GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει η πλευρά Αγοραστού για το ατύχημα...

Από το Γραφείο Τύπου του Κ. Αγοραστού Από το γραφείο τύπου του αν. καθηγητή του πανεπιστημίου Μακεδονίας, υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσα...

Από το Γραφείο Τύπου
του Κ. Αγοραστού
Από το γραφείο τύπου του αν. καθηγητή του πανεπιστημίου Μακεδονίας, υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού ανακοινώνονται τα ακόλουθα:
«Σε σχέση με επιστολή του κ. Παναγιώτη Δ. Κωσταρέλου στον τύπο οφείλουμε, για την αποκατάσταση της αλήθειας, να επισημάνουμε τα εξής:
1.Προξενεί τουλάχιστον έκπληξη ότι ο κ. Κωσταρέλος έστειλε επιστολή στον τύπο ενώ το όνομά του δεν αναφέρθηκε καν στα ρεπορτάζ – στην περιοχή που γνωρίζουν τον κ. Κωσταρέλο δεν το θεωρούν πάντως έκπληξη…
2.Στην επιστολή του καταφέρεται κατά του...
 κ. Κ. Αγοραστού, ενώ τα ρεπορτάζ του τύπου προέρχονται από το Δελτίο οδικού τροχαίου ατυχήματος του Τμήματος Τροχαίας Καρδίτσας.
3. Από το Δελτίο οδικού τροχαίου ατυχήματος υλικών ζημιών του Τμήματος Τροχαίας Καρδίτσας, το οποίο παρατίθεται αυτούσιο πιο κάτω, προκύπτει σαφέστατα ότι υπαίτιος του ατυχήματος ήταν ο κ. Κωσταρέλος.
4.Ο κ. Κωσταρέλος διακινεί καταφανέστατα και θρασύτατα ψεύδη λέγοντας ότι «οι συνοδοί του κ. Αγοραστού τον τρομοκράτησαν». Στο αυτοκίνητο του υποψήφιου περιφερειάρχη ήταν ο ίδιος στη θέση του συνοδηγού κι οδηγούσε ένας φίλος του καθώς ο κ. Αγοραστός είναι φυσιολογικό να είναι κουρασμένος από την έντονη προεκλογική δραστηριότητα. Δεν υπήρχε κανένας συνοδός. Ουδείς «τρομοκράτησε» τον κ. Κωσταρέλο, γεγονός το οποίο αποδεικνύεται και από το ότι την Τροχαία κάλεσε από το κινητό του ο κ. Αγοραστός ενώ ο κ. Κωσταρέλος του ζητούσε να μην το κάνει.
5. Τα περί τρομοκράτησής του λοιπόν, διαψεύδονται και από το ότι οι δηλώσεις των δύο οδηγών έγιναν ενώπιον των αστυνομικών οργάνων και των πυροσβεστών. Πως είναι δυνατόν να εκστομίζονται απειλές και ο κ. Κωσταρέλος να τρομοκρατείται παρουσία της αστυνομίας;
6. Ψευδές είναι κι αυτό που υποστηρίζει ο κ. Κωσταρέλος περί της ταχύτητας του αυτοκινήτου του κ. Αγοραστού, όπως αποδεικνύεται από τις συνθήκες του ατυχήματος. Άλλωστε, μερικά μέτρα πριν το ατύχημα υπήρχε φωτιά σε χωράφι δίπλα στο δρόμο με πυκνό καπνό. Εξ αντικειμένου ήταν αδύνατο να τρέχει το οποιοδήποτε αυτοκίνητο. Δεν είναι τυχαίο ότι οι πυροσβέστες έφθασαν αμέσως στον τόπο του ατυχήματος.
7. Επισημαίνουμε ότι ο κ. Κωσταρέλος υπεβλήθη σε αλκοόλ – τεστ με αποτέλεσμα 0,19 ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου του κ. Αγοραστού, υποβληθείς κι αυτός σε αλκοόλ – τεστ, είχε αποτέλεσμα 0.
Εν κατακλείδι, είναι θλιβερό που ο κ. Κωσταρέλος επιχειρεί να διαστρεβλώσει την αλήθεια διαδίδοντας πρωτοφανή ψεύδη. Είναι ακόμη πιο θλιβερό ότι ενώ ο ίδιος έθεσε σε κίνδυνο εκτός από τη ζωή του και τη ζωή δύο άλλων ανθρώπων, αντί να δείξει μεταμέλεια και να ζητήσει συγγνώμη, να στέλνει επιστολές στον τύπο αποδίδοντας στον εαυτό του το ρόλο του κήνσορα – εκτός αν δέχθηκε να χρησιμοποιηθεί το ατύχημα και ο ίδιος για να εξυπηρετηθούν άλλες – προφανείς – σκοπιμότητες.
Διπλός ο στόχος της επιστολής του κ. Κωσταρέλου. Πρώτον, να πλήξει πολιτικά από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου τον υποψήφιο περιφερειάρχη και δεύτερον, να μεθοδεύσει την υπερασπιστική του γραμμή και να αντικρούσει την αναμφισβήτητη υπαιτιότητά του. Είναι νόμιμος και ηθικός;
Προς απόδειξη των παραπάνω επισυνάπτεται αυτολεξεί το Δελτίο οδικού τροχαίου ατυχήματος υλικών ζημιών του Τμήματος Τροχαίας Καρδίτσας:
«Στο σημείο υπάρχουν δύο ρεύματα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση. Κατά δήλωση Β΄ οδηγού (σ.σ. πρόκειται για τον κ. Κωσταρέλο) δεν χρησιμοποίησε τον δείκτη αλλαγής κατεύθυνσης (φλας) για να αλλάξει ρεύμα κυκλοφορίας.
Ο Α΄ οδηγός δήλωσε ότι εκινείτο στην οδό Ε.Ο. Καρδίτσας – Λάρισας από Καρδίτσα προς Λάρισα στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας
Ο Β΄ οδηγός δήλωσε ότι εκινείτο στην οδό Ε.Ο. Καρδίτσας – Λάρισας από Καρδίτσα προς Λάρισα στο δεξί ρεύμα κυκλοφορίας ενεργώντας στροφή αριστερά προς ανώνυμη κοινοτική οδό (προς χωριό Αστρίτσα).
Κατά δήλωση οδηγών το Β΄ όχημα ενώ κινούνταν στο δεξιό ρεύμα ενήργησε στροφή αριστερά για να εισέλθει εντός Δ.Δ. Αστρίτσας ενώ ο Α΄ κινούνταν στην αριστερή λωρίδα της επ. οδού. Το Α΄ όχημα, συνέπεια της σύγκρουσης προσέκρουσε σε μεταλλική κολώνα φωτισμού με την αριστερή πλευρά.
Έλεγχος μέθης: οδηγός Α΄ οχήματος Αρνητικό, οδηγός Β΄ οχήματος (σ.σ. πρόκειται για τον κ. Κωσταρέλο) 0,19 mg/lt» .
Εξυπακούεται ότι ο κ. Αγοραστός διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο για την προστασία της τιμής και της αξιοπρέπειάς του ενώ τονίζει ότι δεν επιθυμεί να επανέλθει επί του θέματος».

22 σχόλια

  1. Πρέπει όταν οδηγούμε να μην έχουμε καταναλώσει ΑΛΚΟΟΛ.
    Ο νόμος πρέπει να τροποποιηθεί δηλαδή να γίνει -0-, όπως ισχύει στα περισσότερα Ευρωπαικά κράτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην περίπτωση αυτή μάλλον εχει δικιο ο καλπονοθευτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπου ρωτήσεις θα σου πουν
    το eMax.gr γνωρίζω
    Όλοι το έχουν στο μιαλό
    Τυχαίο; Δεν νομιζω!

    To eMax.gr σας δίνει την δυνατότητα να προσθέσετε στο site και το BLOG σας FREE ραδιοφωνικό ευρετήριο.
    τον κώδικά HTML μπορείτε να το βρείτε εδώ
    http://www.emax.gr/hotlinks/news.php?id=30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαύρο σε αυτά τα λαμόγια,
    αν ζούμε μέχρι τις εκλογές
    και δεν έχουμε πεθάνει από την πείνα ή αν δε μας έχουν χώσει
    μέσα για χρέη προς το δημόσιο,
    ο Λοβέρδος ο δημοκράτης κι όλη η καφρίλα της χούντας του παλαιού και του νέου πασοκ.

    Με τις γεμάτες τσέπες κρυφά και φανερά, με τους γάμους στα ηλίσια πεδία ογδόντα χρονών πορνόγεροι, με τις πισίνες εσωτερικές και εξωτερικές, με τους διάφορους τσάρους της οικονομίας, και τις πάνες του Κωσκοτά.

    Και να βάλετε τον Τσοχατζόπουλο να κάνει πολλά παιδιά, πριν λίγο παντρεύτηκε, γιατί στο τέλος θα μείνετε μόνοι σας με τους συμβούλους σας τους ξένους, και με τους αλβανούς, πακιστάν, σιέρα λεόνε, Κογκό, Ιράκ, Ιράν, και Μεσοποταμία.

    Μας κάνατε ρεζίλι και τσίπα δεν έχετε, αλλά τι νά'χετε τώρα που τα κονομήσατε καφρίλα.

    ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΡΑΜΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΑΥΡΟ όπως κάνουνε την ψυχή μας
    κάθε μέρα οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς για εσένα, τούς ομοίους σου καθώς και των διαφόρων κρατικών
    υπηρεσιών (πχ ζαρντινιέρα που χτυπάει φοιτητές)
    δεν σας έχει απομείνει κανένα ίχνος
    αξιοπιστίας οπότε ότι και να λές ακόμη και αν έχεις δίκιο δέν πρόκειται να σε πιστέψει κανείς.
    Εγώ τουλάχιστον πορίσματα και αναφορές κρατικών υπηρεσιών τα θεωρώ προκαταβολικά κατασκευασμένα.
    Φυσικά για την κατάντια σας δεν φταίμε εμείς, αν θέλετε να ανακαλύψετε τούς υπαίτιους κοιτάξτε στον καθρέπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλλίμονό μας αν με την ψήφο μας τους δώσουμε την ευκαιρία να μας ξεκάνουν εντελώς. Ψηφίζουμε οτιδήποτε άλλο εκτός από ΠΑΣΟΚ - ΝΔ. Μας πήραν τη διάθεση για ζωή, μας μαράζωσαν την ψυχή. Πηγαίνεις σε πανηγύρια και βλέπεις πως οι άνθρωποι δεν έχουν διάθεση να σηκωθούν να χορέψουν. Μελαγχολία και κατάθλιψη έχει πιάσει τους Έλληνες. Δεν το βλέπτε γύρω σας, δεν το ζείτε μέσας σας ; Να τους ξαναψηφίσουμε ; Δε θα ξυπνήοσυμε επιτέλους; Δε βλέπουμε πού το πάνε; Θα έχουμε να πληρώσουμε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και το πετρέλαιο το χειμώνα; Δε θα πετάξοπυμε τις κομματικές μας παρωπίδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ!

    Στην Ελλάδα της πτώχευσης υπάρχουν άνθρωποι που αμείβονται με δυο και πάνω χιλιάδες Ευρώ, είτε σαν εργαζόμενοι είτε σαν συνταξιούχοι από το Δημόσιο!
    Την Ελλάδα που ζει με ΔΑΝΕΙΚΑ!
    Ντροπή και σε αυτούς που τα παίρνουν αλλά πιο πολύ σε αυτό το Πανάθλια δομημένο κράτος που τους τα δίνει!
    Εδώ και τώρα στην Ελλάδα που εκλιπαρεί για δανεικά να κοπούν όλοι οι μισθοί και συντάξεις πάνω από τα δυο χιλιάρικα!
    Είναι Εθνικό Χρέος της Κυβέρνησης να το κάνει και αμέσως, αλλιώς όποιος απελπισμένος για ένα κομμάτι ψωμί, ή για τη δόση του μικρού σπιτιού που αγόρασε και το χρωστά θα έχει απόλυτο δίκιο και να μην κατηγορηθεί για οτιδήποτε και αν κάνει προκειμένου να επιβιώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει "στην περιοχή που γνωρίζουν τον κ. Κωσταρέλο δεν το θεωρούν πάντως έκπληξη…". Είναι επιτρεπτό αυτό να λέγεται; Μήπως είναι ο ορισμός της "λάσπης". Και δίκιο να έχει ο κύριος Αγοραστος για εμένα αυτού του είδους οι απαντήσεις είναι απαράδεκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τον κ κωσταρελο δεν τον ξερω και συμφωνω με το παραπανω σχολιο οτι τετοιου ειδουσ χαρακτηρισμει ..."τον κ κψσταρελο στην περιοχη του τον ξερουν.....κτλ" ειναι απαξιωτικοι και τολιγοτερο ειναι ντροπη να μιλας με αυτον τον τροπο. αλλα για οσουν ξερουν τον κ αγοραστο ειναι γνωστος για την αλαζωνια του και την υπεροψια του . ειναι γνωστος για την απαξιωση προς τους πολιτεσ. γι αυτο αλλωστε και δεν βγηκε στισ τελευταιεσ εκλογεα. παρολο που ξεκινησε ως νεοσ πολιτικος απο το δημο λαρισας και με μεγαλες προοπτικες.ομως αποδειχτηκε λαμογιο....και αυτος
    καταρχην το σκανδαλο με το κτιριο του ικα στη λαρισα νομιζω οτι δεν θα το "πιασει " το γραφειοτυπου του πρεςς .γρ.....ωχ....λαθος του κ.αγοραστου
    .......................................................................................κτλ ..............κτλ............................κτλ..............κτλ................και θα χαρω να επανελθω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κε Αγοραστέ..... σας πιστέψαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κε Αγοραστέ σας πιστέψαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν ξέρω και ΔΕΝ με ενδιαφέρει τί λεέι η πλευρά του κ Αγοραστού, ούτε η πλευρά του κ. Κωσταρέλου αλλά η αλήθεια είναι ότι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης την θέλει την...ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ!
    Στην Αγγλία σπούδασε και θα άκουσε αυτό που είχε πει ο μεγάλος Churchill "καλύτερα να σε βρίζουν ΟΛΟΙ παρά να σε αγνοούν ΟΛΟΙ..."¨
    Πες, πες το Επιτελείο του κ Αγοραστού σου λέει θα τσιμπήσουμε και κανενα ψηφαλάκι συμπόνοιας, κατανόησης και ταυτότητας με τον...παθόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. γνωστοσ πασοκοσ ο κ΄κωσταρελος φωναζε την επομενη του ατυχηματοσ θα τον καταστρεψω τον αγοραστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ειμουν περαστικος σταματησα και σας λεω οτι δεν εχει δικαιο ο κωσταρελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο κ κωσταρελοσ την επομενη μερα το πρωι διαλαλουσε εδω στην περιοχηιτι θα δει τη θα παθει ο αγοραστος, θα τον καταστρεψω αλλωστε ειναι γνωστοσ για τις πολιτικεσ του αποψεισ (σκληρο πασοκ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ Κ ΚΩΣΤΑΡΕΛΟ ΕΚΛΙΠΑΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ¨Κ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΙΕΙ. ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΣ. ΕΙΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΜΕ ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΕΣΑΩΡΟ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΝ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. γνωστος πασοκος της περιοχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. στις εκλογες ο αγοραστος πηρε 28000 σταυρους περιπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟ Ο Κ.ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ


    ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παιδια, μαλλον ειναι προφανες ποιος εφταιγε. Ολοι λενε πως ο κ. Κωσταρελος ειχε πιει. Αν οντως ειναι ετσι, με βαση και την αναφορα της τροχαιας, τοτε σε καθε περιπτωση ειναι υπαιτιος αυτος. Δε χρειαζεται να μπει καποιος σε σκεψεις για πολιτικους σκοπους. Ειναι απλα μια περιπτωση τροχαιου οπου ο ενας οδηγος εχει πιει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ο αλλος πιοωμενος ποου οδηγει? παρτε του το διπλωμα ρε. και κατηγορει τον οδηγο του αγοραστου οτι ετρεχε. εβλεπε μπροστα του? η μηπως ακομα δεν εχει συνελθει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση