GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bρήκαν τους πιστολέρο των Ψαχνών...

Από το http://www.evianews.com/    Aλβανοί κρύβονταν πίσω από το άγριο πιστολίδι στα Ψαχνά της Εύβοιας όταν κατά την διάρκεια ληστειών άρ...

Από το http://www.evianews.com/
  
Aλβανοί κρύβονταν πίσω από το άγριο πιστολίδι στα Ψαχνά της Εύβοιας όταν κατά την διάρκεια ληστειών άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα. Οι άγνωστοι –τότε- δράστες είχαν αφαιρέσει δέκα χιλιάδες ευρώ από το καθένα.
Ειδικότερα, από την εργαστηριακή εξέταση επτά (7) καλύκων πυροβόλου όπλου, που εντοπίστηκαν και περισυλλέγησαν από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσής μας στον τόπο των ληστειών στα Ψαχνά, προέκυψε ότι αυτοί (οι κάλυκες) ρίφθηκαν από...
δύο πολεμικά τυφέκια, τύπου « KALASNIKOV», τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με άλλα όπλα και πυρομαχικά, σε νομότυπη έρευνα που ενήργησαν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, στην οικία που διέμενε 27 χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, στη Ν. Φιλαδέλφεια Αττικής, τον οποίο και συνέλαβαν.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επίσης ότι ο 27 χρονος αλλοδαπός, μαζί με άλλους πέντε ομοεθνείς του, (γνωστών στοιχείων ταυτότητας), είχε συστήσει εγκληματική ομάδα, με ιεραρχική οργάνωση και δομή με εγκληματική δράση στους νομούς...
Αττικής, Κορινθίας, Αργολίδας και Εύβοιας, διαπράττοντας σωρεία ληστειών σε τραπεζικά υποκαταστήματα, υποκαταστήματα ΕΛ-ΤΑ, SUPER MARKETS, και σε σπίτια.
Ο συλληφθείς, ομολόγησε αβίαστα, υπό το κράτος αδιάσειστων στοιχείων σε βάρος του, και την απόπειρα ληστείας στο υποκατάστημα Ε.Τ.Ε. Κανήθου Χαλκίδας, όπου ο ίδιος επιχείρησε με τους συνεργούς του, ανεπιτυχώς, να σπάσουν με βαριοπούλες τη τζαμαρία του υποκαταστήματος, αλλά στη θέα περιπολικών αυτοκινήτων που έσπευδαν στον τόπο, εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους και διέφυγαν.
Ερευνάται η συμμετοχή του συλληφθέντος και των άλλων μελών της εγκληματικής ομάδας, που αναζητούνται, σε άλλες περιπτώσεις ληστειών και κλοπών που έχουν λάβει χώρα στην περιοχή του Νομού Ευβοίας.

2 σχόλια

  1. ΠΑΣΟΚ
    ΕΟΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

    ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΙΝΕΣ - ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΛΩΡΟΥΣ ΚΙ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!

    ΚΡΙΜΑ
    ΤΟΣΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΓΙΩΡΓΟ
    ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ
    ΣΕ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙ
    Ο ΣΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ
    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ
    ΛΟΥΤΑΔΗΣ
    ΝΑΣΟΣ
    ΚΑΝΝΕΛΑΚΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΓΕ

    ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΜΕ ΚΛΩΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΙ ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΣΤΕΝΑΖΕΙ

    ΓΙΩΡΓΟ
    Ή "ΙΣΙΩΝΕΙΣ" Ή "ΦΕΥΓΕΙΣ"
    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να βαλει κανενα δικηγορο ο ΣΥΡΙΖΑ για τους κακομοιρους αλβανους μεταναστες. Και εσεις εκει στην Αστυνομια μην τους κακομεταχειριστειτε, δωστε τους οτι σας ζητησουν τα παιδια φαι κρεββατι κανενα μουνι να γαμησουν μην τυχον και τους πειραξετε, θα κανει ο ΣΥΡΙΖΑ συλλαλητηριο και θα πνιξει με την λαοθαλασσα τον τοπο και να δω τι θα κανετε μετα.
    Τους μεταναστες και τα ματια σας, α!! και επιεικια στις ποινες κανα δυο μηνες και μετα εξω στην δουλεια.
    Μην ξεχασετε... φευγοντας τα παιδια για ξεκουραση σε καμια φυλακη να τους δωσετε ταυτοτητα και πολιτικα δικαιωματα ψηφου ειναι Ελληνες γιαλαντζι πολιτες.Το σημαντικοτερο το κλοπιμαια μην τους τα παρετε αφηστε τα για χαρτζηλικι ,ετσι να εχουν μια απλα στην φυλακη να κερασουν και κανενα κακομοιρη εκει μεσα.
    Προσοχη στην συμπεριφορα,υπαρχει κινδυνος διπλωματικου επεισοδιου.Τωρα αν σκοτωνουν Ελληνες γιατι μιλανε Ελληνικα στην Αλβανια μην δινετε σημασια φημες, προβοκατσια ειναι, ο Ελληνας φταιει οχι οι Αλβανοι. Ολα ειναι ψεμματα μονος του σκοτωθηκε στην ΧΙΜΑΡΑ αυτοαναποδογυρισε,αυτο χτυπηθηκε και μετα αυτοκτονησε.
    Ειμαι περιεργος να δω το ποσοστο αυτου του κομματος στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ πραγματικα ειναι αξιο παρατηρησης το φαινομενο, σιγουρα πασχουν απο σπογγωδη εγκεφαλιτιδα που δεν εχει εκδηλωσει ο ιος ακομα την ασθενεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση