GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο εφοδιασμός της αγοράς με καύσιμα...

Aπό τον Σύνδεσμο Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος (ΣΕΕΠΕ)‏ http://www.seepe.gr/ seepe@seepe.gr Μετά την ανακοίνωση της αναστο...

Aπό τον Σύνδεσμο Εταιριών
Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος (ΣΕΕΠΕ)‏
http://www.seepe.gr/
seepe@seepe.gr
Μετά την ανακοίνωση της αναστολής της απεργίας των μεταφορέων δημόσιας χρήσης, ο Σύνδεσμος Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών θα ήθελε να εκφράσει την μεγάλη ικανοποίησή του για τη συνεργασία μεταξύ των φορέων της πολιτείας και των Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών που κατέστησε εφικτό τον ικανοποιητικό εφοδιασμό της αγοράς με καύσιμα, ακόμη και σε απομακρυσμένες περιοχές.
Χάρη στον άριστο συντονισμό και στη βέλτιστη δυνατή αξιοποίηση του ελάχιστου αριθμού των ιδιωτικής χρήσης Βυτιοφόρων αυτοκινήτων των Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών, ελαχιστοποιήθηκαν οι ελλείψεις που ταλαιπωρούσαν τις ελληνικές επιχειρήσεις, τους περισσότερους πολίτες αλλά και τους πολυάριθμους επισκέπτες που...
 έχει η χώρα αυτή την εποχή.
Ο Σύνδεσμός μας θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια:
• τους Τελωνιακούς Υπαλλήλους για τη σημαντική βοήθεια στη λειτουργία των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών,
• το ανθρώπινο δυναμικό των Διυλιστηρίων και των Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών για την υπεράνθρωπη προσπάθειά τους
και ιδιαίτερα,
• την Ελληνική Αστυνομία, που με την ουσιαστική και αμέριστη συνδρομή της βοήθησε σημαντικά στην ασφαλή, ταχύτατη και απρόσκοπτη διακίνηση των Ι.Χ. βυτιοφόρων αυτοκινήτων καυσίμων σε όλη τη χώρα.
Θεωρούμε ότι οι συντονισμένες και αποτελεσματικές ενέργειες των τριών τελευταίων ημερών - τόσο από τη Πολιτεία όσο και από τις Εταιρίες Εμπορίας Πετρελαιοειδών - απέδειξαν ότι, όταν υπάρχει:
• βούληση και αποφασιστικότητα για εξεύρεση λύσεων
• ειλικρινής διάλογος, συστηματική συνεργασία και
• αμοιβαία εμπιστοσύνη
μπορούν να ληφθούν τα κατάλληλα διαρθρωτικά μέτρα ώστε να αρθούν όλες οι στρεβλώσεις που υπάρχουν στην αγορά, προς όφελος του Δημοσίου, της πραγματικής οικονομίας, του υγιούς ανταγωνισμού και πάνω από όλα του τελικού καταναλωτή.

2 σχόλια

  1. Προς τους πραγματικούς Έλληνες κατοίκους της Ελλάδος .
    Οργανωθείτε , σχηματίστε δεκαμελές ομάδες από πολίτες οπλισμένους ( να γνωρίζουν από όπλα , και πολεμικές τέχνες ) ,
    και να αρχίζουν τις εκτελέσεις των λαθρομεταναστών , μεταναστών .
    Διότι αυτοί είναι παράνομοι και ζουν από τις ληστείες , το εμπόριο ναρκωτικών , και το παράνομο εμπόριο – λαθρεμπόριο και είναι φύρα για την Ελλάδα και τους Έλληνες .
    Εξ άλλου και να τους πιάσει η αστυνομικά με τον νόμο Καστανίιδη και τους αριστερούς δικηγόρους των μη κυβερνητικών οργανώσεων , τους αφήνουν ελεύθερους να συνεχίσουν το έργο τους .
    Με αυτές τις ομάδες που θα εκτελούνε τους λαθρομετανάστες , μετανάστες βοηθούμε και την Ελληνική αστυνομία που της έχουν δέσει τα χέρια το ΠΑΣΟΚ και με αυτόν τον τρόπο θα μειωθεί αρκετά η εγκληματικότητα στην Ελλάδα
    Καλή δουλειά και είμαστε μαζί σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραια, λυθηκε το μεγαλο προβλημα των ελληνων , να πανε διακοπες δηλαδη.

    μολις γυρισετε, με την βοηθεια σας, ετοιμαστειτε για ομαδικο σοσιαληστρικο βιασμο..

    αλλωστε το μεγαλο σας προβλημα οι διακοπες ικανοποιηθηκε.
    μην φωναξετε μετα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση