GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εισαγγελική έρευνα για τον ξυλοδαρμό του Μπάγεβιτς...

Εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε για όλα όσα έγιναν μετά το τέλος του φιλικού της ΑΕΚ με την Καλλιθέα και τον ξυλοδαρμό του Μπάγιεβιτς.  Ο...

Εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε για όλα όσα έγιναν μετά το τέλος του φιλικού της ΑΕΚ με την Καλλιθέα και τον ξυλοδαρμό του Μπάγιεβιτς.
 Ο Εισαγγελέας Αθηνών ζήτησε το βίντεο και τις φωτογραφίες των χθεσινών επεισοδίων, ο Μπάγεβιτς ρωτήθηκε από την αστυνομία αν γνωρίζει τον οπαδό που τον γρονθοκόπησε ενώ και οι  αστυνομικές Αρχές θα κινηθούν και αυτές για να εντοπίσουν και να συλλάβουν όσους...
επιτέθηκαν στον Σερβοέλληνα τεχνικό.
Ο ίδιος ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό είπε λακωνικά: «Δεν θέλω να κάνω δηλώσεις. Είμαι καλά, έχω συνέλθει. Ευχαριστώ τον κόσμο για το ενδιαφέρον του».

5 σχόλια

  1. τόσο γρήγορα ?????
    για κάτι κλεψιές και κάτι ρεμούλες και κάτι υπεξαιρέσεις, υπερτιμολογήσεις ...... ?????
    εβραίοι υποκριτές !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και τι ηθελες φιλε των 8:37?
    να αφηνουμε αυτα τα κωλοπαιδα να κανουν τετοια πραγματα?
    μηπως εισαι και εσυ ενας απο αυτα τα αποβρασματα της κοινωνιας?
    επειτα τι σχεση εχουν αυτα που λες,και εχεις δικιο να τα λες,με τον κανιβαλισμο αυτων των ζωων?
    αληθεια,σου αρεσε η εικονα με τον Μπαγεβιτς πεσμενο τους αστυνομικους απλα να κοιταζουν και τα κωλοπαιδα να συνεχιζουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Φιάσκο η επένδυση στον Αστακό"
    Αντί τεράστιων επενδύσεων θέλουν το λιμάνι για να μεταφέρουν όπλα
    Του Α. Γιαννακόπουλου

    Στις αρχές της Άνοιξης κορυφαίοι κυβερνητικοί παράγοντες, όπως ο Παμπούκης και η Κατσέλη, πηγαινοέρχονταν στο Κατάρ για να εξασφαλίσουν συνεργασία με τους σεΐχηδες στο λιμάνι του Αστακού.Πέντε μήνες μετά, τα σχέδια οδηγούνται σε οριστικό ναυάγιο.
    Κι ενώ στην αρχή οι εκπρόσωποι του Κατάρ έλεγαν ότι θα υποστηρίξουν τη λειτουργία μονάδων παραγωγής υγροποιημένου φυσικού αερίου,τελικά αποκαλύπτεται, ότι στις προθέσεις τους είναι η κατασκευή μονάδας επεξεργασίας του καυσίμου LPG, το οποίο είναι εξόχως ρυπογόνο και ήδη η κυβέρνηση της χώρας αυτής καλείται από τον επόμενο χρόνο να πληρώσει μεγάλα πρόστιμα για τη ρύπανση του περιβάλλοντος.
    Επίσης οι υποσχέσεις για «χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας» έμειναν στα λόγια, καθώς σύμφωνα με το οργανόγραμμα δεν θα υπερβαίνουν τις 140.
    Η θέση του λιμανιού θεωρείται ως στρατηγικής σημασίας, καθώς βρίσκεται στο μέσον της διαδρομής από τα μεγάλα λιμάνια δυτικής Μεσογείου και της Αδριατικής προς τη Διώρυγα του Σουέζ και τον Εύξεινο Πόντο. Τα τελευταία χρόνια επιδιώχθηκε να αποτελέσει μεγάλη εμπορευματική πύλη στα δυτικά της χώρας.
    Η κυβέρνηση του Κατάρ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Αστακό από το 2008, αλλά η προηγούμενη κυβέρνηση Καραμανλή, απέρριπτε τα σχέδια της βλέποντας ότι πίσω από τα πολλά πετροδολάρια κρύβονται άλλες επιδιώξεις, όπως η μεταφορά όπλων από τις ΗΠΑ σε χώρες της Μέσης Ανατολής και του Ισραήλ. Μάλλον τυχαία δεν πρέπει να θεωρείται η πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Ισραήλ, η οποία θα συνοδευτεί τις επόμενες ημέρες με ανακοινώσεις άλλου αραβικού fund για τον Αστακό σε περίπτωση που οι σεΐχηδες του Κατάρ εγκαταλείψουν τα σχέδια τους

    http://kpdastakou.blogspot.com/2010/08/blog-post_08.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ξερετε τι καταλαβα εδω στο PRESS ?
    Αν δεν "ριξεις"τα μπινελικια σου αν δεν γαμωσταυρισεις δεν προκειται να αναρτηθει το σχολιο σου...
    και κατι ακομα,,,να ειναι αραγε τυχαιο το γεγονος οτι το 99% βριζουν πατοκορφα την κυβερνηση και κατ επεκτασην το Γ.Παπανδρεου?
    Δεν νομιζω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση