GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα δεδομένα μετά την αποχώρηση Φούρα στην Πάτρα...

Πώς παρεμβαίνει στη μάχη των δημοτικών εκλογών η Γεωργία Χρυσανθακοπούλου Από τον Βασίλη Μεταλληνό Αποκλειστικές πληροφορίες! Η Γεωργία...

Πώς παρεμβαίνει στη μάχη των δημοτικών εκλογών η Γεωργία Χρυσανθακοπούλου

Από τον Βασίλη Μεταλληνό

Αποκλειστικές πληροφορίες! Η Γεωργία Χρυσανθακοπούλου μπαίνει γερά στο παιχνίδι. Που βασίζεται; Σε ένα σενάριο που ανατρέπει την ως τώρα πλειοψηφία που είχε το ΠΑΣΟΚ στην περιοχή. Οι διαβουλεύσεις είναι πλέον σε καλό δρόμο.
Σε εξέλιξη βρίσκεται πλατιά συμμαχία δυσαρεστημένων του ΠΑΣΟΚ, των αυτοδιοικητικών στελεχών της ΝΔ, στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ( ο Ν. Τσούκαλης είναι με τον Γ. Δημαρά ), στελεχών του Εμπορικού συλλόγου καθώς και με την διακριτική στήριξη του ΛΑΟΣ, καθότι ο βουλευτής Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος κρατάει αποστάσεις επειδή δεν θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα στην αδελφή του, η οποία έχει διαχρονικά αυτόνομη πορεία.
Το σενάριο έχει μεγάλη βάση, καθότι η αρχική σκέψη για Δημαρά δεν τραβάει. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο κ. Δημαράς έχει χάσει έδαφος λόγω...
 χαρακτήρα και εμμονής στην ατομική εξουσία και την συγκεντρωτική λογική και δεν φαίνεται να μπορεί να ενορχηστρώσει ευρύτερες συμπράξεις, γιαυτό τόσο τα στελέχη που ήταν μαζί του φυλλοροούν όσο και οι υποψήφιοι σύμμαχοι του δυσπιστούν λόγω επίσης της περιορισμένης εμβέλειας του.
Ελευθερώνονται επίσης μετά την αποχώρηση Φούρα η κ. Σπηλιωτακάρα και η κ. Παπαντωνοπούλου που συνεργάζονταν μαζί του καθώς και πολλοί αυτόνομοι σύμβουλοι της πλειοψηφίας.
Οι προτάσεις στο ΠΑΣΟΚ για Κατερίνα Κουμπουρλή από τους προεδρικούς του Γ. Παπανδρέου και του δικηγόρου Ιωάννου Μαράτου από την παρέα του Μ. Κίτρου είναι φτωχές και δεν έχουν τύχη. Όσον αφορά την περίπτωση Πεφάνη δεν έχει καμία δυναμική.
Το ενδεχόμενο να μπεί ο Δ. Κατσικόπουλος ως υποψήφιος δήμαρχος δεν ενθουσιάζει το περιβάλλον του Γ. Παπανδρέου. Αν μάλιστα αφού κοπεί από περιφερειάρχη,  τολμήσει αντάρτικο στο δήμο τότε θα γελάσει κάθε πικραμένος, καθώς θα προκληθεί να κατέβει αντάρτης στην περιφέρεια!! Και τι θα απαντήσει; Ότι αυτός ο πιο κομματικός παράγοντας του ΠΑΣΟΚ επειδή δεν κερδίζει στην περιφέρεια ορέγεται την καρέκλα του Φούρα; Άμα τα θέλεις όλα δικά σου, αυτά παθαίνεις!
Ας δούμε τι δηλώνει σήμερα το φερόμενο αουτσάιντερ που τείνει να γίνει φαβορί.
Η υποψήφια δήμαρχος Πάτρας Γεωργία Χρυσανθακοπούλου παρεμβαίνει:
Είχαμε συνηθίσει χρόνια τώρα να περιμένουμε από τους άλλους να ετοιμάσουν τις λύσεις για μας. Γιαυτό, μόλις αποσύρθηκε ο κ. Φούρας άρχισαν οι επισκέψεις και των πιο απίθανων ανθρώπων στην Αθήνα να πάρουν από το «περιβάλλον» του Γ.Π. διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις ότι θα προτιμηθούν. Ο διαγκωνισμός αυτός είναι ευτράπελος. Είναι η απόδειξη της ανεπάρκειας και της ευνοιοκρατίας που τους διακατέχει. Βέβαια και υπάρχει θέμα πως θα προκύψει ο συνδυασμός των δημοτών που θα αντικαταστήσει το σημερινό δημοτικό σχήμα. Αν έχουν τα κότσια ας αφήσουν την κοινωνία να αποφασίσει. Και όποιος έχει την ικανότητα να κριθεί από τον λαό! Ο καθείς λοιπόν κατά τα έργα του... ξεκαθαρίζω ότι εμένα με ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο το πώς θα συμμετέχω αποτελεσματικά στην επίλυση των προβλημάτων της Πάτρας και όχι η διαιώνιση του κλειστού κυκλώματος και της κάθε παρέας ατομικών απολαβών που μας έφεραν ως εδώ!! Γνωρίζω ότι τελικά θα αρπαχτούν μεταξύ τους οι μηχανισμοί εξουσίας και διαφθοράς.
Όποιος και όποια έλθουν μαζί μου στην εκλογική μάχη ξέρουν καλά ότι εντάσσονται σε έναν πολιτισμένο αγώνα ανανέωσης, ανατροπής και επαναθεμελίωσης της δημοτικής αρχής. Η τιμιότητα, η σεμνότητα, η εργατικότητα, ο σεβασμός στον πολίτη είναι προαπαιτούμενα για αυτό το εγχείρημα. Η Λερναία Ύδρα Του παρελθόντος θέλει ριζική αποξήρανση για να τελειώνουμε μαζί της και όχι διάσωση με καλλωπισμένο προσωπείο!! Μην περιμένετε από μένα να γίνω μέρος του προβλήματος μπαίνοντας σε ατέρμονες παρασκηνιακές διαβουλεύσεις με τις παρεούλες! Όποιοι θέλουν να συνεργαστούμε θα προσφερθούν με αυτογνωσία, αλληλοσεβασμό και συνεργατική ισοτιμία. Δεν έχω καμία διάθεση να συμμετέχω στο παρασκήνιο και να αντιπαρατίθεμαι σε όποιον καλαμοκαβαλάρη εμφανιστεί η μου απευθυνθεί. Έχω διαλέξει μόνη μου το υψηλότερο επίπεδο υπεύθυνης δημοτικής συζήτησης και μόνον έτσι θα πορευτώ. Η αγωνία όποιων δεν έχουν ρόλο και θέση στις εξελίξεις είναι ατομικό πρόβλημα που ο λαός δεν το συμμερίζεται. Το μίσος της κοινωνίας απέναντι σε όσους την περιφρόνησαν, την εξαπάτησαν και εξακολουθούν να την δυναστεύουν δεν απαλύνεται με μεταμορφώσεις τεχνητού μάρκετινγκ και συσπειρώσεις διανομής και κατασπάραξης της πίττας από την κάθε κλίκα.
Δίνουμε μαζί τέλος στο παρελθόν! Μην κοιτάζετε πίσω!! Ελάτε να προχωρήσουμε μπροστά!. Συμπολίτες μην χάνετε χρόνο σε αναμονή παράδοσης σκήπτρων και χρισμάτων, όποιος και αν προτιμηθεί, το σάπιο και το κατεστημένο θα έχει πίσω του, γιατί αυτό θα τον έχει επιλέξει”!

5 σχόλια

  1. Επιτέλους να και ενας τίμιος ανθρωπος για τον τόπο!! μπραβο σου κοπέλα μου για την ευθύτητα σου!! να αγιάσει το στόμα σου!! τους βαρεθήκαμε προχώρα και μην σε νοιάζει τίποτα! για την ξερόλακα είναι όλοι τους να πεταχτούν να ησυχάσουμε.. τα κοπροσκυλα μας κοροιδευουν τοσα χρονια! ευγε θα νικησεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΟΥΝ. ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΜΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλος ανθρωπος μπορει να ειναι αλλα ειναι πασοκ.
    ολα μαζι δεν γινονται!διαλεχτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δίνουμε μαζί τέλος στο παρελθόν! Μην κοιτάζετε πίσω!! Ελάτε να προχωρήσουμε μπροστά!. Συμπολίτες μην χάνετε χρόνο σε αναμονή παράδοσης σκήπτρων και χρισμάτων, όποιος και αν προτιμηθεί, το σάπιο και το κατεστημένο θα έχει πίσω του, γιατί αυτό θα τον έχει επιλέξει”! xaxaxa εκανε το ΠΑΣΟΚ ρόμπα και καλα τους κανει ολους ..να δειτε που θα βγει δημαρχος ..ειναι μαγγιορα η τυπισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση