GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομαδικός τάφος λαθρομεταναστών στο Σιδηρώ Σουφλίου!..

Από το http://alexpolisonline.blogspot.com/    Κατά τους επτά πρώτους μήνες του 2010, 28 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην προσπάθειά τους να περάσ...

Από το http://alexpolisonline.blogspot.com/  
Κατά τους επτά πρώτους μήνες του 2010, 28 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην προσπάθειά τους να περάσουν τα σκληρά φυλασσόμενα ελληνο-τουρκικά σύνορα.
Στην περιοχή του Έβρου τα πτώματα των μεταναστών μεταφέρονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για ιατροδικαστική εξέταση. Δεδομένου ότι είναι συχνά αδύνατη η αναγνώριση και ταυτοποίησή τους, διενεργείται τεστ DNA ώστε οι συγγενείς να έχουν τη δυνατότητα να βεβαιωθούν για τον νεκρό τους.
Στις 25 Ιουνίου 2010, 19 άτομα πνίγηκαν στον ποταμό Έβρο. Τα 14 πτώματα που ξεβράστηκαν στην Ελληνική πλευρά μεταφέρθηκαν από γραφείο κηδειών από την Ορεστιάδα στο...
Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου έγινε ιατροδικαστική εξέταση και καταγραφή, και από εκεί μεταφέρθηκαν σε ένα ορεινό μειονοτικό χωριό κοντά στο Σουφλί για να θαφτούν σε μουσουλμανικό νεκροταφείο.
Παρόλα αυτά, τα πτώματα βρίσκονται σε ομαδικό τάφο έξω από το χωριό Σιδηρώ, σε μια δυσπρόσιτη περιοχή. Μονάχα μια πινακίδα, τρυπημένη από πολλούς πυροβολισμούς, γράφει ότι πρόκειται για «νεκροταφείο λαθρομεταναστών»...»
Δεν γίνεται αμέσως κατανοητό ότι πρόκειται για έναν ομαδικό τάφο. Μετά όμως από προσεκτικότερη εξέταση, μπορεί κανείς να δει τους μεγάλους λάκκους που ανασκάφτηκαν από τις μπουλντόζες και ότι καθένας μπορεί να περιέχει έως και δέκα πτώματα.
Το γεγονός αποκαλύφθηκε κατά την έρευνα του διεθνικού Δικτύου Welcome to Europe (Καλωσορίσατε στην Ευρώπη) για τον εντοπισμό του τάφου ενός μετανάστη που σκοτώθηκε στα σύνορα στις 25 Ιουνίου και που η γυναίκα και τα παιδιά του αναζητούσαν, βρισκόμενοι σήμερα σε συνθήκες σχετικής ασφάλειας.
Πιστεύουμε ότι η πρακτική αυτή συνεχίζεται εδώ και χρόνια και ότι μεταξύ 150 και 200 άνθρωποι έχουν θαφτεί στον ομαδικό τάφο.
Το γεγονός ότι η τοπική αρχή διέταξε την εκταφή του πτώματος και την ταφή του σύμφωνα με το μουσουλμανικό τελετουργικό, δεν αναιρεί ότι οι νεκροί μετανάστες έχουν ταφεί σε ομαδικό τάφο. Πρόκειται για κατάφωρη ασέβεια προς τους νεκρούς και ως προς τους συγγενείς τους. Επίσης, η εκταφή των νεκρών ώστε να θαφτούν με έναν αξιοπρεπή τρόπο δεν είναι πλέον εφικτή.
Η ύπαρξη αυτού του ομαδικού τάφου στα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε. επιβεβαιώνει την εικόνα της μόνιμης και διαρκούς ταπείνωσης και υποβάθμισης της ζωής των προσφύγων. Πρόκειται για την άσκηση συστηματικής βίας με σκοπό να σταματήσει τη διέλευση των συνόρων από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, μια βιαιότητα που οδηγεί στο θάνατο ακριβώς εκείνους που αναζητούν προστασία. Ακόμα και μετά το θάνατό τους, οι άνθρωποι αυτοί παραμένουν άνθρωποι δεύτερης κατηγορίας οι οποίοι καθώς φαίνεται δεν αξίζουν μία ταφή που να αρμόζει στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Διαμαρτυρόμαστε για την αποτρόπαια μεταχείριση και την περιφρόνηση των προσφύγων και των μεταναστών, είτε βρίσκονται εν ζωή είτε έχουν πεθάνει.

20 σχόλια

  1. Λεεεπον... Νόμοι οι οποίοι πρέπει να θεσπιστούν απ΄το κράτος

    1. Κάθε Έλληνας πολίτης, πρέπει να καταβάλλει στο λογαριασμό της ΔΕΗ ποσό το οποίο δεσμεύεται για τη ψυχαγωγία του νεοεισερχόμενου αλλοδαπού

    2. Κράτηση σουίτας στο Χίλτον με πλήρη διατροφή και δικαίωμα χρήσης του γυμναστηρίου και των Σπα.

    3. Άμεση δέσμευση 100 τετραγωνικών μέτρων, χώρου για την περίπτωση που το παιδί πάθει κάτι, μας αρρωστήσει, να έχει μέρος για μια αξιοπρεπέστατη ταφή με μάρμαρα απ΄τον Παρθενώνα και ξύλο βελανιδιάς α΄- α΄

    4. Επίταξη ενός Boeing 747-400 με DVD και λοιπά κομφόρ για αξιοπρεπή μετάβαση σε προορισμό της αρεσκείας του

    5. Να γίνουν αποδεκτά όλα τα αιτήματα του Ουράνιου Τόξου. Συν τοις άλλοις, για να τους ικανοποιήσουμε ακόμη περισσότερο, ας καταργήσουμε και την σημαία μας και ας αφήσουμε αυτούς να επιλέξουν το τι θα απογίνουμε

    6. Συμπληρώνει ο καθένας για το τι θα ήθελαν τα «παιδιά», μια χτυπητή, μια αγγουρομαγιονέζα, αλοιφές γενικά... κτλ κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ρε παιδια...Λιγους εχουμε,να φυγουμε εμεις για να ερθουν οι καημενοι οι λαθρομεταναστες,ποιος τους καλεσε δεν ξερω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εθελοντική εργασία για την συγκομιδή κινουμένων σκουπιδιών , με απολύμανση , πριν μας πνίξουν ………
    Ομάδες καθαρισμού κινουμένων σκουπιδιών με απολύμανση .
    Προστατευτείτε από τους εγκληματίες και μην περιμένετε ,
    μοιρολατρικά να σας σώσει το κράτος .
    Οργανωθείτε , σχηματίστε ολιγομελές ομάδες από πολίτες οπλισμένους ,με εργαλεία καθαρισμού , και να αρχίσουν αμέσως τον καθαρισμό , άλλωστε τα απορρίμματα δεν θα τα αναζητήσει κανείς και θα πάνε στην χωματερή .
    Διότι τα κινούμενα σκουπίδια ,
    είναι παράνομα και ζουν από τις ληστείες , το εμπόριο ναρκωτικών , και το παράνομο εμπόριο – λαθρεμπόριο , από την πορνεία και κάθε άλλο έγκλημα , που δεν το χωρεί το μυαλό σας , και είναι φύρα για την Ελλάδα και τους Έλληνες .
    Εξ άλλου και να τα πιάσει η αστυνομικά , τα κινούμενα σκουπίδια με τον νόμο Καστανίιδη και τους αριστερούς δικηγόρους των μη κυβερνητικών οργανώσεων ,τα αφήνουν ελεύθερα χωρίς απολύμανση , να συνεχίσουν το έργο τους .
    Με αυτές τις ομάδες που θα καθαρίσουν τα σκουπίδια από τους δρόμους , βοηθούμε και την Ελληνική αστυνομία που της έχουν δέσει τα χέρια το ΠΑΣΟΚ και με αυτόν τον τρόπο θα μειωθεί αρκετά η εγκληματικότητα στην Ελλάδα .
    Σημείωσης :
    Αν δεν κάνετε αυτά που σας αναφέραμε , τότε καθίστε να σας ληστεύουν να σας εξευτελίζουν , να βιάζουν ,να φοβάστε για την ζωή σας κυκλοφορόντας μετά το απόγευμα , και να βγαίνετε να κλαίτε στα κανάλια επειδή αυξήθηκε η εγκληματικότητα και να τα ρίχνετε όλα στην αστυνομία , τι να σου κάνει ο αστυνομικός ,αφού δεν τον αφήνουν να δράση όπως πρέπει και του έχουν δεμένα τα χέρια ;;;;;
    Και με τους νομούς Καστανίδη του ΠΑΣΟΚ , ο εγκληματίας μετά το έγκλημα αφήνετε αμέσως ελεύθερος να συνεχίσει το θεάρεστων έργο του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Η σπίθα άναψε και η αρχή έγινε. Εμπρός λοιπόν να γίνει σε όλη την Ελλάδα να δείξουμε τι εστί ΕΛΛΗΝΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απορώ που κάποιοι ανεγκέφαλοι πυροβολούν την πινακίδα χαλώντας άσκοπα τα φυσίγγια ενώ υπάρχουν δίπλα τους τόσα ...λαθροφέρματα
    stamat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλέπω ότι την αγνή τέχνη της ειρωνείας ακόμα την έχουμε στο ακέραιο οι Έλληνες. Το πνεύμα, ο πολιτισμός, η κουλτούρα κλπ μας διαφεύγουν αλλά δεν βαριέσαι. Γιατί να νοιαστούμε? νοιάζοντε αυτοί για μας?

    τι σημασιά έχει που μιλάμε για ανθρώπους? αν τους ονομάσουμε "λαθρομετανάστες" είναι χειρότεροι από αλογόμυγες. και αν έχουν οικογένειες, παιδιά, ιστορία πίσω τους, τι έγινε? είναι "παράνομοι" και οφείλουν να πεθάνουν και μάλιστα να τους χώσουμε όλους μαζί σε μία τρύπα για την οποία θα πρέπει μετά να είμαστε περήφανοι.

    όλα αυτά βέβαια σύμφωνα με τα ιδανικά και τις αξίες τις αρχαίες ελληνικές, τις ομηρικές.

    αρκετά όμως με τις ειρωνείες φίλοι μου. είστε υποκριτές που απο τη μία θέλετε να είστε Έλληνες, αλλά φέρεστε σαν Γερμανοί (και μάλιστα όχι σύγχρονοι Γερμανοι) βάρβαροι. τα χώνετε στους εβραίους που καταδυναστεύουν τους παλαιστίνιους αλλά δεν θα δίνατε άσυλο ποτέ σε κανένα αν ήταν στο χέρι σας.

    εγώ ντρέπομαι όταν βλέπω νεκρούς ανθρώπους με αυτόν τον τρόπο στην πατρίδα μου, και δεν ξεχνώ ότι ο προπάππους μου έτσι κάπως ήρθε στην Ελλάδα, και επειδή τότε κανένας δεν τον σκότωσε, αλλά τον σεβάστηκανε, εγώ σήμερα είμαι έτοιμος να δώσω και την ζωή μου για την πατρίδα.

    εσύ Νικόλαε (και λοιποί) συνέχισε να ειρωνεύεσαι τους νεκρούς αν θέλεις, αλλά να ξες ότι τίποτα στον κόσμο δεν είναι γραμμένο σε πέτρα. τα πάντα αλλάζουν και σου εύχομαι να μην βρεθείς στην πλευρά που δέχεται αυτού του είδους την ειρωνεία. αν και μόνο έτσι θα καταλάβεις την ύβρη που διαπράττεις.

    μας λέτε ότι αυτοί οι νεκροί είναι όλοι δολοφόνοι, πρεζέμποροι και βιαστές ε? πολύ θα θέλατε να το πιστέψετε αυτό ε? μακάρι να είναι όντως έτσι μπας και πάτε τελικά στον παράδεισο μάγκες μου, αλλά κάτι μου λέει πως ποτέ δεν είναι ολοι το ίδιο.


    και μη ξεχάσετε να πυροβολήσετε και κανένα αδέσποτο σκυλί ε! μεταφέρουν μικρόβια! κάντε τους αρχαίους προγόνους σας περήφανους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Θα σας βάλουν βαρύ και δυσβάσταχτο φόρο, δεν θα προλάβουν όμως..." - (Κοσμάς ο Αιτωλός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν κατάλαβα την ανάρτηση...τα οστεοφυλάκια και τα χωνευτήρια τα δικά μας δεν είναι ομαδικοί τάφοι?Καμμιά ανάρτηση για την αθλιότητα των εκταφών ελλήνων θα έχουμε ή είναι ρατσιστικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βλέπω ότι την αρχαία τέχνη της ειρωνείας την διατηρούμε στο ακέραιο. Για το αρχαίο ελληνικό πνεύμα, πολιτισμό, κουλτούρα και άλλα τέτοια δεν βαριέσαι. Ότι μας βολεύει.

    Στην τελική άλλο άνθρωπος άλλο λαθρομετανάστης. Τι σημασία έχει που τους σκοτώνουμε και τους πετάμε σε κάτι τρύπες? τι σημασία έχει αν έχουν οικογένειες, παιδιά που είχαν μόνο αυτούς να ελπίζουν για το αύριο? αν τυς βαφτίσεις "λαθρομετανάστες" γίνοντε αμέσως χειρότεροι απο αλογόμυγες.

    έτσι πορευόμαστε λοιπόν στην Ελλάδα του αύριο, με τις αρχαίες ελληνικές αξίες, τις ομηρικές.

    εξάλλου όπως λέτε, όλοι αυτοί είναι πρεζέμπορες, δολοφόνοι και βιαστές. φυσικά και είναι. όχι βέβαια, δεν είναι σκλάβοι που δώσανε τα τελευταία τους χρήματα σε σκλαβέμπορους για το πέρασμα στην Ευρώπη που αντιπροσωπεύει την τελευταία τους ελπίδα. όχι, είναι βιαστές και δολοφόνοι. Καλά θα κάνετε να το πιστέψετε αυτό γιατί αλλοιώς τι γεράματα θα κάνετε με την συνείδησή σας παρέα?

    αλλά αρκετά με τις ειρωνείες. εγώ ντρέπομαι που στην χώρα μου, που μου μάθαν να είμαι περήφανος για αυτήν γιατί αγαπάμε την ειρήνη, την δικαιοσύνη, την ελευθερία, υπάρχουν τρύπες που πετάμε τους ανεπιθύμητους χωρίς να ξέρουμε ακριβώς γιατί είναι ανεπιθύμητοι.
    εσείς πώς είναι δυνατόν να αντιδράτε έτσι? τι είναι αυτό αγάπη για την Ελλάδα?για τον Χριστό? τι είδους μιζέρια και απανθρωπιά είναι αυτή και από που προήλθε?
    ο προπάππους μου ήρθε κάπως έτσι σε αυτή τη χώρα. αλλά δεν τον σκοτώσανε, τον σεβαστήκανε, μέχρι και ένα χωραφάκι του δώσανε. και τώρα εγώ, ο δισέγγονος του, είμαι έτοιμος να θυσιαστώ για την πατρίδα μου.

    Συνέχισε λοιπόν να ειρωνεύεσαι τους νεκρούς Νικόλαε (ή όποιος άλλος), σε παίρνει. απλά να ξες ότι στον κόσμο που ζούμε, τίποτα δεν είναι γραμμένο σε πέτρα και όλα αλλάζουν. Ελπίζω να μην βρεθείς στην πλευρά που δέχεται την ειρωνία σου όμως, αν και μόνο τότε ίσως καταλάβεις την ύβρη που διαπράττεις.

    Συνεχίστε και να είστε σίγουροι ότι θα κάνετε περήφανους τους αρχαίους σας προγόνους έτσι. και μη ξεχάσετε να σκοτώσετε κανα αδέσποτο σκυλί! μεταφέρουν μικρόβια και τους αξίζει ο θάνατος και ο χλευασμός!
    Υποκριτές ήθελα να ήξερα εσείς είστε οι ίδιοι που βρίζετε του εβραίους για αυτά που κάνουν στους παλαιστίνιους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βλέπω ότι την αρχαία τέχνη της ειρωνείας την διατηρούμε στο ακέραιο. Για το αρχαίο ελληνικό πνεύμα, πολιτισμό, κουλτούρα και άλλα τέτοια δεν βαριέσαι. Ότι μας βολεύει.

    Στην τελική άλλο άνθρωπος άλλο λαθρομετανάστης. Τι σημασία έχει που τους σκοτώνουμε και τους πετάμε σε κάτι τρύπες? τι σημασία έχει αν έχουν οικογένειες, παιδιά που είχαν μόνο αυτούς να ελπίζουν για το αύριο? αν τυς βαφτίσεις "λαθρομετανάστες" γίνοντε αμέσως χειρότεροι απο αλογόμυγες.

    έτσι πορευόμαστε λοιπόν στην Ελλάδα του αύριο, με τις αρχαίες ελληνικές αξίες, τις ομηρικές.

    εξάλλου όπως λέτε, όλοι αυτοί είναι πρεζέμπορες, δολοφόνοι και βιαστές. Καλά θα κάνετε να το πιστέψετε αυτό γιατί αλλοιώς τι γεράματα θα κάνετε με την συνείδησή σας παρέα?

    αλλά αρκετά με τις ειρωνείες. εγώ ντρέπομαι που στην χώρα μου, που μου μάθαν να είμαι περήφανος για αυτήν γιατί αγαπάμε την ειρήνη, την δικαιοσύνη, την ελευθερία, υπάρχουν τρύπες που πετάμε τους ανεπιθύμητους χωρίς να ξέρουμε ακριβώς γιατί είναι ανεπιθύμητοι.
    εσείς πώς είναι δυνατόν να αντιδράτε έτσι? τι είναι αυτό αγάπη για την Ελλάδα?για τον Χριστό? τι είδους μιζέρια και απανθρωπιά είναι αυτή και από που προήλθε?
    ο προπάππους μου ήρθε κάπως έτσι σε αυτή τη χώρα. αλλά δεν τον σκοτώσανε, τον σεβαστήκανε, μέχρι και ένα χωραφάκι του δώσανε. και τώρα εγώ, ο δισέγγονος του, είμαι έτοιμος να θυσιαστώ για την πατρίδα μου.

    Συνέχισε λοιπόν να ειρωνεύεσαι τους νεκρούς Νικόλαε (ή όποιος άλλος), σε παίρνει. απλά να ξες ότι στον κόσμο που ζούμε, τίποτα δεν είναι γραμμένο σε πέτρα και όλα αλλάζουν. Ελπίζω να μην βρεθείς στην πλευρά που δέχεται την ειρωνία σου όμως, αν και μόνο τότε ίσως καταλάβεις την ύβρη που διαπράττεις.

    Συνεχίστε και να είστε σίγουροι ότι θα κάνετε περήφανους τους αρχαίους σας προγόνους έτσι. και μη ξεχάσετε να σκοτώσετε κανα αδέσποτο σκυλί! μεταφέρουν μικρόβια και τους αξίζει ο θάνατος και ο χλευασμός!
    Υποκριτές ήθελα να ήξερα εσείς είστε οι ίδιοι που βρίζετε του εβραίους για αυτά που κάνουν στους παλαιστίνιους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βλέπω ότι την αρχαία τέχνη της ειρωνείας την διατηρούμε στο ακέραιο. Για το αρχαίο ελληνικό πνεύμα, πολιτισμό, κουλτούρα και άλλα τέτοια δεν βαριέσαι. Ότι μας βολεύει.

    Στην τελική άλλο άνθρωπος άλλο λαθρομετανάστης. Τι σημασία έχει που τους σκοτώνουμε και τους πετάμε σε κάτι τρύπες? τι σημασία έχει αν έχουν οικογένειες, παιδιά που είχαν μόνο αυτούς να ελπίζουν για το αύριο? αν τυς βαφτίσεις "λαθρομετανάστες" γίνοντε αμέσως χειρότεροι απο αλογόμυγες.

    έτσι πορευόμαστε λοιπόν στην Ελλάδα του αύριο, με τις αρχαίες ελληνικές αξίες, τις ομηρικές.

    εξάλλου όπως λέτε, όλοι αυτοί είναι πρεζέμπορες, δολοφόνοι και βιαστές. φυσικά και είναι. όχι βέβαια, δεν είναι σκλάβοι που δώσανε τα τελευταία τους χρήματα σε σκλαβέμπορους για το πέρασμα στην Ευρώπη που αντιπροσωπεύει την τελευταία τους ελπίδα. όχι, είναι βιαστές και δολοφόνοι. Καλά θα κάνετε να το πιστέψετε αυτό γιατί αλλοιώς τι γεράματα θα κάνετε με την συνείδησή σας παρέα?

    αλλά αρκετά με τις ειρωνείες. εγώ ντρέπομαι που στην χώρα μου, που μου μάθαν να είμαι περήφανος για αυτήν γιατί αγαπάμε την ειρήνη, την δικαιοσύνη, την ελευθερία, υπάρχουν τρύπες που πετάμε τους ανεπιθύμητους χωρίς να ξέρουμε ακριβώς γιατί είναι ανεπιθύμητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εσείς πώς είναι δυνατόν να αντιδράτε έτσι? τι είναι αυτό αγάπη για την Ελλάδα?για τον Χριστό? τι είδους μιζέρια και απανθρωπιά είναι αυτή και από που προήλθε?
    ο προπάππους μου ήρθε κάπως έτσι σε αυτή τη χώρα. αλλά δεν τον σκοτώσανε, τον σεβαστήκανε, μέχρι και ένα χωραφάκι του δώσανε. και τώρα εγώ, ο δισέγγονος του, είμαι έτοιμος να θυσιαστώ για την πατρίδα μου.

    Συνέχισε λοιπόν να ειρωνεύεσαι τους νεκρούς Νικόλαε (ή όποιος άλλος), σε παίρνει. απλά να ξες ότι στον κόσμο που ζούμε, τίποτα δεν είναι γραμμένο σε πέτρα και όλα αλλάζουν. Ελπίζω να μην βρεθείς στην πλευρά που δέχεται την ειρωνία σου όμως, αν και μόνο τότε ίσως καταλάβεις την ύβρη που διαπράττεις.

    Συνεχίστε και να είστε σίγουροι ότι θα κάνετε περήφανους τους αρχαίους σας προγόνους έτσι. και μη ξεχάσετε να σκοτώσετε κανα αδέσποτο σκυλί! μεταφέρουν μικρόβια και τους αξίζει ο θάνατος και ο χλευασμός!
    Υποκριτές ήθελα να ήξερα εσείς είστε οι ίδιοι που βρίζετε του εβραίους για αυτά που κάνουν στους παλαιστίνιους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ειναι να τους λυπασαι ολους αυτους και εμεις απο την μερια μας να βοηθαμε οσο μπορουμε σαν ελληνες και σαν ελλαδα, αλλα πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι!
    με ολα αυτα που γινονται εξαλλου μας εχουν κανει να φοβομαστε.

    ποιος μου λεει εμενα οτι πχ,
    παιρνουμε μερικους μοσουλαμνους μεταναστες και τους βαζουμε για παραδειγμα στην πελοποννησο.περνανε τα χρονια, γινονται ενα με τον ντοπιο πληθυσμο ,κατα την διαρκεια των χρονωνι αρχιζουν και γεννανε σα τα κουνελια παιδια οπως συνηθιζουν. μετα απο μερικα χρονια αυτοι θα ειναι περισσοτεροι απο τους ντοπιους κατοικους.
    περνανε τα χρονια και μετα καποιοι πονηροι θα αρχιζουν να ζητανε ανεξαρτησια και διαφορα αλλα κολπα στυλ κοσσοβο. το κοσσοβο ηταν για τους σερβους οτι η πελοποννησος για την ελλαδα. για αιωνες σερβικη περιοχη.το ιδιο και η πελοποννησος για τους ελληνες.

    αρα, θα πρεπει να δεχτουμε μονο εναν ορισμενο αριθμο και οσο αντεχει η ελλαδα. απο εκει και περα οι αλλοι θα πρεπει να γυρισουν στις πατριδες τους.
    αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μάλλον έχει καιρό να μπει καμιά βόμβα σε γραφεία χρυσαυγιτών και αυτό σας δίνει χρόνο να μαλακίζεστε.

    Να σας βρούμε δουλειά να κάνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι μετανάστες ήρθαν για λίγο ψωμί δίχως όπλα. Ο Αγαπημένος σας Μέγας Αλέξανδρος, ο γιος του Αμμωνα για τον οποίο εσείς οι χριστιανοί είστε υπερήφανοι, πήγε με τα όπλα και αφάνισε τους μισούς, καλοί μου άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πρέπει να απομακρυνθούν τα ναρκοπέδια από τον Έβρο για να μπορεί ο καθένας να διέρχεται ελεύθερα, μετανάστης ή Τούρκος ή οιοσδήποτε, ακόμη και τούρκικα άρματα μάχης όπως στην κύπρο. Είμαστε μιά ανοιχτή και δημοκρατική χώρα και δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε.
    Επίσης πρέπει να γίνουν αποστραγγιστικά και αποξηραντικά έργα στον ποταμό έβρο για να μειωθεί η στάθμη των υδάτων. Ει δυνατόν πρέπει να καταργήσουμε το φυσικό αυτό σύνορο που μας χωρίζει από τα καρντάσια μας τους τούρκους και όποιους άλλους συνανθρώπους μας θέλουν να έρθουν ελεύθερα στην Ελλάδα. Στη συνέχεια παιντιά ας καταργήσουμε τελείως τα σύνορα τι τα θέλουμε? Αφού μπορούμε να ζήσουμε μονιασμένα και ειρηνικά με τ' αδέλφια μας τους τουρκαλβανούς, τους αφγανούς, τούς ιρακινούς καί όλους τους εν Αλλάχ αδελφούς μας..Ιν Αλ σαλέχ Αλέκουμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συνήθως το λίγο φωμί καλέ μου άνθρωπε συνοδεύεται από λίγη ψωλή. Και οι λαθρομετανάστες είναι παράνομοι από τη στιγμή που παράνομα βρίσκονται σε μιά χώρα που με δυσκολία προσφέρει αυτό το ψωμί στα παιδιά της. Οι λαθρομετανάστες βρίσκονται σε μιά κοινωνία με την οποία δεν τους συνδέει τίποτα κοινό. Ούτε η γλώσσα, ούτε η θρησκεία, ούτε το αίμα ούτε και η ιστορία. Είναι συνάνθρωποί μας όσο είναι και ο Μπιν Λάντεν και όσο ήταν ο Σαντάμ και όσο είναι ο Ερντογάν ή το τετράποδο της διπλανής πόρτας. Ο άνθρωπος -το χειρότερο όλων των ζώων- δεν χρειάζεται στοργή και προδέρμ αλλά ξεπάστρεμμα από το πρόσωπο της γης. Γι' αυτό όση εκτίμηση τρέφω για οποιοδήποτε θηλαστικό στη γή, ή ακόμη και για τα σκουλήκια που προσπαθούν να επιβιώσουν κρυμμένα μέσα σε ένα μήλο, την ίδια εκτίμηση τρέφω και για τα ανθρωπάκια που κατέκλησαν την χώρα μου με σκοπό να μας αφανίσουν μακροχρόνια. Όχι γιατί είναι/είμαστε κακοί αλλά γιατί δεν πιστεύω σε καμμιά καλή φύση του ζώου "άνθρωπος". Πρόσφατο παράδειγμα ο βιασμός τετράχρονου αφγανού από άλλο αφγανό και η κατακρεούργηση γυναίκας από τους ταλιμπαν ή ο θάνατος της μειχαλίδος διά λιθοβολισμού. Τα "ανθρωπιστικά" παραμύθια να τα πουλήσετε αλλού. ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 12 Αυγ 2010 6:11:00 μ.μ.

    /\
    / \
    ||
    ||
    ||

    ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΗΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι λες ρε Billy Arava...
    Φυγαμε εμεις να ερθουμε στη χωρα σου οχι απλα ομαδικως,αλλα κατα κυματα,και να ζητησουμε ασυλο,δηλαδη ψωμι,παιδεια,ελευθερια,κλπ κλπ. αλλα πραγματα που κοστιζουν οσο δε μπορεις να φανταστεις,ειδικα τωρα που πολλοι απο εμας ηδη εχουμε σοβαρο οικονομικο προβλημα?
    Να ξερεις αν δε σου το ειπανε αυτοι που σε φερανε εδω οτι η Ελλαδα ειναι μικρη χωρα και δε μπορει να σηκωσει πανω απο 400,000 μεταναστες.Ηδη οι μεταναστες ειναι πανω απο 2,500,000...Λοιπον η φευγουν οι περισσοτεροι,η τους διωχνουμε εμεις,για να μην εχει κανενας προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φιλε μου, εννοούσα την μικρασιατική καταστροφή, για να μη παρεξηγούμαι. και αν δεις αυτά που γράφω, απλά ζητάω λίγη κατανόηση για τους συνανθρώπους μας. ξέρω πολύ καλά ότι η Ελλάδα δεν "σηκώνει" άλλους μετανάστες. αλλά το μίσος σας πρέπει να στραφεί σε αυτούς που τους φέρνουν εδώ, όχι στους ίδιους.

    Σας φαίνεται τόσο παράλογο αυτό? είναι παράλογο να μην δέχομαι την δολοφονία ως λύση? παράλογο είναι να προτείνεις την δολοφονία ανθρώπων και μετα να φωνάζεις με καμάρι ότι είσαι Έλληνας! ε συγχαρητήρια ρε Έλληνα, συνέχισε να γαμάς ότι ιδανικό έχουν αφήσει όρθιο αυτοί που ψήφισες!

    έιναι δυνατόν να πιστεύεις ότι το πρόβλημα είναι οι μετανάστες?
    το κράτος, η κυβέρνηση δεν φταίει καθόλου? είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της? είστε ικανοποιημένοι? μήπως παίζετε το παιχνίδι τους, ξεχνώντας τα πραγματικά προβλήματα και τους φταίχτες?
    αλλά σε λίγο καιρό θα ξαναψηφίσετε πασοκ, και το πασοκ θα ξαναφέρει μετανάστες για να ξαναβγει στην εξουσία και σεις θα γκρινιάζετε πάλι για όπλα και θα χαίρεστε με ομαδικούς τάφους στα ελληνικά χώματα...

    χρειάζεται όντως να το εξηγήσω? δεν είναι αυτονόητο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση