GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η προοπτική μιας εξισλαμισμένης Ευρώπης...

Από τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο . Δεν φαίνεται να συνειδητοποιούμε τα προβλήματα που βαθμιαία οικοδομούνται γύρω μας. Ενώ ο λαός μας δείχνει...

Από τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο
.
Δεν φαίνεται να συνειδητοποιούμε τα προβλήματα που βαθμιαία οικοδομούνται γύρω μας. Ενώ ο λαός μας δείχνει να ανέχεται τις αγριότητες του ακραίου Ισλάμ, κλείνοντας τα μάτια μπροστά στα εγκλήματα που γίνονται στο όνομα του Προφήτη, εύκολα παρασύρεται σε κατηγορίες κατά των Δυτικών που έχουν κατά διαστήματα αναλάβει να ανακόψουν το σχετικό κύμα εξάπλωσης των ακροτήτων αυτών. Κατηγορούνται Αμερικανοί και σύμμαχοί τους για τις θυσίες αθώων ανθρώπων που δεν έχουν διαπράξει οι ίδιοι αλλά φανατικοί ισλαμιστές στο όνομα της αντίστασης απέναντί τους. Απαλλάσσονται έτσι οι εγκληματίες και κατηγορούνται τα θύματα για αποτρόπαιες πράξεις αδυσώπητου τερματισμού της ανθρώπινης ζωής.
Και είναι πραγματικά παράδοξο μια χριστιανική κοινότητα όπως η ελληνική να κινητοποιείται στο πλευρό των αδίστακτων φονιάδων παραβλέποντας το γεγονός πως και...
 η ίδια μεσο-μακροπρόθεσμα βρίσκεται στο στόχαστρο της ίδιας εγκληματικής φρενίτιδας. Ποιος και πότε εγγυήθηκε πως η ελληνική κοινωνία δεν πρόκειται να υποστεί τις συνέπειες της εξοντωτικής μανίας που οι ακραίοι ισλαμιστές κουβαλούν για κάθε αλλόθρησκο που θα συναντήσουν στο δρόμο τους; Όπως κάθε δυτικο-ευρωπαική κοινωνία, έτσι και η ελληνική, δεν θα αργήσει να αντιμετωπίσει την μήνυ του ακραίου θρησκευτικού φανατισμού όταν για οποιονδήποτε λόγο οι αξίες και οι αντιλήψεις των δύο κοσμοθεωριών θα βρεθούν η μία απέναντι στην άλλη.
Τα πρώτα δείγματα τα είδαμε πέρυσι. Χιλιάδες μουσουλμάνοι διαδήλωσαν στην Αθήνα όταν ένας αστυνομικός, που δεν γνώριζε βέβαια αραβικά, κατέστρεψε κάτι χαρτιά που ορισμένοι ισχυρίσθηκαν πως ήσαν σελίδες από το Κοράνι. Αντί δηλ οι μετανάστες να γνωρίζουν και να χρησιμοποιούν έγγραφα στα ελληνικά, προκλήθηκαν επεισόδια επειδή όργανα του ελληνικού κράτους δεν γνώριζαν να διαβάζουν στα αραβικά!! Και αυτό δεν υπήρξε παρά μόνο η αρχή. Υπάρχει συντεταγμένη πολιτική από τη πλευρά της φιλο-ισλαμικής πλέον Τουρκίας να προωθούνται στην Ελλάδα παράνομοι μετανάστες από Αραβικές χώρες, από το Πακιστάν, το Ιράν, το Ιράκ, το Αφγανιστάν και το Μπανγκλαντές καθώς και από μουσουλμανικά κράτη της Αφρικής (Υεμένη, Σομαλία, Νιγηρία) με απώτερο στόχο την αύξηση της ισλαμικής πλημμυρίδας σε περιοχές της Ελλάδας καθώς και την ενδεχόμενη παραπέρα προώθησή τους στην Ευρώπη.
Το φάσμα μιάς αναδυόμενης Ευραραβίας δεν είναι πλέον εξωπραγματικό. Ηδη σε χώρες όπως η Δανία και η Ολλανδία και σε περιοχές της Βρετανίας και της Γερμανίας ο σεβασμός της όποιας αξιακής ευαισθησίας των μουσουλμάνων έχει υπερκεράσει παλιές ευρωπαικές αντιλήψεις κι αρχές. Σκίτσα που σατιρίζουν το Ισλάμ δεν μπορούν να δημοσιευθούν σε εφημερίδες, η μπούρκα αποτελεί είδος ενδυμασίας ενταγμένο στην καθημερινότητα των πολιτών ενώ νοοτροπίες ζωής όπως ο ακρωτηριασμός κοριτσιών, οι αντιλήψεις περί γάμου ανηλίκων και …η απαγόρευση της φανέλας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (επειδή απεικονίζει ένα …διάβολο!!) έχουν αρχίσει να εμπεδώνονται στις κοινωνικές αξίες της καθημερινής ζωής.
Για την Ελλάδα το πρόβλημα γίνεται πιεστικότερο από την ώρα που η Τουρκία εγκατέλειψε τον δρόμο της ακραιφνούς κοσμικής χώρας κι’ άρχισε να υιοθετεί, για λόγους προπαγάνδας και στρατηγικής επέκτασης, ισλαμικές αξίες και επιθετικούς πολιτικούς προσδιορισμούς. Αν ο νέο-οθωμανισμός που αρχίζει να κυριαρχεί στην γειτονική μας χώρα εκφρασθεί με μια τάση πανισλαμισμού σύντομα η χώρα μας θα βρεθεί εκεί που πριν από πολλούς αιώνες είχαν βρεθεί οι πρόγονοί μας. Στην θέση δηλαδή του πρώτου αναχαιτιστή ενός τεράστιου κύματος πανισλαμικής κυριαρχίας που θα αρχίσει να ξεσπάει με κατεύθυνση τις ευρωπαικές κοινωνίες.
Αν έγκαιρα δεν διαβλέψουμε τον επερχόμενο κίνδυνο τότε είναι ενδεχόμενο η δίνη των εξελίξεων να μας παρασύρει στο διάβα της. Οι μουσουλμάνοι δεν αφομοιώνονται σαν μετανάστες σε ένα διαφορετικό κοινωνικό πλαίσιο. Λειτουργούν από τα πράματα σαν ξένο σώμα κι’ αργά η γρήγορα εκδηλώνονται, λόγω κάποιας αφορμής, επιθετικά ενάντια στον κοινωνικό κορμό που τους έχει εντάξει. Και τότε η αντιμετώπιση του προβλήματος είναι από τα πράγματα αδύνατη. Χρειάζεται λοιπόν έγκαιρα εγρήγορση. Και μέτρα απέναντι στον κίνδυνο ισλαμικής διάβρωσης του κοινωνικού ιστού. Συγκροτημένη μεταναστευτική πολιτική δηλαδή κι αντιμετώπιση της Τουρκίας σαν φορέα μιάς επιθετικής ιδεολογίας – όχι μοναχά απέναντι στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη ολόκληρη.

22 σχόλια

  1. Ρατσιστικό ρεσιτάλ.

    Επίσης, η Υεμένη δεν είναι στην Αφρική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kalos ton tourko karagiozi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιφερεια Αθηνας

    παλευουν μεχρι τελικης πτωσης

    Μιχας, Σγουρός, Σκανδαλίδης και 1 όνομα έκπληξη...

    οπως και να ειναι το σίγουρο ειναι ο αντιπεριφερειαρχης που ειναι σταθερα...

    ... ο δρ Κουτσουκος ο ηγετης των εντιμων πρασνοφρουρων, ο προστατης των υπερδανεισμενων,ο ανθρωπος που σηκωσε ψηλα το Πασοκ σε δυσκολους καιρους, ο ανθρωπός μας!

    Nανσυ Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ,ΑΛΛΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ ΧΟΝΤΡΑ.ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΑΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ,ΜΕ ΤΙΝΟΣ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΝ ΣΑΝ ΧΑΝΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ,ΟΠΟΥ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ,ΕΝΩ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΓΕΟ.ΜΑΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...και τι να κάνουμε τώρα;

    Εδώ δεν έχουμε να φάμε, σε λίγο θα τρώει αυτός που του χρωστάνε εκείνους που δεν τον πληρώνουνε κι εκείνοι που δεν πληρώνουνε- θα τρώνε- εκείνους που τους χρωστάνε.
    Και οι Τράπεζίτες όποιον βρίσκουνε μπροστά τους, ο Λοβέρδος τους βιοτέχνες για το τεβε, ο σδοε για την εφορία, οι σπιτονοικοκύριδες για τα νοίκια, οι διακόπτες για τη δεη, και στο τέλος θα μας πνίξει όλους η ουλεν, γιατί θα της χρωστάμε και αυτής.

    Μαγαζάτορας (δυστυχισμένος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακραίος, απάνθρωπος, αίρεση και ρατσιστικός είναι μόνο ο νεοφιλελευθερισμός που αυτό το αρπακτικό κάθαρμα πρεσβεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιος ήταν το ...καμάκι της πολιτικής;
    Διαβάστε απόψε, από το "εξπρές του μεσονυχτίου", στο Press-gr!
    eMEIS GNORIZOYME ENA DYNATO KAMAKI KAI POLITIKIS KAI KOINONISAS TON DR KOYTSOUKO TON HGETH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΛΕΙΨΕ ΡΕ ΓΥΦΤΟ!

    ΓΛΕΙΨΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ.

    ΓΛΕΙΨΕ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΥΡ ΑΝΔΡΕΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ομάδες καθαρισμού ζωντανών σκουπιδιών με απολύμανση .
    Προστατευτείτε από τους εγκληματίες και μην περιμένετε ,
    μοιρολατρικά να σας σώσει το κράτος .
    Οργανωθείτε , σχηματίστε ολιγομελές ομάδες από πολίτες οπλισμένους ,με εργαλεία καθαρισμού , και να αρχίσουν αμέσως τον καθαρισμό , άλλωστε τα απορρίμματα δεν θα τα αναζητήσει κανείς και θα πάνε στην χωματερή .
    Διότι τα ζωντανά σκουπίδια ,
    είναι παράνομα και ζουν από τις ληστείες , το εμπόριο ναρκωτικών , και το παράνομο εμπόριο – λαθρεμπόριο , από την πορνεία και κάθε άλλο έγκλημα , που δεν το χωρεί το μυαλό σας , και είναι φύρα για την Ελλάδα και τους Έλληνες .
    Εξ άλλου και να τα πιάσει η αστυνομικά , τα ζωντανά σκουπίδια με τον νόμο Καστανίιδη και τους αριστερούς δικηγόρους των μη κυβερνητικών οργανώσεων ,τα αφήνουν ελεύθερα χωρίς απολύμανση , να συνεχίσουν το έργο τους .
    Με αυτές τις ομάδες που θα καθαρίσουν τα σκουπίδια από τους δρόμους , βοηθούμε και την Ελληνική αστυνομία που της έχουν δέσει τα χέρια το ΠΑΣΟΚ και με αυτόν τον τρόπο θα μειωθεί αρκετά η εγκληματικότητα στην Ελλάδα .
    Σημείωσης :
    Αν δεν κάνετε αυτά που σας αναφέραμε , τότε καθίστε να σας ληστεύουν να σας εξευτελίζουν , να βιάζουν ,να φοβάστε για την ζωή σας κυκλοφορόντας μετά το απόγευμα , και να βγαίνετε να κλαίτε στα κανάλια επειδή αυξήθηκε η εγκληματικότητα και να τα ρίχνετε όλα στην αστυνομία , τι να σου κάνει ο αστυνομικός ,αφού δεν τον αφήνουν να δράση όπως πρέπει και του έχουν δεμένα τα χέρια ;;;;;
    Και με τους νομούς Καστανίδη του ΠΑΣΟΚ , ο εγκληματίας μετά το έγκλημα αφήνετε αμέσως ελεύθερος να συνεχίσει το θεάρεστων έργο του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποτε δεν ειχαμε προβλημα με ανθρωπους διαφορετικου χρωματος ή θρησκειας και οντως εχω πολλους τετοιους γνωστους και φιλους μιας και μενω Αγγλια εδω και 15 χρονια. Το προβλημα ομως ειναι πολυ μεγαλο εδω, εχει αλλάξει εντελως η ταυτοτητα της Αγγλιας, φοβουνται οι ντοπιοι να πουν κατι για να μην τους χαρακτηρισουν ρατσιστες, πχ προσφατα ενας δημος αλλαξε τα παραθυρα μιας πισινας και εβαλε φυμε μετα απο παραπονα μουσουλμανων (για να μην βλεπουν τις γυναικες τους αλλοι), πολλα εμπορικα κεντρα τα Χριστουγεννα σταματησαν να βαζουν Χριστουγεννιατικα στολιδια για να μην προσβαλλουν του Μουσουλμανους, ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι και δημοσιοι οργανισμοι απαγορευεται να υψωνουν την Αγγλικη σημαια (τη λευκη με τον κοκκινο σταυρο) κτλ κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και στη Γαλλία του 1787 η ζωή ακολουθούσε τον κανονικό της ρυθμό, αλλά οι διαδοχικοί υπουργοί Οικονομικών του Λουδοβίκου 16ου αγωνιούσαν γιατί το χρέος της Γαλλίας την έπνιγε και τα ταμεία ήταν άδεια και οι “αγορές” – οι τότε διεθνείς πιστωτικοί οίκοι – δέχονταν να τη δανείσουν μόνο με εξωφρενικά επιτόκια…

    Επεσε και η πρωτοφανής κακοκαιρία του 1788-89 – παγετός που έκανε τα πουλιά να παγωνουν στα κλαδιά, χαλάζι που σκότωνε λαγούς και πέρδικες, στη συνέχεια πλημμύρες φοβερές και η αναπόφευκτη σιτοδεία

    Μία εμπορική συμφωνία με την Αγγλία, το 1787, επέτρεπε να κατακλυσθεί η Γαλλία με φθηνότερα αγγλικά προϊόντα, που εκτόπιζαν τα αντίστοιχα γαλλικά και οι γαλλικές επιχειρήσεις έκλειναν ή συρρικνώνονταν.

    Το 1788 ήταν χρονιά απολύσεων και μείωσης μισθών.

    Ηρθε τελικά το φοβερό καλοκαίρι του 1789 και σαρώθηκαν όλα τα διλήμματα, για να γεννηθούν νέα…

    Εγώ βλέπω πολλές ομοιότητες με τη σημερινή Ελλάδα.
    Και να θυμίσω ότι ένα κύριο ζήτημα διένεξης στην προεπαναστατική Γαλλία ήταν αν η αγορά έπρεπε να είναι απόλυτα ελεύθεροι (οι “Φυσιοκράτες”) ή θα έπρεπε να ισχύει προστατευτισμός και διατίμηση.

    Άντε ή ΑΝΤΑ να διαβάσει στο ΓΙΩΡΓΟ το τρελό αγόρι στην Πάρο, την ιστορία.....
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
    Να γλυτώσουμε και τα αιματα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε, Ανδρέα Ανδριανόπουλε,

    Πραγματι το αρθρο σας συγλονιστικο, Ερχεται ομως 2ο,οταν ενας Συλογος της Ανατολικης Αττικης Αγιος Ιωαννης ο θεολογος τα ελεγε ολα αυτα,{πριν 10 χρονια} και πολεμησε εναντιον του τεμενους, που επροκειτο να ανεγερθη στο Λοφο Χουζμουζα που δεσποζει Αριστερα λιγο πριν την καθοδο των αεροσκαφων στο Ελευθ.Βενιζελος, η τοτε κυβερνηση της ΝΔ @ η Κρατουσα Εκλησσια τον πολεμησε{τον Συλογο}, αλλα τελικα υποχωρησε και το τεμενος δεν εγινε με χρηματα που θα εδιδοντο απο τους Σοαουδαραβες. Δυστυχως σημερα τα πραγματα ειναι χειροτερα, το τεμενος γινετε εκει που γνωριζετε και μαλιστα με χρηματα του Ελληνος φορολογουμενου,{ και σε τοπο Ιερωτερο απο τον πριν } αυτα για αυτους που μιλουν για ρατσισμο, μηπως και θιξουμε τους μεταναστες που προωθουντε με βρωμικα σχεδια των Απεναντι ασπονδων και γειτονων μας Τουρκων, που μας τους εδωσε ο Παναγαθος θεος για να μας δοκιμαζουν, λογω της απιστιας μας, που ξεκιναει με την Κοροιδια απο το Συνταγμα του Εθνους περι Χριστιανικου Ελληνορθοδοξου κρατους, που οι αρχοντες του{Δυστυχως} ορκιζονται{ψευτικα}!!!στο ονομα της Αγιας και Ομοουσιου και Αδιαιρετου Τριαδος,
    Οντας ΜασωνοΕβραιοι, που δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που πρεσβευει και φρονει η Αγια Ορθοδοξια.Ακομα και η Κρατουσα εκλησσια ειναι γεματοι αποδαυτους.
    Με εκτιμηση, Άγγελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Nανσυ Πασοκ

    06 Αυγ 2010 5:20:00 μ.μ.


    ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ Ο ΚΟΥΡΣΟΥΚΟΣ;

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αξιος ο μισθός σου Ανδριανόπουλε.Δυστυχως ακόμα δεν κατάλαβες τον λόγο που δεν σε ξαναψήφισε κανεις & ευτυχως βρίσκεσε στα αζήτητα.Το οτι ολοι αυτοι που αψήφιστα καταδικαζεις μαχονται για την ελευθερια της πατριδας τους(που τους την στέρησαν οι φίλοι σου) δεν το αναφέρεις καθόλου. Αν ειχαμε οι Ελληνες τα μυαλα σου θα ειμασταν ακόμα στην τουρκοκρατία.Λυπαμαι για λογαριασμο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΛΑ ΓΑΜΙΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 06 Αυγ 2010 5:03:00 μ.μ.
    Πολύ ωραία και σωστή η παρατήρηση σου!
    Κ. Ανδριανόπουλε ούτε γεωγραφία δεν ξέρεις και μιλάς για geo-politics και "religion-politics"!!! Πίσω στο Δημοτικό να μάθεις τα basics!
    Όσο για το Ισλάμ, είναι "προϊόν" του Βατικανού και ταυτόχρονα απόλυτα διεφθαρμένο από τους Ιλλουμινάτι!
    http://www.leozagami.com/index.php?option=com_fireboard&Itemid=57&func=view&id=632&catid=15 κορυφαίες αποκαλύψεις και μην ξεχνάμε τι έκαναν οι Αμερικανοί στο Αφγανιστάν όταν χρηματοδοτούσαν την " Al Qaeda"...

    Καπετάν Μακρύς. Υεμένη, μερικά στοιχεία: http://www.rense.com/general89/waron.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπράβο για το θάρρος σου. Τα λες σωστά και πιάνουν τόπο. Ακόμα κι αν δεν συμφωνεί κάποιος μαζί σου, ωφελείται όταν σε διαβάζει. Είσαι ελεύθερη φωνή που δεν πρέπει να σωπάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ante gamisou ahriste panivlaka.

    Apistefta hronia stin politiki, polle kolotoumpes kai mono ampelofilosofie kai MALAKIES

    aAEI STO DIABOLO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Bloopers,
    την τελευταία φορά που γάμησα πασόκο κόλησα παράσημα.
    Αν μου φέρεις χαρτί από τον κτηνίατρό σου μπορεί να σε βολέψω και σένα (στείλε φωτό πρώτα, την έχω ξανπατήσει με άσχημο πασόκο).
    Α και κάτι άλλο.
    Άντε γαμήσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. poy eisai esy re megale stoxasti andrea? h ellipsi sou einai terastia apo tin politiki skini, eisai terastios, ela swse ton kosmo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση