GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε στην απολογία του ο Αγγέλου για Καραμανλή, πρώην υπουργούς και Βατοπέδι...

Διαψεύδει τα περί εμπλοκής του Κώστα Καραμανλή στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου ο διευθυντής του Γραφείου του πρώην πρωθυπουργού, Γιάννης ...

Διαψεύδει τα περί εμπλοκής του Κώστα Καραμανλή στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου ο διευθυντής του Γραφείου του πρώην πρωθυπουργού, Γιάννης Αγγέλου, σύμφωνα με την απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας Ειρήνης Καλού, η οποία διαβιβάστηκε στην αρμόδια Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.
Στην απολογία του ο κ. Αγγέλου αρνείται κάθε ανάμειξή του στις σχετικές υπουργικές αποφάσεις και υποστηρίζει ότι η εγγύτητα της σχέσης του με τον πρώην πρωθυπουργό δίνει τη δυνατότητα σε κάποιους να τον εμπλέξουν στην υπόθεση, «θεωρώντας ότι είμαι το πιο πρόσφορο μέσο για να πλήξουν τον πρωθυπουργό».
«Καλύπτει» δε τους υπουργούς και υφυπουργούς της Νέας Δημοκρατίας που υπέγραψαν τις επίμαχες αποφάσεις, σημειώνοντας ότι «ενήργησαν αυστηρά στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους, υπογράφοντάς τες. Έχουν υποστηρίξει κατ’ επανάληψη, όπου εκλήθησαν να το κάνουν, ότι ενήργησαν αυτοβούλως και με...
 πλήρη πεποίθηση ότι έπρατταν το νόμιμο και ορθό».
«Ως εκ τούτου», σύμφωνα με τον κ. Αγγέλου, «δεν θα μπορούσε να δικαιολογηθεί οποιαδήποτε εμπλοκή του πρώην Πρωθυπουργού. Όσοι το επιχειρούν αυτό, αναφερόμενοι στο Μαξίμου, το κάνουν για ευνόητους λόγους, διότι με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να βρουν άλλοθι για τις δικές τους ενέργειες. Το κάνουν δε εκ των υστέρων, εντελώς όψιμα και μάλιστα, όταν απέκτησαν την ιδιότητα του κατηγορουμένου».
Σε ό,τι αφορά τον κ. Πέτρο Δούκα, αποφεύγει να τον εντάξει σε όσους «προσπαθούν να βρουν άλλοθι για τις δικές τους ενέργειες», εκτιμώντας πως ο πρώην υφυπουργός, δεν θυμάται επακριβώς τον χρόνο του τηλεφωνήματος που δέχθηκε, ούτε τις λεπτομέρειές του.
Σημειώνεται πως ο πρώην υφυπουργός έχει υποστηρίξει ότι με τηλεφώνημά του ο κ. Αγγέλου τον παρότρυνε να προωθήσει την υπόθεση σε κατεύθυνση φιλική προς τα συμφέροντα της Μονής.
«Είναι προφανές ότι ο κ. Δούκας, δεν θυμάται καλά. Κάτι θυμάται, αλλά δεν το θυμάται καλά» αναφέρει σχετικά με το τηλεφώνημά του προς τον πρώην υφυπουργό, το οποίο, κατά τον ίδιο, έγινε μετά την προσυπογραφή των επίμαχων αποφάσεων από τον κ. Δούκα και ως εκ τούτου, δεν επηρέασε ουσιωδώς την υπόθεση.
«Όσον αφορά στην ιδιότητά μου, ο κ. Δούκας είναι προφανώς από αυτούς που θεωρούν ότι η εγγύτητά μου προς τον τότε Πρωθυπουργό, μου έδινε την δυνατότητα πολιτικών παρεμβάσεων και επιρροής στις αποφάσεις του Πρωθυπουργού, κάτι που δεν είναι σωστό». Ο κ. Δούκας, «συγχέει τα γεγονότα και δεν θέλω να πιστεύω ότι ανακριβολογεί σκοπίμως», προσθέτει.
Διαψεύδει ακόμη όσους μάρτυρες ανέφεραν απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία του με τους μοναχούς, ενώ επανέλαβε ότι το τότε Πρωθυπουργικό Γραφείο του οποίου προΐστατο, περιοριζόταν να διαβιβάζει τις επιστολές που δεχόταν, στους «εκάστοτε αρμοδίους».
«Σε περίπτωση που η επιστολή αφορούσε καταγγελία σε βάρος υπουργού, θα διαβιβάζατε πάλι την καταγγελία στον καταγγελλόμενο; Τι νόημα θα είχε μια τέτοια διαβίβαση;» ρώτησε τον κ. Αγγέλου η ανακρίτρια.
«Το Πρωθυπουργικό Γραφείο δεν ήταν δικαστήριο. Η πολιτική δεν ασκείται με νομικούς όρους. Ο υπουργός ή υφυπουργός, εφόσον παραμένει στη θέση του, εξακολουθεί να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού» απάντησε ο διευθυντής του Γραφείου του πρώην πρωθυπουργού.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

11 σχόλια



  1. "Είναι μια σκευωρία, είναι μια πολιτική δίωξις" είχε τότε πει και ο έτερος, ο Κεφαλομπάφος-Χασισογιάννης, επίσημος προμηθευτής του Μαξίμου, εεε... σύμβουλος ήθελα να γράψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΟ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ;ΑΥΤΟΣ ΔΙΗΥΘΥΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.ΘΑ ΒΓΕΙ ΛΑΓΟΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΜΟΥ,ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΑΦΗΝΙΩΤΙΚΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.....ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ,ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ .......ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΛΛΙ .....ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ...ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ Α;ΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ...ΓΛΩΣΣΑ..ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΡΟΥΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ
    ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..

    ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΔΑΝΕΙΚΑ 400.000 ΕΥΡΩ
    ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ
    ΟΣΗ ΜΙΖΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΔΝΤ.

    ΡΕ ΤΗΝ ΚΟΥΦΑΛΑ.. 6 % !!!!

    ΑΣΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΑΙΟΙ-ΠΑΜΠΟΥΚΑΙΟΙ-ΤΣΟΥΚΑΤΟΙ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..
    ... ΑΠΟ 10% ΚΑΙ ΠΑΝΩ...
    ΛΗΣΤΕΣ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΟΥ ΕΔΟΣΕ ΠΑΛΙ ΔΟΣΗ
    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ...
    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    Ο off shore καθίκης ΧΑΡΗΣ ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ

    ΕΔΩ.. Η πειρατεία του ΓΑΠ και των ξένων φίλων του στην ελληνική οικονομία δεν έχει προηγούμενο.
    Κανένας δεν λέει ότι είναι οι άλλοι τέλειοι, αλλά τουλάχιστον δεν έχουν στο μυαλό τους τα εγκληματικά πράγματα που αποφάσισε και εξετέλεσε για την Ελλάδα ο ΓΑΠ.

    Αυτό που έκανε ο ΓΑΠ δεν έχει προηγούμενο στην ελληνική,
    ίσως και στην παγκόσμια ιστορία και δεν μπορούμε να το διαχέουμε και στους υπόλοιπους πολιτικούς.

    ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ
    ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΔΕΝ ΘΑΦΤΗΚΕ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ..
    η τρομοκρατια οντως δεν εχει χτυπησει κανενα μεγαλοπασοκο..μη γελιομαστε..

    ολοι οι ελληνες το ξερουνε τοσα χρονια.

    η τρομοκρατια γεννηθηκε στα αριστερα ,οποτε χρησιμοποιηται καταλληλως..

    ο γκιολιας εφταιγε,που δεν τον ηξερα καν?

    αλλα τολμανε τα τσογλανια να επιτεθουν σε καμια τρεμη,πρςετεντερη ,τζιμα κλοιπους μεγαλοπασοκες -δημοσιογραφους -μιζαδορους ,πρωην ανθρωποι του ΚΚΕ και του συριζα?

    αλλα αυτοι ειναι θωρακισμενοι αε τζιπουρες και νιλαρες…που να τολμησουν τα τσογλανια..

    ακους εκει γκιολιας..ποιος τον ξερει?εγω πρωτη φορα τωρα τον ακουσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οτι να ναι γινεται στην ελλαδα.
    λατινικη αμερικη γιναμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οτι να ναι γινεται στην ελλαδα.
    λατινικη αμερικη γιναμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΓΓΕΛΟΥ + ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ + ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ=
    Η ΣΑΠΙΑ ΣΠΟΝΔΥΛΟΚΗ ΣΤΗΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ,ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ,ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ,ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΤΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ.

    ΑΜΕΣΑ ΔΕ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΤΥΠΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥ-ΣΙΟΥΦΑ-ΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΑΝ Ο ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΡΙΟΙ,ΟΙ ΕΞ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΝΟΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ MΠΡΑBO!!!.
    ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΧΡΕΙΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ.

    ΔΙΟΡΙΖΕ ,ΑΠΟΛΥΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ , ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ , ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΧΡΕΙΟΥ ΕΠΙΓΟΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ,ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ (εκλεγμένους από τον λαό)ΜΑΖΙ ΔΕ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟ ΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.

    ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΡΕ ΑΓΓΕΛΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΜΟΝΑΣΕΙ ΣΕ ΚΟΝΑΚΙ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ , ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΕΦΡΑΙΜ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΕΙΣ…

    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΒΡΕ ΑΠΛΗΣΤΕ , ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΕ ΓΛΥΦΤΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1¨10,
    Δεν κάνεις ούτε για πίπες.
    Άντε ρε αρχίδι που μιλάτε για τον Καραμανλή εσείς οι δοσίλογοι, ρουφιάνοι και εχθροί του απλού λαού.
    1 ευρώ είχε η βενζίνη πριν από 1 χρόνο, τώρα 50% επάνω.
    Κάτω από 1% ήταν ο πληθωρισμός και τώρα κοντεύει το 6%.
    Τα διόδια τα έχετε ανεβάσει 50%, ο κόσμος βογγάει από τη φτώχεια, οι νέοι απογοητεύονται από την ανεργία, οι μεσήλικες βιώνουν την απόλυτη ανασφάλεια, οι συνατξιούχοι αργοπεθαίνουν, τα νοσοκομεία λειτουργούν μία μέρα τη βδομάδα και ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;
    ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΜΩΡΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΗ;
    Πόσος κόσμος πάει φέτος διακοπές μωρή ξεφτίλω;
    Όλη η Αθήνα γεμάτη είναι.
    Aντε κρύψου μωρή ξεφωνημένη να μη σε στολίσω περισσότερο όπως σου αξίζει, τσουτσού έ τσουτσού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ 1.56 ...ΑΚΟΥ ΡΑΦΗΝΙΩΤΑΚΗ ....ΕΙΜΑΙ ..ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΜΑΟΥΝΙΕΡΗΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΙΤΗ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΑΓΕ ΔΕΚΑΧΙΛΙΑΡΑ ΓΙΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΕΝΑ ΞΕΚΩΛΟ!!!!!!!!ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ..ΔΗΛΑΔΗ,ΑΧΡΕΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΟΥ ,ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!!ΟΠΩΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΒΡΩΜΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ,ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΔΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ--Γ ΤΡΑΓΚΑΣ-ΠΗΔΗΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΙ ΔΕΚΑΧΙΛΙΑΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΔΑΕΙ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ.....ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑΛΙΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!!!ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΟΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΜΕΝΑ ΔΕΚΑΧΙΛΙΑΡΑ ΓΙΑ ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ...ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΚΟΠΤΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!!!ΑΛΛΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ!!!!!!!!!!!ΧΑΜΙΝΙΑ,ΧΑΤΖΙΑΒΑΤΗΔΕΣ,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση