GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

-Εκτός από το μνημόνιο, υπάρχει και η τραγική κατάσταση στο δήμο της Αθήνας...

Από την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο Θόδωρος Μαργαρίτης μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ σε ομιλία του σε εκδήλωση το...

Από την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Ο Θόδωρος Μαργαρίτης μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ σε ομιλία του σε εκδήλωση του κόμματος στη Καλαμάτα μεταξύ άλλων τόνισε:
"Αποτελεί λυπηρό γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συμμετέχει στην αναζήτηση για μια υπερκομματική υποψηφιότητα στο Δήμο της Αθήνας που να συσπειρώνει ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις.
Δυστυχώς ο Αλέξης Τσίπρας –ως μια άλλη εκδοχή του ΚΚΕ– παρά την προσωπική εμπειρία του στο Δήμο, εγκαταλείπει όλες τις παραδόσεις της Ανανεωτικής Αριστεράς που προκρίνουν τα αυτοδιοικητικά κριτήρια στην επιλογή υποψηφίων δημάρχων και...
 περιορίζεται σε μια τακτική μικροκομματικών στοχεύσεων.
Όμως, εκτός από το μνημόνιο οι πολίτες έχουν και μνήμη για την πολυετή τραγική κατάσταση του πρώτου Δήμου της χώρας και τη σκληρή καθημερινότητά τους και αναζητούν αλλαγή πορείας.
Ο ΣΥΝ αντί για μια πολιτική ανοικτών οριζόντων παραμένει εγκλωβισμένος στο ατελείωτο παιχνίδι ισορροπιών και διευθετήσεων με τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ».

18 σχόλια

  1. Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα. Εάν ο Κύρκος (σόρρυ Κουβέλης ήθελα να πω) γίνει υπουργός, ο Μαργαρίτης πάει για διοικητής του ΟΑΕΕ; ή μήπως του ΕΛΙΑΜΕΠ; Άει σιχτίρ ρε Μπίστηδες και Δαμανάκηδες ουρές του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΦΟΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΟΣ
    του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
    Ήταν τότε – στις 27 Ιουνίου του 2010...
    Ήταν τότε που ο Κουβέλης έκανε την (μια ακόμα) γιαλατζή επανάστασή του....
    Ήταν τότε που εμείς γράφαμε: «Κανείς προφανώς δεν τους είπε (ή κανέναν δεν άκουγαν όταν τους φώναζε) πως το πρόβλημα αυτής της κοινωνίας, δεν είναι η ποσότητα των παραμάγαζων της «Αριστεράς», αλλά η ουσιαστική εναλλακτική πολιτική πρόταση ανατροπής και δράσης, που θα αλλάξει τη ροή των πραγμάτων, και τη ζωή μας συνολικότερα.»
    Και τότε κάποιοι έσπευσαν να μας κακίσουν…
    Έσπευσαν να μας χρεώσουν εμπάθεια απέναντι στο «συμπαθή» πολιτικό άνδρα, λες και είχαμε να μοιραστούμε μαζί του τα ίδια συμφέροντα και τις ίδιες θλιβερές επιλογές.
    Όμως… Πριν αλέκτωρ κακαρίσει – όχι τρις αλλά ούτε καν άπαξ – ο «συμπαθέστατος" ήρθε να μας δικαιώσει με τις πολιτικές του επιλογές.
    Τώρα ζητάει απομνημονιοποίηση των δημοτικών εκλογών.
    Δηλαδή προωθεί την αποενοχοποίηση της κυβέρνησης των Τσολάκογλου.
    Μέσα από την επιθυμία της προσωπικής του πολιτικής επιβίωσης, προωθεί «αριστερόστροφο» συγχωροχάρτι στην πολιτική του δοσιλογισμού.
    Ο θλιβερός επαναστάτης της γιαλατζή αριστεράς, αναζήτησε το πολιτικό αποκούμπι στους θιασώτες του μνημονίου (ΠΑΣΟΚ… ΛΑΟΣ… και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις) και επιχειρεί να τους απομνημονιοποιήσει.
    Γι αυτόν τον αριστερόστροφο αβανταδόρο του σοσιαλίζοντα φασισμού, ένα δεξιόστροφο φάσκελο θα είναι η καλύτερη ανταμοιβή του.

    Δοξάστε τον ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας δημιουργήσουμε το Κίνημα των Πολιτών που είναι Ενάντια στα Μέτρα του ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ που πλήττουν στους εργαζόμενους και στους συνταξιούχους και ας στείλουμε ηχηρό μήνυμα στις Εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Όλα τα δημοκρατικά μπλογκς πρέπει να στηρίξουν αυτό το σύνθημα.
    Τον κ Καμίνη στην Αθήνα προτείνει δήθεν η Δημοκρατική Αριστερά (ΔΑ) και έτσι θα τον στηρίξει και το ΠΑΣΟΚ. Προσοχή είναι κόλπο!
    Εμείς δεν ξεχνάμε ΜΑΥΡΟ στους υποψήφιους που στηρίζουν κόμματα που είναι υπέρ του ΔΝΤ και του Μνημονίου. Μαύρο στους υποψήφιους που στηρίζει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΟΣ και η ΔΑ. Αν δεν εκφράσουμε τώρα στις εκλογές την αντίθεσή μας θα πάρουν και άλλα χειρότερα μέτρα και άλλα και άλλα έως να μας εξοντώσουν εντελώς. Μην ξεχνάτε!!! Μην αμελείτε!! Είναι κρίσιμες μέρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν δεν ντρέπεστε λιγάκι , συμμαχείτε με την πιο δεξιά κυβέρνηση που εχει περάσει ποτέ απο την Ελλάδα , τούς φασίστες του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. I psifos se opoiondipote stirizete apo ta kommata tou mnimoniou simainei e8niki prodosia. Prepei na teleionoume pleon me dautous kai ta anaxomata pou dimiourgoun eite pros ta aristera eite pros ta deksia (vlepe Dimokratiki tou kolou Aristera, LAOS, Ntora ktl.

    Oi dimotikes prepei na exoun politiki xroia kai na deiksoun oti den eimaste pia kai toso koimismenoi.

    Kamia anoxi se autous pou ka8e mera paradidoun e8niki kiriarxia kai pane kai gia edafi poli sintoma. An tous afisoume i Ellda 8a ftanei mexri ti Lamia kai malista me kseno dioikiti. Sta prota xronia meta tin epanastasi mas odigoun kai pali. Peloponisos, Sterea Ellada kai O8onas pou 8a legete Tomshon i oti skata apofasisoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Θόδωρος Μαργαρίτης μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔηΑρι, να τα βρει με την Ντόρα Μητσοτάκουλα-Ζήμενς και με τους Μπίστη, Δαμανάκη και Κωνσταντόπουλο. Ενδεχομένως, ευθείας με το ΠΑΣΟΚ.

    Τα ίδια σκατά μ' αυτούς είναι, εφιάλτες, ερωτευμένοι με την καρέκλα που κατά βάθος και εν τη πράξει, αμνηστεύουν εκείνους που υπέγραψαν το μνημόνιο, παραχώρησαν εθνική κυριαρχία και κατέλυσαν το πολίτευμα μεταξύ άλλων και με διορισμό υπουργού ο οποίος έχει αρμοδιότητες και εξουσίες της... Βουλής των Ελλήνων!

    Τους προδότες, τους εφιάλτες και τους πραξικοπηματίες, ο λαός ΔΕΝ θα τους ξεχάσει. Μεταξύ αυτών και το ΔηΑρι του Κουβέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποια Αθηνα ρε του ΞΥΡΙΣΑ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ .Το υπολοιπο φερνει για Μογκαντισου Καιρο,Καρακας, Πορτο Λαγος, Ισλαμαμπαντ,
    Τιρανα Ποια ΑΘΗΝΑ ρεεεεε!! μας τελειωσε ρε η ΑΘΗΝΑ τωρα ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΙ ευρωμαλακες με προθυπουργο διεθνιστουλη που δεν τον χωραει κανενας τοπος και λαος . Απροσδιοριστης καταγωγης Εβραιοαμερικανοσουηδοελληνο και δεν ξερω τι αλλο χωραει.Ασε που του αρεσει ο υπνος και δεν τον χαλαλιζει για μερικα στρεμματα γης. Στα παπαρια του δικα του ειναι; κομματια να γινουν.
    Α ρε Καστανιδη και σε ειχα και σε υποληψη.
    Σε θυμαμαι ποσο λαυρος υποστηρικτης του ησουν τοτε που εθετε τον εαυτο του και τον αλλο του εαυτο (διχασμενο κορμι) για αρχηγος.
    Ελπιζω να καταλαβες τι εκανες. Ποτε δεν ειναι αργα αλλωστε η μετανοια ειναι παραδεκτη και απο τον Θεο.
    Τον κ Παπουτση δεν ακουω τελευταια τον σοσιαληστη ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΘΑΣΟΚ αρε κατακαυμενοι σιγουρα την πηρατε χαμπαρι οτι ηταν η τελευταια ευκαιρια που σας εδωσε ο λαος.Ουτε η μανα σας δεν σας πιστευει πια.
    ΤΟΣΟ ΨΕΜΜΑ!!!! ΤΟΣΟ ΑΗΔΙΑ!!!!!ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!Σας αλλοιωσαν το μυαλο τα πλουτη και σας το κανανε μαρμελαδα. Καλα απο τον ΓΑΠ σιγουρα κανενας δεν προσδοκει τιποτε αλλα εσεις η παλια φρουρα; οι ανθρωποι της 3ης του Σεπτεμβρη; πως καταντησατε ετσι ρε ουτε για φτυσιμο δεν σας αξιζει.
    Ειστε χειροτεροι απο την πιο στυγνη χουντα,τουλαχιστον αυτοι το λεγανε εσεις το παιζετε και δημοκρατες. ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιλησε ο γιγαντας ,Μαργαριτης,τρωκτικο του δημοσιου κορβανα.
    Βρε αει σιχτιρ,πουλημενο τομαρι,νενεκο,δωσιλογε.Αντε τραβα να γλειφεις εκι που εφτυνες,εσυ και οι αλλοι μαζι σου.
    Κερδος για την αριστερα ειναι που ξεκουμπηστηκατε,Κερδος,να το καταλαβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτή η φάτσα πάλι από που ξεφύτρωσε;
    Ε; από που- ού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ?????

    ΤΙ??
    ΤΟ ΝΕΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ (ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ) ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ???

    ΦΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ερωτηση

    ποιοι ειχαν συμφωνησει απο ποια κομματα να εκλεγει παρανομα η Ευανθια Μακρη Μποτσαρη για να βαλουν σο χερι Ευρωπαικα Προγραμματα 30 εκατομυριων ευρω??
    Γιαυτο η υποθεση ειναι στο "συρταρι" του ειαγγελεα χρονια τωρα?/

    ποιους θα καψει η Μποτσαρη οταν "μιλησει"??

    Πτυχιουχοι ασπαιτε

    26 Αυγ 2010 10:44:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλως το γιουσουφακι της γνωστης φυλης .κατσε πανω στο αλευρι να φανει το χωνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΦΛΩΡΟ...
    ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ.ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ.ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΗΣΙΑΣ
    ΤΩΝ ΤΡΙΧΩΝ ΤΩΝ, ΑΠΟ ΚΑΤΩ..........

    Φίλε μου, δεν έχεις καταλάβει τη μεθοδολογία των ΠΑΣΟΚων ?
    Στην αρχή προσπαθούν και επιμένουν να σε πείσουν ότι αυτοί ποτέ δεν φταίνε για τίποτα.

    Όταν καταλάβουν ότι δεν πείθεσαι, τότε αλλάζουν ταχτική και προπαθούν να σε πείσουν ότι οποιοσδήποτε άλλος στη θέση τους, το ίδιο θα έκανε.

    Γιατί νομίζεις ότι είναι εφησυχασμένες οι συνειδήσεις τους τόσα χρόνια?

    Ψευδοαριστεροί, ξενόδουλοι, ευρωλιγούρηδες, σαλονάκηδες, γλύφτες της κάθε είδους εξουσίας, αλλεργικοί με την Παράδοση και την Ιστορία αυτού του τόπου, κομπλεξικοί με την ίδια την εθνική καταγωγή τους ανέκαθεν ήταν οι άνθρωποι!
    Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Δαμανάκη, ο Μπίστης, ο Βούγιας….

    ΠΑΝΤΩΣ __________________________
    ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ΡΕ ΚΟΥΒΕΛΗ
    ΝΤΡΟΠΗ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΚΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.

    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ.
    Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΤΙ ΣΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΗΣΟΥΝ ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ; ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ;
    ==================================

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΣΟΚΟΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ
    ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελικά ο λαός έχει κρίση και καταλαβαίνει. Τέτοιο ξεφωνητό και κράξιμο για τους γιαλαντζί "αριστερούς" δεν έχω ξαναδεί.
    Και ο πιο χαζός καταλαβαίνει ότι θέλουν να ακολουθήσουν το δρόμο της Δαμανάκη,Μπίστη,Κουναλάκη,ακόμα και με συμμαχία με την Μητσοτάκαινα...

    Είναι σαν κάτι γεροντοκόρες που θέλουμε,επιτέλους,να κάνουν σεξ και μάλιστα άγριο,και προσπαθούν να κρατήσουν τις "αρχές" τους πριν πέσουν με τα μούτρα,με δικαιολογίες του τύπου:
    - Δεν είμαι εύκολη εγώ...
    - Δεν θα με ρίξεις από τη πρώτη φορά στο κρεββάτι...
    - Μήπως δεν είναι σωστό ;
    - Τι θα πει ο κόσμος ;
    - Θα πονέσω ; Μήπως να το αναβάλλουμε για αργότερα ;
    - Αυτό το μπαλόνι τι είναι ;

    Άιντε λιγούρηδες, γεροντοκόρες της εξουσίας.Ουστ από εδώ... Γυμνοσάλιαγκες... Ούτε για φτύσιμο δεν είστε ... Ροχάλες σε ουτιδανούς δεν αρμόζουν...Μαύρο παντού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπραβο στον ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ,στον ΚΟΥΒΕΛΗ και τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.Επιτελους με ενωτικες προοδευτικες αυτοδιοικητικες πρωτοβουλιες να φυγει ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ.Αυτη ειναι αριστερη πολιτικη!!!
    Αντιδρουν -εδω- διαφοροι δεξιοι οπαδοι του δημαρχου που ανακαλυψαν το μνημονιο για να παριστανουν τους φιλολαϊκους.Ειναι ακροδεξια φασιστακια που χτυπανε τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ αλλα δεν λενε ουτε μια κουβεντα για τον ξεφτιλισμενο δημαρχο που μας εχει καταδικασει στο σκουπιδι και στη βρωμα.Που εχει μετατρεψει τις υπηρεσιες του δημου σε αντρα της σκληρης δεξιας.Παριστανουν διαφοροι καραγκιοζηδες τους μαχητες κατα του μνημονιου και δεν εχουν πατησει σε καμμια διαδηλωση.Ευτυχως που μια νεα,υπευθυνη, ανανεωτικη αριστερα δημιουργει πολιτικες εξελιξεις.Το ΠΑΣΟΚ παρακολουθει αμηχανο.Οπως και με την σωστη υποψηφιοτητα ΜΠΟΥΤΑΡΗ στη Θεσσαλονικη που και εκει το ΠΑΣΟΚ ειναι σε πληρη αμηχανια.ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ


    ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ;



    ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;

    ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ;


    ΑΥΤΟ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 27 Αυγ 2010 2:43:00 π.μ.

    καλά κρασιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 27 Αυγ 2010 2:43:00 π.μ.

    Εχεις πολύ μεγάλη πλάκα, μπράβο!
    Γελάσαμε πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση