GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλειστό παραμένει το Κέντρο Υγείας Περιστερίου...

Από τον Αθανάσιο Γιαννόπουλο Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων δ ια τους υπουργούς Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Α...

Από τον Αθανάσιο Γιαννόπουλο
Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων δια τους υπουργούς Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Ασφαλίσεων & Απασχόλησης
Θέμα : Κέντρο Υγείας Περιστερίου κλειστό και για πόσο χρονικό διάστημα
Το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου Περιστερίου, το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα πρότυπο κέντρο υγείας αστικού τύπου είναι από μακρού έτοιμο και τεχνολογικώς εξοπλισμένο, αλλά παραμένει επί μήνες τώρα κλειστό και αχρησιμοποίητο.
Η στελέχωσή του, και η κύρωση του οργανισμού λειτουργίας του, προβάλλεται ότι...
είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να λειτουργήσει και να προσφέρει στον πληθυσμό της μείζονος περιοχής, που περιλαμβάνει πέραν του ομώνυμου δήμου και σειρά άλλων γειτονικών όμως Ιλίου, Πετρουπόλεως, Χαϊδαρίου.
Όμως, οι διορισμοί προσωπικού στο δημόσιο εν γένει είναι σήμερα μετά τα "μνημόνια" και τα ΔΝΤ σχεδόν "μύθος" και ως στόχοι φαντασιώδεις και αντιρεαλιστικές επιδιώξεις. Οι διορισμοί αυτού του τύπου έχουν απωθηθεί γιά το  απώτερο μέλλον. Το Κέντρο Υγείας όμως, επιβάλλεται να ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ.
Με τα δεδομένα αυτά, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΔΟΣ λειτουργίας του Κέντρου Υγείας είναι η κάλυψη με αποσπάσεις από όμορα νοσοκομεία είτε από τις ομόλογες μονάδες ΙΚΑ της περιοχής.
Με τον τρόπο αυτόν, (α) αναβαθμίζεται στο μέγιστο η παρεχόμενη πρωτοβάθμια περίθαλψη της περιοχής (β) παρέχονται δυνατότητες για άμεση 100% αξιοποίηση ενός κατά τα λοιπά σήμερα κλειστού και σε αχρησία ιατρο-τεχνολογικού δυναμικού, που αν εξακολουθήσει να παραμένει αχρησιμοποίητο, θα απαξιώνεται.
Κατόπιν όλων αυτών, ΕΡΩΤΑΣΘΕ και ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ να ενημερώσετε το Σώμα:
Να ενημερώσετε το Σώμα πώς προτίθεσθε να αντιμετωπίσετε το θέμα αυτό με τρόπο που να προωθεί το δημόσιο συμφέρον.Αθήνα, 06/07/2010
Ο Ερωτών Βουλευτής

7 σχόλια

  1. Κρίμα. Τόσοι Αλβανοί, Πακιστανοί, Άραβες, Κούρδοι, Αφγανοί, Σομαλοί,Νιγηριανοί, Ρουμανόγυφτοι, κ.λ.π. άποροι συμπατριώτες μας πως θα λάβουν περίθαλψη; ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ντροπή να ανεβάζεις τέτοιες σαχλαμάρες αναρτήσεις μία μέρα σαν τη σημερινή.
    Από την Πέμπτη αλλάζει η ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων, καταστρέφονται όλα αυτά που κτίσανε ολόκληρες γενιές και εσύ αναπαράγεις ότι αηδία σου στέλνουν, μόνο και μόνο για να αποπροσανατολίσεις τον κόσμο.
    Δυστυχώς, κατέβηκες πολύ χαμηλά στην εκτίμησή μου σήμερα.
    Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιστέρι χωρίς μαγνητικό παιδείο
    είναι χελώνα χωρίς καβούκι.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Ο Γιώργος Προβόπουλος ψεύδεται στο MEGA.

    Ισχυρίζεται ότι το μνημόνιο ψηφίστηκε στη βουλή, ενώ αντίθετα, δεν έφτασε καν.
    Αντί του μνημονίου παρουσιάστηκε ένας νόμος που καταργούσε συνταγματικές διατάξεις, ενώ παράλληλα μεταβίβαζε εξουσίες σε εξωθεσμικά κέντρα του εξωτερικού.
    Η διαδικασία αυτή έγινε κατά παράνομο και αντισυνταγματικό τρόπο, καθώς για να υπερισχύσει μια διεθνής σύμβαση του συντάγματος, απαιτείται συζήτηση και κύρωση με την αυξημένη (ενισχυμένη) πλειοψηφία των 3/5 της βουλής.

    Αν ο Προβόπουλος ψεύδεται εν ψυχρώ για κάτι τόσο πρόδηλο και πασιφανές, γιατί να τον πιστέψει κανείς σε όλα τα υπόλοιπα ιδίως τα τεχνικά, τα οποία μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο να αντιληφθεί ο μη ειδικός;


    Προβόπουλος, Ψεύτης της Τράπεζας Ψεμάτων της Ψεύτικης Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλήθεια κύριε Καρχιμάκη τί έγινε με εκείνη την υπόθεση της Μονής Τοπλού στη Σητεία;
    Ξέρεις εσύ.
    Εκείνην την περίφημη μονή (που έχει μόνο ένα μοναχό) με τα χιλιάδες μαϊμού στρέμματα στο δρόμο προς το Βάϊ και το Παλαίκαστρο.
    Μαζεύτηκαν όλοι οι ντόπιοι πράσινοι και έκαναν εταιρία που έκανε συμφωνητικό με εγγλεζοκύπρια εταιρία στο χρηματιστήριο του Λονδίνου και πουλούσαν μετοχές για να γίνουν γήπεδα γκόλφ και τεράστια ξενοδοχεία ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ NATURA.
    Μιλάμε για δισεκατομμύρια.
    Τίποτε έ;
    Όλα ΟΚ, νάναι καλά ο Γιώργος που καθάρισε.
    Μπράβο αγόρι μου.
    Πάντως όλη η κρήτη ξέρει γιατί σκοτώθηκες για να βγεί το πασόκ και να ξεχασθεί η υπόθεση.
    Είδες η σοσιαλιστική δικαιοσύνη;
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΑΡΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ.
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΙΑ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΞΕΚΩΛΑ ΤΟΥ MEGA ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

    Αι σιχτίρ
    με το θιγμένος Βολεψάκιας.

    "Για μαζέψτε τον κ. Πάγκαλο που βγαίνει στα δελτία ειδήσεων και το παίζει θιγμένος, επειδή αποκαλύφθηκε ότι βόλεψε την κορούλα του στο Δημόσιο. Αποκάλυψε, επίσης, ότι βόλεψε...
    και άλλες 3 γραμματέες του.

    Αλλά κατά τα άλλα στα τελευταία 30 χρόνια, δεν έβαλε άλλον στο Δημόσιο.
    Δηλαδή, αν αυτός είναι ο Αντιπρόεδρος μιας Κυβέρνησης που θέλει να προβάλλει νέα ήθη στον δημόσιο βίο, τότε θα πρέπει να συγχαρώ τον Πρωθυπουργό για την εξαιρετική επιλογή του.

    Για μαζευτείτε ορισμένοι γιατί η οργή είναι μεγάλη και τα μηνίγγια μας αρχίζουν να συστέλλονται..."

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ...
    Ανακύκλωση μικρών ηλεκτρικών συσκευών στα καταστήματα λιανικής...ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ.
    MEGA ...ΓΟΥΡΟΥΝΟΤΟΜAΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση