GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεισε ο Βαλβέρδε και παρουσίαζεται την Τρίτη...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο O Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Σωκράτης Κομινάκης που βρίσκονται στη Βαρκελώνη κατάφεραν να αποσπάσουν το πολυπό...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο
O Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Σωκράτης Κομινάκης που βρίσκονται στη Βαρκελώνη κατάφεραν να αποσπάσουν το πολυπόθητο "ναι" του Ερνέστο Βαλβέρδε και να επιστέψει και πάλι στον πάγκο του Ολυμπιακού μετά από σχεδόν ένα χρόνο στη Βιγιαρεάλ.
Αναλυτικότερα, ο Eρνέστο Βαλβέρδε επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, καθώς ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τη διοίκηση. Τη Δευτέρα (9/8) έρχεται ο Ισπανός προπονητής, μία ημέρα μετά παρουσιάζεται. Ο Βαλβέρδε θα υπογράψει συμβόλαιο για έναν χρόνο με προοπτική ανανέωσης για άλλον έναν με αποδοχές 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Επίσης, έχει ήδη ζητήσει πλήρη...
ελευθερία στις μεταγραφές!
Πρόκειται για ένα μεγάλο κερδισμένο στοίχημα για τον μεγαλομέτοχο των "ερυθρολεύκων" ο οποίος χρειάστηκε λιγότερο από 24 ώρες για να δώσει τα χέρια με τον Βάσκο και να τον φέρει και πάλι στην Ελλάδα.
Οι Ευάγγελος Μαρινάκης, Σωκράτης Κομινάκης και Ντάρκο Κοβάτσεβιτς πραγματοποίησαν ταξίδι-αστραπή στη Βαρκελώνη, συναντήθηκαν με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τον έπεισαν να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία. Ο Ισπανός προπονητής άκουσε τα μεγαλεπήβολα σχέδια του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δεν μπορούσε να αρνηθεί για τέταρτη φορά (σ.σ. οι τρεις προηγούμενες επί εποχής Σωκράτη Κόκκαλη) το γυρισμό του στο μεγάλο λιμάνι.
Να σημειωθεί πως το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο 46άχρονος τεχνικός (σ.σ. αφορά το ένα παιδί του) εξακολουθεί να υφίσταται. Ο Βαλβέρδε θα έρθει μόνος του στην Ελλάδα και η σύζυγος με τα τρία παιδιά τους, θα παραμείνουν στην Ισπανία.
O Nτάρκο έπαιξε καθοριστικό ρόλο
Το συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές θα είναι διετούς διάρκειας. Καθοριστικό ρόλο στη θετική έκβαση της υπόθεσης έπαιξε ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς. Μπορεί ο νυν σύμβουλος της διοίκησης σε θέματα μεταγραφών να μην είχε καλές σχέσεις με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, στο κοινό πέρασμά τους από τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Σέρβος έκανε τη διαφορά στην υπόθεση, με τον τρόπο που χειρίστηκε το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον.
Ο Μαρινάκης τήρησε την υπόσχεση του
Ο Ευάγγελος Μαρινάκης, κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός το μεσημέρι της Παρασκευής (6/8), είχε δεσμευτεί δημόσια στον κόσμο της ομάδας πως ο σύλλογος θα έρθει σε συμφωνία με έναν πολύ καλό προπονητή. Μέσα σε μία ημέρα, ο νέος μεγαλομέτοχος κατάφερε να φέρει εις πέρας το έργο του. Ο Βαλβέρδε καλώς ή κακώς είναι αγαπητός στην πλειοψηφία του φίλαθλου κόσμου της ομάδας, η οποία και τον ήθελε ξανά στο μεγάλο λιμάνι. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού εκπλήρωσε την επιθυμία του λαού, με συνοπτικές διαδικασίες.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έρθει στην Ελλάδα τη Δευτέρα (9/8) στην Ελλάδα. Ενδέχεται, μάλιστα, η άφιξή του να γίνει με τον Ευάγγελο Μαρινάκη και το αεροπλάνο του 43άχρονου εφοπλιστή. Την Τρίτη (10/8), θα παρουσιαστεί επίσημα με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

3 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΑΛΒΕΡΔΕ.

    ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ:"ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΧΕΖΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΖΩ"..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΔΑΤΕ ΠΑΙΓΝΙΟ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ?Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΦΕΡΕ ΛΙΝΕΝ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΗ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ,ΑΥΤΟΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΕΙ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ,ΦΥΓΕ ΕΣΥ,ΕΛΑ ΕΣΥ.Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως θυμάστε την δεύτερη περίοδο του Μπάγιεβιτς στην ΓΑΥΡΟ ?????? Χθες μήπως είδατε τι έπαθε στην Καλλιθέα ????? Σκέθτείτε τον παπατρέχα ‘’ Λεχρίτο Θπανιόλο ‘’ Να τις τρώει και να τρέχει.

    Τους έφερε στο 1.500.000 € το χρόνο και σου λέει << Θα με διώξουν αλλά ….. θα μου τα σκάσουν >>
    Αμ Ερνέθτο Δεν ήξερες ?????? αλλά όπως βλέπω είναι μεγάλη γάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση