GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλοκαιρινά τροπικά ...ποδοσφαιρικά!

Ολα τα τελευταία νέα και οι εξελίξεις που ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα ύψη και δείχνουν τα πρώτα σημάδια για τη πορεία των ομάδων μετά την π...

Ολα τα τελευταία νέα και οι εξελίξεις που ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα ύψη και δείχνουν τα πρώτα σημάδια για τη πορεία των ομάδων μετά την προετοιμασία και τις μεταγραφικές εξελίξεις του καλοκαιριού

Της
Αστρινής-Σοφίας Μαυρέα

Αύγουστος και δυστυχώς ή ευτυχώς βρίσκομαι και θα βρίσκομαι στην πανέμορφη και εξωτικά τροπική Αθήνα δουλεύοντας (όπως και πολλοί απο εσάς φυσικά) και ψάχνοντας για καμιά όαση δροσιάς και ηρεμίας!
Επέλεξα, λοιπόν, αν και στη μέση του χάους που ακόμα δεν έχει αδειάσει και χωρίς παραλία, καπελάκι και σαμπούκες στα σοκάκια κάποιου κατάμεστου νησιού να αποτοξινωθώ τουλάχιστον όσο μπορώ από τη καθημερινότητα και να μην γράψω από το μουντιάλ και μετά πιέζοντας βέβαια τον εαυτό μου.
Θέλησα να ξεκουραστώ λοιπόν και εγώ να μην σχολιάσω να προσπαθήσω βρε αδερφέ να μείνω εκτός, εκτός και πάλι εκτός και μάλιστα με όλες τις εξελίξεις να με κατακεραυνώνουν καθημερινά όπως τα γλυκά τον δύσμοιρο παχύσαρκο κατά τη...

 διάρκεια στερητικής δίαιτας ..μέχρι που τα δάχτυλα μου έκαναν την επανάσταση τους δεδομένου και των τελευταίων αθλητικών εξελίξεων με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να πληκτρολογούν με μανία! Καιγόμουν να μιλήσω για όσα είδα άκουσα έμαθα που πραγματικά σε συνδυασμό με την θερμοκρασία των ημερών με έχουν κάνει να νιώθω την έρημο Σαχάρα δεύτερο σπίτι μου! Για να δούμε πως είδα εγώ την εβδομάδα που πέρασε λοιπόν..
Να ξεκινήσω με τους πράσινους και τη καταπληκτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού που δείχνει πόσο έτοιμος είναι να κάνει φέτος την ουσιαστική διαφορά. Ομαδικότητα , πάθος και θέληση ήταν και στα δύο παιχνίδια τα καθοριστικά όπλα του Παναθηναϊκού που θέλει εξαρχής καθώς φαίνεται να επιβάλει τον δικό του ρυθμό εντός και εκτός συνόρων..Τι και αν ο Μπέος ρίχνει το μπαλάκι στο Πατέρα για ακόμα μια φόρα? Ουδείς φαίνεται να ασχολείται με τα εξωγηπεδικά ..επιτέλους!
Και όσο στον Παναθηναϊκό δουλεύουν και φτιάχνουν για τη φετινή χρονιά στον Ολυμπιακό ο χρόνος φαίνεται σταματημένος στο χτες και συγκεκριμένα στα της προηγούμενης χρονιάς! Τι να σχολιάσω δεν ξέρω! Εμφάνιση κωμικοτραγική, εντελώς χτεσινή! Ομάδα κουρασμένη καθόλου ανανεωμένη με σοβαρά κενά και προβλήματα σε τομείς δυστυχώς καθοριστικότατους για την πορεία της ομάδας με πρώτο και κύριο το προπονητικό αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στους αντιπάλους να μπορούν να ελπίζουν.. Μεταγραφές εντυπωσιασμού χωρίς νόημα και με καμία λογική. Και αναρωτιέμαι η γυναίκα με το μυαλουδάκι μου : η λύση που υποσχέθηκε ο Μαρινάκης είναι ο παλιός γνώριμος σε όλους κύριος Βαλβέρδε και μάλιστα με 3 εκατομμύρια ευρώ???Τ ο βρίσκω τουλάχιστον κωμικοτραγικό και η γνωστή σε όλους λαϊκή ρήση ''περσινά ξινά σταφύλια ''μάλλον αντιπροσωπεύει απόλυτα τα δεδομένα..
Ας πάω στον Πάοκ όμως μην συγχυστώ άλλο και στην μάχη που έδωσε η ομάδα του Βορρά λοιπόν που μόνο καλές εντυπώσεις άφησε στον κόσμο της και φυσικά ελπίδα πως ο παλιός καλός Πάοκ είναι ξανά εδώ έτοιμος να παλέψει μέχρι τέλους για να μπει δυναμικά στην νέα του εποχή όσο και αν κάποιοι δεν θέλουν απλά δεν μπορούν να το δεχτούν! Για να δούμε λοιπόν αν και φέτος θα συνεχίσει να μας εκπλήσσει..
Κλείνω με τον Μαέστρο των Ελληνικών πάγκων.. Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος για να κρατά χαμηλό προφίλ κάτι θα ξέρει αφού η ομάδα συνεχίζει να έχει πολλά παρασκηνιακά -παραγηπεδικά να λειτουργούν σαν τροχοπέδη για την εξέλιξη της με τον κόσμο της να έχει απηυδήσει..
Για να δούμε λοιπόν..
Αυτά λοιπόν από εμένα! Ουφ τα είπα! Καλή μας αρχή και εύχομαι η φετινή χρονιά αθλητικά τουλάχιστον να είναι πολύ καλύτερη από τη περσινή δίνοντας νέα πνοή και πολύ θέμα στο κόσμο που το έχει τόσο ανάγκη..

3 σχόλια

  1. μπραβο Αστρη! γραψεις εξαιρετικα! συνεχισε ετσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα είπες ... Τι είπες δηλαδή ; Μαλ@@@@ίες είπες . Δε πα να πιείς τις ζαμπούκες σου αφού δεν έχεις τίποτα να πεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΤΣΙ.....ΑΜΕΑ.
    ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ !

    Ένας πολυτάλαντος άνθρωπος σαν τον Γιώργο μπορεί να τα καταφέρει περίφημα σε καμιά δεκαριά Υπουργεία.

    Όσοι αμφιβάλλετε περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό του άλμπουμ, να δείτε ότι παρόλα τα καθήκοντα που του έχει αναθέσει η Τρόικα προλαβαίνει και αποθανατίζει σπάνιες στιγμές με τον φωτογραφικό του φακό:

    Τι πιπεριές στα Μεσόγεια, σφήκα σε επιδρομή, άδεια κατσαρόλα στο πεζούλι (συμβολισμός της πείνας που έρχεται, καθαρός σοβιετικός ρεαλισμός), το φεγγάρι μισογεμάτο, το φεγγάρι ¼, πεταλούδες σε πλήρη ανάπτυξη, δέντρα, περάσματα, στηρίγματα (γνωστά και ως εξαπτέρυγα), κομμένα ξύλα (από το δέντρο εισοδήματα), ό,τι βάλει ο νους του ανθρώπου.

    Μία διαρκής κίνηση, μία διαρκής ενασχόληση είναι το μήνυμα προς τους αποχαυνωμένους από τη ζέστη ιθαγενείς.

    Και όταν ο λαός βρίσκεται εν υπνώσει τα μηνύματα περνούν στο υποσυνείδητο.

    Το παραδέχομαι:Αυτός είναι πρωθυπουργός: on the go

    Λεζάντα της φωτογραφίας
    ΠΟΥ ΕΔΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
    ΕΙΝΑΙ.....“Κάτι σαν τέτζερης…”

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση