GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ληστεία με ομήρους στον Πειραιά!..

Ληστής, οπλισμένος με χειροβομβίδες,  έχει ταμπουρωθεί μέσα σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 87 στον Πειραι...

Ληστής, οπλισμένος με χειροβομβίδες, έχει ταμπουρωθεί μέσα σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 87 στον Πειραιά και κρατά ομήρους.
Την Τράπεζα έχουν περικυκλώσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και στο σημείο έχει φθάσει και ειδικός διαπραγματευτής.
Στην Τράπεζα εισέβαλαν δύο ένοπλοι εκ των οποίων ο ένας κατάφερε να διαφύγει όταν έφθασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, ο άλλος όμως, εγκλωβίστηκε στο υποκατάστημα, όπου και ταμπουρώθηκε κρατώντας...
  τέσσερις ομήρους.
Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε τη σύλληψη δύο εκ των δραστών (ο ένας πιθανότατα ήταν ο συνεργός των δύο που εισέβαλαν στο υποκατάστημα και τους περίμενε απ' έξω), επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι στο εσωτερικό της τράπεζας κρατούνται όμηροι. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.
Λίγο μετά τις 13:00, ο ληστής άφησε ελεύθερες 14 γυναίκες, ενώ αργότερα από το εσωτερικό της τράπεζας ακούστηκαν πυροβολισμοί καθώς πιθανότατα ο δράστης πυροβόλησε για εκφοβισμό.

9 σχόλια

  1. Επιτέλους γίναμε αμερική…

    Είδατε βρε ανυπόμονοι, που τον κατηγορείτε τον ΓΑΠ ;
    Μας παρέλαβε “Καμπούλ”, όπως έλεγε ο Χρυσοχοΐδης, και μας έκανε, κιόλας, “Αμερική”!
    Λίγο το ‘χετε;

    Ζητω ο νεος ΓΓ του ΟΗΕ. χοχοχο.ωχ Αν δεν αποφασισουμε να τους γαμησουμε, δεν γινεται τιποτα αγαπητοι σχολιαστες της πολυθρονας.

    Kατοχή…κανονική, σαν την παλιά.
    Ερχεται πείνα και δυστυχία.
    Αυτοί έχουν έρθει αποφασισμένοι να μας ξεκάνουν ως έθνος και λαό.
    Μάς παίρνουν μέτρα για να μας παραχωσουν κι αν δεν αντιδράσουμε λαμβάνοντας τα δικά μας μέτρα θα μάς ενταφιάσουν χωρίς οίκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρωί έγινε και άλλη ληστεία στην Αρκαδία με έναν σοβαρά τραυματία!!!!

    Σοσσιαλισμός ή βαρβαρότητα;
    μάλλον κολοχανείο ΠΑΣΟΚ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Βρέθηκε νεκρό το 11χρονο κοριτσάκι"

    Τραγωδία στην Αρκαδία Τη χειρότερη κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 11χρονου κοριτσιού που είχε εξαφανιστεί το απόγευμα της Κυριακής από το Ελαιοχώρι Αρκαδίας...
    Η μικρή Ρένι βρέθηκε λίγο μετά τις 5 σήμερα το πρωί νεκρή σε αγροτική περιοχή κοντά στο Νεοχώρι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες για την υπόθεση συνελήφθη ένας Βούλγαρος ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.
    newsbeast.gr

    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΕ ΤΟ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΤΑΦΟ ΜΕ ΚΛΑΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΗΓΑΔΙ. ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

    23 Αυγούστου 2010 1:48 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΣΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΥΛΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΟΣΙΑΛ(Η)ΣΜΟΣ ΔΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ή ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΟΣΙΑΛ(Η)ΣΤΕΣ????

    Άς μάς απαντήση ό ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΚΙ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΟΥ!!!!

    ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝ ΒΑΣ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΥΠΟΚ. ΒΡΥΩΝΗ,ΣΧΕΔΟΝ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ) ΚΑΙ ΠΑΡΗΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ""ΔΙΑΣ"" ΗΤΟ ΑΜΕΣΗ (ΟΥΤΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΝ) ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗΝ ΕΝΩ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ ΥΠΕΡΙΠΤΑΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ.

    Ο ΣΕΡΙΦΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑΝ ΜΑΣ ΣΕ ΜΑΡΟΚΟ/DAKAR/ΤΖΑΜΑΙΚΑ/ΕΚΟΥΑΤΟΡ ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ???

    ΠΑΣΟΚΟΒΛΗΤΑ,ΛΕΧΡΙΤΕΣ,ΕΛΕΕΙΝΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2:10:00 να μας ζησει ο Μπουλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχει απλωθεί ένα πέπλο προστασίας για τον ΠΡΟ-ΠΑΤΖΗ. Τι συμβαίνει;;
    Κάντε αναζήτηση στο google
    στο όνομα Κοεμζόγλου ;;;

    Πόσο ακόμη θα στοιχηματίζει στις ζωές μας και τις περιουσίες μας ο άχρηστος υπουργός της προστασίας της εγκληματικότητας ?
    Με την ανεκδιήγητη πολιτική του οι μόνοι που προστατεύονται είναι οι εγκληματίες ενώ οι πολίτες παραμένουν όχι μόνο απροστάτευτοι αλλά και όμηροι των αντεξουσιαστών της κυβέρνησης GAP.

    Ολοκληρη η κυβερνηση και προ παντος αυτος που παριστανει τον “πρωθυπουργο” ευθυνονται για την κατασταση που επικρατει στη χωρα και οχι μονον ο ΠΡΟ ΠΟ.
    Αποδιδοντας ευθυνες μονον στον τελευταιο ειναι σαν να δινουμε συγχωροχαρτι και στον κυριως υπευθυνο, τον αρχηγο τους, που το εχει ριξει στο κανο και στο κολυμπι, αλλα και στους υπολοιπους, που απαρτιζουν αυτο που επιεικως ονομαζεται υπουργικο συμβουλιο.

    Να μην τους ξεχωριζουμε, ολοι φταινε και περισσοτερο απο ολους ο “μαυρισμενοτερος” αρχηγος κυβερνησης σε ολοκληρο τον κοσμο.

    ...όχι .. απλά τον ΓΑΠ τον εξαφάνισαν οι ….σύμβουλοι του… που κάνουν την μαύρη ..δουλεία του …τα μεταφέρουν στα παπαγαλάκια .. έτσι είναι και με του υπουργούς του.. έχουν χάσει και …την μηλιά και την… λαλιά . Έχει να εμφανιστεί στην βουλή κανένα μήνα ..ο Τσιπρας του έκοψε τον λόγο ..τα έχει χαμένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΞΟΔΟΣ ΔΡΟΜΟΥ 4
    ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΨΗΦΟΘΡΙΚΟ ΚΛΠ...
    ΠΙΘΑΝΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ!!!

    ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα βγει τωρα η Αλ Σαλεχ (google) και θα πει οτι εφταιγε το κοριτσακι που ειχε ντυθει προκλητικα και οχι ο αλβανος.

    Το εχει ξανακανει οταν βιαστηκε Ελληνιδα απο αλλοδαπο.

    Η "κυρια" αυτη εχει προσληφθει απο τον Υφυπουργο Καταδικης του Ελληνα και Προστασιας του Αλλοδαπου ως ειδικη στα θεματα μεταναστων.
    ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
    Πορνη και μισει οτιδηποτε Ελληνικο.

    Θαυμαστε παρακατω μερικες ποζες αυτου του πρασινου ξεκωλου:

    http://ellada-ora0.blogspot.com/2010/02/blog-post_03.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση