GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Τσίπρα σε Κουβέλη και Καμίνη...

...και εγκώμια για τον Αλέξη Μητρόπουλο Μιλώντας στο Mega, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας, άφησε σαφείς αιχμές κατά της Δημοκρατικής Αρ...

...και εγκώμια για τον Αλέξη Μητρόπουλο

Μιλώντας στο Mega, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας, άφησε σαφείς αιχμές κατά της Δημοκρατικής Αριστεράς και του Φ. Κουβέλη σχετικά με την υποψηφιότητα του Γ. Καμίνη.
Δήλωσε ότι εκτιμά τον κ. Καμίνη ως έναν σοβαρό άνθρωπο που μάχεται για τα δικαιώματα των πολιτών, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι «είναι άλλο η εκτίμηση σε προσωπικό επίπεδο και άλλο το να δώσουμε δια του κ. Καμίνη συγχωροχάρτι σε μια πολιτική που...
 έχει υποθηκεύσει το μέλλον της χώρας».
«Πραγματικά εκπλήσσομαι και θλίβομαι όταν ακούω από πρώην συντρόφους μου ότι η αντιπαράθεση στο αυτοδιοικητικό πεδίο δεν είναι πολιτική αντιπαράθεση. Είναι κατ' εξοχήν πολιτική αντιπαράθεση. Ακόμα και αν δεν υπήρχε το μνημόνιο, που υπάρχει, και δεν μπορούμε να κρυφτούμε απ' αυτό, ακόμα και αν δεν υπήρχαν αυτές οι κυβερνητικές επιλογές, είναι μια κατεξοχήν πολιτική αντιπαράθεση», πρόσθεσε ενώ όσον αφορά στην Περιφέρεια Αττικής είπε ότι σημασία δεν έχει τόσο το πρόσωπο που θα επιλεγεί, αλλά το περιεχόμενο αυτής της επιλογής γιατί, όπως είπε, η πιο σπουδαία προσωπικότητα να βρεθεί πρέπει αυτή να συνδυαστεί από αντίστοιχες κινήσεις στο πολιτικό πεδίο.
Σχετικά με μια πιθανή υποψηφιότητα του Αλέξη Μητρόπουλου, είπε ότι είναι ένα πρόσωπο που πράγματι θα μπορούσε να συσπειρώσει ευρύτερες δυνάμεις από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και να βρεθεί δίπλα στη ριζοσπαστική Αριστερά και το ίδιο ισχύει και για άλλα πρόσωπα που βρίσκονται στο χώρο του κοινωνικού ΠΑΣΟΚ και έχουν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους με την κυβερνητική πολιτική.

5 σχόλια

  1. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΦΟΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΟΣ
    του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
    Ήταν τότε – στις 27 Ιουνίου του 2010...
    Ήταν τότε που ο Κουβέλης έκανε την (μια ακόμα) γιαλατζή επανάστασή του....
    Ήταν τότε που εμείς γράφαμε: «Κανείς προφανώς δεν τους είπε (ή κανέναν δεν άκουγαν όταν τους φώναζε) πως το πρόβλημα αυτής της κοινωνίας, δεν είναι η ποσότητα των παραμάγαζων της «Αριστεράς», αλλά η ουσιαστική εναλλακτική πολιτική πρόταση ανατροπής και δράσης, που θα αλλάξει τη ροή των πραγμάτων, και τη ζωή μας συνολικότερα.»
    Και τότε κάποιοι έσπευσαν να μας κακίσουν…
    Έσπευσαν να μας χρεώσουν εμπάθεια απέναντι στο «συμπαθή» πολιτικό άνδρα, λες και είχαμε να μοιραστούμε μαζί του τα ίδια συμφέροντα και τις ίδιες θλιβερές επιλογές.
    Όμως… Πριν αλέκτωρ κακαρίσει – όχι τρις αλλά ούτε καν άπαξ – ο «συμπαθέστατος" ήρθε να μας δικαιώσει με τις πολιτικές του επιλογές.
    Τώρα ζητάει απομνημονιοποίηση των δημοτικών εκλογών.
    Δηλαδή προωθεί την αποενοχοποίηση της κυβέρνησης των Τσολάκογλου.
    Μέσα από την επιθυμία της προσωπικής του πολιτικής επιβίωσης, προωθεί «αριστερόστροφο» συγχωροχάρτι στην πολιτική του δοσιλογισμού.
    Ο θλιβερός επαναστάτης της γιαλατζή αριστεράς, αναζήτησε το πολιτικό αποκούμπι στους θιασώτες του μνημονίου (ΠΑΣΟΚ… ΛΑΟΣ… και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις) και επιχειρεί να τους απομνημονιοποιήσει.
    Γι αυτόν τον αριστερόστροφο αβανταδόρο του σοσιαλίζοντα φασισμού, ένα δεξιόστροφο φάσκελο θα είναι η καλύτερη ανταμοιβή του.

    Δοξάστε τον ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. RE DEN PATE NA PIDICHTITE KOLO KATHIKIA POLITIKOI MOUNOPANA ARMEGETE TOUS MALAKOKAULIDES TOUS ELLINES KAI SAS KAMARONOUN KAI SAS TAIZOUN ALLA KALA TOUS KANETE GIATI TA THELEI O KOLOS TOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω παω στοιχημα οτι τωρα που ο ΣΥΡΙΖΑ θα μεινει εκτος βουλής, σε λιγα χρονια ο Τσιπρας θα ειναι βουλευτης Επικρατειας του ΠΑΣΟΚ. Δεχεται κανενας να βαλουμε στοιχημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγω κόβω το κεφάλι μου οτι έτσι θα γίνει. Μάλιστα θα είναι στο μπλόκ της θατσεροπούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι δουλειά κάνει αυτός ο κύριος Τσίπας ρε παιδιά, είπαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση