GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aντιθέσεις... Η Αθήνα που όλοι θα θέλαμε

Απο το http://www.paramagazo.blogspot.com/ Η Αθήνα που όλοι θα θέλαμε .Είναι η Αθήνα που βλέπουμε δυο φορές το χρόνο.Το Πάσχα και το Δεκαπ...

Απο το http://www.paramagazo.blogspot.com/
Η Αθήνα που όλοι θα θέλαμε.Είναι η Αθήνα που βλέπουμε δυο φορές το χρόνο.Το Πάσχα και το Δεκαπενταύγουστο.
Ομως, όπως υπάρχουν ακραία καιρικά φαινόμενα,υπάρχουν ακραίες συμπεριφορές , λύσεις αλλά και συνήθειες.Η χώρα ολόκληρη έχει πάει διακοπές.Οι απομείναντες Αθηναίοι ας αποφύγουν καλύτερα αρρώστιες, κλοπές και άλλα δεινά, γιατί δεν θα βρουν κανένα για να τους συμπαρασταθεί.Οι ψυχολόγοι πάλι θα σκίσουνε τα πτυχία τους! Η υπολειτουργία του κράτους θυμίζει την παροιμία: "Hτανε στραβό το κλήμα,τόφαγε κι ο γάϊδαρος".
Η επιστροφή των Αθηναίων θα βρεί μια πολύβουη πόλη, με φασαρία και ατμοσφαιρική ρύπανση όπως πάντα.
Με κλειστά καταστήματα απο την αυξανόμενη οικονομική ύφεση, με "απαγορευμένους" δρόμους λόγω αυξημένης εγκληματικότητας, με τον ΗΣΑΠ να φτιάχνει ακόμα το σιδηροδρομικό του δίκτυο, με τις απεργίες των απολυμένων ως...
 τελευταία ελπίδα.
Αναμένεται πολύ φασαρία για το τίποτα, χωρίς ίχνος ανάπτυξης. Στην αντίπερα όχθη, η ησυχία θα βρεί πάλι την υπόλοιπη Ελλάδα με τα ερημωμένα χωριά και τα εκατομμύρια στρέμματα ακαλλιέργητα χωράφια.
Υπάρχουν όμως και τα...θετικά για να μη λείψει τίποτα σε κανένα κατα την επιστροφή.
Στο κοντινό πολυκατάστημα τροφίμων θα βρείτε ντομάτες Ολλανδίας, λεμόνια Αργεντινής, Ροδάκινα Ιταλίας και κρεμμύδια Ινδίας..!
Το επόμενο Πάσχα πάλι η έξοδος αδέλφια.
Τα άδεια χωράφια μπορεί να περιμένουν μήνες μέχρι να βρούν τη χαμένη τους αίγλη, με τις χιλιάδες ψησταριές που θα αναστατώσουν έστω μια μέρα τη γήινη απραξία τους...

7 σχόλια

  1. KANEΝΑΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥΠΟΛΗ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΘΕΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΔΟΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΡΗΜΩΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΣΥΡΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ Η ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ.ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΚΥΡΙΕ ΚΑΠΕΛΕΡΗ ΤΟΥ ΣΔΟΕ.ΓΙΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΡΙΔΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;

    ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΗΘΕΛΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ.

    ΑΦΟΥ ΞΕΖΟΥΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΤΗΜΑΤΑΚΙΑ ,ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ.

    ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ.

    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NA MAS POYNE TI THA KANOYNE ME I.000.000 ANERGOYS EK TON OPOION 500.000 MONHMOYS ANERGOYS EK TVN OPOION OI 250.000 MONOIMOPOIHMENOI METANASTES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι σχεδιο ολοι μαντρωμενοι στις πολεις για αυτο πανε τα διοδια στο ζενιθ να μη μπορεις να φυγεις.Και αυτοι να μπορουν να απολαμβανουν την φυση και την εξοχη με την ησυχια τους ενω οι σκλαβοι θα μενουν υποταγμενοι στις πολεις κλουβια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δρ Πουστούκος κάνει διακοπούλες στην Πάρο και σταρχίδια του το ΠΑΣΟΚ...

    Μόνο κοιτά πως θα υπονομεύσει άλλους για να πάρει κάνα πόστο με παχυλό μισθό. Πόσο να φάει πια το παιδοβούβαλο; Έχουν ξεχειλώσει τα παντελόνια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνέχεια ακούμε οτι συλλαμβάνονται παράνομοι μετανάστες είτε για παράνομη είσοδο στη χώρα είτε για εγκληματικές πράξεις. Μπορεί κάποιος να μας δώσει στοιχεία για το πόσοι εξ' αυτών επαναπροωθούνται στην Τουρκία ή στις χώρες τους? πόσοι απελαύνονται? Πόσες και ποιές συμφωνίες έχει υπογράψει το Ελλαδισταν με τις χώρες προέλευσης των λαθρομεταναστών για επαναπροωθησή τους? ( π.χ. Μαρόκο, Αλγερία. Αίγυπτο, Ιράκ, Αφγανισταν, Πακισταν κ.λ.π.)Ή μήπως το σύστημα τους χρειάζεται για να τους εκμεταλλεύεται και να εκβιάζει τους Έλληνες. Γιατί εξ΄όσων γνωρίζω τόσο το πασοκισταν όσο και η νουδούλα εξέθρεψαν και συντήρησαν την ΛΑΘΡΟμετανάστευση ώστε να καταντήσουμε μειονότητα στη χώρα μας. ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ...ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...
    -------------------------

    O πίνακας συλλήψεων των διαφόρων κακοποιών πού συνελήφθησαν τον μήνα ΙΟΥΛΙΟ από το Υπουργείο Προστασίας ( ; ) τού Πολίτη ( εδώ γελάμε ), συνοπτικά αναφέρει:

    Σε όλη τη χώρα συνελήφθησαν συνολικά 20.660 άτομα, άριθμός μειωμένος κατά 5,6% σε σχέση με τον Ιούνιο (21.903 συλλήψεις).

    Οι περισσότερες (11.528)αφορούσαν πάντως στην παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα.

    Εξιχνιάστηκαν συνολικά 2.352 υποθέσεις , έναντι 2.425 τον Ιούνιο (μείωση 3%). Οι περισσότερες (1.295) αφορούσαν σε κλοπές και διαρρήξεις.

    Εξαρθρώθηκαν συνολικά 39 σπείρες , έναντι 41 τον Ιούνιο:
    • 24 σπείρες που διέπρατταν ληστείες-κλοπές-διαρρήξεις
    • 12 σπείρες διακίνησης ναρκωτικών
    • 1 σπείρα που διέπραττε παράνομη μεταφορά λαθρομεταναστών
    • 1 σπείρα που διέπραττε εκβίαση σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος
    • 1 σπείρα εκμετάλλευσης γυναικών
    ------------------------------

    Όμως…

    Ενώ αυτά είναι τα αδικήματα, τα κακουργήματα, και οί συλλήψεις, καμμία υπεύθυνη ανακοίνωση δεν βγαίνει για το πόσοι από αυτούς προφυλακίστηκαν !

    Αν μάλιστα είναι σωστή η είδηση πού κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο ότι έχει δοθεί εντολή από το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη, να μη προφυλακίζονται τα κακοποιά στοιχεία «γιατί δεν έχουμε πού να τους βάλουμε…!!!», τότε το 95% απ΄ όλους αυτούς κυκλοφορεί ελεύθερα για να συνεχίσει την δράση του !

    Σε ποια ευνομούμενη Ευρωπαϊκή χώρα συμβαίνει αυτό;

    Σε καμμία!

    Αν δεν έχεις φυλακές Πρωθυπουργέ μου και Υπουργέ μου, εφ΄ όσον θέλεις, συνεχίζεις, και «στηρίζεις» με την αδράνειά σου το ελεύθερο έγκλημα, την ελεύθερη λαθρομετανάστευση, την ανασφάλεια των πολιτών ώστε να μη μπορούμε όπως επί ληστοκρατίας του 1830-1870 να κυκλοφορούμε ελεύθερα στους δρόμους και να μη βρίσκονται οί δρόμοι στο έλεος κάθε Σομαλού, Μαροκινού, Αφγανού, και κάθε βλαμένου, τότε να φτιάξεις φυλακές, είδ΄ άλλως να σηκωθείτε και να πάτε στα σπίτια σας να έλθουν άλλοι ικανώτεροι να διοικήσουν…

    Ζητάμε ασφάλεια στους δρόμους και είστε υποχρεωμένοι να μας την εξασφαλίσετε !


    ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ – ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ;
    ================================

    Ουδείς γνωρίζει αλλά εκ των πραγμάτων οί περισσότεροι απ΄ αυτούς είναι ΕΞΩ !

    Συνεπώς:

    Ουδεμία αξία έχει πόσοι προσωρινά πιάστηκαν, αλλά αξία έχει πόσοι τιμωρηθήκανε και κλειστήκανε στις φυλακές, ώστε να γλυτώσει η κοινωνία από δαύτους.

    Αν αυτό δεν έγινε, τσάμπα όλα τα υπόλοιπα, και κρίμα και τον κόπο και τους κινδύνους των αστυνομικών για να φέρουν σε πέρας ένα τέτοιο έργο…

    a

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση