GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κικίλιας υποψήφιος της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής...

Ο Βασίλης Κικίλιας θα είναι ο υποψήφιος της ΝΔ για την περιφέρεια Αττικής. Γιατρός στο επάγγελμα , πρώην μπασκετμπολίστας, 36 ετών, είναι ...

Ο Βασίλης Κικίλιας θα είναι ο υποψήφιος της ΝΔ για την περιφέρεια Αττικής.
Γιατρός στο επάγγελμα, πρώην μπασκετμπολίστας, 36 ετών, είναι δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη και αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα τα θέματα αθλητισμού στον δήμο Αθηναίων.
Είναι επίσης Γραμματέας Αθλητισμού της ΝΔ.
Ήταν από τους ελάχιστους δημοτικούς συμβούλους της Αθήνας που στις εσωκομματικές εκλογές για την...
 ηγεσία της ΝΔ είχαν στηρίξει τον Αντ. Σαμαρά και όχι την Ντ. Μπακογιάννη. Είχε κατέβει και υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στην Α' Αθηνών κατά τις προηγούμενες εκλογές.
Ο Αυτοδιοικητικός

4 σχόλια

  1. Καλώς τα αρχίδια μας ,ένας ακόμα μαλάκας που εκπροσωπεί το Σαμαρά ,θα πάθει πανωλεθρία,αυτές είναι οι κινήσεις πανικού του Αντώνη,που πρόδωσε μια ολόκληρη παράταξη ,άδοξο τέλος για τον προδότη αρχηγό μας.'ΑΚΟΥ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ,τι φρούτο είναι τούτο πάλι ,αρχιαποστάτη ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ,,άντε παράτα τα και πήγαινε στη ΝΙΓΗΡΙΑ ,που δεν σε ξέρουν.ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ,ΑΧ ΕΡΜΕ ΑΝΤΩΝΗ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΜΕΙ ,ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ ,ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιτελους και ενας καλος υποψηφιος

    ερχεται τρελη βοιδοπουτσα πανελλαδικα για την κυβερνηση του μνημονιου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν όντως ισχύει η είδηση, θεωρώ ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ένας άνθρωπος της γενιάς των 30 και κάτι, με καλό βιογραφικό, καμιά εμπλοκή σε “αμαρτίες” αθλητικών και άλλων επεκτάσεων. Καλή του επιτυχία. Θα έχει την αμέριστη στήριξη μας.

    Πάρα πολύ σωστή επιλογή.
    Μόνο με ανθρώπους νέους, δραστήριους και προπάντων μετρημένους, μακρυά από το life style, θα μπορέσει η ΝΔ να πείσει ότι είναι διαφορετική από τη σάπια εικόνα που υπάρχει σήμερα για το πολιτικό σύστημα.

    Χίλιες φορές ο κάθε άγνωστος Κικίλιας αντί για Σπηλιωτόπουλο, Μειμαράκη ή μεταγγραφές από την αριστερά και το ΠΑΣΟΚ…
    Μόνο έτσι θα αναδείξει στελέχη για το αύριο…
    Εξαιρετική επιλογή και πρέπει να υπάρξουν και άλλες παρόμοιες με το ίδιο σκεπτικό:
    Θα δώσω ευκαιρίες σε 50 άγνωστους, θα μου βγουν οι 10 καλοί και οι 10 άριστοι και με αυτούς θα φτιάξω μια ισχυρή και αποτελεσματική ομάδα.
    Σίγουρα θα κάνω και μερικές λάθος επιλογές.

    Αλλά χίλιες φορές καλύτερα να κάνεις λάθη από την επιλογή Καραμανλή να έχω ως δεξαμενή μόνο μια – περιορισμένων δυνατοτήτων – Κοινοβουλευτική Ομάδα “για να μην αντιδρούν οι βουλευτές” και μετά να λέω ότι δεν έχω πάγκο…
    Μπράβο Αντώνη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους, μετά το Δήμο της Αθήνας, με τον Νικήτα και η Περιφέρεια Αττικής μπαίνει σε έναν straight friendly δρόμο και μάλιστα -είναι γνωστό- οι δυο τους θα συνεννοούνται πολύ καλά, μετά από μία close σχέση. Μπράβο στο Σαμαρά, που με αυτήν την επιλογή του σπάει τα ανδροπρεπή στερεότυπα της ελληνικής Δεξιάς. Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση