GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρατράγουδα πριν από τη συναυλία του Ντέμη Ρούσσου στο Φεστιβάλ Ολύμπου...

Από το http://olympus-news.blogspot.com/ Eίμαι από Θεσσαλονίκη. Το Σάββατο, επ' ευκαιρία και των διακοπών στην Πιερία, βρέθηκα οικογεν...

Από το http://olympus-news.blogspot.com/
Eίμαι από Θεσσαλονίκη. Το Σάββατο, επ' ευκαιρία και των διακοπών στην Πιερία, βρέθηκα οικογενειακώς στο αρχαίο θέατρο του Δίου γιά να παρακολουθήσω την συναυλία του σπουδαίου καλλιτέχνη Ντέμη Ρούσσου. Η συναυλία αυτή καθ' αυτή ήταν μιά εξαιρετική μουσική εμπειρία.
Δυστυχώς όμως, η διοργάνωση της εκ μέρους του Φεστιβάλ Ολύμπου ήταν ελλειπής. Λόγω της πρόβας τζενεράλε, οι πύλες άνοιξαν περί τις 9:15, ενώ υπήρχε κόσμος που περίμενε γιά μιά θέση από τις 7. Υπήρχαν δε μόνο δύο στενές είσοδοι, από τις οποίες έπρεπε να εισέλθουν στο θέατρο περίπου 2.000-2.500 άτομα μπουλουκηδόν. Τα παιδία της εταιρείας security έκαναν ότι μπορούσαν, αλλά δεν υπήρχε ουδεμία τάξη στον τρόπο που θα έμπενε ο κόσμος στο θέατρο, ουδεμία πρόνοια γιά άτομα με ειδικές ανάγκες. Όταν άνοιξαν οι πύλες...
κοντέψαμε λίγο ως πολύ να γίνουμε σαν τη "Θύρα 7". Και να σημειωθεί, ότι υπήρχαν γυναίκες και μικρά παιδάκια.
Γιατί δεν προνόησαν οι υπεύθυνοι του πολυσυζητημένου Φεστιβάλ Ολύμπου να υπάρχει μιά τάξη και να υπάρχουν περισσότερες από μία θύρες εισόδου. Αφήστε που, υπήρχαν δεκάδες "εξυπνάκηδες" νεοέλληνες που ενώ είχαν έρθει την τελευταία στιγμή, είχαν την απαίτηση να περάσουν μπροστά απ' την ουρά γιά να μπουν μέσα. Δυστυχώς, τα γεγονότα αυτά άφησαν σε πολλούς κάκιστη εντύπωση, την οποία ευτυχώς φρόντισε να "σβήσει" με την παρουσία του ο Ντέμης Ρούσσος στη σκηνή.
Ευχαριστώ θερμά,
Αναγνώστης

4 σχόλια

  1. Ο Ντέμης Ρουσσος δεν ήταν που είχε δηλώσει μετά την εισβολή στη Κύπρο απο τους Τούρκους ότι " ... δεν με ενδιαφέρει , εμένα με ενδιαφέρει η μπριζόλα μου να είναι καλοψημένη" (!) Αυτόν πήγατε να χειροκροτήσετε συνέλληνες ; Αυτόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήμουν κι εγώ στη συναυλία του Ντέμη Ρούσσου. Οι διοργανωτές ήταν το λιγότερο γελοίοι. Σε όποιον αγόραζε εισιτήρια στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης υπενθύμιζαν με έμφαση ότι πρέπει να πάει τουλάχιστον μιάμιση ώρα νωρίτερα για να βρει θέση. Έτσι πήγαμε χιλιάδες άνθρωποι από νωρίς, κάτω από εφιαλτική ζέστη και υγρασία, και κοντέψαμε να πεθάνουμε από το κλασσικό νεοελληνικό στρίμωγμα. Υπήρξαν ακόμα και λιποθυμίες. Στην κυριολεξία πνιγήκαμε σε μια κουταλιά νερό. Όσον αφορά στην συναυλία ήταν ιδιαίτερα κακή. Ο Ρούσσος δεν θύμιζε καθόλου τον τρομερό θρύλο του παρελθόντος. Τραγούδησε για μία ώρα και είκοσι λεπτά με το ζόρι. Τα μισά τρογούδια ήταν διασκευές σε μια αψυχολόγητη και ασυνάρτητη μίξη. Γιατί αυτός ο γίγαντας της μουσικής με το τεράστιο ρεπερτόριο τραγουδάει ξένα έργα; Επίσης, τα μεγάφωνα σφύριζαν συχνότατα και τα ηχητικά θύμιζαν επαρχιακά πανηγύρια. Το χειρότερο ήταν που τα όργανα της ορχήστρας σκεπάζονταν από τους έντονους ήχους ενός συνθεσάιζερ, κάτι σαν μουσική κονσέρβα κακού επιπέδου ή play back. Κάποιοι κακοήθεις είπαν ότι λυπήθηκαν τον Ντέμη. Αυτό δεν πρέπει ποτέ να λέγεται από κανέναν. Πιο πολύ έφταιγαν τα άθλια ηχητικά και οι άσχετοι διοργανωτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ περίμενα απο της 8 μμ στην ουρά με εκατοντάδες κόσμο και γύρω στείς 9.20 μμ άνοιξαν τους δύο στενούς διαδρόμους και βέβαια οι πονηροί όρμηξαν να μπούνε απο πλάγια (αφού πουθενά δεν υπάρχει οργάνωση σε αυτό το φεστιβάλ και όποιος προλάβει,περνάει πρώτος και τσαλαπατά του υπόλοιπους).
    Αφού είστε άσχετοι και ανίκανοι,παρατήστε το Φεστιβάλ Ολύμπου γιατί θα θρηνήσουμε θύματα.
    Και βέβαια κανείς δεν είναι υπεύθυνος για την ομαλή είσοδο και έξοδο του κόσμου.
    Η Διεύθυνση του Φεστιβάλ τα ρίχνει στην Αστυνομία,αυτή στον Δήμο και ο Δήμος μοιράζει πλακέτες στον Ντέμη Ρούσο και ξεμπλέκει.

    Εμένα ούτε η συναυλία του Ντέμη Ρούσσου δεν μου άρεσε.
    Είπε στον πρόλογο ο Κωστάλας μια ψευτοσυγγνώμη για τα ευτράπελα που έγιναν στην είσοδο και το θέμα έληξε εκεί.
    Ο πολλά βαρύς Ντέμης Ρούσσος,που όντως πριν 30 χρόνια μας έκανε υπερήφανους σαν Έλληνες με τις μεγάλες του επιτυχίες στο εξωτερικό,φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων.
    Δεν ήρθε κοντά στον κόσμο,και ούτε φρόντισε να ζεστάνει τον κόσμο με έστω ένα τραγούδι στην ελληνική γλώσσα.
    Το μόνο που είπε 1000 φορές ήταν ...."I love you"...."Hallo Macedonia (???)"....ktl.

    Άστα να πάνε δηλαδή το Φεστιβάλ Ολύμπου και ο πολλά βαρύς Ντέμης Ρούσσος,που εκτός των άλλων διαφήμιζε και το "After Festival Party" me ton DJ Cyrill Roussos σε ένα Club στην Παραλία Κατερίνης.
    Κατά τα άλλα..."I love Macedonia".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά , αυτός ο Ντέμης Ρούσος δεν ήταν που είχε δηλώσει , αμέσως μετά την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο , ότι … εμένα δεν με νοιάζει τι έγινε στην Κύπρο , αυτό που με νοιάζει είναι η μπριζόλα μου να είναι καλοψημένη !
    Ναι έτσι είχε δηλώσει σε Αγγλική εφημερίδα ο άθλιος . Και τώρα αυτόν πήγατε να χειροκροτήσετε ρε κωλοέλληνες ; Αυτόν ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση