GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μαύρες μέρες» για το «Ατλάντικ» Πάρου...

Από το http://fileleutheros.pblogs.gr/ Σε πλήρη ανυποληψία έχουν περάσει πλέον τα καταστήματα της «Ατλάντικ» στην Πάρο, καθώς τα ράφια του...

Από το http://fileleutheros.pblogs.gr/
Σε πλήρη ανυποληψία έχουν περάσει πλέον τα καταστήματα της «Ατλάντικ» στην Πάρο, καθώς τα ράφια τους είναι πλέον άδεια.
Ο τελευταίος προμηθευτής τους με γαλακτοκομικά προϊόντα (που είχε μείνει), τους έκοψε και αυτός πλέον τις προμήθειες, ενώ αλλαντικά, λαχανικά και φρούτα είναι άγνωστες λέξεις στα 3 υποκαταστήματα της εταιρείας στην Πάρο.
Ακόμα, πιο μεγάλη εντύπωση προκαλούν οι εισπράξεις που...
 έχει το «Ατλάντικ» στον Περιφερειακό της Παροικιάς, όταν μετά δυσκολίας οι εισπράξεις του τις τελευταίες ημέρες δεν ξεπερνούν τα 1.600 ευρώ. Σημειώνουμε, ότι έως πέρσι οι εισπράξεις του «Ατλάντικ» του Περιφερειακού Παροικιάς ξεπερνούσαν μέσα στη θερινή σαιζόν, τις 43.000 ευρώ σε καθημερινή βάση.
«Πλέον» όπως μας είπαν εργαζόμενοι του καταστήματος «μόνο αλλοδαποί τουρίστες ψωνίζουν από το κατάστημα. Οι ντόπιοι και οι Έλληνες τουρίστες που μπαίνουν μέσα στο μαγαζί, παίρνουν το καρότσι και μετά από λίγα λεπτά το πετούν στην άκρη και φεύγουν, αφού, δεν βρίσκουν προϊόντα».
Σύμφωνα, με μη διασταυρωμένες πληροφορίες, αν το «Ατλάντικ» στην Πάρο φθάσει να είναι ανοικτά έως τις 15 Αυγούστου, θα είναι ένα θαύμα!

2 σχόλια

  1. ΤΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΩΝ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΥ, ΤΟ ΕΙΔΕΣ;

    ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΡΑΚΟΣ ΨΥΧΙΚΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ;

    ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΕΣΤΡΕΨΕ ΠΡΥΜΝΑ ΕΝ ΤΑΧΥ ΩΣ ΑΜΝΟΣ ΣΤΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ;

    ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ;

    ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ: " ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ, ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ".
    ΑΛΛΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ.

    ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ: " ΠΑΝΤΑ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΟΡΑΤΟ ΧΕΡΙ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ".
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ.

    ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.

    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΚΤΕΘΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ.

    ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟ Ή ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ Ή ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΨΟΥΝ Τ΄ ΑΡΧΙΔΙΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΩΣ ΚΙΒΩΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΤΣΑΛΙΝΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ. Η ΛΕΞΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟΚΤΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΗΜΑ. ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΣΟΥΝ. ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση