικό πάρθηκαν αυτές οι αποφάσεις; Και με ποιο σκεπτικό δεν βεβαιώνονται παραβάσεις για όλες τις παρανομίες των νυχτερινών κέντρων αυτών. Και επιτέλους, αν ο Νικήτας Κακλαμάνης δεν δύναται να εφαρμόσει το νόμο, τι κάνει η πολιτεία;
Η Αστυνομία; Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη; Ζητάμε την παρέμβαση σας κύριε υπουργέ, ίσως εσείς μπορείτε να λύσετε αυτό το γενικευμένο σοβαρό πρόβλημα της Αθήνας.
Ποιες πρωτοβουλίες σκέφτεται να αναλάβει έστω ένας από τους βουλευτές της Α' Αθήνας που βγαίνουν κάθε μέρα στα τηλεοπτικά παράθυρα, ώστε να σταματήσει η ανεξέλεγκτη επέκταση των μπαρ μέσα στις πολυκατοικίες και η εφαρμογή του νόμου σε αυτά που ήδη λειτουργούν.
Επιτέλους κύριοι και κυρίες για αυτό σας εκλέγουμε. Για να υπηρετείται το Δημόσιο Συμφέρον. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

9 σχόλια

  1. http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=greece-enters-gazan-territorial-waters-2010-07-13

    Αλλάζει Η ελλάδα?ή παιχνίδι των Τούρκων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κολλητοι του κακλαμανη θα το παρουνε με λιγοτερο νοικιο χαχαχα δεξιοι δεν αλλαζουνε με τιποτα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι.....

    Οι "κάτοικοι τής Περιοχής", νά πλήρωναν τό καφεδάκι τους τόσο, ώστε νά έβγαινε ο Καφεπώλης....

    Ειδ' άλλως, νά τό πάρουν νά τό αυτοδιαχειρίζονται μόνοι τους,
    ή,
    νά βγάλουν άλλο δήμαρχο, πού θά δανείζεται μέ 10 % απ'τούς γερμανούς, (άμα βρίσκει), γιά νά τούς επιδοτεί τό καφενεδάκι καί κατ'επέκτασιν, τό καφεδάκι τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βγήκε η πουτάνα και δανείστηκε.

    Βρήκε τους γνωστούς της νταβατζήδες, ...

    άπλωσε το χέρι, άνοιξε τα σκέλια, υπόγραψε και κάτι δουλείες, πέρασε και κάτι νομοσχέδια και πήρε το ποθούμενον.

    ΕΠΙΤΟΚΙΟ 4,7%.

    ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ - ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ- ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΣΧΕΔΟΝ 5%.

    ΧΩΡΙΑ ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ.

    ΑΛΛΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΑΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τό ενοίκιο προέρχεται από κλειστή
    Δημοπάτηση.
    Άν οί καφεπώλες συνεννοήθηκαν μέ
    τό αζημίωτο,νά τό πάρει κάποιος μέ
    5.000ε,ενώ πέρισυ τό ενοίκιο ήταν
    11.00ε,η Κα Κατερίνα δέν τό διευ-
    κρινίζει.
    Μόνο τό ότι κλείνει μάς πασσάρει.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πραγματι αυτη η οαση για ολους εχει παψει να λειτουργει.Καντε ολοι μια προσπαθεια να ξανανοιξει.Ειναι κριμα μετα απο 100 χρονια να κλεισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΑΣΙΛΙΑ ΗΛΙΕ-ΗΛΙΕ-ΘΕΕ !!!
    Μικρέ Γιωργάκη,
    Παμμέγιστε,
    Γιγαντοτεράστιε,
    Τιτανομέγιστε
    Αρχοντα των Πέντε Ηπείρων και Εξαρχε των ΄Βορείων και Νοτίων Θαλασσών,
    Μέγα Δομέστικε των Ανατολικών και Δυτκών Θεμάτων της Αυτοκρατορίας…
    Θέλεις και άλλους τίτλους;

    Η φίλη σου Θεοδώρα Νταιλιάνα
    της Ελευθεροτυπίας,που δεν έχει καμία σχέση έστω με το ρεπορτάζ υγείας.
    στο ΔΣ του Ωνάσειου...ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ !!

    Λέγεται ότι από την ΕΡΤ έχει καμιά δεκαριά χρόνια να περάσει (έστω και απ’ έξω)…

    ΥΓ. Η Νταϊλιάνα είναι φυσικά η σύζυγος του Κ. Νταϊλιάνα, ΓΓ. Υπ. Δικαιοσύνης επί Γιαννόπουλου, υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ το 2007 στα Τρίκαλα, υπεύθυνου νομικού του τμήματος τεκμηρίωσης του ΠΑΣΟΚ και φυσικά γνωστού του βαρυποινίτη Βλαστού του οποίου θα κανόνιζε την μεταγωγή σε φυλακή της αρεσκείας του!!!

    ΦΑΤΕ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΑΚΕΤΖΗ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΜΑΤΑ _____________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι προκοπη περιμενεις απο αδερφη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση