GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Vielen dank Έλληνες!...

Γράφει ο Γιώργος Κανλής    Η Ελλάδα του Δία κατάσχεται, τη Πατρίδα σας Έλληνες χάσατε, προσοχή η διέλευση ελέγχεται, δίχως βίζα και πάσπ...

Γράφει ο Γιώργος Κανλής  
Η Ελλάδα του Δία κατάσχεται,
τη Πατρίδα σας Έλληνες χάσατε,
προσοχή η διέλευση ελέγχεται,
δίχως βίζα και πάσπορτ δεν μπαίνετε.

Όλα βαίνουν καλώς εναντίον σας,
μας πουλήσατε όλο το βίο σας,
την Αθήνα,το Δίον τα μάρμαρα,
πάρτε Έλληνες μόνο σαράβαλα.

Η Ελλάδα του Δία κατάσχεται,
στην γκανέτα της τσόχας τη χάσατε,
στο εξής ο λαθραίος θα ελέγχεται
και κυρώσεις του νόμου θα δέχεται.

Όλα βαίνουν καλώς εναντίον σας,
vielen dank από μας για το βίο σας,
την Αθήνα,το Δίον τα μάρμαρα,
τα λοιπά για...
εσάς παραμάσχαλα.

10 σχόλια


  1. Μεγάλος Διαγωνισμός:


    "Πιστεύετε ότι η Γερμανία βομβαρδίστηκε αρκετά στον Β' Παγκόσμιο για τα εγκλήματά της κατά τα τελευταία 80 χρόνια, ή χρειάζεται ακόμα περισσότερο βομβαρδισμό;"

    Απαντήστε σωστά και κερδίστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, έναν δικό σας δωσίλογο για κρέμασμα στο σύνταγμα, ή στο σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Μεγάλος Διαγωνισμός:


    "Πιστεύετε ότι η Γερμανία βομβαρδίστηκε αρκετά στον Β' Παγκόσμιο για τα εγκλήματά της κατά τα τελευταία 80 χρόνια, ή χρειάζεται ακόμα περισσότερο βομβαρδισμό και ισοπέδωση;"

    Απαντήστε σωστά και κερδίστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, έναν δικό σας δωσίλογο βουλευτή για κρέμασμα στο σύνταγμα, ή στο σπίτι.

    :-))

    Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα, έχει όμως φυλακές για τους πραξικοπηματίες και κρεμάλες για τους προδότες. Αργά ή γρήγορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.....ΟΥ !!!
    " μμε-ΠΑΣΟΚ
    Τώρα να συντριβούν οι συντεχνίες και η δεξιά με το παρακράτος της. Γιώργο προχώρα για μια Ελλάδα δημοκρατική και σοσιαλιστική !!! "

    Και γιορτάζουν και αύριο..
    4η Αυγούστου…

    Ε γι΄αυτό από σήμερα ολοι άδομεν αγκαλιασμένοι επί τή αυριανή επετείω:
    ’Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά Πατέρα”.
    ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ


    ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ MEGA της ΧΟΥΝΤΑΣ
    ΠΑΣΟΚ.
    ".Οι δεξιές συντεχνίες των γιατρών, δικηγόρων, συμβολαιογράφων και δημοσίων υπαλλήλων προσπαθούν κύριοι να εκτρέψουν την χώρα.
    Το έχετε καταλάβει αυτό ;
    Έχετε καταλάβει ότι η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται από κανένα;
    Έχετε καταλάβει ότι ο Πρωθυπουργός ασκει ρωμαλέα πατριωτική πολιτική; Έχετε καταλάβει ότι ο Σαμαράς έχει γίνει ένα με τις αντιπατριωτικές συντεχνίες και ποντάρει στην αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής;
    Αλλά είπαμε, ο λαός έχει γνώση και θύμηση και στο τέλος θα ανταμείψει την πατριωτική πολιτική του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου. Και τότε όλα στην χώρα μας θα αλλάξουν. Το λαϊκό κίνημα θα προκόψει και η Ελλάδα θα γίνει η χώρα που θα συντρίψει τα ντόπια και ξένα μονοπώλια."

    Που να σφίξουν και οι ζέστες !!!!
    Στούς 42 βαθμούς δέν υπάρχει επιστροφή.
    Τά φτύνει οριστικά ο Υποθάλαμος..
    Πάει τό θερμορρυθμιστικό σύστημα..

    Tό χάσαμε το Κορμί Πατριώτ’........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι μπούρδες είναι αυτές που γράφεις μπαρμπα Γιώργο; Έπρεπε να φτάσουμε στα πρόθυρα της χρεωκοπίας για να ανοίξουν τα κλειστά επαγγέλματα, να βρει το ΙΚΑ ότι έχει 8.500 συνταξιούχους πάνω από 100 ετών όταν ο συνολικός αριθμός σε ολο τον πληθυσμό υπολογίζεται στις 2.500. Να σταματήσουν να παίρνουν επιδόματα & συντάξεις άτομα στον δημόσιο τομέα που δεν τα δικαιούνταν από κανένα νόμο, να μάθουμε οτι ο στενός δημόσιος τομέας έχει 750.000 αμειβόμενους όταν με τον πληθυσμό που έχουμε δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να υπερβαίνει τις 200-250 χιλιάδες. (έγραψα αμειβόμενοι & οχι υπάλληλοι μην θυμώσουν οι δικαστικοί & κάνουν καμιά προσφυγή στο μισθοδικείο & αποφασίσουν πάλι τις αυξήσεις τους...).
    Να αρχίσουν οι μαυραγορίτες να πληρώνουν & κανένα φόρο, & καμία εισφορά και άλλα πολλά τέτοια παραδείγματα.
    Η τρόικα & οι προτάσεις της είναι η τελευταία ευκαιρία μήπως απο τριτοκοσμικό κωλοχανείο γίνουμε κράτος που δεν το έκανε ο Ανδρέας το '81 ο Σημίτης το '96 & ο Καραμανλής ο μικρός το ΄04.
    Βέβαια τα δίκια να λέγονται τα 300 λαμόγια & οι κολλητοί τους που όλοι μαζί δεν είναι πάνω από 10 χιλιάδες κάνουν το πάν για να μείνουν στην απέξω.
    Μπάρμπα Γιώργο όλα εξαρτώνται από εμάς. Να μάθουμε να απαιτούμε οτι πρέπει από κει που πρέπει & να μην τα βάζουμε τώρα με τους Γερμανούς χθες με τους Αμερικάνους & προχθές με τους Ρώσους άλλα με τα δικά μας ελληνόφωνα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ
    ΣΤΟ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ.

    ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ.
    ΘΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΠΑΞΙΜΜΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΡΩΜΕ.
    -ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ !!!!!!!!!!!
    ΤΟ ΔΝΤ.

    ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ
    ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ
    ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΝ ΧΩΡΑ
    ΑΠΟ 330...
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ 450 !!!!!!!!!!
    ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΠΕΝΤΗΝΤΑ..
    450.000.000.000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ.

    ΟΡΕ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΥΣΤΡΟΠΑΙΔΑ
    ΠΑΣΟΚΟΜΟΥΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ
    KAI ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΥΜΜΑΧΟ
    ΤΑ SS της BERMAXT.

    ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ.ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ.ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΙΣΘΑ ΧΕΣΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ.

    ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
    ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΒΟΥ ΤΟΥΣ.

    ΤΑ ΚΕΔΡΗ ΤΟΥΣ ΜΕΙΟΝΟΝΤΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ.....
    ...ΗΔΗ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΜΕ ΤΟ
    20% ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ.

    ΓΙΑΤΙ ΨΥΧΟΡΡΑΓΟΥΝ.
    ΕΕΕ...ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΛΗΝΑΚΙ.
    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.ΑΘΟΡΥΒΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσο ηλήθιος είναι ο αρθρογράφος ;
    Πήρε ληγμένα τρώει από μικρός,αλλιώς δεν εξηγήται!!!
    ΒΛΑΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ... ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ!!!

    ... ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

    ... ΟΥΤΕ ΕΝΑ EURO ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

    ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. Στις 12 και 13 Οκτωβρίου 1944 οι Γερμανοί βλέποντας ότι δεν μπορούν πια να παραμείνουν ανατίναξαν προβλήτες, το τελωνείο, λιμεναρχείο, και κτίρια του Ο.Λ.Π. Πρόθεσή τους ήταν να σωριάσουν σε ερείπια το εργοστάσιο ΚΟΠΗ, ντεπόζιτα πετρελαίων, βιομηχανίες, αλευρόμυλους στο Κερατσίνι και την Ηλεκτρική Εταιρεία.
    Με εξουδετερώσεις καλωδιακών μηχανισμών και μάχες του Ε.Λ.Α.Σ. Ταμπουρίων σώθηκαν ο ΣΕΚ, ο ΣΠΑΠ (τρένα), η ΚΟΠΗ, η Σχολή Δοκίμων, οι Αλευρόμυλοι, η Shell και η Standart. Από την Ηλεκτρική αποχώρησαν με τη συμφωνία να μη τους χτυπήσει ο Ε.Λ.Α.Σ. του Αλέκου Βαρυτιμίδη και του Νώντα Ευσταθόπουλου, πράγμα που έγινε. Όμως για λόγους πρόνοιας ο Νίκανδρος Κεπέσης διέταξε όχι μόνο να παραμείνει φρουρά 15 ανδρών του Ε.Λ.Α.Σ. στο εργοστάσιο, αλλά να τοποθετηθεί κι άλλη στο λόφο με την εκκλησία του Αγ. Γεωργίου.

    Αυτή η απόφαση απέβη σωτήρια, γιατί οι Γερμανοί αφού ανατίναξαν τη Shell, κατευθύνθηκαν με 60 βαριά οπλισμένους άνδρες και 4 μηχανοκίνητα πυροβόλα κατά της Ηλεκτρικής. Συνήφθη ολιγόωρη μάχη, αλλά αμφίρροπη, που κατέληξε σε παράδοση των γερμανικών δυνάμεων και του οπλισμού τους. Αλλά και οι δυνάμεις του Ε.Λ.Α.Σ. είχαν 8 νεκρούς, που μαζί με όσους φονεύθηκαν τις προηγούμενες μέρες εκτελώντας το καθήκον τους, ανέρχονται στους 17.

    Τα ονόματά τους, μαζί με τους επιζήσαντες συναγωνιστές, θα παραμείνουν φωτεινό σύμβολο θυσίας και αγώνων για την Ελευθερία.

    Η μάχη της Ηλεκτρικής Κερατσινίου σήμανε την οριστική εκδίωξη του Ναζισμού από την Ελλάδα. Η 14 Οκτωβρίου 1944 βρίσκει το Δήμο μας ν' αναπνέει τον αέρα της ελευθερίας, καθώς αποβιβάστηκε στο Κερατσίνι η πρώτη μεταπολεμική Κυβέρνηση με τον Γ. Παπανδρέου (18 Οκτωβρίου 1944). Δυστυχώς οι ταλαιπωρίες του λαού μας συνεχίστηκαν, καθώς οι εξωγενείς παράγοντες καθόριζαν και τις πολιτικές επιλογές στην Ελλάδα.

    Το διάστημα 1944 - 1949 με τα τραγικά γεγονότα του εμφυλίου, που ατυχώς είχε μεγάλο αντίκτυπο στο πληθυσμιακό δυναμικό του Δήμου μας, θα πρέπει πια ν' αποτελέσει την αφετηρία διδαγμάτων που θα συμβάλλουν στη σφυρηλάτηση της εθνικής μας ενότητας και ομοψυχίας και στη χάραξη ενός δημιουργικού μέλλοντος.

    Ο Δήμος μας για να τιμήσει τους αγωνιστές και τους πεσόντες, όχι μόνο έστησε μνημείο στο χώρο του εργοστασίου, αλλά κάθε χρόνο καταθέτει στεφάνι και διοργανώνει εκδηλώσεις προς τιμή τους, εορτή που καθιερώθηκε με ψήφισμα του Δ.Σ. επί δημαρχίας Χρήστου Φωτίου (Πράξη 109, 10.10.1975).

    Οι νεκροί της Ηλεκτρικής

    Αντώνης Καλαποθάκος Νικ. Γεωργιάδης Δημ. Μαργαρώνης Γεώργιος Γκούρδας Παναγ. Κοσμίδης Ανδρ. Κούνουπας Παναγ. Μαυρομάτης Ιωάν. Ηλιόπουλος Γρηγ. Μεγκίσογλου Ακρίτας Τοροσίδης Παπάζογλου Συρίγος


    Οι δωσίλογοι:

    Γιώργος Παπανδρέου
    Γιώργος Παπακωνσταντίνου
    Ανδρέας Λοβέρδος
    ...και σύσσωμοι οι πασόκοι βουλευτές.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση